• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Spor yapmadan önce veriyordum kilo be canım. Spora başladığımdan beri kilo veremiyorum ya :KK43:
Yarın kaptanim 55 bekliyor benden ama imkansız :KK43: çünkü regl oldum üzgünüm yarın adına.
Hayır ya kilo veremyorum diye düşünme kas yapıyorsundur bedenin inceliyordur beden ölçülerini de al hem sen göbekden rahaztsızdın göbek incelten hareketler çalış bende ara ara yapıyorum göbek için dün 10dk yaptım mesela

Günaydınlar
LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307 Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus

4 Aralık Çarşambs
İlk öğün: (14:00)
200 ml süt
40 gr kuru incir ve kayısı
1/2 elma
20 gr badem

İkinci öğün (16:30)
1 kase toyga çorbası
100 ızgara köfte
Kabak sote
Salata(havuç, turp, kırmızı lahana)

Yemekten sonra kahvenin yanında 20 gr çikolata

Gün içinde 1,75 lt su 1 fincan bitki çayı

5 Aralık Perşembe
İlk öğün (14:00)
Filtre kahve, 3 hurma, 2 ceviz,
1 tk şekersiz fıstık ezmesi

İkinci öğün( 17:00-17:30)
50 gr (çiğ hali) tambuğday makarna 1 tk tereyağ ve domates ile soslandı üzerine
50 gr çökelek
75 gr derisiz tavuk göğüs
2 çk dünden kalan kabak sote
1 bardak Soda ve naneli ayran

2 lt su, 1 fincan bitki çayı

İki gün içinde Egzersiz yok maalesef.
Menulerin harika :halay::nazar:afiyet olsun

Darısı bana Ama önce ehliyet almam Sonra arabayı sürmeyi öğrenmem lazım🤪
Hahahaha aynı ben😂 eşim ilk evlendiğimizde öğreteyim dedi kısmet olmadı. Sonra çocuk oldu derken, şimdi de arabayı sattık 🫣🥴 ne zaman öğrenirim meçhul

Yok ya önceden tartıliyordum strese sokuyor beni artık tartilmiyorum

Doğru valla dün 89.75 bugün 90.20 çıktım. 89 sevincim 24 saat sürdü :KK70: bakalım yarın ne çıkacak. Bende yarından itibaren salı cuma tartılıcam

İyi akşamlar kızlar. Dün gece 4’te yattım dizi izledim sabaha kadar. 7’de kalkınca da çarptı beni bugün Leyla gibim gezdim😃

10.30
2 yumurtadan omlet
Yarım avokado
Roka
1 dilim örgü peyniri

17.30
300 gr tavuk
Bol salata

3 litre su.

7850 adım.
Afiyet olsun ne güzel bir menü ❤️
Selamlar kizlar bugün yediğim şeyler

Sabah
Yumurta salatası
7 zeytin
2 dilim peynir
Biber

Ogle
Yoğurtlu haşlanmış karnabahar brokoli havuç salatası

Akşam
Firinda kanat 4 parça
2 kofte
Karnabahar brokoli salatası

Su 3 lt
LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307 Sem2024 Sem2024 kaptanim bugün nasi olmuş bilemedim karnahari biraz abarttım sanırım öğlen ne yiyeceğimi bilemedim ondan öyle iki öğün de yemiş oldum. Ama karbonhidrat almiyorum hiç doğal olan hariç
Afiyet olsun bir abartı göremiyorum çok güzel olmuş ❤️
Menü paylaşıp utulerime başlayayım
Kahvaltı
2 kaşık yoğurt 3 hurma
Ara öğün
1 fincan Türk kahvesi
1catal su böreği
Akşam
3 yemek kaşığı yoğurt 3 hurma

