• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

5 Aralık perşembe menüsü
11.30 kahvaltı
2 haşlanmış yumurta, marul, roka, maydonoz, iki dilim peynir, yarım avakado, susam ve çörekotlu salata (limonlu, yağsız), 1 dilim ekmek, şekersiz çay.

16.30 ara
2 minik mandalina, 15 çiğ badem

18.30 akşam
Mantarlı ıspanak (yarim tabak), 4-5 kaşık zerdeçallı yoğurtlu kereviz, 2 sıkım çiğköfte (yemeğe konulması gereken bulgur hakkımı böyle kullandım)

Su 2 litre
Spor
Yarım saat pilates 300 puan
10.000 adım 1000 puan
Toplam 1300 puan

LenaG LenaG Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus Boncuk2307 Boncuk2307

LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307 Sem2024 Sem2024

Dun aksam menu bildiriminden sonra 20-25 adet pizza kraker ile 15 tane badem yedim. Bu yuzden sabah sahurda sadece su ictim. Karnabahar da fena şisirmisti zaten.

Iftar
2 palamut halka
Salata
3 kasik yumurta punding
Yarim dilim ekmek arasi 1 yk tahin helva
15 antep fıstığı

1 saat sonra patlamis misir ( 2 su bardagi olmuştur)

Yürüyüş 6700 adım

Okula çok bişi hazırlayıp götürmüyorum . Ama okulda baltalayanlar çok fazla. Herkes lahmacun yerken ben salataya yiyorum. Sonra dalga geciyorlar :KK61:
Ben. Çok erken gittiğim günler hazırlayıp götürmek zorunda kalıyorum. Yarın da öyle yapacam mesela. Diğerlerinin ne dediği umurumda olmaz da lahmacuna karşı koymak çok zor olur..
Valla şaşırdım o kiloda çıkınca . Bir ablamiz benden zayıf geldi. Hedefim sensin abla dedim. Yakalayacagim seni 64 çıktı o da

Attım attım. İlk defa korkmadan çıktım tartıya.
Hedefe az kalmış zaten canım benim 🤩

Kizlar kizlar son günümuz.
Hayitlatma:
Wc problemi olanlar kiraz sapi caylarini , bagirsak calistiricilarini simdiden icsin. Biraz gec kaldım sanirim. Bu haftam biraz yogun gecti :KK43: etiketlere cevap verip çıkmak zorunda kaldim.

Sitare ilyusa sizleri pek göremedim umarim iyisinizdir. Son gun olsun dikkat edip katılım saglarsaniz size de bize de mitivasyon olur.

Hep beraber hedefe yürüyoruz .

Benim oruc tutarken hep istahim artıyor. Iftardan sonra canim tatli çekiyor :skandal:istahimla ve oruc tutma diyen kör şeytanla mücadele halindeyim:olamaz:
Yeni yila da az kaldi .
Haydi yeni yil hedeflerinizi ve ulaşmak istediginiz kiloyu bir de bana yazin . Azicik hayal kuralim🎈

Benim 1 Ocak 2025 hedefim 73
Hedefim 57 kilo ama
Büyuk hedefim 49 kilo olmak 🎯

Selam kızlar nasılsınızzz 🥰 bugün keyfim çok yerinde ne zamandır bir yabancı dil öğrenmek istiyordum farklı bir alfabeye sahip olmasını istiyordum bugün kursa kayıt oldum (Korece) 21 inde başlayacak inşallah 🙏 çok heyecanlıyım 🥰
menülere bakacağım ☺️
Hayirli olsun canim beyni hep yeni şeylerle meşgul etmek lazim zorlandiķca genclesen organ çünkü 😊ama dil ogrenmek brnim icin çok zordu bence o da bir yetenek hatta Turliyede ingil8zcem cok iyi zannederdim sinavlar hrp 100 du ya meger tek yaptigim gramer ezberlemekmis burda ignenin deliginden gectim hala da yeterli akici degil maalesef zamanla iyilesecek diye sabrediyorum.Korece ve Japonca gramer dizilimi ve dil yapisi olarak Türkceye cok benzedigi icin Turklerin en kolay ogrendigi dillerdenmis e dunya kadar dizi de var zorluk crkmezsin inşallah 😊

Hayirli olsun canim beyni hep yeni şeylerle meşgul etmek lazim zorlandiķca genclesen organ çünkü 😊ama dil ogrenmek brnim icin çok zordu bence o da bir yetenek hatta Turliyede ingil8zcem cok iyi zannederdim sinavlar hrp 100 du ya meger tek yaptigim gramer ezberlemekmis burda ignenin deliginden gectim hala da yeterli akici degil maalesef zamanla iyilesecek diye sabrediyorum.Korece ve Japonca gramer dizilimi ve dil yapisi olarak Türkceye cok benzedigi icin Turklerin en kolay ogrendigi dillerdenmis e dunya kadar dizi de var zorluk crkmezsin inşallah 😊
Teşekkür ederim canım ben de Türkler için nispeten kolay diye okudum birçok yerde açıkçası alfabeleri çok ilgimi çekiyor ve böyle vurgularını falan çok sevimli buluyorum birkaç kursiyerle de tanıştım beni çok yüreklendirdiler mutlu oldum dizilerini de seyrediyorum zaten inşallah hayal ettiğim gibi olur🙏 Aslında iyi bir öğrenciyimdir ama bakalım yıllar ne değiştirmiş

