- 20 Temmuz 2022
- 1.702
- 9.238
- 88
- 42
Yumurta olmasa ben açlıktan ölürüm herhalde. Haftada 2 koli bitiyor neredeyse bizim evdeOmlet belki peynirli yumurta, kaynamış asla yiyemem, pişmemiş az pişmiş asla yiyemem, beyazını yemem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yumurta olmasa ben açlıktan ölürüm herhalde. Haftada 2 koli bitiyor neredeyse bizim evdeOmlet belki peynirli yumurta, kaynamış asla yiyemem, pişmemiş az pişmiş asla yiyemem, beyazını yemem
Hiç kokmuyor canım sıfır. Benim çocuklarımın ikisi de bayıla bayıla yiyorlar. Tabii ben deYumurta kokmuyor mu yaa çok merak ediyorum ama yumurta kokusundan korkuyorum
Badem nasıl ☺Sabah
2 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
Biraz peynir
8 zeytin
Akşam
1 kase şehriyeli yeşil mercimek çorbası
1 tabak nohut yemeği
2.5 lt su
5000 adım
LenaG Cicekbocekkaktus Boncuk2307
Allah'ıma şükür çok iyi. Seninki de iyidir inşallahBadem nasıl ☺
Hamdolsun benim kızımda iyiAllah'ıma şükür çok iyi. Seninki de iyidir inşallah
Teşekkür ederim hem göz hem mide doyuyorAfiyet olsun cnm çok güzel görünüyor
Evet canım 1-1.5 ay oldu ama ben doğumdan dolayı çok hızlı aldım kiloyu ; bir de spor diyetle beraber emzirmek de bence etken olduP Pembepilates 9 kg cok iyi. Sanki daha 1-1.5 ay oldu degil mi ?
Bugun benim de 3 ayim doldu. - 10.5 kg oldu
Selamlar kizlar bugün yediğim şeyler
Sabah
Yumurta salatası
7 zeytin
2 dilim peynir
Biber
Ogle
Yoğurtlu haşlanmış karnabahar brokoli havuç salatası
Akşam
Firinda kanat 4 parça
2 kofte
Karnabahar brokoli salatası
Su 3 lt
LenaG Boncuk2307 Sem2024 kaptanim bugün nasi olmuş bilemedim karnahari biraz abarttım sanırım öğlen ne yiyeceğimi bilemedim ondan öyle iki öğün de yemiş oldum. Ama karbonhidrat almiyorum hiç doğal olan hariç
Çok güzel canım menün, ben beğendim.Selamlar kizlar bugün yediğim şeyler
Sabah
Yumurta salatası
7 zeytin
2 dilim peynir
Biber
Ogle
Yoğurtlu haşlanmış karnabahar brokoli havuç salatası
Akşam
Firinda kanat 4 parça
2 kofte
Karnabahar brokoli salatası
Su 3 lt
LenaG Boncuk2307 Sem2024 kaptanim bugün nasi olmuş bilemedim karnahari biraz abarttım sanırım öğlen ne yiyeceğimi bilemedim ondan öyle iki öğün de yemiş oldum. Ama karbonhidrat almiyorum hiç doğal olan hariç
Afiyet bal şeker olsun canım 65 i görürsün ay sonuna bence️Aç karna : 1 kabuklu ceviz ve suyu - detoks suyu 1litre (maydanoz kök zencefil salatalık limon sıkım)
Kahvaltı 13.00
Yulaf unlu dereotlu omlet (2yumurta)
Salatalık
Çeri Domates 2
4zeytin
Bi kibrit kutusu kadar beyaz peynir
18.00
Haşlanmış didiklenmiş tavuk
1 kase basmati pirinç
Kıvırcık salata
Kefir
1 litre su
Bi çay içeyimm bariii
Cicekbocekkaktus Efenin_Annesi LenaG
Sen ben olabilir misin aynıyızOmlet belki peynirli yumurta, kaynamış asla yiyemem, pişmemiş az pişmiş asla yiyemem, beyazını yemem
Çok teşekkür ederim canım, inşallah şu dediğim Dr a gideceğim sanirm bakalım ne diyecekGeçmiş olsun canım Kısa zamanda bir dengeye oturur umarım
Teşekkür ederim canım,çok haklisn aslındaHem ekmek hem patates olmasaymış iyiymiş canjm. Şifa olsun
Teşekkür ederim canımAfiyet şifa olsun canım. Çorbanın yanına ekmek olmasa çok daha iyi olurdu . Çorba çok besleyici
Ya ben de diyorum bu siskinlik ne, haklisn canım içtim bitki çayı o günMenü güzel ama çok gaz yapar, yeşil çay ister yanına :))
Çok haklisn canım, neden korkuyorum bilmiyorum artık imkanlar çok daha kolay, kaldı ki çocuk da değilim maşallah kizlarina da sana da Allah onlara da sana da kolaylık ve bol bol sağlık versin inşallahDosya Ekle
onlar için zorunluluk olduğu için alışmakta zorluk çekiyorlar bazen çok sinirleniyorlar bazen üzülüyorlar, en çok da toplu br aktivite yapıldığında epey zorlanıyorlar
canım neden cesaret istiyorsun ki, yapman gereken tek şey glutenli olan şeyleri glutensizle değişmek, sana sakın makarna yeme ekmek yeme kek pasta börek yeme demem diyemem o çok çok zorlar evet, ama bunların hepsini glutensiz yap, her zaman yaptığın yemeğin malzemelerini glutensize çevireceksin aslında
inan o rahatlığı anlayınca, vücudundaki o değişimi görünce vazgeçilmezin olacak
Haziranda Almanyaya gittik hep beraber, 1 hafta aralıksız beraberdik kızlarımla ve eşimle, ve dolayısıyla %100 glutensiz beslenmiş oldum, ki deli gibi yedik gram şişlik hissetmedim inan