Hayırlı olsun kaptanımSelam kızlar nasılsınızzzbugün keyfim çok yerinde ne zamandır bir yabancı dil öğrenmek istiyordum farklı bir alfabeye sahip olmasını istiyordum bugün kursa kayıt oldum (Korece) 21 inde başlayacak inşallah çok heyecanlıyım
menülere bakacağım
Ben günde 50 defa tartılıyorumVallahi ben de tartılmıyorum ya merak içerisindeyim.
Menun de sporun da güzel. Cumartesiye guzel bir sonuc bekliyorumGünaydın kızlar
Dünkü menüm,
Sabah 10:00
türk kahvesi
7 antep fıstığı
1 tane çavdarlı karabuğdaylı grissine
Öğle 12:00
2 tane tavuk şiş
1 küçük meze tabağı (2.5yk) karabuğdaylı yeşillikli yoğurtlu meze
Ara 14:30
Yarım elma
6 antep fıstığı 1 ceviz
Akşam 18:00
2 mandalina
1.5 kepçe mercimek çorbası
3 yk brokoli
2 yk yoğurt
Su 2 lt
9500 adım
LenaG
Cicekbocekkaktus
Boncuk2307
Hayirli olsun. 1 dil bir insanSelam kızlar nasılsınızzzbugün keyfim çok yerinde ne zamandır bir yabancı dil öğrenmek istiyordum farklı bir alfabeye sahip olmasını istiyordum bugün kursa kayıt oldum (Korece) 21 inde başlayacak inşallah çok heyecanlıyım
menülere bakacağım
Hay maşallah harikasın bu azimle yakında yetmişleri de görürsün kaptanımKızlarrrr sonunda 8 li seriye geçtim sizinle paylaşmak istedim. Kilo vermek benim için çok çok önemliydi umarım bu şekilde devam eder. Çok yüksek insülin direnci düşük kan değerleri düşük vitaminler pkos ve hastalığım nedeniyle spor yapamamama rağmen motivasyonunuzun verdiği sorumluluk ile buraya geldim. Hepinize çok çok teşekkür ederim. Rabbım ayağınıza taş ,gözünüze yaş değdirmesin.Eki Görüntüle 3515045
Hay maşallah harikasın bu azimle yakında yetmişleri de görürsün kaptanım
Günaydın canımGunaydinnn
GünaydııınnGünaydın canlar
Afiyet olsun gün içinde abur cubur fazla olmuş evet sağlıklı ama kısa aralıklarla yemişsin. Bir de su olayını çözersen çok rahat edersin3 Aralık menüm
Sabah 9 da yarım simit , peynir,7 civarı zeytin
Öğleden sonra 2 gibi
6 sıkım karar çiğ köfte, salata, marul ,tursu
Bir dilim kek, incir,fıstık 10 a yakın, iki ceviz ,2 badem, tarhana
Akşam
Kahvaltı hazirladim
Tadimlk yedim
4 Aralık menüm
Sabah sade kahve
10 da
Bir dilim ekmek,bolca peynir 7 zeytin,salatalık
Öğleden sonra 2 de
5 badem ,iki kaşık yoğurt,
Ara
Bir mandalina
İştahımı açtı malesef
Bir avuç çekirdek ,bir incir,iki ceviz
Akşam
Sogurme bir tabak ince açma ekmekle yedim, turşu bir iki tane ,
Bir mandalina,
Suyu az içiyorum malesef içmeye unutuyorum,
LenaG Sem2024
Ye tatlıyııı getir Hakkı yııııbiraz tatlıya düştüm bu aralar ya.