Aynısının yeşillik katılmış hali kizgin bol yagin içine iyice cirpilmis yumurtayı dönüyorsun pamuk gibi kabarıyor pişirip sıcak sıcak döküyorsun köftenin içine hızlı hızlı yoguruyorsun efsoooo benim favorim yumurtalı olan🤫🤭😉

direk yumurtalı mı yapsam ki :işsiz: @Efenin_Annesi onun malzemelerini de yazıver de bulunsun şuracıkta :dondurma:

Aaaa bizim yumurtalı köfte.
Muhtesemdir biz urfalılar çok sever çok yaparız.
Dışarıdan pek sevilmez yani herkesin damak tadına uymuyor. Ama biz bayılıyoruz.

Kizlar kizlar son günümuz.
Hayitlatma:
Wc problemi olanlar kiraz sapi caylarini , bagirsak calistiricilarini simdiden icsin. Biraz gec kaldım sanirim. Bu haftam biraz yogun gecti :KK43: etiketlere cevap verip çıkmak zorunda kaldim.

Sitare ilyusa sizleri pek göremedim umarim iyisinizdir. Son gun olsun dikkat edip katılım saglarsaniz size de bize de mitivasyon olur.

Hep beraber hedefe yürüyoruz .

Benim oruc tutarken hep istahim artıyor. Iftardan sonra canim tatli çekiyor :skandal:istahimla ve oruc tutma diyen kör şeytanla mücadele halindeyim:olamaz:
Yeni yila da az kaldi .
Haydi yeni yil hedeflerinizi ve ulaşmak istediginiz kiloyu bir de bana yazin . Azicik hayal kuralim🎈

Benim 1 Ocak 2025 hedefim 73
Hedefim 57 kilo ama
Büyuk hedefim 49 kilo olmak 🎯
Ben de yazayım o zaman hedefimi, yılbaşında 65 olmak, son hedefim de 60 kilo olmak 🏆
Boncuk hurmalari suya koyuyor musun fazla sekeri çiksin diye ?
Neden baştan demedin ki 😂 vallahi bilmiyorum ablam bileydim yapardım 🫣

🌷İyi geceler kızlar🌷 bu hafta ekstra yogun gecti gelemedim kusuruma bakmayın nolur❤️
1000053984.jpg 1000053985.jpg

LenaG LenaG ❤️
Boncuk2307 Boncuk2307 ❤️
Sem2024 Sem2024 ❤️

Sem2024 Sem2024 kaptanim bu hafta eksi cikmam pek olasi gorunmuyor sabit olursam ne ala cunku regl siskinligi yuzunden balon gibiyim korkudan tartilmiyorum da😬

Canım olsun regli zamanı sabit olmak bir sonraki hafta daha fazla eksi olmak demek

LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307 Sem2024 Sem2024

Dun aksam menu bildiriminden sonra 20-25 adet pizza kraker ile 15 tane badem yedim. Bu yuzden sabah sahurda sadece su ictim. Karnabahar da fena şisirmisti zaten.

Iftar
2 palamut halka
Salata
3 kasik yumurta punding
Yarim dilim ekmek arasi 1 yk tahin helva
15 antep fıstığı

1 saat sonra patlamis misir ( 2 su bardagi olmuştur)

Yürüyüş 6700 adım

Afiyet şifa olsun canım bazen vücut istiyor. Benimde dünden beri tatlı krizim var hayirola

Menümü de yazayım unutmadan 🥰
Saat 13.00
Karahindibalı kahve, 4 hurma, 1 avuç beyaz leblebi
Kahvaltı 14.00
2 dilim karabuğday çavdar ekmeği arasına bir yumurtadan omlet, 4 yeşil zeytin
Öğle Yemeği niyetine 16.30 (fotoğraftaki)
Akşam yemeği 19.30

1 bardak yarım yağlı altın süt +5 hurma + 1 avuç fındık
2,5 lt su + 1 lt dukan
20 dk eliptik
LenaG LenaG Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus Sem2024 Sem2024

Yine yine harikkaaaa

4 Aralık

13:30

Yarım simit (nedense programı unuttum)
Peynir, domates

18:00

Mantar soslu somon
Soğan salatası

1,5 Lt su
1 kupa apaform
2 kupa kahve

5 aralık

Menü

Yok

1 lt üzeri su
2 kupa kahve

LenaG LenaG Sem2024 Sem2024

Afiyet şifa olsun ama çok az senin için korkmaya başladım. Daha önce aynısını yaptım hastanelik oldum tüm değerlerim dipledi 2 gün hastanede yattim . Lütfen dikkat et🤲.

Son düzenleme:
Back