• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Afiyet şifa olsun ama çok az senin için korkmaya başladım. Daha önce aynısını yaptım hastanelik oldum tüm değerlerim dipledi 2 gün hastanede yattim . Lütfen dikkat et🤲.
Merak etme kaptanım, ilk defa uygulamıyorum, daha önce çok deneyimledim 👍🏼
Tek sıkıntım açlığa başladığım gün wc olması gerekiyor, maalesef 1 haftadır yok, bu canımı sıkıyor

Kizlar kizlar son günümuz.
Hayitlatma:
Wc problemi olanlar kiraz sapi caylarini , bagirsak calistiricilarini simdiden icsin. Biraz gec kaldım sanirim. Bu haftam biraz yogun gecti :KK43: etiketlere cevap verip çıkmak zorunda kaldim.

Sitare ilyusa sizleri pek göremedim umarim iyisinizdir. Son gun olsun dikkat edip katılım saglarsaniz size de bize de mitivasyon olur.

Hep beraber hedefe yürüyoruz .

Benim oruc tutarken hep istahim artıyor. Iftardan sonra canim tatli çekiyor :skandal:istahimla ve oruc tutma diyen kör şeytanla mücadele halindeyim:olamaz:
Yeni yila da az kaldi .
Haydi yeni yil hedeflerinizi ve ulaşmak istediginiz kiloyu bir de bana yazin . Azicik hayal kuralim🎈

Benim 1 Ocak 2025 hedefim 73
Hedefim 57 kilo ama
Büyuk hedefim 49 kilo olmak 🎯
Suan hic canım yumurta istemedi kaptanım detox çorba yaptım akşama kıvırcık arası labneli yumurta yiyecem bide corba icerim

Kızlaaaarrrrrrr sizinle bir şey paylaşmam lazım. Ben bugün ilk kez tek başıma trafiğe çıktım (40 dakikalık bir yol). Otoban ve şehir içi kullandım. Heyecandan ve biraz korkudan karnımda koca bir yumruk hissederek işe geldim ama başarmış olduğum için çok mutluyum. Ehliyetim vardı, kullanmayı da biliyordum ama tek başıma asla cesaret edemiyordum, bugün oldu sonunda.
Tebrik ederim, darısı bana🤲🏼🤲🏼🤲🏼

LenaG LenaG Sem2024 Sem2024
5 Aralık menüm( dün çok yorgundum çocukları uyutunca kendimde 22:00 civarı uyumuşum)

Sabah 9:00
2 sütlü kahve

11:00
1 kase kabak kavurması domatesli biberli
1 dilim ekmek üstüne 1 tatlı kaşığı krem peynir ve çay kaşığı pekmez
Domates salatalık marul

Akşam 16:20 bitti
2/3 yk nohutlu bulgur pilavı
2/3 yk kadar tavuk but karışık
2/3 lahana turşusu

18:20
1 kivi
1 dilim elma
Su 2 litre
Telefonumu yanıma almamıştım 20 dakika yürüyüş yapmıştım
Buda telefonu yanıma aldıktan sonra yaptığım yürüyüş
IMG_7479.jpeg

Günaydınlar
LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307 Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus

4 Aralık Çarşambs
İlk öğün: (14:00)
200 ml süt
40 gr kuru incir ve kayısı
1/2 elma
20 gr badem

İkinci öğün (16:30)
1 kase toyga çorbası
100 ızgara köfte
Kabak sote
Salata(havuç, turp, kırmızı lahana)

Yemekten sonra kahvenin yanında 20 gr çikolata

Gün içinde 1,75 lt su 1 fincan bitki çayı

5 Aralık Perşembe
İlk öğün (14:00)
Filtre kahve, 3 hurma, 2 ceviz,
1 tk şekersiz fıstık ezmesi

İkinci öğün( 17:00-17:30)
50 gr (çiğ hali) tambuğday makarna 1 tk tereyağ ve domates ile soslandı üzerine
50 gr çökelek
75 gr derisiz tavuk göğüs
2 çk dünden kalan kabak sote
1 bardak Soda ve naneli ayran

2 lt su, 1 fincan bitki çayı

İki gün içinde Egzersiz yok maalesef.