Afiyet olsun güzel bir menüGünaydın kızlardün hiç ugrayamadim Cocuklar okula gidince biraz uyuyum dedim. ben birazı biraz abartınca işlere yetistirmek için gün boyu kosturdum
Dünün menüsünu yazıyım .Bugün yürüyüş yapocaktim çok güzel yağmur yağıyor yapamadımşimdi bı yarım saat zumba yapmayı düşünüyorum
Kahvaltı
12.00
2 yumurtadan omlet
7 zeytin
1 hurma
2parca peynir
Domates yeşillik
2 ceviz
Turp
1dilim k.bugday ekmek
Ara 16 .oo
Kahve 2kayisi ceviz
Akşam 18.oo
1 kepçe domates çorbası
2kasik mantar sote
1 tavuk pirzola
Salata ayran
3lt su
LenaG Boncuk2307 Sem2024
TünaydıınnGunaydın hanımlar
Tünaydın canımGünaydın kızçeler
Afiyet olsunSelamlarrr
Dünkü menüm
Sabah 7.30
2 h yumurta
Öğle12.30
1 kase brokoli çorbası
Fırında tavuk
1 kase yeşil salata
1 ayva tatlısı
Akşam 19.30
Kuşbaşılı fırında pide gibi ama ekmeği inanılmaz ince
Yeşil salata
Su:2.5 lt
Spor yok akşam 22 cicarı eve girdim inanılmaz yorulmuşum direkt uyudum
Bugünü hafif geçirmem gerek
Destek arıyorum
LenaG Sem2024
Tünaydın CeeeeGünaydın kızlar
Ayy çok sevindiiimm lig değişmiş tebrik ederim canım.Kızlarrrr sonunda 8 li seriye geçtim sizinle paylaşmak istedim. Kilo vermek benim için çok çok önemliydi umarım bu şekilde devam eder. Çok yüksek insülin direnci düşük kan değerleri düşük vitaminler pkos ve hastalığım nedeniyle spor yapamamama rağmen motivasyonunuzun verdiği sorumluluk ile buraya geldim. Hepinize çok çok teşekkür ederim. Rabbım ayağınıza taş ,gözünüze yaş değdirmesin.Eki Görüntüle 3515045
Afiyet olsun ve geçmiş olsun canım3 Aralık 2024
Kahvaltı 12:00
2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
2 dilim tam buğday ekmek
5 zeytin
Roka tere
Ara biraz fazla oldu 1 fincan kahve 1 avuç kuru dut 2 ceviz 3 hurma
Akşam 1 dilim ızgara bonfile
1 kase Salata
2 dilim tam buğday ekmek
2,5 litre su
Adım 3185
Ekmek ve kuruyemiş fazla oldu farkındayım reglden dolayı sanırım iştahım açıldı sanki
4 Aralık 2024
Kahvaltı 10:30
2 dilim tam buğday ekmek
2 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 dilim peynir
Roka tere
Akşam
3 yemek kaşığı makarna
3 köfte
1 kase salata
2 litre su
Adım 3813
2 günlük menü iyi değildim kızlar Hem grip oldum hem regl oldum valla menülerim bile çok fena oldu inşallah bugün kendimi toplayacağım kaptanlarım kusura bakmayın
LenaG Sem2024 Boncuk2307
Sakin tuttuğun mideye biraz ağır gelebilirDün birazcık baydı herhalde. Gerçi köfte gelmeseydi yine de yemezdim. Ama bu okulda diyet işi beni çok zorluyor. Bugün su böreği var yesem bir dert yemesem bir dert.
TünayydııınnCümleten günaydınlar hanımlar
1 avuç bişi yapmaz yahu afiyet olsunÇok güzeldi de kaptanım akşam oğluma ders çalıştırırken 1 avuç patlamış mısır ve 4-5 dilim portakal yedim20-21.00 aralarinda
TünaydınlaaarrrGünaaaaydııııııııınnnnnnnnnnn
Teşekkür ederim canımHayırlı olsun kaptanımsenin adına çok sevindim.
EvetttHayirli olsun. 1 dil bir insan
Selamlar canısıGünaydın canım
Günaydııınn
Afiyet olsun gün içinde abur cubur fazla olmuş evet sağlıklı ama kısa aralıklarla yemişsin. Bir de su olayını çözersen çok rahat edersin
Ye tatlıyııı getir Hakkı yıııı
Afiyet olsun güzel bir menüvücudunun ihtiyacı varmış demek iyice dinlenmek iyi gelmiştir
Tünaydıınn
Tünaydın canım
Afiyet olsunsabah çok az olmuş, anaa ne güzel okuyordum ayva tatlı nerden çıktııı
Bir nevi lahmacun gibiyse 1 tane ok dir
Tünaydın Ceeee
Ayy çok sevindiiimm lig değişmiş tebrik ederim canım.o rakamın üstü yeşil olana kadar devammm obez yazmayacak sağlıklı yazacak inşallah
Afiyet olsun ve geçmiş olsun canımkendini toparlaman çok daha önemli halsiz hissediyorsundur
Sakin tuttuğun mideye biraz ağır gelebilir
Tünayydııınn
1 avuç bişi yapmaz yahu afiyet olsun
Tünaydınlaaarrr
Teşekkür ederim canım
Evettt
canımmmTünaydınlaaarrr
saolasın canımm senide bekliyorum buralara gel özlettin kendiniiOoo maşallah
Ben burda düzeni oturtamadim ya hiçbir anlamda. Okul da yoğun, sonra çocuk hasta oldu, ben hasta oldum derken hiç giremez oldum buraya.
