• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Dün gece rüyamda bit gördüm 😁sabah yorumuna baktım sıkıntı demekmiş .hemen de rüyam çıktı benim akıllı kocam bulasik makinesinin hortumu tamir ederken vanayı kapatmayinca mutfağı su bastı hiç işim yokmus gibi onu temizliyorum iki saattir😭
Kolay gelsin 😔

Kaptaniçem öyle çay saati misafire koydum okadarcıkta ben yedim sabah kahvaltı yok akşamda sadece hurmalı yoğurt falan yedim 🥺
Çok az yemişsin menü olarak
bilemiyorum kıstıkça bende hep sonunda yeme atağı yapıyor açıkçası

Ne diyim canım Allâh kolaylık versin. Evlilik çağları gelmedi mi oğlanların 😂😂

Helal olsun sana canım çok tebrik ederim. İnşallah sonuna kadar gidip asıl hedefine de ulasacaksin

Dimi yaa, okulda düzeni devam ettirmek çok zor. Sürekli bir şey hazırlayıp götürmek de mümkün olmuyor maalesef.
Okula çok bişi hazırlayıp götürmüyorum . Ama okulda baltalayanlar çok fazla. Herkes lahmacun yerken ben salataya yiyorum. Sonra dalga geciyorlar :KK61: :KK61:
@Efenin_Annesi bir de yumurtalı çiğ köfteyi çok merak ediyorum 😬🤤🤤🤤
Ayyy onu ilk defa Urfa'da yemiştim.
Maraşlı komşumuz vardı Allah rahmet eylesin 1,5 yıl önce vefat etti. annem ona yıllar önce gittiğinde yapmış. çok ama çok güzeldi dedi.
Kız marasta hiç denk gelmedim. Ama Urfa'da misafir gidince yapılanlarin başını çekiyordu.
Maşallah canım, gün içerisinde tartılip bu kiloda geldiysen gerçek kilon çok daha güzel çıkacak.

Bizim evin de vazgeçilmezi. Hergün kahvaltı yapabilsek sanırım 2 koliyi biz de bitiririz. Çoookkk severim.
Valla şaşırdım o kiloda çıkınca . Bir ablamiz benden zayıf geldi. Hedefim sensin abla dedim. Yakalayacagim seni 64 çıktı o da
harika bir duygudur at havanı gitsin :deli::deli::deli:
Attım attım. İlk defa korkmadan çıktım tartıya.

Ne diyim canım Allâh kolaylık versin. Evlilik çağları gelmedi mi oğlanların 😂😂

Helal olsun sana canım çok tebrik ederim. İnşallah sonuna kadar gidip asıl hedefine de ulasacaksin

Dimi yaa, okulda düzeni devam ettirmek çok zor. Sürekli bir şey hazırlayıp götürmek de mümkün olmuyor maalesef.
Büyük oğlum 26 yaşında, istese evlenebilir, istemiyor, küçük 23 yaşında, onun biraz daha zamana ihtiyacı var

4 Aralık çarşamba menüsü (diyetisyen menüsü)
10.30 kahvaltı
4 kaşık yoğurt, 3 kaşık yulaf, 1 elma, chia, tarçın ve ceviz. 1 adet ay çekirdekli yaprak galeta, 5 adet Siirt fıstığı.

13.00 ara
2 kuru kayısı, 1 ceviz, 15 fıstık

18.30 akşam
Hellim peynirli ve lorlu roka salatası.

Su 2 litre
Spor 6000 adım 600 puan

LenaG LenaG Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus Boncuk2307 Boncuk2307
Afiyet olsun güzelmiş spor da var 🌟
Kızlar unutmadan bugünkü menumu yazayım çünkü saatleri unutuyorum 🙈

Saat 09.00 kolajen + hindiba kahvesi

Saat 11.30 4 dilim domates 4 dilim salatalık 1 kibrit kutusu kadar tuzsuz köy peyniri +4 tuzsuz zeytin 8 10 tane fındık .

Saat 14.00 Papatya çayı içiyorum

Saat 17.00 2 yumurta ile pırasa kavurma ( 1 kasik zeytinyağı ile) 4 kaşık yoğurt yerim

Saat 19.00 maden suyu içerim

Su 2litre 5bin adıma tamamlayacağım
Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307
Guzel olmus afiyet olsun🌟
Kızlar ben günü bitirdim

Sabah 10da 1 tam buğday unundan krep salata, kasar peyniri

ara öğün şekersiz turk kahvesi, cok az zeytinyaginda mısır küçük tabak

aksam 15.30da 1 tabak karnıyarık , 1 dilim ekmek ,ne tane kiymali sarma

1 maden suyu, şekersiz turk kahvesi 3 lt su

LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307 . Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus
Afiyet olsun 🌟
LenaG LenaG Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus
Boncuk2307 Boncuk2307

İyi Akşamlar

12:00 1büyük kupa az yağlı sütle şekersiz filtre kahve, 2kuru incir, 3hurma

17:40 450 gr.yy.yoğurdun içine 4hurma,
yarım çk. chia, 1çk, tarçın
1sb.yakın sade kefir, 2yk.biber yemeği

Su 2.5litre
Akşam şekersiz çay içicem
Adım 5469
Maşallah baya telafi diyeti olmus , bu hafta da eksi gorecegiz inşallah 💕
Sabah
2 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
Biraz peynir
8 zeytin

Akşam
1 kase şehriyeli yeşil mercimek çorbası
1 tabak nohut yemeği

2.5 lt su
5000 adım

LenaG LenaG Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus Boncuk2307 Boncuk2307
Yemek yiyorsun hem de saglikli😜salatani yesilligini ihmal etme , aynen boyle devam 💕
Hayırlı akşamlar herkese menümü yazayım hemen LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307 Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus

Sabah 9//
Bir dilim tam buğday ekmeği arasına peynir koyup şekersiz çay ile yedim

Öğlen 12//
3yk bulgur pilavı
Bir kepçe kuru fasulye
Bir bardak ayran
Bir minik dilim yuvarlak salatalık turşu

Ara bir çay bardağı oralet içtim kendi şekeri fazla değil ama ben şeker katmadim içine

Akşam 18.00//
50/60gr döner
4galeta
Yarım mandalina

Su 2lt
Spor
İki mile 30dk
10dk ayakta karın egzersizleri
Aksam öğununde salata olsaydi 4 galeta yemeyecegine eminim 🙆genel olarak iyi , sporun da var 💕

Eki Görüntüle 3515616 ✨️4 Aralık menüm sabah tereyağında bir tane yumurta yanına yanında domates salatalık zeytin maydanoz ve roka yedim Öğlen bir fincan Türk kahvesi içtim ödem attırıcı içtim suyumu bitirdim 2,5 litre Akşam yemeği de yoğurtlu granola yedim😉🤌

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

✨️5 Aralık Perşembe günü menüm sabah iki tane haşlanmış yumurta bir dilim ıspanaklı börek salatalık domates roka Öğlen bir fincan Türk kahvesi bir tane maden suyu 2 tane kuru kayısı akşam salata ve et😋💕 Eki Görüntüle 3515621 @Cicekbocekkaktus @Elhan LenaG LenaG @Jou @Sitare55 Tabaklarimi özlemişsindir diye 🤭🌸✨🫡
Ufff tabakların harika gözüküyor et sevmem ama canım çekti, Tom ve Jerry deki biftek gibi gözüktü gözüme, ellerine sağlık 🥰
Sen ben olabilir misin aynıyız 😁
Yaa valla zorla yiyorum asla aramam yani, kokusu falan bitiriyor beni 🤢 merhaba Allah affetsin aratmasın da ama neyse, sevmiyorum yani hiçç
KKIIIAAAAZZZ DİYET FORUMUNDAAAA HEM DEEE GÖNDERDİM SİZE :duduk::duduk::duduk::duduk:
Ah kaptanım nasıl canımı çektirdiler bi şikayet edeyim, yersem ablalarım yüzünden 🫣🫣

Menümü de yazayım unutmadan 🥰
Saat 13.00
Karahindibalı kahve, 4 hurma, 1 avuç beyaz leblebi
Kahvaltı 14.00
2 dilim karabuğday çavdar ekmeği arasına bir yumurtadan omlet, 4 yeşil zeytin
Öğle Yemeği niyetine 16.30 (fotoğraftaki)
Akşam yemeği 19.30

1 bardak yarım yağlı altın süt +5 hurma + 1 avuç fındık
2,5 lt su + 1 lt dukan
20 dk eliptik
LenaG LenaG Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus Sem2024 Sem2024

Eklentiler

• 1000029913.jpg
    1000029913.jpg
    76,6 KB · Görüntüleme: 13
  • 1000029911.jpg
    1000029911.jpg
    87,6 KB · Görüntüleme: 12
  • 1000029813.jpg
    1000029813.jpg
    102,9 KB · Görüntüleme: 13
Okula çok bişi hazırlayıp götürmüyorum . Ama okulda baltalayanlar çok fazla. Herkes lahmacun yerken ben salataya yiyorum. Sonra dalga geciyorlar :KK61: :KK61:

Ayyy onu ilk defa Urfa'da yemiştim.

Kız marasta hiç denk gelmedim. Ama Urfa'da misafir gidince yapılanlarin başını çekiyordu.

Valla şaşırdım o kiloda çıkınca . Bir ablamiz benden zayıf geldi. Hedefim sensin abla dedim. Yakalayacagim seni 64 çıktı o da

Attım attım. İlk defa korkmadan çıktım tartıya.
Elbistanlılardı

Afiyet olsun güzelmiş spor da var 🌟

Guzel olmus afiyet olsun🌟

Afiyet olsun 🌟

Maşallah baya telafi diyeti olmus , bu hafta da eksi gorecegiz inşallah 💕

Yemek yiyorsun hem de saglikli😜salatani yesilligini ihmal etme , aynen boyle devam 💕

Aksam öğununde salata olsaydi 4 galeta yemeyecegine eminim 🙆genel olarak iyi , sporun da var 💕
İnşallah kaptanım ama az önce bişiler yedim görmemişsin 😖

Ağzım sulandı beaaqq

Arkeeee arkeee kendimize gelelim lütfenn 🤣🤣🤣 sonu hiç iyi görünmüyor
Derdiniz neydi de aklımıza düşürdünüz 🤣🤣
yaaaaaaaa gece geceeeeeeeee 😭😭😭
Hep ikinizin yüzünden 🤣 ben dün gece o sınavı verdim canım ve başarıyla geçtim. Benim sıpa okuldaki yemek etkinliği için gece 11de çiğköfte yaptırdı bana, tadına bile bakmadım 🤩
KKIIIAAAAZZZ DİYET FORUMUNDAAAA HEM DEEE GÖNDERDİM SİZE :duduk::duduk::duduk::duduk:
Kaptanım ben yapmadım onlar başlattı 🤣
direk yumurtalı mı yapsam ki :işsiz: @Efenin_Annesi onun malzemelerini de yazıver de bulunsun şuracıkta :dondurma:
Kaptan bizi sayfadan atacak demedi deme 🤣🤣

Kesin atacak LenaG LenaG 🤣

Back