- 8 Şubat 2017
- 2.011
- 9.402
- 158
Kaptaniçem öyle çay saati misafire koydum okadarcıkta ben yedim sabah kahvaltı yok akşamda sadece hurmalı yoğurt falan yedimNerden esti bu saatteeee menülere bakamadım daha işim vardı bugün akşam az mı yedin ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaptaniçem öyle çay saati misafire koydum okadarcıkta ben yedim sabah kahvaltı yok akşamda sadece hurmalı yoğurt falan yedimNerden esti bu saatteeee menülere bakamadım daha işim vardı bugün akşam az mı yedin ?
Yarın son gün yiyemem kaptaniçemYav ceza vermeyin kendinizeeee normal menün neyse onu ye canım
Kolay gelsinDün gece rüyamda bit gördüm sabah yorumuna baktım sıkıntı demekmiş .hemen de rüyam çıktı benim akıllı kocam bulasik makinesinin hortumu tamir ederken vanayı kapatmayinca mutfağı su bastı hiç işim yokmus gibi onu temizliyorum iki saattir
Çok az yemişsin menü olarakKaptaniçem öyle çay saati misafire koydum okadarcıkta ben yedim sabah kahvaltı yok akşamda sadece hurmalı yoğurt falan yedim
Okula çok bişi hazırlayıp götürmüyorum . Ama okulda baltalayanlar çok fazla. Herkes lahmacun yerken ben salataya yiyorum. Sonra dalga geciyorlarNe diyim canım Allâh kolaylık versin. Evlilik çağları gelmedi mi oğlanların
Helal olsun sana canım çok tebrik ederim. İnşallah sonuna kadar gidip asıl hedefine de ulasacaksin
Dimi yaa, okulda düzeni devam ettirmek çok zor. Sürekli bir şey hazırlayıp götürmek de mümkün olmuyor maalesef.
Ayyy onu ilk defa Urfa'da yemiştim.@Efenin_Annesi bir de yumurtalı çiğ köfteyi çok merak ediyorum
Kız marasta hiç denk gelmedim. Ama Urfa'da misafir gidince yapılanlarin başını çekiyordu.Maraşlı komşumuz vardı Allah rahmet eylesin 1,5 yıl önce vefat etti. annem ona yıllar önce gittiğinde yapmış. çok ama çok güzeldi dedi.
Valla şaşırdım o kiloda çıkınca . Bir ablamiz benden zayıf geldi. Hedefim sensin abla dedim. Yakalayacagim seni 64 çıktı o daMaşallah canım, gün içerisinde tartılip bu kiloda geldiysen gerçek kilon çok daha güzel çıkacak.
Bizim evin de vazgeçilmezi. Hergün kahvaltı yapabilsek sanırım 2 koliyi biz de bitiririz. Çoookkk severim.
Attım attım. İlk defa korkmadan çıktım tartıya.harika bir duygudur at havanı gitsin
Eşimde, hergün yiyorAman allahımmmm
Yumurta benim hayatım
Onsuz bir gün bile yapamam
Enn kıymetli protein
BendeOmlet belki peynirli yumurta, kaynamış asla yiyemem, pişmemiş az pişmiş asla yiyemem, beyazını yemem
Aslında hurma yoğurtla çok toktum bunları yemrseydim keşkeÇok az yemişsin menü olarak
bilemiyorum kıstıkça bende hep sonunda yeme atağı yapıyor açıkçası
Büyük oğlum 26 yaşında, istese evlenebilir, istemiyor, küçük 23 yaşında, onun biraz daha zamana ihtiyacı varNe diyim canım Allâh kolaylık versin. Evlilik çağları gelmedi mi oğlanların
Helal olsun sana canım çok tebrik ederim. İnşallah sonuna kadar gidip asıl hedefine de ulasacaksin
Dimi yaa, okulda düzeni devam ettirmek çok zor. Sürekli bir şey hazırlayıp götürmek de mümkün olmuyor maalesef.
Afiyet olsun güzelmiş spor da var4 Aralık çarşamba menüsü (diyetisyen menüsü)
10.30 kahvaltı
4 kaşık yoğurt, 3 kaşık yulaf, 1 elma, chia, tarçın ve ceviz. 1 adet ay çekirdekli yaprak galeta, 5 adet Siirt fıstığı.
13.00 ara
2 kuru kayısı, 1 ceviz, 15 fıstık
18.30 akşam
Hellim peynirli ve lorlu roka salatası.
Su 2 litre
Spor 6000 adım 600 puan
LenaG Cicekbocekkaktus Boncuk2307
Guzel olmus afiyet olsunKızlar unutmadan bugünkü menumu yazayım çünkü saatleri unutuyorum
Saat 09.00 kolajen + hindiba kahvesi
Saat 11.30 4 dilim domates 4 dilim salatalık 1 kibrit kutusu kadar tuzsuz köy peyniri +4 tuzsuz zeytin 8 10 tane fındık .