Eski okulda haftanın 5 günü giderdim işlerim yine yetişirdi. Burda haftada 4 gün gidiyorum ama yine de yetisemiyorum hiçbir şeye
Ben de kilo vermedim ama almadim da çok şükür. 72ydim geçen günlerde. Cumartesi tartı fotosuyla tekrar baslayamaya niyet ettim hayırlısıyla
saolasın canımCook geçmiş olsun canim y
bilmiyorumki canım ishalde var artı çıkarsam ne yapayım bilemedim su topluyormuş vücut o durumdaGeçmiş olsun canım üşüttün mü acaba.
saoalasın kaptanım çok yormadan kendimi farklı zamanlarda yaptım iki mile 30dk bi akşama doğru 1 mile 15dk bi yaptım :)Afiyet olsun canım 5 galeta fazla geldi gözüme sadecehastayken bile spor yaparım diyorsun
3 haşlanmış yumurta, yarım çay bardağı süt, 2 kaşık kakao ve 1 kaşık bal blenderdan geçiriyoruz 2 kase çıkıyor bu ölçüden. Bildiğim puding ama un, rafine şeker yok. Bol da proteinli. Tavsiye ederim çikolata severlereAfiyet olsun canım yumurta puding nasi oluyor
Ben menümü telefonda not defterine ilk yediğim andan itibaren yazıyorum sonra akşam kapanışta kopyalayıp paylaşıyorum yoksa bende unutuyorumKızlar unutmadan bugünkü menumu yazayım çünkü saatleri unutuyorum
Saat 09.00 kolajen + hindiba kahvesi
Saat 11.30 4 dilim domates 4 dilim salatalık 1 kibrit kutusu kadar tuzsuz köy peyniri +4 tuzsuz zeytin 8 10 tane fındık .
Saat 14.00 Papatya çayı içiyorum
Saat 17.00 2 yumurta ile pırasa kavurma ( 1 kasik zeytinyağı ile) 4 kaşık yoğurt yerim
Saat 19.00 maden suyu içerim
Su 2litre 5bin adıma tamamlayacağım
Cicekbocekkaktus LenaG Boncuk2307
biraz tatlıya düştüm bu aralar ya.
Aynen kaptanım uyku açığı oluşmuşGünaydın canım
Günaydııınn
Afiyet olsun gün içinde abur cubur fazla olmuş evet sağlıklı ama kısa aralıklarla yemişsin. Bir de su olayını çözersen çok rahat edersin
Ye tatlıyııı getir Hakkı yıııı
Afiyet olsun güzel bir menüvücudunun ihtiyacı varmış demek iyice dinlenmek iyi gelmiştir
Tünaydıınn
Tünaydın canım
Afiyet olsunsabah çok az olmuş, anaa ne güzel okuyordum ayva tatlı nerden çıktııı
Bir nevi lahmacun gibiyse 1 tane ok dir
Tünaydın Ceeee
Ayy çok sevindiiimm lig değişmiş tebrik ederim canım.o rakamın üstü yeşil olana kadar devammm obez yazmayacak sağlıklı yazacak inşallah
Afiyet olsun ve geçmiş olsun canımkendini toparlaman çok daha önemli halsiz hissediyorsundur
Sakin tuttuğun mideye biraz ağır gelebilir
Tünayydııınn
1 avuç bişi yapmaz yahu afiyet olsun
Tünaydınlaaarrr
Teşekkür ederim canım
Evettt
Afiyet olsun kaptanımKızlar unutmadan bugünkü menumu yazayım çünkü saatleri unutuyorum
Saat 09.00 kolajen + hindiba kahvesi
Saat 11.30 4 dilim domates 4 dilim salatalık 1 kibrit kutusu kadar tuzsuz köy peyniri +4 tuzsuz zeytin 8 10 tane fındık .
Saat 14.00 Papatya çayı içiyorum
Saat 17.00 2 yumurta ile pırasa kavurma ( 1 kasik zeytinyağı ile) 4 kaşık yoğurt yerim
Saat 19.00 maden suyu içerim
Su 2litre 5bin adıma tamamlayacağım
Cicekbocekkaktus LenaG Boncuk2307
Teşekkür ederim canım benimOhh canim ne güzel beyin tatili yapmışsın kendine mis gibi uyumuşsun. Menünde güzel afiyet şifa olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?