- 30 Ocak 2017
- 13.422
- 197.364
- 598
Eski nick var mıydı? Daha önceden tanışıyoruz gibibeni de al gruba lütfenChocolita . Yeni yılda altı kilo aldım , üç gündür diyetteyım iki kilo verdim . Karnımın gurultusundan uyuyamıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eski nick var mıydı? Daha önceden tanışıyoruz gibibeni de al gruba lütfenChocolita . Yeni yılda altı kilo aldım , üç gündür diyetteyım iki kilo verdim . Karnımın gurultusundan uyuyamıyorum
Yallah Bismillah o zaman :) hedef ilk olarak 69Ahahaha kız bunu yeni gördümbayılıyorum buna
Hoş geldiniz tartı fotoğrafıyla başlayabilirsiniz️
Çok şükür canım Allah iyilik versin
Birazdan ekliyorum hoş geldinYallah Bismillah o zaman :) hedef ilk olarak 69şu anda 77.7:)
Dunku menum
Ne guzel eksi kiz bu
Ben katı diyetçi değilim arkdaşlara da hep sürdüreceğimiz diyeti tavsiye ediyorum.Benimde aklım çikolatadadiyet yaparken beni en çok çikolata yememek zorluyo
![]()
Korkuyorum bir kere yersem ipin ucunu kaciririm diyeBen katı diyetçi değilim arkdaşlara da hep sürdüreceğimiz diyeti tavsiye ediyorum.
Kahve yanında 1-2 kare kilo vermeye engel değil bence
Maşallah adımın çok iyiGünlük adımım
Korkuyorum bir kere yersem ipin ucunu kaciririm diye
Teşekkür ederim canımMaşallah adımın çok iyi![]()
Evet dediğin gibi duygusal açlık oluyor bu defa.Anlıyorum öyle hissedince uzak durmak belki iyi ama ileriye dönük hep yoksunluk hissi veriyor bize.
Evet dediğin gibi duygusal açlık oluyor bu defa.
Ama gelgörede hak veriyorum bende bişeyin ucundan azıcık alayım bişey olmaz dediğim ne varsa sonuna kadar yiyorum.
Bu işin ortasını yakalamak zor…