Saat 14.00 Papatya çayı içiyorum
Saat 17.00 2 yumurta ile pırasa kavurma ( 1 kasik zeytinyağı ile) 4 kaşık yoğurt yerim
Saat 19.00 maden suyu içerim
Su 2litre 5bin adıma tamamlayacağım
Cicekbocekkaktus LenaG Boncuk2307
Afiyet olsunKızlar ben günü bitirdim
Sabah 10da 1 tam buğday unundan krep salata, kasar peyniri
ara öğün şekersiz turk kahvesi, cok az zeytinyaginda mısır küçük tabak
aksam 15.30da 1 tabak karnıyarık , 1 dilim ekmek ,ne tane kiymali sarma
1 maden suyu, şekersiz turk kahvesi 3 lt su
LenaG Boncuk2307 . Cicekbocekkaktus
Maşallah baya telafi diyeti olmus , bu hafta da eksi gorecegiz inşallahLenaG Cicekbocekkaktus
Boncuk2307
İyi Akşamlar
12:00 1büyük kupa az yağlı sütle şekersiz filtre kahve, 2kuru incir, 3hurma
17:40 450 gr.yy.yoğurdun içine 4hurma,
yarım çk. chia, 1çk, tarçın
1sb.yakın sade kefir, 2yk.biber yemeği
Su 2.5litre
Akşam şekersiz çay içicem
Adım 5469
Yemek yiyorsun hem de sagliklisalatani yesilligini ihmal etme , aynen boyle devamSabah
2 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
Biraz peynir
8 zeytin
Akşam
1 kase şehriyeli yeşil mercimek çorbası
1 tabak nohut yemeği
2.5 lt su
5000 adım
LenaG Cicekbocekkaktus Boncuk2307
Aksam öğununde salata olsaydi 4 galeta yemeyecegine eminim genel olarak iyi , sporun da varHayırlı akşamlar herkese menümü yazayım hemen LenaG Boncuk2307 Cicekbocekkaktus
Sabah 9//
Bir dilim tam buğday ekmeği arasına peynir koyup şekersiz çay ile yedim
Öğlen 12//
3yk bulgur pilavı
Bir kepçe kuru fasulye
Bir bardak ayran
Bir minik dilim yuvarlak salatalık turşu
Ara bir çay bardağı oralet içtim kendi şekeri fazla değil ama ben şeker katmadim içine
Akşam 18.00//
50/60gr döner
4galeta
Yarım mandalina
Su 2lt
Spor
İki mile 30dk
10dk ayakta karın egzersizleri
Ufff tabakların harika gözüküyor et sevmem ama canım çekti, Tom ve Jerry deki biftek gibi gözüktü gözüme, ellerine sağlıkEki Görüntüle 3515616 ️4 Aralık menüm sabah tereyağında bir tane yumurta yanına yanında domates salatalık zeytin maydanoz ve roka yedim Öğlen bir fincan Türk kahvesi içtim ödem attırıcı içtim suyumu bitirdim 2,5 litre Akşam yemeği de yoğurtlu granola yedim
️5 Aralık Perşembe günü menüm sabah iki tane haşlanmış yumurta bir dilim ıspanaklı börek salatalık domates roka Öğlen bir fincan Türk kahvesi bir tane maden suyu 2 tane kuru kayısı akşam salata ve et Eki Görüntüle 3515621 @Cicekbocekkaktus @Elhan LenaG @Jou @Sitare55 Tabaklarimi özlemişsindir diye ️
Yaa valla zorla yiyorum asla aramam yani, kokusu falan bitiriyor beni merhaba Allah affetsin aratmasın da ama neyse, sevmiyorum yani hiççSen ben olabilir misin aynıyız
Ah kaptanım nasıl canımı çektirdiler bi şikayet edeyim, yersem ablalarım yüzündenKKIIIAAAAZZZ DİYET FORUMUNDAAAA HEM DEEE GÖNDERDİM SİZE
aynenÇok az yemişsin menü olarak
bilemiyorum kıstıkça bende hep sonunda yeme atağı yapıyor açıkçası
ElbistanlılardıOkula çok bişi hazırlayıp götürmüyorum . Ama okulda baltalayanlar çok fazla. Herkes lahmacun yerken ben salataya yiyorum. Sonra dalga geciyorlar
Ayyy onu ilk defa Urfa'da yemiştim.
Kız marasta hiç denk gelmedim. Ama Urfa'da misafir gidince yapılanlarin başını çekiyordu.
Valla şaşırdım o kiloda çıkınca . Bir ablamiz benden zayıf geldi. Hedefim sensin abla dedim. Yakalayacagim seni 64 çıktı o da
Attım attım. İlk defa korkmadan çıktım tartıya.
İnşallah kaptanım ama az önce bişiler yedim görmemişsinAfiyet olsun güzelmiş spor da var
Guzel olmus afiyet olsun
Afiyet olsun
Maşallah baya telafi diyeti olmus , bu hafta da eksi gorecegiz inşallah
Yemek yiyorsun hem de sagliklisalatani yesilligini ihmal etme , aynen boyle devam
Aksam öğununde salata olsaydi 4 galeta yemeyecegine eminim genel olarak iyi , sporun da var
Olabilir canım ilçeden ilçeye bile farkediyor herseyElbistanlılardı
iyi geceler canımHerkese iyi geceler. Yarın görüşmek ümidiyle.
Ağzım sulandı beaaqq
Derdiniz neydi de aklımıza düşürdünüzArkeeee arkeee kendimize gelelim lütfenn sonu hiç iyi görünmüyor
Hep ikinizin yüzünden ben dün gece o sınavı verdim canım ve başarıyla geçtim. Benim sıpa okuldaki yemek etkinliği için gece 11de çiğköfte yaptırdı bana, tadına bile bakmadımyaaaaaaaa gece geceeeeeeeee
Kaptanım ben yapmadım onlar başlattıKKIIIAAAAZZZ DİYET FORUMUNDAAAA HEM DEEE GÖNDERDİM SİZE
Kaptan bizi sayfadan atacak demedi demedirek yumurtalı mı yapsam ki @Efenin_Annesi onun malzemelerini de yazıver de bulunsun şuracıkta