• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

3 haşlanmış yumurta, yarım çay bardağı süt, 2 kaşık kakao ve 1 kaşık bal blenderdan geçiriyoruz 2 kase çıkıyor bu ölçüden. Bildiğim puding ama un, rafine şeker yok. Bol da proteinli. Tavsiye ederim çikolata severlere
Yumurta kokmuyor mu yaa çok merak ediyorum ama yumurta kokusundan korkuyorum 😱😱

IMG_20241205_150349.jpg
Acikanlara ara öğün alternatifi olsun 🙂
İçerik; 3 kaşık yoğurt,2 kaşık yulaf, yarım cennet hurması, 1 tk keten tohumu, 1 çk chia, 1 tk ham kakao 1 tk tahin

Günaydın canım ❤️

Günaydııınn ❤️

Afiyet olsun gün içinde abur cubur fazla olmuş evet sağlıklı ama kısa aralıklarla yemişsin. Bir de su olayını çözersen çok rahat edersin ❤️

Ye tatlıyııı getir Hakkı yıııı 😄

Afiyet olsun güzel bir menü ❤️ vücudunun ihtiyacı varmış demek iyice dinlenmek iyi gelmiştir 🥰

Tünaydıınn ❤️

Tünaydın canım ❤️

Afiyet olsun ❤️ sabah çok az olmuş, anaa ne güzel okuyordum ayva tatlı nerden çıktııı 🙈
Bir nevi lahmacun gibiyse 1 tane ok dir 🥰

Tünaydın Ceeee ❤️

Ayy çok sevindiiimm lig değişmiş tebrik ederim canım. 💃💃💃❤️ o rakamın üstü yeşil olana kadar devammm 💪💪💪obez yazmayacak sağlıklı yazacak inşallah 🙏

Afiyet olsun ve geçmiş olsun canım 🙏❤️kendini toparlaman çok daha önemli halsiz hissediyorsundur

Sakin tuttuğun mideye biraz ağır gelebilir ❤️

Tünayydııınn ❤️

1 avuç bişi yapmaz yahu afiyet olsun ❤️

Tünaydınlaaarrr ❤️❤️

Teşekkür ederim canım ❤️

Evettt ❤️
Beni çabuk etkiliyor kaptanım o yüzden yavaş veriyorum azck daha saatlere ve yediklerime dikkat etsem hızlı gidecek de bende de o azim yok

Günaydın canım ❤️

Günaydııınn ❤️

Afiyet olsun gün içinde abur cubur fazla olmuş evet sağlıklı ama kısa aralıklarla yemişsin. Bir de su olayını çözersen çok rahat edersin ❤️

Afiyet olsun güzel bir menü ❤️ vücudunun ihtiyacı varmış demek iyice dinlenmek iyi gelmiştir 🥰

Tünaydıınn ❤️

Tünaydın canım ❤️

Afiyet olsun ❤️ sabah çok az olmuş, anaa ne güzel okuyordum ayva tatlı nerden çıktııı 🙈

Tünaydın Ceeee ❤️

Ayy çok sevindiiimm lig değişmiş tebrik ederim canım. 💃💃💃❤️ o rakamın üstü yeşil olana kadar devammm 💪💪💪obez yazmayacak sağlıklı yazacak inşallah 🙏

Afiyet olsun ve geçmiş olsun canım 🙏❤️kendini toparlaman çok daha önemli halsiz hissediyorsundur

Tünayydııınn ❤️

Tünaydınlaaarrr ❤️❤️

Teşekkür ederim canım ❤️

Evettt ❤️
Bir çatal aldım bıraktım. Tereyağlı fazla gelecekti. Ama harika olmuştu. Bir kez daha kendimi tebrik ettim.

Dün gece rüyamda bit gördüm 😁sabah yorumuna baktım sıkıntı demekmiş .hemen de rüyam çıktı benim akıllı kocam bulasik makinesinin hortumu tamir ederken vanayı kapatmayinca mutfağı su bastı hiç işim yokmus gibi onu temizliyorum iki saattir😭

Yaaa kolay gelsin canım. Erkekler sürekli takip istiyor valla.

Kızlar ben günü bitirdim

Sabah 10da 1 tam buğday unundan krep salata, kasar peyniri

ara öğün şekersiz turk kahvesi, cok az zeytinyaginda mısır küçük tabak

aksam 15.30da 1 tabak karnıyarık , 1 dilim ekmek ,ne tane kiymali sarma

1 maden suyu, şekersiz turk kahvesi 3 lt su

LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307 . Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus

Selam kızlar nasılsınızzz 🥰 bugün keyfim çok yerinde ne zamandır bir yabancı dil öğrenmek istiyordum farklı bir alfabeye sahip olmasını istiyordum bugün kursa kayıt oldum (Korece) 21 inde başlayacak inşallah 🙏 çok heyecanlıyım 🥰
menülere bakacağım ☺️
Çok sevindim canım hayırlı olsun 💕
Canım hafta sonuna 2 gün var daha toparlarsin. Hem grip hem regli ekstra zor. Önce sağlık sonra diyet
Teşekkürler kaptanım 🙏💕
Günaydın canım ❤️

Günaydııınn ❤️

Tünaydıınn ❤️

Tünaydın canım ❤️

Tünaydın Ceeee ❤️

Tünayydııınn ❤️

Tünaydınlaaarrr ❤️❤️

Teşekkür ederim canım ❤️

Evettt ❤️
Teşekkürler kuzucum 🙏💕

LenaG LenaG Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus
Boncuk2307 Boncuk2307

İyi Akşamlar

12:00 1büyük kupa az yağlı sütle şekersiz filtre kahve, 2kuru incir, 3hurma

17:40 450 gr.yy.yoğurdun içine 4hurma,
yarım çk. chia, 1çk, tarçın
1sb.yakın sade kefir, 2yk.biber yemeği

Su 2.5litre
Akşam şekersiz çay içicem
Adım 5469

Eklentiler

• 1000031639.jpg
    1000031639.jpg
    55,7 KB · Görüntüleme: 9
Canım bence kahvaltıyı sağlam yap. Kahvaltı az olunca gü içinde vücut hep birseyler istiyor. Eğer canin tatlı istiyorsa yanına muhakkak süt ayran veya yoğurt ye. Bugün perşembe yarında var 2 günde dengelersin
Aslınsa 2 yumurta fazla bile geliyor sırf protein diye alıyorum ,
Kriz gibi gelmedi ortam çok önemli mücadele veriyorum resmen, herkes ballandıra ballandıra yiyor yetmiyor aralarda veya sabahları simit söyleniyor, açık ofisteyim kokuyor, onlara dayanıyorum ama ayva elden gitti
Günaydın canım ❤️

Günaydııınn ❤️

Tünaydıınn ❤️

Tünaydın canım ❤️

Tünaydın Ceeee ❤️

Tünayydııınn ❤️

Tünaydınlaaarrr ❤️❤️

Teşekkür ederim canım ❤️

Evettt ❤️
Lahmacundan da ince :)

Bugün güzel gittim şu ana kadar hafif ve besleyici geçti

Akşama da bonfile yaparım kapatırım günü
Bir de spor kattım mı bugünü telafi ederim :)

Sabah
2 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
Biraz peynir
8 zeytin

Akşam
1 kase şehriyeli yeşil mercimek çorbası
1 tabak nohut yemeği

2.5 lt su
5000 adım

LenaG LenaG Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus Boncuk2307 Boncuk2307
Mis bir menü ama gaz yapar :))