Şimdi çay aldım. Bir avuç kuruyemisle içip iyi yapacağım. Sonra yatarım.
LenaG LenaG @Elhan Boncuk2307 Boncuk2307
Afiyet olsun ❤️
Eki Görüntüle 3515616 ✨️4 Aralık menüm sabah tereyağında bir tane yumurta yanına yanında domates salatalık zeytin maydanoz ve roka yedim Öğlen bir fincan Türk kahvesi içtim ödem attırıcı içtim suyumu bitirdim 2,5 litre Akşam yemeği de yoğurtlu granola yedim😉🤌

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

✨️5 Aralık Perşembe günü menüm sabah iki tane haşlanmış yumurta bir dilim ıspanaklı börek salatalık domates roka Öğlen bir fincan Türk kahvesi bir tane maden suyu 2 tane kuru kayısı akşam salata ve et😋💕 Eki Görüntüle 3515621 @Cicekbocekkaktus @Elhan LenaG LenaG Jou Jou @Sitare55 Tabaklarimi özlemişsindir diye 🤭🌸✨🫡
Afiyetler olsun çok iyi görünüyorlar 😋❤️
05.12.24
08.00
1 haşlanmış yumurta, 1 çk labne ve bal, yarım dilm ekmek

12.30
Küçük tam buğday ekmeği ile sandviç

16.00 1 portakal
18.00
1 kepçe mercimek çorbası, 1 kıymalı dolma,salata,2 köfte, yoğurt

Şu:2 lt LenaG LenaG Sem2024 Sem2024
Afiyet olsun güzel olmuş ❤️
Hayırlı akşamlar herkese menümü yazayım hemen LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307 Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus

Sabah 9//
Bir dilim tam buğday ekmeği arasına peynir koyup şekersiz çay ile yedim

Öğlen 12//
3yk bulgur pilavı
Bir kepçe kuru fasulye
Bir bardak ayran
Bir minik dilim yuvarlak salatalık turşu

Ara bir çay bardağı oralet içtim kendi şekeri fazla değil ama ben şeker katmadim içine

Akşam 18.00//
50/60gr döner
4galeta
Yarım mandalina

Su 2lt
Spor
İki mile 30dk
10dk ayakta karın egzersizleri
Afiyet olsun ❤️ oralet yine de rafine şeker içerdiğinden ani açlık hissettirebiliyor sonrasında
Galetanın ebat nedir bilmiyorum ama aklıma gelen kalın galetalarsa 1 tanesi 1 dilim ekmeğe eş
4 Aralık

13:30

Yarım simit (nedense programı unuttum)
Peynir, domates

18:00

Mantar soslu somon
Soğan salatası

1,5 Lt su
1 kupa apaform
2 kupa kahve

5 aralık

Menü

Yok

1 lt üzeri su
2 kupa kahve

LenaG LenaG Sem2024 Sem2024
Afiyet olsun ❤️ su baya az kalmış
Menümü de yazayım unutmadan 🥰
Saat 13.00
Karahindibalı kahve, 4 hurma, 1 avuç beyaz leblebi
Kahvaltı 14.00
2 dilim karabuğday çavdar ekmeği arasına bir yumurtadan omlet, 4 yeşil zeytin
Öğle Yemeği niyetine 16.30 (fotoğraftaki)
Akşam yemeği 19.30

1 bardak yarım yağlı altın süt +5 hurma + 1 avuç fındık
2,5 lt su + 1 lt dukan
20 dk eliptik
LenaG LenaG Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus Sem2024 Sem2024
Afiyet olsun baya kısıtlamalı bir menü olmuş ❤️
5 Aralık perşembe menüsü
11.30 kahvaltı
2 haşlanmış yumurta, marul, roka, maydonoz, iki dilim peynir, yarım avakado, susam ve çörekotlu salata (limonlu, yağsız), 1 dilim ekmek, şekersiz çay.

