- 9 Temmuz 2024
- 1.349
- 8.628
- 73
- 24
Yumurta kokmuyor mu yaa çok merak ediyorum ama yumurta kokusundan korkuyorum3 haşlanmış yumurta, yarım çay bardağı süt, 2 kaşık kakao ve 1 kaşık bal blenderdan geçiriyoruz 2 kase çıkıyor bu ölçüden. Bildiğim puding ama un, rafine şeker yok. Bol da proteinli. Tavsiye ederim çikolata severlere
1Adet yumurtadan dene sende boncuk ben de videosunu gördüm ama haşlanmışını yiyemiyom ki tatlısını yiyem hahahaYumurta kokmuyor mu yaa çok merak ediyorum ama yumurta kokusundan korkuyorum
Beni çabuk etkiliyor kaptanım o yüzden yavaş veriyorum azck daha saatlere ve yediklerime dikkat etsem hızlı gidecek de bende de o azim yokGünaydın canım
Günaydııınn
Afiyet olsun gün içinde abur cubur fazla olmuş evet sağlıklı ama kısa aralıklarla yemişsin. Bir de su olayını çözersen çok rahat edersin
Ye tatlıyııı getir Hakkı yıııı
Afiyet olsun güzel bir menüvücudunun ihtiyacı varmış demek iyice dinlenmek iyi gelmiştir
Tünaydıınn
Tünaydın canım
Afiyet olsunsabah çok az olmuş, anaa ne güzel okuyordum ayva tatlı nerden çıktııı
Bir nevi lahmacun gibiyse 1 tane ok dir
Tünaydın Ceeee
Ayy çok sevindiiimm lig değişmiş tebrik ederim canım.o rakamın üstü yeşil olana kadar devammm obez yazmayacak sağlıklı yazacak inşallah
Afiyet olsun ve geçmiş olsun canımkendini toparlaman çok daha önemli halsiz hissediyorsundur
Sakin tuttuğun mideye biraz ağır gelebilir
Tünayydııınn
1 avuç bişi yapmaz yahu afiyet olsun
Tünaydınlaaarrr
Teşekkür ederim canım
Evettt
Bir çatal aldım bıraktım. Tereyağlı fazla gelecekti. Ama harika olmuştu. Bir kez daha kendimi tebrik ettim.Günaydın canım
Günaydııınn
Afiyet olsun gün içinde abur cubur fazla olmuş evet sağlıklı ama kısa aralıklarla yemişsin. Bir de su olayını çözersen çok rahat edersin
Afiyet olsun güzel bir menüvücudunun ihtiyacı varmış demek iyice dinlenmek iyi gelmiştir
Tünaydıınn
Tünaydın canım
Afiyet olsunsabah çok az olmuş, anaa ne güzel okuyordum ayva tatlı nerden çıktııı
Tünaydın Ceeee
Ayy çok sevindiiimm lig değişmiş tebrik ederim canım.o rakamın üstü yeşil olana kadar devammm obez yazmayacak sağlıklı yazacak inşallah
Afiyet olsun ve geçmiş olsun canımkendini toparlaman çok daha önemli halsiz hissediyorsundur
Tünayydııınn
Tünaydınlaaarrr
Teşekkür ederim canım
Evettt
Afiyet olsun cnm çok güzel görünüyorEki Görüntüle 3515464
Acikanlara ara öğün alternatifi olsun
İçerik; 3 kaşık yoğurt,2 kaşık yulaf, yarım cennet hurması, 1 tk keten tohumu, 1 çk chia, 1 tk ham kakao 1 tk tahin
Ben deBen günde 50 defa tartılıyorumbu huyuda burda edindim
Ben menümü telefonda not defterine ilk yediğim andan itibaren yazıyorum sonra akşam kapanışta kopyalayıp paylaşıyorum yoksa bende unutuyorum
Dün gece rüyamda bit gördümsabah yorumuna baktım sıkıntı demekmiş .hemen de rüyam çıktı benim akıllı kocam bulasik makinesinin hortumu tamir ederken vanayı kapatmayinca mutfağı su bastı hiç işim yokmus gibi onu temizliyorum iki saattir
Ben de ağzıma sürmem o yüzden cesaret edip de yapamıyorum işte1Adet yumurtadan dene sende boncuk ben de videosunu gördüm ama haşlanmışını yiyemiyom ki tatlısını yiyem hahaha
Çok sevindim canım hayırlı olsunSelam kızlar nasılsınızzzbugün keyfim çok yerinde ne zamandır bir yabancı dil öğrenmek istiyordum farklı bir alfabeye sahip olmasını istiyordum bugün kursa kayıt oldum (Korece) 21 inde başlayacak inşallah çok heyecanlıyım
menülere bakacağım
Teşekkürler kaptanımCanım hafta sonuna 2 gün var daha toparlarsin. Hem grip hem regli ekstra zor. Önce sağlık sonra diyet
Teşekkürler kuzucumGünaydın canım
Günaydııınn
Tünaydıınn
Tünaydın canım
Tünaydın Ceeee
Tünayydııınn
Tünaydınlaaarrr
Teşekkür ederim canım
Evettt
Aslınsa 2 yumurta fazla bile geliyor sırf protein diye alıyorum ,Canım bence kahvaltıyı sağlam yap. Kahvaltı az olunca gü içinde vücut hep birseyler istiyor. Eğer canin tatlı istiyorsa yanına muhakkak süt ayran veya yoğurt ye. Bugün perşembe yarında var 2 günde dengelersin
Lahmacundan da ince :)Günaydın canım
Günaydııınn
Tünaydıınn
Tünaydın canım
Tünaydın Ceeee
Tünayydııınn
Tünaydınlaaarrr
Teşekkür ederim canım
Evettt
Aman allahımmmmBen de ağzıma sürmem o yüzden cesaret edip de yapamıyorum işte
Mis bir menü ama gaz yapar :))Sabah
2 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
Biraz peynir
8 zeytin
Akşam
1 kase şehriyeli yeşil mercimek çorbası
1 tabak nohut yemeği
2.5 lt su
5000 adım
LenaG Cicekbocekkaktus Boncuk2307
Omlet belki peynirli yumurta, kaynamış asla yiyemem, pişmemiş az pişmiş asla yiyemem, beyazını yememAman allahımmmm
Yumurta benim hayatım
Onsuz bir gün bile yapamam
Enn kıymetli protein
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?