- 24 Aralık 2023
- 1.449
- 8.673
- 73
Ayy harikasın yaa ne olur Allah im bana da nasip et tekrar bu duyguyuKızlarrrr sonunda 8 li seriye geçtim sizinle paylaşmak istedim. Kilo vermek benim için çok çok önemliydi umarım bu şekilde devam eder. Çok yüksek insülin direnci düşük kan değerleri düşük vitaminler pkos ve hastalığım nedeniyle spor yapamamama rağmen motivasyonunun verdiği sorumluluk ile buraya geldim. Hepinize çok çok teşekkür ederim. Rabbım ayağınıza taş ,gözünüze yaş değdirmesin.Eki Görüntüle 3515045
Tebrikler kaptanım daim olsun inşallahKızlarrrr sonunda 8 li seriye geçtim sizinle paylaşmak istedim. Kilo vermek benim için çok çok önemliydi umarım bu şekilde devam eder. Çok yüksek insülin direnci düşük kan değerleri düşük vitaminler pkos ve hastalığım nedeniyle spor yapamamama rağmen motivasyonunuzun verdiği sorumluluk ile buraya geldim. Hepinize çok çok teşekkür ederim. Rabbım ayağınıza taş ,gözünüze yaş değdirmesin.Eki Görüntüle 3515045
ay ben normalde hep böyle beslenmeye dikkat etmeye çalışırım zaten, çok güzel fikirler çok teşekkür ederim <3Evet canim az az ye ama gözünde kalmasın ye. ben hamilelik şekeri ile çok uğraştım. . alternatif tatlılar yapabilirsin. Muzun üzerine %100 züber ürünleri var kakaolu fıstık ezmesi falan hem bebisede faydalı olur. Trabzon Hurmasi seversen hurmada olur üzerine kakao ceviz koyup . Şeker ilavesiz bar larda var. Birde tarçın koy yediğin tatlilara ve mümkün olduğunca tatlının üzerine süt ayran veya 2 kaşık yoğurt ye ki şekerin hızlıca kana karışmasını engellesin
Ayy harikasın yaa ne olur Allah im bana da nasip et tekrar bu duyguyucokkkk sevindim senin adınaaaaa
Tebrikler kaptanım daim olsun inşallah
Geçmiş olsun canım herkes kırılıyor resmen yaa hastalıktan3 Aralık 2024
Kahvaltı 12:00
2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
2 dilim tam buğday ekmek
5 zeytin
Roka tere
Ara biraz fazla oldu 1 fincan kahve 1 avuç kuru dut 2 ceviz 3 hurma
Akşam 1 dilim ızgara bonfile
1 kase Salata
2 dilim tam buğday ekmek
2,5 litre su
Adım 3185
Ekmek ve kuruyemiş fazla oldu farkındayım reglden dolayı sanırım iştahım açıldı sanki
4 Aralık 2024
Kahvaltı 10:30
2 dilim tam buğday ekmek
2 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 dilim peynir
Roka tere
Akşam
3 yemek kaşığı makarna
3 köfte
1 kase salata
2 litre su
Adım 3813
2 günlük menü iyi değildim kızlar Hem grip oldum hem regl oldum valla menülerim bile çok fena oldu inşallah bugün kendimi toplayacağım kaptanlarım kusura bakmayın
LenaG Sem2024 Boncuk2307
ay ben normalde hep böyle beslenmeye dikkat etmeye çalışırım zaten, çok güzel fikirler çok teşekkür ederim <3
ilk hamileliğimde de aynı şey olmuştu böyle midem bir kara delik gibiydi ne yersem yeyim doymamıştımbunda öyle olmasın diye çabalayacağıma söz verdim kendime ama işte başladı hafiften salmalar toplamam lazımmmmm
süt yoğurt işi çok mantıklı başlıyorum uygulamaya