16.30 ara
2 minik mandalina, 15 çiğ badem

18.30 akşam
Mantarlı ıspanak (yarim tabak), 4-5 kaşık zerdeçallı yoğurtlu kereviz, 2 sıkım çiğköfte (yemeğe konulması gereken bulgur hakkımı böyle kullandım)

Su 2 litre
Spor
Yarım saat pilates 300 puan
10.000 adım 1000 puan
Toplam 1300 puan

LenaG LenaG Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus Boncuk2307 Boncuk2307
Afiyet olsun çok güzel ❤️ sporlar da 🧿
LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307 Sem2024 Sem2024

Dun aksam menu bildiriminden sonra 20-25 adet pizza kraker ile 15 tane badem yedim. Bu yuzden sabah sahurda sadece su ictim. Karnabahar da fena şisirmisti zaten.

Iftar
2 palamut halka
Salata
3 kasik yumurta punding
Yarim dilim ekmek arasi 1 yk tahin helva
15 antep fıstığı

1 saat sonra patlamis misir ( 2 su bardagi olmuştur)

Yürüyüş 6700 adım
Afiyet olsun canım biraz kaçmış ❤️ puding sonrası helva ve fıstığa gerek yokmuş mısır falan
Hayırlı geceler

İftar
1 tabak haslama (tavuk brokoli)
1servis k pilav
Salata
Ayran

4,5 kakaolu bisküvi
Cay

Sütlü hindiba kahve

30 dk yürüyüş
LenaG LenaG Sem2024 Sem2024 Boncuk2307 Boncuk2307
Afiyet olsun ❤️ Allah kabul etsin 🙏
🌷İyi geceler kızlar🌷 bu hafta ekstra yogun gecti gelemedim kusuruma bakmayın nolur❤️
Eki Görüntüle 3515785 Eki Görüntüle 3515784

LenaG LenaG ❤️
Boncuk2307 Boncuk2307 ❤️
Sem2024 Sem2024 ❤️
Afiyet olsun canım ❤️
05 Aralik Perşembe Menum
13:30 Kahvalti
1 haslanmis yumurta
2 dilim ekmekten peyaz beynirli domatesli tost
1 kase kozlenmis biber tursusu(aslinda tursu degil ama ismini bilmiyorum kizlar cam kavonozlarda satiliyir ya kspya biber ne deniyor ona )
Kuru üzüm (miktari emin olmasam da 10 15)

16:30
1 kupa sütlü filtre kahve
3 hurma
12 antep fistigi

Aksam 19:30
2 bardak Ayran

Su 2 litre

Sem2024 Sem2024 LenaG LenaG
Afiyet olsun güzel bir menü ❤️

bölgesel egzersizler o bölgeyi inceltmez. Yani karın hareketi yaparsanız beliniz daha ince olmaz. Vücut yağ yakarken random şekilde yakar. Yani siz o an karın kas gruplarını çalıştırdığınız için o bölgedeki yağları yakmış olmazsınız. O an vücut kollarınızdaki yağlardan enerji sağlıyor olabilir basit haliyle.

Büyük kas grupları vücudun alt kısmında bulunur. Kasların %75’i belden aşağıdadır. Squat, deadlift, lunge gibi egzersizler bel bölgenizin incelemesinde mekikten çok çok daha etkilidir. Zaten bu hareketler bileşik egzersiz olarak geçer. Aynı anda birden fazla kas gruplarını çalıştırırsınız.

Spordan sonra özellikle ağırlık egzersizlerinde o bölgeye pump yapılır yani kan pompalanır ve şişer. Bu geçicidir zaten. Bunun için spor azaltmayın sakın. Ödem tutarsa tutar her şey tartı değil. Ödemi de zaten atıyor vücut.

Bu arada 2 tane hurmanın karbonhidrat değeri 1 dilim ekmeğe eşit. İçinde ekmek kadar protein de yok. O yüzden çok tüketilmesini önermiyorum ben.

