LenaG Sem2024
Bu günkü menüm
8:30
2 sütlü kahve
11:00 13:00 arası
1 kepçe etli kuru fasülye
2 ısırık tonlu tost
2 sıkkım mercimek köftesi(dünden kalmıştı)
Salata
5/6 çatal peynir
15:00
1 mandalina
2 ceviz
4/5 çatal tatlı(baş sağlığına gittik)
1 avuç tuzsuz kabak çekirdeği
Su 2 litre
Toplam aldığım kalori 850
Eki Görüntüle 3513648
Aslan takim üyemBir kilo ince bulguru kısır gibi ısliyorsun bir tane Kuru soğanı 3-5 tane sarımsağı robottan geçiriyorsun canım ondan sonra onların suyunu sıkıp köftenin bulgurunun içerisine koyuyorsun 2 yemek kaşığı isot bir buçuk yemek kaşığı çiğ köfte baharatı kimyon karabiber İsteğe göre koy yarım şişe Nar ekşi sosu 1 yemek kaşığı biber salçası 2 yemek kaşığı domates salçası 3 yemek kaşığı Kuru nane yağını sen kuruluğuna göre ayarlarsın zaten yağının bir ölçüsü yok
Net birsey denmedi veya ben kacirdim.Evde değilim nasıl yapcam kız kaptanım eti taa akşam gelcez
Cumartesi ye 3 kala
çarşamba, perşembe,cuma yine açlığa talim
Yarın tartılıcakmıyız
Allah Allah devam ederse bu şekilde bence bi Dr a görün canım senin için sıkıntı olmasın sonraNedendir bilinmez 2 seferdir böyle oluyor
Olur kaptanım işte yumurta olur ama yinede duruma göre bakayımNet birsey denmedi veya ben kacirdim.
Vaktin yoksa yumurta kirsan olmaz mi
Yarın tartilcaz canım kaptanın yazısını gormemisindir disarda olduğun içinEvde değilim nasıl yapcam kız kaptanım eti taa akşam gelcez
Cumartesi ye 3 kala
çarşamba, perşembe,cuma yine açlığa talim
Yarın tartılıcakmıyız
Kaptanııımm kontrol tartısı varmııışNet birsey denmedi veya ben kacirdim.
Vaktin yoksa yumurta kirsan olmaz mi
Evet evet canım bende şimdi kaptaniçe yazmışmı diye kontrol ettim baktım yazmış teehhh okadarda yidim niyse cumartesiye telafi etcez yok başka çaresiYarın tartilcaz canım kaptanın yazısını gormemisindir disarda olduğun için
PaniiiiııiiiiiiiiiiiiiiiiiiikkkkKaptanııımm kontrol tartısı varmııış
Kaptaniçe yazmış
Afiyet olsun canımMenümü yazayım
Kahvaltı
2 yumurta
Ara öğün
1 fincan dibek kahvesi
2 hurma
Akşam fotodaki yemek dermişim
Yoğurtlu kabak
Ara öğün
1 bardak çay iki incir bir ceviz
LenaG Elhan Boncuk2307
Geçmiş olsun canımBen yatar kızlar iyi geceler uyursam belki boğaz ağrısını hissetmem
Mesajlara bakıyorumHelllöööööö napıyorsunuz kıııaaaaazzz bacımlar
Canıım geçmiş olsunBen yatar kızlar iyi geceler uyursam belki boğaz ağrısını hissetmem
Çok geçmiş olsun canım, sirkeli su veya turşu suyu içseneBen yatar kızlar iyi geceler uyursam belki boğaz ağrısını hissetmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?