Çok doğru ama kendimi frenlemiyecegimi çok iyi biliyorum oyuzden şuanlik hiç o topa girmiycemAnlıyorum öyle hissedince uzak durmak belki iyi ama ileriye dönük hep yoksunluk hissi veriyor bize.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok doğru ama kendimi frenlemiyecegimi çok iyi biliyorum oyuzden şuanlik hiç o topa girmiycemAnlıyorum öyle hissedince uzak durmak belki iyi ama ileriye dönük hep yoksunluk hissi veriyor bize.
Bencede. Çünkü bu hayatta sağlıksız ama tadı mükemmel olan şeylerden ömür boyu mahrum kalamayızAma böyle sorunu aşamayız
Bir taneyi şeker gibi ağzına koyup beklemek gerekiyormuş. Yutunca saçma zaten. Dille tat alıyoruz mideye gitmesine ihtiyacımız var mı. 1 Paket yeme süremiz 5 dk. Bir parçayı 5 dk ağzında tutmakla alacağın tat aynı şey aslında çok mantıklıKorkuyorum bir kere yersem ipin ucunu kaciririm diye
Ama eriyip midemize süzülüyorBir taneyi şeker gibi ağzına koyup beklemek gerekiyormuş. Yutunca saçma zaten. Dille tat alıyoruz mideye gitmesine ihtiyacımız var mı. 1 Paket yeme süremiz 5 dk. Bir parçayı 5 dk ağzında tutmakla alacağın tat aynı şey aslında çok mantıklı
Evet ama aynı tat alma süresince doyuma ulaşmış oluyoruz. Mideye de bir parça gitmiş oluyorAma eriyip midemize süzülüyor
Çok doğru ama kendimi frenlemiyecegimi çok iyi biliyorum oyuzden şuanlik hiç o topa girmiycem
Kıtlık bilinci oluşmadan kendi tercihimizle olan bir şekle dönüşünceye kadar bu şekilde tadımlık yapmak gerekDiyet grubuna bi arkadaş gelmişti demişti ki akşamları eşime diyorum mutfağı kilitlesin ben atıştırmaya girmim diye.
Çok üzülmüştüm ben ona. Ben hakim olamam diye kendine bu kadar yüklenmesi üzmüştü.
Ne olacaktı kapı açık kaldığında yerse?
ÇOk iyi bir dr a gittim ben ilk hafta bana ara öğünde tatlı vermişti yarım kase ya da 40 gr lık gofret.
Kısıtlanma düşüncesi yok ya gofreti bi süre sonra yemek istemiyosun bile.
Ben çok diyey yaptım çok ama bı sure sonra çok yavaş verdigimi görünce pes ediyordum en son bir diyetisyene gittim günde beş ogunluk bir diyet listesi verdi bana ilk aylar çok güzel devam ettim 85 kiloyu gördüm çok mutlu olmuştum ondan sonra adetime denk geldi ve ben 4 5 ayda adet gören biriyim ve pkosum oyuzden ondan sonra dahada veremedim kilomun gitmediğini görünce çok üzülüyordum sanki boşa kürek cekiyirdum oyuzden o dönem çok saldım kendimi şimdi kilo aldığımı gorunce diyete başladım inşallah bu seferde öyle olmazDiyet grubuna bi arkadaş gelmişti demişti ki akşamları eşime diyorum mutfağı kilitlesin ben atıştırmaya girmim diye.
Çok üzülmüştüm ben ona. Ben hakim olamam diye kendine bu kadar yüklenmesi üzmüştü.
Ne olacaktı kapı açık kaldığında yerse?
ÇOk iyi bir dr a gittim ben ilk hafta bana ara öğünde tatlı vermişti yarım kase ya da 40 gr lık gofret.
Kısıtlanma düşüncesi yok ya gofreti bi süre sonra yemek istemiyosun bile.
Canın istediğinde diyceksin ki 1-2 saat sonra kahvem çikolatam var az beklimKıtlık bilinci oluşmadan kendi tercihimizle olan bir şekle dönüşünceye kadar bu şekilde tadımlık yapmak gerek
Evet öyle bende hedef kilomu gördükten sonra yapmayı düşünüyorumCanın istediğinde diyceksin ki 1-2 saat sonra kahvem çikolatam var az beklim
Merhabalar..İzinliydin normalde, dönünce deyince biraz beklemiştim kısa bir izin gibi düşündüm. Üstüne cevap alamadım. O zaman "dönünce'den kasıt "kilo vermeye devam etmek istersem" olarak alıyorum
Hedefine ulaşmış fazlasını bile vermişsin. O yüzden hedefi de güncelledim
Tekrar tebrik ederim 3. Mezunumuz 3R1Z oldu
İlk sayfayı okuduysanız sabah Tartı fotoğrafı göndererek dahil olabilirsiniz. Tartı günümüz cumartesi. İsterseniz o zamanı da bekleyebilirsiniz. Çünkü kaç kilo verdiğimizin yüzdesini alıyoruz. Yıldızlar o şekilde belirleniyorMerhaba bu gruba nasıl dahil olabilirim yardımcı olur musunuz
Cumartesiyi beklersem cumartesine kadar harekete geçmeyebilirim sabah aç karnına tartı fotoğrafı çekip eklerim. Teşekkür ederim, iyi geceler.İlk sayfayı okuduysanız sabah Tartı fotoğrafı göndererek dahil olabilirsiniz. Tartı günümüz cumartesi. İsterseniz o zamanı da bekleyebilirsiniz. Çünkü kaç kilo verdiğimizin yüzdesini alıyoruz. Yıldızlar o şekilde belirleniyor
Evet sizin için daha iyi olur. İyi gecelerCumartesiyi beklersem cumartesine kadar harekete geçmeyebilirim sabah aç karnına tartı fotoğrafı çekip eklerim. Teşekkür ederim, iyi geceler.