Herkese tünaydınlaar kızçeler nasılsınız ? İşlerim var evde dün pek bakamadım sonra bir girdim yumurtalı çiğköfte tarifleri dönüyor :KK57: :KK57: :KK57:
Uyku düzeni oturtmaya çalışıyorum da ne kadar başarılı oluyorum bilmiyorum 🤭
Herkese bol azimli,iradeli bir gün diliyorum 🙏🙏🙏

Önemli Not: Kız bugün kendinizi sıkıp sıkıp yarın komple ödül günü yapıp sonra onun artılarını vermeye çalışmayın anacım olur muuuu pliissss 🙏🙏🙏

Herkese tünaydınlaar kızçeler nasılsınız ? İşlerim var evde dün pek bakamadım sonra bir girdim yumurtalı çiğköfte tarifleri dönüyor :KK57: :KK57: :KK57:
Uyku düzeni oturtmaya çalışıyorum da ne kadar başarılı oluyorum bilmiyorum 🤭
Herkese bol azimli,iradeli bir gün diliyorum 🙏🙏🙏

Önemli Not: Kız bugün kendinizi sıkıp sıkıp yarın komple ödül günü yapıp sonra onun artılarını vermeye çalışmayın anacım olur muuuu pliissss 🙏🙏🙏
son notuna koptuummm :D

şu anda neredeyse hepimizi kapsıyor gibi gibi :D

Dünkü Menüm,

Sabah 10:00
1 kuru kayısı
1 tane çavdarlı karabuğdaylı grissine
9 antep fıstığı

Öğle 12:00
4 yk köri soslu tavuk
2.5 yk karabuğdaylı yeşillikli yoğurtlu meze
Yarım elma
1 ceviz

Akşam 16:00 (günü burada kapattım sonra da bir şey yemedim bayağı doymuştum)
150-200 gr dana bonfile
6-7 dilim elma patates( bunu yedikten sonra bayağı vicdan yaptım)
2 tane rulokat adedi (17 kalori olarak gördüm 34 kalori)

Su çok az içtim. 1-1.5 arası Dışarıdaydım hep. Aklıma gelmedi
8200 adım

LenaG LenaG
Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus
Boncuk2307 Boncuk2307
Afiyet olsun ❤️ akşam için 6-7 dilim patates fazla olmuş gerçekten ve rulokat kalori düşük ama içindeki şeker birden acıkma hissi daha çok şeker alma hissi yaratıyor neyse ki sende olmamış 🥰
İkigune kad

Teşekkür ederim bugünlerde kendimi iyi hissetmiyorum suyu da az içiyorum deneeim dediğini teşekkür ederim 😘
Canım K.Maraş taydın sanırım baya soğuk orası da bugünlerde su istememen normal ama aldığın k.yemiş,k.meyve vs anca onunla atabilirsin bir nevi ilaç gibi düşün şifa niyetine her gittiğinde mutfağa ne yiyeceksen öncesinde 1 bardak iç 🥰
Günaydın kızlar mutlu sağlıklı sabahlar . Korkunç bir karbonhidrat krizi ile uyandım. Reglide yok niye böyle oldu bilmiyorum. 1 somon ekmeği yağlayip ballayıp yiyesim var . Sirkeli ılık suyumu içtim gözümün önünden bazlamalar.lavaşlar dans ediyor
Normal baya kilo verdin beyin diyor kii beni eski halime döndür bak demekki verebiliyorsun biraz ye sonra yine kısarsın verirsin. Asla kendisine inanmıyoruzz devam ediyoruz :rapci::rapci:
Kızlaaaarrrrrrr sizinle bir şey paylaşmam lazım. Ben bugün ilk kez tek başıma trafiğe çıktım (40 dakikalık bir yol). Otoban ve şehir içi kullandım. Heyecandan ve biraz korkudan karnımda koca bir yumruk hissederek işe geldim ama başarmış olduğum için çok mutluyum. Ehliyetim vardı, kullanmayı da biliyordum ama tek başıma asla cesaret edemiyordum, bugün oldu sonunda.
Tebrik ederim canım sevindim senin aslında ben de tam başlamıştım arabayı elden çıkardık ama eşim çok panik oluyordu ben kullanırken bir huzur verse daha rahat ederdim kendi başına araba kullanmak güzel bir duygu 🥰
5 Aralık menü
09.00 1 fincan hindistan cevizi yağlı kahve
10.00 2 yumurta 1 dilim peynir bol yeşillik ile omlet, 10 ceviz 6 badem, 1 dilim tb ekmek roka havuç 1 fincan süt artırıcı bitki çayı
15.00 3 kaşık yoğurt içine 2 kaşık yulaf 1 tk tahin 1 çk chia 1çk keten tohumu 1 çk ham kakao yarım cennet hurması
18.30 1 kase yer pancarı yemeği, 4 kaşık zeytinyağlı karnabahar,3 kaşık yoğurt 1 tane közlenmiş patates
20.30 3 pötibor
3 litre su spor yok emzirmeye devam
Harika afiyet olsun ❤️
Her zamanki gibi harika görünüyor afiyet olsun ❤️
Selamlar
Dünkü menüm
Sabah7.30
2 haşlanmış yumurta