Dün birazcık baydı herhalde. Gerçi köfte gelmeseydi yine de yemezdim. Ama bu okulda diyet işi beni çok zorluyor. Bugün su böreği var yesem bir dert yemesem bir dert.Afiyet olsun canım 5 galeta fazla geldi gözüme sadecehastayken bile spor yaparım diyorsun
Afiyet olsunne yedin kız da pas geçtin
Afiyet olsun ilk öğün değişik olmuş gerçektenakşam güzel olmuş
Afiyet olsun güzel bir menü canım ana sabah 1 dilim ekmek yenebilir bence
Afiyet olsunkrep ne kadar yemiştin bilemiyorum akşam bir de ayran eklense güzel olurdu
Güzel bir menü canım afiyet olsun
Afiyet olsun2 dilim büyük ekmek gram olarak sanırım 4 dilim ekmeğe denk tahmin ettiğim ekmeklerse
Afiyet olsun valla gayet güzel
Güzel menü olmuş afiyet olsunpekmezin boğaza iyi geldiğini hiç duymamıştım
Afiyet olsun canım çok üst üste çiğköfte oldu ondan ödem yapıyordur. Bittiğine göre bugün ve tarın toparlanır
Afiyet olsun çok güzel
Afiyet olsunnasıl dayanıyorsun bir de hurma ile yoğurt içinizi baymıyor mu
Anammafiyet olsun 1 pide uğruna aç kalmışsın yaaa
Afiyet olsunama su çok önemli o olmadan gitmiyor kiii
Afiyet olsun canımyumurta puding severiz
Afiyet olsun keto olayını hiç bilmiyorum bence menün gayet güzel
Teşekkür ederim canım çok istiyordum ne zamandır
Afiyet olsun güzel bir menü
Teşekkür ederim canımkendime meydan okumayı severim
Teşekkür ederim canım
Teşekkürler kuzucum aynen öyle canımGeçmiş olsun canım herkes kırılıyor resmen yaa hastalıktan
3 Aralık 2024
Kahvaltı 12:00
2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
2 dilim tam buğday ekmek
5 zeytin
Roka tere
Ara biraz fazla oldu 1 fincan kahve 1 avuç kuru dut 2 ceviz 3 hurma
Akşam 1 dilim ızgara bonfile
1 kase Salata
2 dilim tam buğday ekmek
2,5 litre su
Adım 3185
Ekmek ve kuruyemiş fazla oldu farkındayım reglden dolayı sanırım iştahım açıldı sanki
4 Aralık 2024
Kahvaltı 10:30
2 dilim tam buğday ekmek
2 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 dilim peynir
Roka tere
Akşam
3 yemek kaşığı makarna
3 köfte
1 kase salata
2 litre su
Adım 3813
2 günlük menü iyi değildim kızlar Hem grip oldum hem regl oldum valla menülerim bile çok fena oldu inşallah bugün kendimi toplayacağım kaptanlarım kusura bakmayın
LenaG Sem2024 Boncuk2307
Çok güzeldi de kaptanım akşam oğluma ders çalıştırırken 1 avuç patlamış mısır ve 4-5 dilim portakal yedimAfiyet olsun canım 5 galeta fazla geldi gözüme sadecehastayken bile spor yaparım diyorsun
Afiyet olsunkrep ne kadar yemiştin bilemiyorum akşam bir de ayran eklense güzel olurdu
Afiyet olsun2 dilim büyük ekmek gram olarak sanırım 4 dilim ekmeğe denk tahmin ettiğim ekmeklerse
Afiyet olsun canım çok üst üste çiğköfte oldu ondan ödem yapıyordur. Bittiğine göre bugün ve tarın toparlanır
Afiyet olsun çok güzel
Teşekkür ederim canım
KaptanımAfiyet olsun canım 5 galeta fazla geldi gözüme sadecehastayken bile spor yaparım diyorsun
Afiyet olsun çok güzel
Teşekkür ederim canım
Geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?