• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Hayırlı akşamlar herkese menümü yazayım hemen LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307 Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus

Sabah 9//
Bir dilim tam buğday ekmeği arasına peynir koyup şekersiz çay ile yedim

Öğlen 12//
3yk bulgur pilavı
Bir kepçe kuru fasulye
Bir bardak ayran
Bir minik dilim yuvarlak salatalık turşu

Ara bir çay bardağı oralet içtim kendi şekeri fazla değil ama ben şeker katmadim içine

Akşam 18.00//
50/60gr döner
4galeta
Yarım mandalina

Su 2lt
Spor
İki mile 30dk
10dk ayakta karın egzersizleri

Efenin_Annesi Efenin_Annesi bugün iki çeşit köftelik esmer bulgur aldım. biri normal esmer bulgur, diğeri de karakılçık esmer bulgur. sırayla ikisinden de deneyeceğim senin etsiz çiğ köfte tarifini 😍
Dene bakalım kuzum gerçekçi yorumunu bekliyorum 🤭

Yemezler ki
Lahana sarması yalnız ben yiyorum diye senelerce yapıp yemedim, sonra neden kendime bunu yapıyorum, onlar yemezse yemesin, kendim için yapacağım dedim, 2 senedir yapıp yiyorum

Büyük oğlum diyette, ekmek vb. Yemiyor, yeni bir makina aldık, onda fellah köftesi denemek için yaptım

Diğerleri için de kendi yaptığım lavaş vardı, bozulmasın diye yaptım

O kadar çok yemek seçiyorlar ki, ne yapacağımı şaşırıyorum

Bugün somon yapacağım, küçük oğlum balık yemiyor, ona mecbur başka bişey hazırlamam gerekiyor, buraya kadar öğleden önce terapide yazmışım
Bundan sonrasını gece tamamlıyorum,
Not: küçük oğlum yemek yemedi( işyerinde ısmarlamışlar)
Ne diyim canım Allâh kolaylık versin. Evlilik çağları gelmedi mi oğlanların 😂😂
Kızlarrrr sonunda 8 li seriye geçtim sizinle paylaşmak istedim. Kilo vermek benim için çok çok önemliydi umarım bu şekilde devam eder. Çok yüksek insülin direnci düşük kan değerleri düşük vitaminler pkos ve hastalığım nedeniyle spor yapamamama rağmen motivasyonunuzun verdiği sorumluluk ile buraya geldim. Hepinize çok çok teşekkür ederim. Rabbım ayağınıza taş ,gözünüze yaş değdirmesin.🌺💞Eki Görüntüle 3515045
Helal olsun sana canım çok tebrik ederim. İnşallah sonuna kadar gidip asıl hedefine de ulasacaksin
Dün birazcık baydı herhalde. Gerçi köfte gelmeseydi yine de yemezdim. Ama bu okulda diyet işi beni çok zorluyor. Bugün su böreği var yesem bir dert yemesem bir dert.
Dimi yaa, okulda düzeni devam ettirmek çok zor. Sürekli bir şey hazırlayıp götürmek de mümkün olmuyor maalesef.

instagramda da çok görüyorum. beğenirsem artık dışarıdan hiç almam. zaten kaliteli yerlerde fiyatı çok arttı çiğ köftenin. hiç gereği yok o kadar para vermenin.
Tabi bide ben 1 kg bulgurdan yapıyorum ya buzluğa atıyorum fazla yaptığım için ben evde olmaadigimda hem eşim çok sever çiğ köfteyi çıkartıyor aparatıf yemek oluyo ona hatta bitti buzlukta bi daha yap cnm buzlukta kalmadi diyo🤣 biz bayadir dışarıdan almayi biraktik

Tabi bide ben 1 kg bulgurdan yapıyorum ya buzluğa atıyorum fazla yaptığım için ben evde olmaadigimda hem eşim çok sever çiğ köfteyi çıkartıyor aparatıf yemek oluyo ona hatta bitti buzlukta bi daha yap cnm buzlukta kalmadi diyo🤣 biz bayadir dışarıdan almayi biraktik
adamcağız seviyorsa napsın dolapta arıyordur :KK70:ben yarım kilodan yapacağım. valla seversem dışarıdan almam zaten. artık dışarının çok özel de gelmiyor tadı. bence evde yapacağım beni tatmin eder.

adamcağız seviyorsa napsın dolapta arıyordur :KK70:ben yarım kilodan yapacağım. valla seversem dışarıdan almam zaten. artık dışarının çok özel de gelmiyor tadı. bence evde yapacağım beni tatmin eder.
Kesinlikle ben oğlumun öğretmeninden sipariş aldım normalde dışarıya satış yapmam yapmıyorum düşüncem olmadı ama çok beğendi istedi ve kilosunu 450tl ye satiyorlarmissss şokkktayimm 1 kg bulgurdanda 3 kg çiğ köfte çıkıyormus
(1450 ₺) 🙄

Kesinlikle ben oğlumun öğretmeninden sipariş aldım normalde dışarıya satış yapmam yapmıyorum düşüncem olmadı ama çok beğendi istedi ve kilosunu 450tl ye satiyorlarmissss şokkktayimm 1 kg bulgurdanda 3 kg çiğ köfte çıkıyormus
(1450 ₺) 🙄
bugün normal esmer bulgurun kilosunu 36 TL den, karakılçık olanın kilosunu 42 TL den aldım. hadi salçası, baharatı, yağı eklenecek ama yine de çok fazla.

bugün normal esmer bulgurun kilosunu 36 TL den, karakılçık olanın kilosunu 42 TL den aldım. hadi salçası, baharatı, yağı eklenecek ama yine de çok fazla.
Bende çok şaşırdım banada çok fazla geldi bir veli dışarıya yemek satışı yapıyormuş onun fiyat listesindeki mebla bu🤔

Efenin_Annesi Efenin_Annesi bir de yumurtalı köfteyi çok merak ediyorum 😬🤤🤤🤤
Aynısının yeşillik katılmış hali kizgin bol yagin içine iyice cirpilmis yumurtayı dönüyorsun pamuk gibi kabarıyor pişirip sıcak sıcak döküyorsun köftenin içine hızlı hızlı yoguruyorsun efsoooo benim favorim yumurtalı olan🤫🤭😉

Az önce delilik ettik okulda herkes tartıldı. Ve ben gördüğüm sayı ile şok oldum. Ayakkabı ile 68 geldim. Okulun en zayıf öğretmeni ben oldum . Düşünün okulun halini.😁😁
Maşallah canım, gün içerisinde tartılip bu kiloda geldiysen gerçek kilon çok daha güzel çıkacak.
Yumurta olmasa ben açlıktan ölürüm herhalde. Haftada 2 koli bitiyor neredeyse bizim evde 😄🙈
Bizim evin de vazgeçilmezi. Hergün kahvaltı yapabilsek sanırım 2 koliyi biz de bitiririz. Çoookkk severim.

Back