Öğle:12.30
1 kase ezogelin çorbası
1 kase yoğurtlu kereviz salatası
1 kase yeşil salat

Ara: 16.30 civarı
1 kase yulafa 3 ceviz 1 muz

Akşam 19.30
4 peynirli pizza küçük ama hamuru en incesinden, sırf peynir vardı

Su:2.5 lt
Spor: yok malesef

Bu hafta sadece Pazartesi spor yapabildim
Akşamı zor ediyorum yapabilirsem bu akşam yapıcam
Yarın ne çıkacak inanılmaz bir sürpriz olacak
Hiç tartılmadım
Ayva tatlısı hatiç hiç kaçamağım yok yediklerime de dikkat ettim
Hafif şişkinlik var , gün içerisinde bol bol zencefilli çay içeceğim
Akşam da yoğurt zencefille kapatma planım var
Haydı bakalım
Afiyet olsun canım 16:30 arası ara fazla sanki bu öğünü kahvaltıda yapabilirsin sadece muz ceviz yeterli olurdu
küçük de olsa ince de olsa pizzayı c.tesiye alalım o bir kaçamak olmuş 😉
5 Aralık menüm( dün çok yorgundum çocukları uyutunca kendimde 22:00 civarı uyumuşum)

Sabah 9:00
2 sütlü kahve

11:00
1 kase kabak kavurması domatesli biberli
1 dilim ekmek üstüne 1 tatlı kaşığı krem peynir ve çay kaşığı pekmez
Domates salatalık marul

Akşam 16:20 bitti
2/3 yk nohutlu bulgur pilavı
2/3 yk kadar tavuk but karışık
2/3 lahana turşusu

18:20
1 kivi
1 dilim elma
Su 2 litre
Telefonumu yanıma almamıştım 20 dakika yürüyüş yapmıştım
Buda telefonu yanıma aldıktan sonra yaptığım yürüyüş
Eki Görüntüle 3515846
Güzel olmuş canım menün afiyet olsun ❤️ adımlar da çok güzel 🧿
Günaydınlar

4 Aralık Çarşambs
İlk öğün: (14:00)
200 ml süt
40 gr kuru incir ve kayısı
1/2 elma
20 gr badem

İkinci öğün (16:30)
1 kase toyga çorbası
100 ızgara köfte
Kabak sote
Salata(havuç, turp, kırmızı lahana)

Yemekten sonra kahvenin yanında 20 gr çikolata

Gün içinde 1,75 lt su 1 fincan bitki çayı

5 Aralık Perşembe
İlk öğün (14:00)
Filtre kahve, 3 hurma, 2 ceviz,
1 tk şekersiz fıstık ezmesi

İkinci öğün( 17:00-17:30)
50 gr (çiğ hali) tambuğday makarna 1 tk tereyağ ve domates ile soslandı üzerine
50 gr çökelek
75 gr derisiz tavuk göğüs
2 çk dünden kalan kabak sote
1 bardak Soda ve naneli ayran

