• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Aynısının yeşillik katılmış hali kizgin bol yagin içine iyice cirpilmis yumurtayı dönüyorsun pamuk gibi kabarıyor pişirip sıcak sıcak döküyorsun köftenin içine hızlı hızlı yoguruyorsun efsoooo benim favorim yumurtalı olan🤫🤭😉
instagramda görüyorum içim gidiyor :halay::KK14:

Efenin_Annesi Efenin_Annesi bir de yumurtalı çiğ köfteyi çok merak ediyorum 😬🤤🤤🤤
Duyunca çok enteresan geliyor ama muhteşem bir şey 😋 çiğköftelerin en birincisi bence.
Aynısının yeşillik katılmış hali kizgin bol yagin içine iyice cirpilmis yumurtayı dönüyorsun pamuk gibi kabarıyor pişirip sıcak sıcak döküyorsun köftenin içine hızlı hızlı yoguruyorsun efsoooo benim favorim yumurtalı olan🤫🤭😉
Benim deeee

Dün gece rüyamda bit gördüm 😁sabah yorumuna baktım sıkıntı demekmiş .hemen de rüyam çıktı benim akıllı kocam bulasik makinesinin hortumu tamir ederken vanayı kapatmayinca mutfağı su bastı hiç işim yokmus gibi onu temizliyorum iki saattir😭
Tüh ya kötü olmuş geçmiş olsun 🙏

Efenin_Annesi Efenin_Annesi bir de yumurtalı çiğ köfteyi çok merak ediyorum 😬🤤🤤🤤

Ahh ahhh olsada yemesekkkk tamam tamam :KK62: :KK62:

Duyunca çok enteresan geliyor ama muhteşem bir şey 😋 çiğköftelerin en birincisi bence.

Benim deeee

Olsa yemeden durulmaz 😋

Ağzım sulandı beaaqq

Arkeeee arkeee kendimize gelelim lütfenn 🤣🤣🤣 sonu hiç iyi görünmüyor

yaaaaaaaa gece geceeeeeeeee 😭😭😭
KKIIIAAAAZZZ DİYET FORUMUNDAAAA HEM DEEE GÖNDERDİM SİZE :duduk::duduk::duduk::duduk:

Kızlarrrr sonunda 8 li seriye geçtim sizinle paylaşmak istedim. Kilo vermek benim için çok çok önemliydi umarım bu şekilde devam eder. Çok yüksek insülin direnci düşük kan değerleri düşük vitaminler pkos ve hastalığım nedeniyle spor yapamamama rağmen motivasyonunuzun verdiği sorumluluk ile buraya geldim. Hepinize çok çok teşekkür ederim. Rabbım ayağınıza taş ,gözünüze yaş değdirmesin.🌺💞Eki Görüntüle 3515045
Harikasın, tebrik ederim 🥰

3 Aralık 2024
Kahvaltı 12:00
2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
2 dilim tam buğday ekmek
5 zeytin
Roka tere

Ara biraz fazla oldu 1 fincan kahve 1 avuç kuru dut 2 ceviz 3 hurma

Akşam 1 dilim ızgara bonfile
1 kase Salata
2 dilim tam buğday ekmek

2,5 litre su

Adım 3185

Ekmek ve kuruyemiş fazla oldu farkındayım reglden dolayı sanırım iştahım açıldı sanki 🫣

4 Aralık 2024

Kahvaltı 10:30
2 dilim tam buğday ekmek
2 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 dilim peynir
Roka tere

Akşam
3 yemek kaşığı makarna
3 köfte
1 kase salata

2 litre su
Adım 3813

2 günlük menü iyi değildim kızlar Hem grip oldum hem regl oldum valla menülerim bile çok fena oldu inşallah bugün kendimi toplayacağım kaptanlarım kusura bakmayın 😕😘

LenaG LenaG @Sem2024 @Boncuk2307
Geçmiş olsun kuzum🤲🏼

Back