Kesinn artı cikcammm reglden dolayiii hiç iyi olmadı bu
afiyet olsun canım. benim de bu aralar canım çiğ köfte istiyorİyi Akşamlar Kızçeler
LenaG Cicekbocekkaktus Boncuk2307
Kızlar bugün sabah hapımı suyumu içip evden çıktım ilk olarak sağlık ocağına gittim ilacımı yazdırdım birde kan tahlili istedim birkaç haftadır dikkatimi çekiyor saçlarım sayılı dökülüyordu duşta saçımı tararken geçen nasıl tarif ediyim top top tutam tutam geliverdi aklım çıktı galibam vitaminsiz besinsiz kaldımkaç aydır d vitamini falan tahlil için gidecektim bir gidemedim ilacım bitti manayla gitmiş oldum uzatmayım tahlil yarın çıkar ayrıca Aile hekimi Dr. beni görünce çok şaşırdı
Çıktım eve gittim bey'i kızı doyurdum ve sonra dışarıda resmi kurumlarda işimiz vardı onlara koşturduk ve ağzıma sabah hapım ve su dışında bir lokma girmedi eve 18 de girdik komşum nohut pilav yapmış getirdi 3er yk.onlardan ve 1büyük ıslatılmış yufka yla hazır paket çiğköfte yedim birkaç yk. turşu ve 1yk.fındık kreması yedim
Yarın arkadaşımla dışarıda olucaktık kurum işlerimiz bitmeyince 15 bin adım sözümü yerine getiremicem bilgilerinize sunarım.
Adım 4617
Su 2litre
Sağol canım benim de öyle napıyım hazır alıverdim bugün böyle olduafiyet olsun canım. benim de bu aralar canım çiğ köfte istiyor
Nedendir bilinmez 2 seferdir böyle oluyorErken mi oluyor döngün
Afiyet olsun. Yumurtadaki patates azsa, kisirin yesilligi bol yagi azsa kabulumdür. Yoksa2 Aralık pazartesi
sabahn11 de patatesli biberli omlet
aksam 17.00da Tavuk çorbası, 1 tabak kısır , salatan
3 şekersiz turk kahvesi 3 lt su
LenaG Boncuk2307
Cicekbocekkaktus
aslında ben de hazır alacaktım ama bu sefer evde yapayım istedim. özendim bakalım güzel olacak mıSağol canım benim de öyle napıyım hazır alıverdim bugün böyle oldu
Afiyet olsun. Yumurtadaki patates azsa, kisirin yesilligi bol yagi azsa kabulumdür. Yoksa.
Bir de kahvenin fazlasi kortizonu arttiriyor ona dikkat edelim. Spor var mi ?
Ooo inatlaşma deyince bizde d var o dediğinin aynısından.Ooo kuzu sen birde dalaşırken gör 2 keçi çıktı meydana gibi oluyor. Eşim aslan ben boğa burcuyum. Çocuklar aslan ve koç . Evde hakimiyet savaşları var
Nohut daha cok , 3 cig kofte ve yufka ceyrek en fazla yarim olsaydıİyi Akşamlar Kızçeler
LenaG Cicekbocekkaktus Boncuk2307
Kızlar bugün sabah hapımı suyumu içip evden çıktım ilk olarak sağlık ocağına gittim ilacımı yazdırdım birde kan tahlili istedim birkaç haftadır dikkatimi çekiyor saçlarım sayılı dökülüyordu duşta saçımı tararken geçen nasıl tarif ediyim top top tutam tutam geliverdi aklım çıktı galibam vitaminsiz besinsiz kaldımkaç aydır d vitamini falan tahlil için gidecektim bir gidemedim ilacım bitti manayla gitmiş oldum uzatmayım tahlil yarın çıkar ayrıca Aile hekimi Dr. beni görünce çok şaşırdı
Çıktım eve gittim bey'i kızı doyurdum ve sonra dışarıda resmi kurumlarda işimiz vardı onlara koşturduk ve ağzıma sabah hapım ve su dışında bir lokma girmedi eve 18 de girdik komşum nohut pilav yapmış getirdi 3er yk.onlardan ve 1büyük ıslatılmış yufka yla hazır paket çiğköfte yedim birkaç yk. turşu ve 1yk.fındık kreması yedim
Yarın arkadaşımla dışarıda olucaktık kurum işlerimiz bitmeyince 15 bin adım sözümü yerine getiremicem bilgilerinize sunarım.
Adım 4617
Su 2litre
mesela bu tarif olabilirBir kilo ince bulguru kısır gibi ısliyorsun bir tane Kuru soğanı 3-5 tane sarımsağı robottan geçiriyorsun canım ondan sonra onların suyunu sıkıp köftenin bulgurunun içerisine koyuyorsun 2 yemek kaşığı isot bir buçuk yemek kaşığı çiğ köfte baharatı kimyon karabiber İsteğe göre koy yarım şişe Nar ekşi sosu 1 yemek kaşığı biber salçası 2 yemek kaşığı domates salçası 3 yemek kaşığı Kuru nane yağını sen kuruluğuna göre ayarlarsın zaten yağının bir ölçüsü yok
Olur tabi güzel olmazmı ben zahmetli olanından değilde diyete başlamadan canım isteyince mutfak robotunda kolay çiğköfte yapıyordum gayette çok güzel olmuştu tavsiye ederim robotta iyicede özleşiyoraslında ben de hazır alacaktım ama bu sefer evde yapayım istedim. özendim bakalım güzel olacak mı
evet robotta yapıyorlar. ben de öyle yapmayı düşünüyorum.Olur tabi güzel olmazmı ben zahmetli olanından değilde diyete başlamadan canım isteyince mutfak robotunda kolay çiğköfte yapıyordum gayette çok güzel olmuştu tavsiye ederim robotta iyicede özleşiyor
Ben ilk lokmamı 18:30da yedim kaptanım uzunca durumu bildirdim tüm gün dışarıdaydık yarın da aynı şekilde dışarıda olucaz protein yarında yemek yapamam ama bulgur pilavı niyetine ciğköfte kaşıklarım olurmu kaptanımNohut daha cok , 3 cig kofte ve yufka ceyrek en fazla yarim olsaydı
Suyu arttirip yarina ptotein gunü ister bu menu. Afiyet olsun❤
Sporun harikaSelamlar kızlar
Sabah 10.00
3 yumurtadan omlet
25 gram peynir
Ara
1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi
17.30
150 gram tavuk
1 bardak kefir
1 çorba kaşığı pilav
Bol salaata
2.5 litre su ve 2 adet maden suyu.
Spor
45 dakika ağırlık
25 dk yürüyüş
Adım 7870
LenaG Boncuk2307 Cicekbocekkaktus
Ben hep ince esmer bulgur kullandım canım hangini istersenevet robotta yapıyorlar. ben de öyle yapmayı düşünüyorum.
ince normal bulgur mu yoksa ince esmer bulgur mu kullanılıyor?
Et türu +Ben ilk lokmamı 18:30da yedim kaptanım uzunca durumu bildirdim tüm gün dışarıdaydık yarın da aynı şekilde dışarıda olucaz protein yarında yemek yapamam ama bulgur pilavı niyetine ciğköfte kaşıklarım olurmu kaptanım
Yarın tartılıcakmıyız
Evde değilim nasıl yapcam kız kaptanım eti taa akşam gelcezEt türu +
2-3 yk cig kofte
, salata yapamazsan marul koy bol oldu bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?