Kizlar kizlar son günümuz.
Hayitlatma:
Wc problemi olanlar kiraz sapi caylarini , bagirsak calistiricilarini simdiden icsin. Biraz gec kaldım sanirim. Bu haftam biraz yogun gecti :KK43: etiketlere cevap verip çıkmak zorunda kaldim.

Sitare ilyusa sizleri pek göremedim umarim iyisinizdir. Son gun olsun dikkat edip katılım saglarsaniz size de bize de mitivasyon olur.

Hep beraber hedefe yürüyoruz .

Benim oruc tutarken hep istahim artıyor. Iftardan sonra canim tatli çekiyor :skandal:istahimla ve oruc tutma diyen kör şeytanla mücadele halindeyim:olamaz:
Yeni yila da az kaldi .
Haydi yeni yil hedeflerinizi ve ulaşmak istediginiz kiloyu bir de bana yazin . Azicik hayal kuralim🎈

Benim 1 Ocak 2025 hedefim 73
Hedefim 57 kilo ama
Büyuk hedefim 49 kilo olmak 🎯
Kizmin saglik sorunlarindan dolayi gelemedim canim
Ama suan eliptik bisikletin ustune ciktim.sporumu yapiyorrum
Bu hafta sporumuda yapamadim hic

Tünaydınnn kızlar gece yine zombi gibiydik o yüzden sabah uykusuna yatınca bebeler bende yattım biraz iyi geldi anca bakabiliyorum buraya da . Yarın tartı günü niye bilmiyorum çok umudum yok beslenmeme de dikkat ettim ama böyle bir umutsuzluk kapladı içimi hayrolsun 🤗

Kızlaaaarrrrrrr sizinle bir şey paylaşmam lazım. Ben bugün ilk kez tek başıma trafiğe çıktım (40 dakikalık bir yol). Otoban ve şehir içi kullandım. Heyecandan ve biraz korkudan karnımda koca bir yumruk hissederek işe geldim ama başarmış olduğum için çok mutluyum. Ehliyetim vardı, kullanmayı da biliyordum ama tek başıma asla cesaret edemiyordum, bugün oldu sonunda.
Süpersin canım devamını diliyorum inşallah güzel günlerde kullan 🥰

Tünaydınnn kızlar gece yine zombi gibiydik o yüzden sabah uykusuna yatınca bebeler bende yattım biraz iyi geldi anca bakabiliyorum buraya da . Yarın tartı günü niye bilmiyorum çok umudum yok beslenmeme de dikkat ettim ama böyle bir umutsuzluk kapladı içimi hayrolsun 🤗

Hiç tartilmadjnmi canim ben günde 2 kere tartiliyorum.😄.

ayy tebrik ederim kuzumm bende aktif başladım şükür kızı bırakıp alıyorum işte :)

Darısı bana Ama önce ehliyet almam Sonra arabayı sürmeyi öğrenmem lazım🤪
Amin canım, hızlıca yap bence. Ehliyeti alıp sürmeyi de öğrenince hiç ara vermeden devam edersen iş kolay. Ben çok ara vermiştim, cesaret edemedim o yüzden.
hadi gözün aydın canım, bundan sonrası çok daha kolay olacak inşallah :nazar::dua::KK60:
Sağol canım benim çok teşekkür ederim.
Tebrik ederim, darısı bana🤲🏼🤲🏼🤲🏼
Amin canım inşallah.
Süpersin canım devamını diliyorum inşallah güzel günlerde kullan 🥰
Amin canım çok teşekkür ederim.

aminn kuzum sağolasın :dua::KK68:

glutensize başlarsan hem tariflerle hem de moral motivastonla destek olurum sana, sen yeterki başladım de :KK60:

hadi gözün aydın canım, bundan sonrası çok daha kolay olacak inşallah :nazar::dua::KK60:

di mi yaaa :KK23:

bu hafta bana da bi geçmedi, gelmek bilmedi cumartesi :işsiz:
Son 20 saat 😖

Back