Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

iyi akşamlar fıstıklar
8.30 1 haşlanmış yumurta, 2 dilim tam buğday ekmek arasına sürülebilir lor ve hindi füme,
12.30 yoğurt soslu salata, soya soslu tavuk
15.30 2 adet kuru kayısı, 10 adet kaju
19.30 3yk dövme pilavı, haşlanmış tavuk, yoğurt ve salata
(salatalarım hep yağsız)

birazdan kızı uyuturken uyuyakalmazsam 200 ml protein süt ve 1 tane protein bar ekleme planım var, büyük ihtimalle uyuyakalırım ama hshshs

spor: 9500 adım+30 dk üst vücut ağırlık antrenmanı
su 2lt bu aralar su içmem azaldı havalar soğudu diye sanırım, artırmaya çalışıyorum

LenaG Boncuk2307

İyi Akşamlar Kızçeler
LenaG Cicekbocekkaktus Boncuk2307

Kızlar bugün sabah hapımı suyumu içip evden çıktım ilk olarak sağlık ocağına gittim ilacımı yazdırdım birde kan tahlili istedim birkaç haftadır dikkatimi çekiyor saçlarım sayılı dökülüyordu duşta saçımı tararken geçen nasıl tarif ediyim top top tutam tutam geliverdi aklım çıktı galibam vitaminsiz besinsiz kaldım kaç aydır d vitamini falan tahlil için gidecektim bir gidemedim ilacım bitti manayla gitmiş oldum uzatmayım tahlil yarın çıkar ayrıca Aile hekimi Dr. beni görünce çok şaşırdı
Çıktım eve gittim bey'i kızı doyurdum ve sonra dışarıda resmi kurumlarda işimiz vardı onlara koşturduk ve ağzıma sabah hapım ve su dışında bir lokma girmedi eve 18 de girdik komşum nohut pilav yapmış getirdi 3er yk.onlardan ve 1büyük ıslatılmış yufka yla hazır paket çiğköfte yedim birkaç yk. turşu ve 1yk.fındık kreması yedim

Yarın arkadaşımla dışarıda olucaktık kurum işlerimiz bitmeyince 15 bin adım sözümü yerine getiremicem bilgilerinize sunarım.
Adım 4617
Su 2litre

Eklentiler

• 1000030835.jpg
    52,9 KB · Görüntüleme: 13
afiyet olsun canım. benim de bu aralar canım çiğ köfte istiyor

2 Aralık pazartesi

sabahn11 de patatesli biberli omlet

aksam 17.00da Tavuk çorbası, 1 tabak kısır , salatan

3 şekersiz turk kahvesi 3 lt su

LenaG Boncuk2307
Cicekbocekkaktus
Afiyet olsun. Yumurtadaki patates azsa, kisirin yesilligi bol yagi azsa kabulumdür. Yoksa .
Bir de kahvenin fazlasi kortizonu arttiriyor ona dikkat edelim. Spor var mi ?

Afiyet olsun. Yumurtadaki patates azsa, kisirin yesilligi bol yagi azsa kabulumdür. Yoksa .
Bir de kahvenin fazlasi kortizonu arttiriyor ona dikkat edelim. Spor var mi ?

bir tanecik patates ve az zeytinyağı ile kavurdum:) kisirinda yeşilligi boldu:) spor 5bin küsür adım var sadece başka bisi yok

Ooo kuzu sen birde dalaşırken gör 2 keçi çıktı meydana gibi oluyor. Eşim aslan ben boğa burcuyum. Çocuklar aslan ve koç . Evde hakimiyet savaşları var
Ooo inatlaşma deyince bizde d var o dediğinin aynısından.
Ben aslan eşim koç.
Evde bazen fırtınalar esebiliyor

Nohut daha cok , 3 cig kofte ve yufka ceyrek en fazla yarim olsaydı
Suyu arttirip yarina ptotein gunü ister bu menu. Afiyet olsun❤

mesela bu tarif olabilir

aslında ben de hazır alacaktım ama bu sefer evde yapayım istedim. özendim bakalım güzel olacak mı
Olur tabi güzel olmazmı ben zahmetli olanından değilde diyete başlamadan canım isteyince mutfak robotunda kolay çiğköfte yapıyordum gayette çok güzel olmuştu tavsiye ederim robotta iyicede özleşiyor

Olur tabi güzel olmazmı ben zahmetli olanından değilde diyete başlamadan canım isteyince mutfak robotunda kolay çiğköfte yapıyordum gayette çok güzel olmuştu tavsiye ederim robotta iyicede özleşiyor
evet robotta yapıyorlar. ben de öyle yapmayı düşünüyorum.
ince normal bulgur mu yoksa ince esmer bulgur mu kullanılıyor?

Nohut daha cok , 3 cig kofte ve yufka ceyrek en fazla yarim olsaydı
Suyu arttirip yarina ptotein gunü ister bu menu. Afiyet olsun❤
Ben ilk lokmamı 18:30da yedim kaptanım uzunca durumu bildirdim tüm gün dışarıdaydık yarın da aynı şekilde dışarıda olucaz protein yarında yemek yapamam ama bulgur pilavı niyetine ciğköfte kaşıklarım olurmu kaptanım
Yarın tartılıcakmıyız

Sporun harika. Diyetin puan . 5 puani sabahki yesillik eksikliginden kırdım

Et türu +
2-3 yk cig kofte
, salata yapamazsan marul koy bol oldu bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…