Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Hayırlı olsun kaptanımsenin adına çok sevindim.

Menun de sporun da güzel. Cumartesiye guzel bir sonuc bekliyorum

Hayirli olsun. 1 dil bir insan

Hay maşallah harikasın bu azimle yakında yetmişleri de görürsün kaptanım

Kızlar ben bu gece kortizonlu ilaç alıcam da cts tartısına kadar vücudumdan o ödemi atabilir miyim bilmiyorum. O ödemi atmak için ne yapabilirim? Benim aklıma sadece su içmek geliyor

Günaydın canım
Günaydın canlar
Günaydııınn
Afiyet olsun gün içinde abur cubur fazla olmuş evet sağlıklı ama kısa aralıklarla yemişsin. Bir de su olayını çözersen çok rahat edersin
biraz tatlıya düştüm bu aralar ya.
Ye tatlıyııı getir Hakkı yıııı
Afiyet olsun güzel bir menü vücudunun ihtiyacı varmış demek iyice dinlenmek iyi gelmiştir
Gunaydın hanımlar
Tünaydıınn
Günaydın kızçeler
Tünaydın canım
Afiyet olsun sabah çok az olmuş, anaa ne güzel okuyordum ayva tatlı nerden çıktııı
Bir nevi lahmacun gibiyse 1 tane ok dir
Günaydın kızlar
Tünaydın Ceeee
Ayy çok sevindiiimm lig değişmiş tebrik ederim canım. o rakamın üstü yeşil olana kadar devammm obez yazmayacak sağlıklı yazacak inşallah
Afiyet olsun ve geçmiş olsun canım kendini toparlaman çok daha önemli halsiz hissediyorsundur
Dün birazcık baydı herhalde. Gerçi köfte gelmeseydi yine de yemezdim. Ama bu okulda diyet işi beni çok zorluyor. Bugün su böreği var yesem bir dert yemesem bir dert.
Sakin tuttuğun mideye biraz ağır gelebilir
Cümleten günaydınlar hanımlar
Tünayydııınn
Çok güzeldi de kaptanım akşam oğluma ders çalıştırırken 1 avuç patlamış mısır ve 4-5 dilim portakal yedim 20-21.00 aralarinda
1 avuç bişi yapmaz yahu afiyet olsun
Günaaaaydııııııııınnnnnnnnnnn
Tünaydınlaaarrr
Hayırlı olsun kaptanımsenin adına çok sevindim.
Teşekkür ederim canım
Hayirli olsun. 1 dil bir insan
Evettt

Selamlar canısı

saolasın canımm senide bekliyorum buralara gel özlettin kendinii
Cook geçmiş olsun canim y
saolasın canım
Geçmiş olsun canım üşüttün mü acaba.
bilmiyorumki canım ishalde var artı çıkarsam ne yapayım bilemedim su topluyormuş vücut o durumda
Afiyet olsun canım 5 galeta fazla geldi gözüme sadece hastayken bile spor yaparım diyorsun
saoalasın kaptanım çok yormadan kendimi farklı zamanlarda yaptım iki mile 30dk bi akşama doğru 1 mile 15dk bi yaptım :)

bende menümü yazayım dün için
LenaG Cicekbocekkaktus Boncuk2307

sabah 9,30//çeyrek tam buğday ekmek arası peynir şekersiz çay ile

öğlen12// 2 fırın but
bol yeşillikli salata
bir bardak ayran
bir mandalina

ara bir bardak oralet ile 3 minik kurabiye yedim

aksam18,30//
  • 100 gr civarı döner
  • 3 sosis (bunu eşim yemişti uzun zamandır hasta olmuyordum belkide 8 9 aydır hiç hemde hastayken aşırı canım çekiyor malesef kaptanlarım kurabiyeleri bile ondan yedim niye bilmiyorum ama dirayetim olmuyor hastayken yiyorum ama perşembe cuma telafi edicem inşallah)
  • domates salatası yedim yanında

akşam 2 mandalina

su2,5lt
spor yok akşam 1 saat ev işi yapıp yorgunluktan bayılmışım

Kızlar unutmadan bugünkü menumu yazayım çünkü saatleri unutuyorum

Saat 09.00 kolajen + hindiba kahvesi

Saat 11.30 4 dilim domates 4 dilim salatalık 1 kibrit kutusu kadar tuzsuz köy peyniri +4 tuzsuz zeytin 8 10 tane fındık .

Saat 14.00 Papatya çayı içiyorum

Saat 17.00 2 yumurta ile pırasa kavurma ( 1 kasik zeytinyağı ile) 4 kaşık yoğurt yerim

Saat 19.00 maden suyu içerim

Su 2litre 5bin adıma tamamlayacağım
Cicekbocekkaktus LenaG Boncuk2307

Afiyet olsun canım yumurta puding nasi oluyor
3 haşlanmış yumurta, yarım çay bardağı süt, 2 kaşık kakao ve 1 kaşık bal blenderdan geçiriyoruz 2 kase çıkıyor bu ölçüden. Bildiğim puding ama un, rafine şeker yok. Bol da proteinli. Tavsiye ederim çikolata severlere

Ben menümü telefonda not defterine ilk yediğim andan itibaren yazıyorum sonra akşam kapanışta kopyalayıp paylaşıyorum yoksa bende unutuyorum

biraz tatlıya düştüm bu aralar ya.

Aynen kaptanım uyku açığı oluşmuş

Dün gece rüyamda bit gördüm sabah yorumuna baktım sıkıntı demekmiş .hemen de rüyam çıktı benim akıllı kocam bulasik makinesinin hortumu tamir ederken vanayı kapatmayinca mutfağı su bastı hiç işim yokmus gibi onu temizliyorum iki saattir

Afiyet olsun kaptanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…