2 lt su, 1 fincan bitki çayı

İki gün içinde Egzersiz yok maalesef.
Afiyet olsun ❤️
Tünaydınnn kızlar gece yine zombi gibiydik o yüzden sabah uykusuna yatınca bebeler bende yattım biraz iyi geldi anca bakabiliyorum buraya da . Yarın tartı günü niye bilmiyorum çok umudum yok beslenmeme de dikkat ettim ama böyle bir umutsuzluk kapladı içimi hayrolsun 🤗
Öyle umutsuz olmak yok sen elinden geleni yaptın gayet iyi başarmış hissetmelisin ❤️
Böyle saatleri sayacak kadar kısmana çok üzgünüm 😔
Spor yapmadan önce veriyordum kilo be canım. Spora başladığımdan beri kilo veremiyorum ya :KK43:
Yarın kaptanim 55 bekliyor benden ama imkansız :KK43: çünkü regl oldum üzgünüm yarın adına.
Kas yapıyorsundur canım ayrıca regl de olmuşsun sorun yok artı çıksan bile üzülmek yok ❤️

Afiyet olsun ❤️ akşam için 6-7 dilim patates fazla olmuş gerçekten ve rulokat kalori düşük ama içindeki şeker birden acıkma hissi daha çok şeker alma hissi yaratıyor neyse ki sende olmamış 🥰

Canım K.Maraş taydın sanırım baya soğuk orası da bugünlerde su istememen normal ama aldığın k.yemiş,k.meyve vs anca onunla atabilirsin bir nevi ilaç gibi düşün şifa niyetine her gittiğinde mutfağa ne yiyeceksen öncesinde 1 bardak iç 🥰

Normal baya kilo verdin beyin diyor kii beni eski halime döndür bak demekki verebiliyorsun biraz ye sonra yine kısarsın verirsin. Asla kendisine inanmıyoruzz devam ediyoruz :rapci::rapci:

Tebrik ederim canım sevindim senin aslında ben de tam başlamıştım arabayı elden çıkardık ama eşim çok panik oluyordu ben kullanırken bir huzur verse daha rahat ederdim kendi başına araba kullanmak güzel bir duygu 🥰

Harika afiyet olsun ❤️

Afiyet olsun canım 16:30 arası ara fazla sanki bu öğünü kahvaltıda yapabilirsin sadece muz ceviz yeterli olurdu

Afiyet olsun ❤️

Öyle umutsuz olmak yok sen elinden geleni yaptın gayet iyi başarmış hissetmelisin ❤️

Kas yapıyorsundur canım ayrıca regl de olmuşsun sorun yok artı çıksan bile üzülmek yok ❤️
Teşekkür ederim kaptanicem 🥰 tamdr

Afiyet olsun ne güzel bir menü ❤️

Afiyet olsun bir abartı göremiyorum çok güzel olmuş ❤️

Afiyet olsun ❤️

Afiyetler olsun çok iyi görünüyorlar 😋❤️

Afiyet olsun güzel olmuş ❤️

Afiyet olsun ❤️ oralet yine de rafine şeker içerdiğinden ani açlık hissettirebiliyor sonrasında
Galetanın ebat nedir bilmiyorum ama aklıma gelen kalın galetalarsa 1 tanesi 1 dilim ekmeğe eş

Afiyet olsun ❤️ su baya az kalmış

Afiyet olsun baya kısıtlamalı bir menü olmuş ❤️

Afiyet olsun çok güzel ❤️ sporlar da 🧿

Afiyet olsun canım biraz kaçmış ❤️ puding sonrası helva ve fıstığa gerek yokmuş mısır falan

Afiyet olsun ❤️ Allah kabul etsin 🙏

Afiyet olsun canım ❤️

Afiyet olsun güzel bir menü ❤️
sagol kaptanım ❤️

Harika afiyet olsun ❤️

Afiyet olsun ❤️

Zaten yarın artı çıkıcam kaptaniçem :KK12:

Back