Bak abbam ama öyle dik dik bakma utanırımSana bakıyommmmmmmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bak abbam ama öyle dik dik bakma utanırımSana bakıyommmmmmmmm
@tomrs Ankee @Makaron23 @Tutku44 @FitVenus @Goklerce @bnnu @Asya89 @Pembepilates @Ceeeeeeeeeeee @gezegenfeza @Lotus1234 @beyazleylak @Hallederiz @Purple58 @s i d e l y a
Valla üye adımı değiştirip ortadan kaybolayım var. Kendim dahil 1 tane düzgün menü yok . Kızlar ağır tahrik var lütfen toparlayalım
Ha beleeee beeleee bakıyommmmBak abbam ama öyle dik dik bakma utanırım
Oda sıcaklığındaki suyu ben de icemem kuzum bana benzeyen birini buldumBende sadece soğuk su içebilirim. Normalde oda sıcaklığında ki şu benimde midemi bulandırıyor. Yaz kuş dolaptan iciyorum
Hangi oda sıcaklığı meselaaaaaOda sıcaklığındaki suyu ben de icemem kuzum bana benzeyen birini buldum
Esprime gülerken tükürüğümde boğulacaktım az daha hsjsjsjhsjsjsnHangi oda sıcaklığı meselaaaaa
Oda vaaaar oda var
O da var bu da var
Ama çok acıktıydım. Yarın nasıl yapacağım bilmiyorum. Tiyatro işi vardı. Akşam yemeğini dışarıda yiyelim dediler. Nasıl yonetecegim bilmiyorumAfiyet olsun canım Çok güzel bir menü
Ya benim sesli gülmem. Ufaklığın yüzüme değişik bakmasıEsprime gülerken tükürüğümde boğulacaktım az daha hsjsjsjhsjsjsn
Sıcak bir odaHangi oda sıcaklığı meselaaaaa
Oda vaaaar oda var
O da var bu da var
AhahahhaYa benim sesli gülmem. Ufaklığın yüzüme değişik bakması
Sıcak bir oda
Bugünlerde takildigim bir şarkı bu da var
Armaganim olsun zengin bacima
Kendi kendine eğlenen bir şişkocuk su iç su , soğuk sevmiyorsan ılık olsunEsprime gülerken tükürüğümde boğulacaktım az daha hsjsjsjhsjsjsn
Bilemedin ArapçaAyyyy tişikkirler abbaammm şarkı güzel ama ingilişce (Almanca )
Napim gıııı gülmeyem mi şişko değilim ayrıca hıhhhhhhhKendi kendine eğlenen bir şişkocuk su iç su , soğuk sevmiyorsan ılık olsun
Parola şafak bilemedin başak gibi olduBilemedin Arapça
LenaG Boncuk2307 Sem2024
Pazartesi
Sabah 9
1 d peynir 1 yumurta
2 kayisi 10 badem az roka
Öğlen 12.00
4 yk kiyma
1 kayisi 2 ceviz
Aksam 18.00
1 yk kiyma , 55 g ton baligi konservesi
Roka salatasi
Yarım ayva
Spor. 6800 adım
1.5 saat ev isi
Şişkocuksun şişkocuğuz şişkocuklar. Hem bir kere zayıflamanın ilk kuralı şişkocuk olduğunu kabul etmektirNapim gıııı gülmeyem mi şişko değilim ayrıca hıhhhhhhh