instagramda görüyorum içim gidiyorAynısının yeşillik katılmış hali kizgin bol yagin içine iyice cirpilmis yumurtayı dönüyorsun pamuk gibi kabarıyor pişirip sıcak sıcak döküyorsun köftenin içine hızlı hızlı yoguruyorsun efsoooo benim favorim yumurtalı olan
harika bir duygudur at havanı gitsinAz önce delilik ettik okulda herkes tartıldı. Ve ben gördüğüm sayı ile şok oldum. Ayakkabı ile 68 geldim. Okulun en zayıf öğretmeni ben oldum . Düşünün okulun halini.
Ahh ahhh olsada yemesekkkk tamam tamaminstagramda görüyorum içim gidiyor
Duyunca çok enteresan geliyor ama muhteşem bir şey
Benim deeeeAynısının yeşillik katılmış hali kizgin bol yagin içine iyice cirpilmis yumurtayı dönüyorsun pamuk gibi kabarıyor pişirip sıcak sıcak döküyorsun köftenin içine hızlı hızlı yoguruyorsun efsoooo benim favorim yumurtalı olan
Tüh ya kötü olmuş geçmiş olsunDün gece rüyamda bit gördümsabah yorumuna baktım sıkıntı demekmiş .hemen de rüyam çıktı benim akıllı kocam bulasik makinesinin hortumu tamir ederken vanayı kapatmayinca mutfağı su bastı hiç işim yokmus gibi onu temizliyorum iki saattir
Olsa yemeden durulmazAhh ahhh olsada yemesekkkk tamam tamam
Ağzım sulandı beaaqqDuyunca çok enteresan geliyor ama muhteşem bir şeyçiğköftelerin en birincisi bence.
Benim deeee
Arkeeee arkeee kendimize gelelim lütfennOlsa yemeden durulmaz
Nerden esti bu saatteeeeKızlar ben şimdi 1adet yağlı gevrek, 4adette kare petibör bisküvi yedim
yaaaaaaaa gece geceeeeeeeeeDuyunca çok enteresan geliyor ama muhteşem bir şeyçiğköftelerin en birincisi bence.
Benim deeee
Yav ceza vermeyin kendinizeeee normal menün neyse onu ye canımCeza yarın tüm gün hurmalı yoğurt yicem
Aynısının yeşillik katılmış hali kizgin bol yagin içine iyice cirpilmis yumurtayı dönüyorsun pamuk gibi kabarıyor pişirip sıcak sıcak döküyorsun köftenin içine hızlı hızlı yoguruyorsun efsoooo benim favorim yumurtalı olan
Ahh ahhh olsada yemesekkkk tamam tamam
Duyunca çok enteresan geliyor ama muhteşem bir şeyçiğköftelerin en birincisi bence.
Benim deeee
Olsa yemeden durulmaz
Ağzım sulandı beaaqq
Arkeeee arkeee kendimize gelelim lütfennsonu hiç iyi görünmüyor
KKIIIAAAAZZZ DİYET FORUMUNDAAAA HEM DEEE GÖNDERDİM SİZEyaaaaaaaa gece geceeeeeeeee
direk yumurtalı mı yapsam kiOlsa yemeden durulmaz
Harikasın, tebrik ederimKızlarrrr sonunda 8 li seriye geçtim sizinle paylaşmak istedim. Kilo vermek benim için çok çok önemliydi umarım bu şekilde devam eder. Çok yüksek insülin direnci düşük kan değerleri düşük vitaminler pkos ve hastalığım nedeniyle spor yapamamama rağmen motivasyonunuzun verdiği sorumluluk ile buraya geldim. Hepinize çok çok teşekkür ederim. Rabbım ayağınıza taş ,gözünüze yaş değdirmesin.Eki Görüntüle 3515045
KEşkeeeeeeeeeeeee cok zorAfiyet bal şeker olsun canım 65 i görürsün ay sonuna bence️
Geçmiş olsun kuzum3 Aralık 2024
Kahvaltı 12:00
2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
2 dilim tam buğday ekmek
5 zeytin
Roka tere
Ara biraz fazla oldu 1 fincan kahve 1 avuç kuru dut 2 ceviz 3 hurma
Akşam 1 dilim ızgara bonfile
1 kase Salata
2 dilim tam buğday ekmek
2,5 litre su
Adım 3185
Ekmek ve kuruyemiş fazla oldu farkındayım reglden dolayı sanırım iştahım açıldı sanki
4 Aralık 2024
Kahvaltı 10:30
2 dilim tam buğday ekmek
2 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 dilim peynir
Roka tere
Akşam
3 yemek kaşığı makarna
3 köfte
1 kase salata
2 litre su
Adım 3813
2 günlük menü iyi değildim kızlar Hem grip oldum hem regl oldum valla menülerim bile çok fena oldu inşallah bugün kendimi toplayacağım kaptanlarım kusura bakmayın
LenaG @Sem2024 @Boncuk2307
Tuz ve şekeri sıfırla, suyu bol iç, ödem kalmaz inşaAllahKızlar ben bu gece kortizonlu ilaç alıcam da cts tartısına kadar vücudumdan o ödemi atabilir miyim bilmiyorum. O ödemi atmak için ne yapabilirim? Benim aklıma sadece su içmek geliyor
Canım önce biraz dinlen illa da yapacağım diye yorgun yorgun zorlama kendini19.30 da son öğünümü yaptım eve biraz önce geldim spora gram enerjim yok sadece boş oturmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?