• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

aslında ben seviniyorum yaa hahaha ne bilem bi bana mı komik geliyor bu laflar eşim diyorki kızımızdan fazla kilo vermişsin kızçe18 kilo ben 20 vermişim ayy o söyledikçe ben daha da bi mutlu oluyorum hahahaah çıpçıtır biri var yanında ona göre haa sende az dikkat et o göbeğine diyip daha da gülüyorum hahaha o da diyorki ben istesem bir ayda 10 kg veririm ama istemiyorum :ukala::ukala::ukala:sonra da diyorki ama sen dünya nimetlerine yüz çevirmiş bir bağyansın ahahahahah:KK70::KK70:
Söylemek var söylemek var, küçümser, kaale almaz gibi söylerse hödük tabiki.
Takdir eder gibi söylese benim de hoşuma gider 🥰

aslında ben seviniyorum yaa hahaha ne bilem bi bana mı komik geliyor bu laflar eşim diyorki kızımızdan fazla kilo vermişsin kızçe18 kilo ben 20 vermişim ayy o söyledikçe ben daha da bi mutlu oluyorum hahahaah çıpçıtır biri var yanında ona göre haa sende az dikkat et o göbeğine diyip daha da gülüyorum hahaha o da diyorki ben istesem bir ayda 10 kg veririm ama istemiyorum :ukala::ukala::ukala:sonra da diyorki ama sen dünya nimetlerine yüz çevirmiş bir bağyansın ahahahahah:KK70::KK70:

Bende alıştım sanırım, gülüyorum çoğunlukla tatlı sert uyarıyorum. Niyet önemli bence birde söyleyiş tarzı. Benim eşim Allah razı olsun kötü gün yoldaşı oldu bana, hastayken bebek gibi baktı o yüzden çok takılmıyorum. Ufak tatlı bir intikam alıyorum sadece 😄

Bende alıştım sanırım, gülüyorum çoğunlukla tatlı sert uyarıyorum. Niyet önemli bence birde söyleyiş tarzı. Benim eşim Allah razı olsun kötü gün yoldaşı oldu bana, hastayken bebek gibi baktı o yüzden çok takılmıyorum. Ufak tatlı bir intikam alıyorum sadece 😄
Aklı varsa ki var gibi görünüyor, seninle uğraşmaz 👍🏼

Benim koltukların biri lacivert biri gri. Gri dediğin gibi toz göstermiyor ama lacivert felaket sabah süpür akşamına yine toz yine toz. Yeşil de eltimde var koyu renkli yeşil gösterir ama daha açık yeşil göstermeyebilir. Yeğenlerden birinde de bordo var o da gösteriyor tozu. Ben direkt üretim yerinden almıştım.
Ayyy ozaman 2 tane 3lü gri yeterr hic renge falan girmeyeyimm benim kuzenimde çok pisman lacivert aldığına

Bende koltuk beğenemiyorum
Evdekini yazın elden çıkarıp L koltuk alacağım inşaAllah, yastık olayından nefret ediyorum👍🏼
Evet ablamm benimde yastıklı ve çok ugrastırıcı yamuluyo habire düzeltcen nefret ettimm L koltuk bende istedim ama onuda güzel bulamadim hep aynı lar gözüme hitap eden birsey bulamadım

Valla aranızdaki iletişime hayranım, maşaAllah, Rabbim muhabbetinizi arttırsın 🤲🏼🥰

Ooo kuzu sen birde dalaşırken gör 2 keçi çıktı meydana gibi oluyor. Eşim aslan ben boğa burcuyum. Çocuklar aslan ve koç . Evde hakimiyet savaşları var 😄

Gecmiste keto ve karatay yaptim yazmistin daha once degil mi ?
Yok canım keto yapamıyorum mide rahatsızlığımdan dolayı. Enzim eksikliği var yağları sindirmem problem oluyor. Karatay hiç yapmadım ama baya benziyor. IF ve omad yapıyorum lowkarb şeklinde. Protein sever bir kişiliğim Allah'tan. Hatta bu konuda Bi çocukluk anım bile var.
Bayağı Bi küçükmüşüm hasta olmuşum 1 günden fazla ateşler içinde yatmışım. Neyse gözümü açmışım. Babam sormuş "ne yemek istersin, ne yapalım" diye. Bende "et" demişim :KK48: Hala anlatıp anlatıp gülerler.

Yok canım keto yapamıyorum mide rahatsızlığımdan dolayı. Enzim eksikliği var yağları sindirmem problem oluyor. Karatay hiç yapmadım ama baya benziyor. IF ve omad yapıyorum lowkarb şeklinde. Protein sever bir kişiliğim Allah'tan. Hatta bu konuda Bi çocukluk anım bile var.
Bayağı Bi küçükmüşüm hasta olmuşum 1 günden fazla ateşler içinde yatmışım. Neyse gözümü açmışım. Babam sormuş "ne yemek istersin, ne yapalım" diye. Bende "et" demişim :KK48: Hala anlatıp anlatıp gülerler.
Protein ihtiyacin artmış demek ki 😊

Sevgili Masterfit ailesi :KK36:yarın Salı tartı kontrol ve transfer günümüz olacaktır. (Masterfit in varolan kurallarını bozmak istemedim 1.sayfamızda olup katılırken herkesin kabul ettiği kurallar olduğunu düşündüm) 14:00 e kadar bildirimlerimizi kaptanları etiketleyerek yapmayı unutmayalım. Kaptanlar fotolu tartı bildirimlerini bana özelden göndereceklerdir.

Transfer hakkını hangi kaptan kazanacak merakla beklemedeyim :KK49::KK49::KK49:
Herkese bol eksiler diliyorum :dua:

Öpüyorum siziii :KK36:

Sevgili Masterfit ailesi :KK36:yarın Salı tartı kontrol ve transfer günümüz olacaktır. (Masterfit in varolan kurallarını bozmak istemedim 1.sayfamızda olup katılırken herkesin kabul ettiği kurallar olduğunu düşündüm) 14:00 e kadar bildirimlerimizi kaptanları etiketleyerek yapmayı unutmayalım. Kaptanlar fotolu tartı bildirimlerini bana özelden göndereceklerdir.

Fotolu mu fotosuz mu olacak?

Kesinn artı cikcammm reglden dolayiii hiç iyi olmadı bu 😂😂

Back