- 30 Aralık 2022
- 3.130
- 12.894
- 138
NedeeennnKızlar ben şimdi 1adet yağlı gevrek, 4adette kare petibör bisküvi yedim
Ceza yarın tüm gün hurmalı yoğurt yicemNedeeennn
Kızlar ben şimdi 1adet yağlı gevrek, 4adette kare petibör bisküvi yedim
kız petibör arasına çilek reçeli sürülür müPetibòr de çok severim arasına çilek reçeli sürüp yerdim . Offf offf neyse ben en iyisi 1 bardak su içip yatiyim
Dene bakalım kuzum gerçekçi yorumunu bekliyorumEfenin_Annesi bugün iki çeşit köftelik esmer bulgur aldım. biri normal esmer bulgur, diğeri de karakılçık esmer bulgur. sırayla ikisinden de deneyeceğim senin etsiz çiğ köfte tarifini
Ne diyim canım Allâh kolaylık versin. Evlilik çağları gelmedi mi oğlanlarınYemezler ki
Lahana sarması yalnız ben yiyorum diye senelerce yapıp yemedim, sonra neden kendime bunu yapıyorum, onlar yemezse yemesin, kendim için yapacağım dedim, 2 senedir yapıp yiyorum
Büyük oğlum diyette, ekmek vb. Yemiyor, yeni bir makina aldık, onda fellah köftesi denemek için yaptım
Diğerleri için de kendi yaptığım lavaş vardı, bozulmasın diye yaptım
O kadar çok yemek seçiyorlar ki, ne yapacağımı şaşırıyorum
Bugün somon yapacağım, küçük oğlum balık yemiyor, ona mecbur başka bişey hazırlamam gerekiyor, buraya kadar öğleden önce terapide yazmışım
Bundan sonrasını gece tamamlıyorum,
Not: küçük oğlum yemek yemedi( işyerinde ısmarlamışlar)
Helal olsun sana canım çok tebrik ederim. İnşallah sonuna kadar gidip asıl hedefine de ulasacaksinKızlarrrr sonunda 8 li seriye geçtim sizinle paylaşmak istedim. Kilo vermek benim için çok çok önemliydi umarım bu şekilde devam eder. Çok yüksek insülin direnci düşük kan değerleri düşük vitaminler pkos ve hastalığım nedeniyle spor yapamamama rağmen motivasyonunuzun verdiği sorumluluk ile buraya geldim. Hepinize çok çok teşekkür ederim. Rabbım ayağınıza taş ,gözünüze yaş değdirmesin.Eki Görüntüle 3515045
Dimi yaa, okulda düzeni devam ettirmek çok zor. Sürekli bir şey hazırlayıp götürmek de mümkün olmuyor maalesef.Dün birazcık baydı herhalde. Gerçi köfte gelmeseydi yine de yemezdim. Ama bu okulda diyet işi beni çok zorluyor. Bugün su böreği var yesem bir dert yemesem bir dert.
instagramda da çok görüyorum. beğenirsem artık dışarıdan hiç almam. zaten kaliteli yerlerde fiyatı çok arttı çiğ köftenin. hiç gereği yok o kadar para vermenin.Dene bakalım kuzum gerçekçi yorumunu bekliyorum
Tabi bide ben 1 kg bulgurdan yapıyorum ya buzluğa atıyorum fazla yaptığım için ben evde olmaadigimda hem eşim çok sever çiğ köfteyi çıkartıyor aparatıf yemek oluyo ona hatta bitti buzlukta bi daha yap cnm buzlukta kalmadi diyoinstagramda da çok görüyorum. beğenirsem artık dışarıdan hiç almam. zaten kaliteli yerlerde fiyatı çok arttı çiğ köftenin. hiç gereği yok o kadar para vermenin.
adamcağız seviyorsa napsın dolapta arıyordurTabi bide ben 1 kg bulgurdan yapıyorum ya buzluğa atıyorum fazla yaptığım için ben evde olmaadigimda hem eşim çok sever çiğ köfteyi çıkartıyor aparatıf yemek oluyo ona hatta bitti buzlukta bi daha yap cnm buzlukta kalmadi diyobiz bayadir dışarıdan almayi biraktik
Kesinlikle ben oğlumun öğretmeninden sipariş aldım normalde dışarıya satış yapmam yapmıyorum düşüncem olmadı ama çok beğendi istedi ve kilosunu 450tl ye satiyorlarmissss şokkktayimm 1 kg bulgurdanda 3 kg çiğ köfte çıkıyormusadamcağız seviyorsa napsın dolapta arıyordurben yarım kilodan yapacağım. valla seversem dışarıdan almam zaten. artık dışarının çok özel de gelmiyor tadı. bence evde yapacağım beni tatmin eder.
Reçel de olur birde arasına lokum evvalaar olsunPetibòr de çok severim arasına çilek reçeli sürüp yerdim . Offf offf neyse ben en iyisi 1 bardak su içip yatiyim
bugün normal esmer bulgurun kilosunu 36 TL den, karakılçık olanın kilosunu 42 TL den aldım. hadi salçası, baharatı, yağı eklenecek ama yine de çok fazla.Kesinlikle ben oğlumun öğretmeninden sipariş aldım normalde dışarıya satış yapmam yapmıyorum düşüncem olmadı ama çok beğendi istedi ve kilosunu 450tl ye satiyorlarmissss şokkktayimm 1 kg bulgurdanda 3 kg çiğ köfte çıkıyormus
(1450 ₺)
Bende çok şaşırdım banada çok fazla geldi bir veli dışarıya yemek satışı yapıyormuş onun fiyat listesindeki mebla bubugün normal esmer bulgurun kilosunu 36 TL den, karakılçık olanın kilosunu 42 TL den aldım. hadi salçası, baharatı, yağı eklenecek ama yine de çok fazla.
Aynısının yeşillik katılmış hali kizgin bol yagin içine iyice cirpilmis yumurtayı dönüyorsun pamuk gibi kabarıyor pişirip sıcak sıcak döküyorsun köftenin içine hızlı hızlı yoguruyorsun efsoooo benim favorim yumurtalı olan
Maşallah canım, gün içerisinde tartılip bu kiloda geldiysen gerçek kilon çok daha güzel çıkacak.Az önce delilik ettik okulda herkes tartıldı. Ve ben gördüğüm sayı ile şok oldum. Ayakkabı ile 68 geldim. Okulun en zayıf öğretmeni ben oldum . Düşünün okulun halini.
Bizim evin de vazgeçilmezi. Hergün kahvaltı yapabilsek sanırım 2 koliyi biz de bitiririz. Çoookkk severim.Yumurta olmasa ben açlıktan ölürüm herhalde. Haftada 2 koli bitiyor neredeyse bizim evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?