Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kızlarrrr sonunda 8 li seriye geçtim sizinle paylaşmak istedim. Kilo vermek benim için çok çok önemliydi umarım bu şekilde devam eder. Çok yüksek insülin direnci düşük kan değerleri düşük vitaminler pkos ve hastalığım nedeniyle spor yapamamama rağmen motivasyonunuzun verdiği sorumluluk ile buraya geldim. Hepinize çok çok teşekkür ederim. Rabbım ayağınıza taş ,gözünüze yaş değdirmesin.

Ayy harikasın yaa ne olur Allah im bana da nasip et tekrar bu duyguyu cokkkk sevindim senin adınaaaaa

3 Aralık 2024
Kahvaltı 12:00
2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
2 dilim tam buğday ekmek
5 zeytin
Roka tere

Ara biraz fazla oldu 1 fincan kahve 1 avuç kuru dut 2 ceviz 3 hurma

Akşam 1 dilim ızgara bonfile
1 kase Salata
2 dilim tam buğday ekmek

2,5 litre su

Adım 3185

Ekmek ve kuruyemiş fazla oldu farkındayım reglden dolayı sanırım iştahım açıldı sanki

4 Aralık 2024

Kahvaltı 10:30
2 dilim tam buğday ekmek
2 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 dilim peynir
Roka tere

Akşam
3 yemek kaşığı makarna
3 köfte
1 kase salata

2 litre su
Adım 3813

2 günlük menü iyi değildim kızlar Hem grip oldum hem regl oldum valla menülerim bile çok fena oldu inşallah bugün kendimi toplayacağım kaptanlarım kusura bakmayın

LenaG Sem2024 Boncuk2307

Tebrikler kaptanım daim olsun inşallah

ay ben normalde hep böyle beslenmeye dikkat etmeye çalışırım zaten, çok güzel fikirler çok teşekkür ederim <3
ilk hamileliğimde de aynı şey olmuştu böyle midem bir kara delik gibiydi ne yersem yeyim doymamıştım bunda öyle olmasın diye çabalayacağıma söz verdim kendime ama işte başladı hafiften salmalar toplamam lazımmmmm
süt yoğurt işi çok mantıklı başlıyorum uygulamaya

Ayy harikasın yaa ne olur Allah im bana da nasip et tekrar bu duyguyu cokkkk sevindim senin adınaaaaa

Canım bu menulerle emin ol göreceksin . Önemli olan senin vücudun icin gerekli olan diyeti bulman. Ben 2 ay boşuna debelendim. Gruptan uzaklaşma grup bilinci ekstra motivasyon.

Geçmiş olsun canım herkes kırılıyor resmen yaa hastalıktan

Canim muhakkak yap benim hamilelik hastanede geçti. Bana yüksek şeker var diye sabah reçel var ama yanına süt, öğle akşam tatlı veya karbobdikrat var ama yanına muhakkak yoğurt veya ayran veriyorlardı. Kilo vermiştim.

Dün birazcık baydı herhalde. Gerçi köfte gelmeseydi yine de yemezdim. Ama bu okulda diyet işi beni çok zorluyor. Bugün su böreği var yesem bir dert yemesem bir dert.

Canım hafta sonuna 2 gün var daha toparlarsin. Hem grip hem regli ekstra zor. Önce sağlık sonra diyet

Günaydın kızlar
Dünkü menüm,
Sabah 10:00
türk kahvesi
7 antep fıstığı
1 tane çavdarlı karabuğdaylı grissine

Öğle 12:00
2 tane tavuk şiş
1 küçük meze tabağı (2.5yk) karabuğdaylı yeşillikli yoğurtlu meze

Ara 14:30
Yarım elma
6 antep fıstığı 1 ceviz

Akşam 18:00
2 mandalina
1.5 kepçe mercimek çorbası
3 yk brokoli
2 yk yoğurt

Su 2 lt
9500 adım

LenaG
Cicekbocekkaktus
Boncuk2307

Çok güzeldi de kaptanım akşam oğluma ders çalıştırırken 1 avuç patlamış mısır ve 4-5 dilim portakal yedim 20-21.00 aralarinda

Kaptanımpekmez saf zeytinyağı kaynatıp içince boğaz ve öksürüğe çok iyi gelir. Benim çocuklara nadir öksürük şurubu veririm. Genelde ev yapımı pekmez ve saf zeytinyağı ile çözerizbende fazla tüketemiyorum kilo sorunundan dolayı

Geçmiş olsun canım. Berbat bir salgın var. Bende ateş yok ama bir haftadır öksürmekten sırtım çok ağrıyor.
Dün doktora gittim grip dedi şimdilik ağrı kesici ve öksürük için şurup verdi. Geçmezse antibiyotik başlayacağız.
Bebelerde daha zor oluyor ben bu yaşımda perişan oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…