• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Selamlar kizlar bugün yediğim şeyler

Sabah
Yumurta salatası
7 zeytin
2 dilim peynir
Biber

Ogle
Yoğurtlu haşlanmış karnabahar brokoli havuç salatası

Akşam
Firinda kanat 4 parça
2 kofte
Karnabahar brokoli salatası

Su 3 lt
LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307 Sem2024 Sem2024 kaptanim bugün nasi olmuş bilemedim karnahari biraz abarttım sanırım öğlen ne yiyeceğimi bilemedim ondan öyle iki öğün de yemiş oldum. Ama karbonhidrat almiyorum hiç doğal olan hariç

Sabah
Yumurta salatası
7 zeytin
2 dilim peynir
Biber

Ogle

Akşam
Firinda kanat 4 parça
2 kofte

Su 3 lt
LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307 Sem2024 Sem2024 kaptanim bugün nasi olmuş bilemedim karnahari biraz abarttım sanırım öğlen ne yiyeceğimi bilemedim ondan öyle iki öğün de yemiş oldum. Ama karbonhidrat almiyorum hiç doğal olan hariç

Canim menü çok güzel. Bende kendi suyunda haşlayıp soğutup borcama koyup 1 2 gün çıkarıp yiyorum . Cumartesi güzel bir eksi bekliyorum

Sabah
Yumurta salatası
7 zeytin
2 dilim peynir
Biber

Ogle

Akşam
Firinda kanat 4 parça
2 kofte

Su 3 lt
Çok güzel canım menün, ben beğendim. ❤️

Menü paylaşıp utulerime başlayayım
Kahvaltı
2 kaşık yoğurt 3 hurma
Ara öğün
1 fincan Türk kahvesi
1catal su böreği
Akşam
3 yemek kaşığı yoğurt 3 hurma

Şimdi çay aldım. Bir avuç kuruyemisle içip iyi yapacağım. Sonra yatarım.
LenaG LenaG Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. Boncuk2307 Boncuk2307

1000209033.jpg
✨️4 Aralık menüm sabah tereyağında bir tane yumurta yanına yanında domates salatalık zeytin maydanoz ve roka yedim Öğlen bir fincan Türk kahvesi içtim ödem attırıcı içtim suyumu bitirdim 2,5 litre Akşam yemeği de yoğurtlu granola yedim😉🤌

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

✨️5 Aralık Perşembe günü menüm sabah iki tane haşlanmış yumurta bir dilim ıspanaklı börek salatalık domates roka Öğlen bir fincan Türk kahvesi bir tane maden suyu 2 tane kuru kayısı akşam salata ve et😋💕
1000209713.jpg
@Cicekbocekkaktus Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. LenaG LenaG Jou Jou Sitare55 Sitare55 Tabaklarimi özlemişsindir diye 🤭🌸✨🫡

Aç karna : 1 kabuklu ceviz ve suyu - detoks suyu 1litre (maydanoz kök zencefil salatalık limon sıkım)

Kahvaltı 13.00
Yulaf unlu dereotlu omlet (2yumurta)
Salatalık
Çeri Domates 2
4zeytin
Bi kibrit kutusu kadar beyaz peynir

18.00
Haşlanmış didiklenmiş tavuk
1 kase basmati pirinç
Kıvırcık salata
Kefir

1 litre su

Bi çay içeyimm bariii 😀😀

Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus Efenin_Annesi Efenin_Annesi LenaG LenaG
Afiyet bal şeker olsun canım 65 i görürsün ay sonuna bence⭐🤫

Geçmiş olsun canım :dua: Kısa zamanda bir dengeye oturur umarım
Çok teşekkür ederim canım, inşallah şu dediğim Dr a gideceğim sanirm bakalım ne diyecek
Hem ekmek hem patates olmasaymış iyiymiş canjm. Şifa olsun
Teşekkür ederim canım,çok haklisn aslında
Afiyet şifa olsun canım. Çorbanın yanına ekmek olmasa çok daha iyi olurdu . Çorba çok besleyici
Teşekkür ederim canım ☺️ 😍
Menü güzel ama çok gaz yapar, yeşil çay ister yanına :))
Ya ben de diyorum bu siskinlik ne, haklisn canım içtim bitki çayı o gün
Dosya Ekle

onlar için zorunluluk olduğu için alışmakta zorluk çekiyorlar bazen çok sinirleniyorlar bazen üzülüyorlar, en çok da toplu br aktivite yapıldığında epey zorlanıyorlar

canım neden cesaret istiyorsun ki, yapman gereken tek şey glutenli olan şeyleri glutensizle değişmek, sana sakın makarna yeme ekmek yeme kek pasta börek yeme demem diyemem o çok çok zorlar evet, ama bunların hepsini glutensiz yap, her zaman yaptığın yemeğin malzemelerini glutensize çevireceksin aslında

inan o rahatlığı anlayınca, vücudundaki o değişimi görünce vazgeçilmezin olacak

Haziranda Almanyaya gittik hep beraber, 1 hafta aralıksız beraberdik kızlarımla ve eşimle, ve dolayısıyla %100 glutensiz beslenmiş oldum, ki deli gibi yedik gram şişlik hissetmedim inan
Çok haklisn canım, neden korkuyorum bilmiyorum artık imkanlar çok daha kolay, kaldı ki çocuk da değilim maşallah kizlarina da sana da ❤️ Allah onlara da sana da kolaylık ve bol bol sağlık versin inşallah ❤️

05.12.24
08.00
1 haşlanmış yumurta, 1 çk labne ve bal, yarım dilm ekmek

12.30
Küçük tam buğday ekmeği ile sandviç

16.00 1 portakal
18.00
1 kepçe mercimek çorbası, 1 kıymalı dolma,salata,2 köfte, yoğurt

Şu:2 lt LenaG LenaG Sem2024 Sem2024

Afiyet şifa olsun canım.

Back