OleyyyyHarikkkkkaaaaaasın canımmmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
OleyyyyHarikkkkkaaaaaasın canımmmmm
Söylemek var söylemek var, küçümser, kaale almaz gibi söylerse hödük tabiki.aslında ben seviniyorum yaa hahaha ne bilem bi bana mı komik geliyor bu laflar eşim diyorki kızımızdan fazla kilo vermişsin kızçe18 kilo ben 20 vermişim ayy o söyledikçe ben daha da bi mutlu oluyorum hahahaah çıpçıtır biri var yanında ona göre haa sende az dikkat et o göbeğine diyip daha da gülüyorum hahaha o da diyorki ben istesem bir ayda 10 kg veririm ama istemiyorum sonra da diyorki ama sen dünya nimetlerine yüz çevirmiş bir bağyansın ahahahahah
aslında ben seviniyorum yaa hahaha ne bilem bi bana mı komik geliyor bu laflar eşim diyorki kızımızdan fazla kilo vermişsin kızçe18 kilo ben 20 vermişim ayy o söyledikçe ben daha da bi mutlu oluyorum hahahaah çıpçıtır biri var yanında ona göre haa sende az dikkat et o göbeğine diyip daha da gülüyorum hahaha o da diyorki ben istesem bir ayda 10 kg veririm ama istemiyorum sonra da diyorki ama sen dünya nimetlerine yüz çevirmiş bir bağyansın ahahahahah
Valla aranızdaki iletişime hayranım, maşaAllah, Rabbim muhabbetinizi arttırsınBenim için hiç problem değil kuzum sonrası ona zarar ben her türlü maddi manevi intikamımı aliyorum
Aklı varsa ki var gibi görünüyor, seninle uğraşmazBende alıştım sanırım, gülüyorum çoğunlukla tatlı sert uyarıyorum. Niyet önemli bence birde söyleyiş tarzı. Benim eşim Allah razı olsun kötü gün yoldaşı oldu bana, hastayken bebek gibi baktı o yüzden çok takılmıyorum. Ufak tatlı bir intikam alıyorum sadece
Ayyy ozaman 2 tane 3lü gri yeterr hic renge falan girmeyeyimm benim kuzenimde çok pisman lacivert aldığınaBenim koltukların biri lacivert biri gri. Gri dediğin gibi toz göstermiyor ama lacivert felaket sabah süpür akşamına yine toz yine toz. Yeşil de eltimde var koyu renkli yeşil gösterir ama daha açık yeşil göstermeyebilir. Yeğenlerden birinde de bordo var o da gösteriyor tozu. Ben direkt üretim yerinden almıştım.
Evet ablamm benimde yastıklı ve çok ugrastırıcı yamuluyo habire düzeltcen nefret ettimm L koltuk bende istedim ama onuda güzel bulamadim hep aynı lar gözüme hitap eden birsey bulamadımBende koltuk beğenemiyorum
Evdekini yazın elden çıkarıp L koltuk alacağım inşaAllah, yastık olayından nefret ediyorum
Valla aranızdaki iletişime hayranım, maşaAllah, Rabbim muhabbetinizi arttırsın
Yok canım keto yapamıyorum mide rahatsızlığımdan dolayı. Enzim eksikliği var yağları sindirmem problem oluyor. Karatay hiç yapmadım ama baya benziyor. IF ve omad yapıyorum lowkarb şeklinde. Protein sever bir kişiliğim Allah'tan. Hatta bu konuda Bi çocukluk anım bile var.Gecmiste keto ve karatay yaptim yazmistin daha once degil mi ?
Protein ihtiyacin artmış demek kiYok canım keto yapamıyorum mide rahatsızlığımdan dolayı. Enzim eksikliği var yağları sindirmem problem oluyor. Karatay hiç yapmadım ama baya benziyor. IF ve omad yapıyorum lowkarb şeklinde. Protein sever bir kişiliğim Allah'tan. Hatta bu konuda Bi çocukluk anım bile var.
Bayağı Bi küçükmüşüm hasta olmuşum 1 günden fazla ateşler içinde yatmışım. Neyse gözümü açmışım. Babam sormuş "ne yemek istersin, ne yapalım" diye. Bende "et" demişim Hala anlatıp anlatıp gülerler.
Masterfit 144.Etap Takım Listesi |
KIRMIZI TAKIM |
Cicekbocekkaktus Kırmızı Takım Kaptanı |
@Sitare55 |
nurovic |
@Fitt_anne |
@Cakinin Gelini |
@arke |
@Ilyusa |
-Murphy- |
noram |
@bluegreeneyes |
@yosunlupapatya |
Boncuk2307 |
Jou |
Queen-zen |
@malahit |
@Jasminium84 |
@Efenin_Annesi |
MAVİ TAKIM |
Sem2024 Mavi Takım Kaptanı |
P Purple58 |
@Hallederiz |
@Beyaz leylak |
@Lotus1234 |
gezegenfeza |
Ceeeeeeeeeeee |
@Pembepilates |
@Asya89 |
@bnnu |
@Goklerce |
@FitVenus |
@Tutku44 |
@Makaron23 |
@Ankee |
@tomrs |
@s i d e l y a |
HAZIRLIK |
@Nergis 35 |
@Mthn83 |
@nilsub123 |
@Beklenen2 |
@94bassuk |
Fotolu mu fotosuz mu olacak?Sevgili Masterfit ailesi yarın Salı tartı kontrol ve transfer günümüz olacaktır. (Masterfit in varolan kurallarını bozmak istemedim 1.sayfamızda olup katılırken herkesin kabul ettiği kurallar olduğunu düşündüm) 14:00 e kadar bildirimlerimizi kaptanları etiketleyerek yapmayı unutmayalım. Kaptanlar fotolu tartı bildirimlerini bana özelden göndereceklerdir.
Transfer hakkını hangi kaptan kazanacak merakla beklemedeyim
Herkese bol eksiler diliyorum
Öpüyorum siziii
Masterfit 144.Etap Takım Listesi KIRMIZI TAKIM Cicekbocekkaktus Kırmızı Takım Kaptanı @Sitare55 nurovic @Fitt_anne @Cakinin Gelini @arke @Ilyusa -Murphy- noram @bluegreeneyes @yosunlupapatya Boncuk2307 Jou Queen-zen @malahit @Jasminium84 @Efenin_Annesi MAVİ TAKIM Sem2024 Mavi Takım Kaptanı P Purple58 @Hallederiz @Beyaz leylak @Lotus1234 gezegenfeza Ceeeeeeeeeeee @Pembepilates @Asya89 @bnnu @Goklerce @FitVenus @Tutku44 @Makaron23 @Ankee @tomrs @s i d e l y a HAZIRLIK @Nergis 35 @Mthn83 @nilsub123 @Beklenen2 @94bassuk
Kesinn artı cikcammm reglden dolayiii hiç iyi olmadı buSevgili Masterfit ailesi yarın Salı tartı kontrol ve transfer günümüz olacaktır. (Masterfit in varolan kurallarını bozmak istemedim 1.sayfamızda olup katılırken herkesin kabul ettiği kurallar olduğunu düşündüm) 14:00 e kadar bildirimlerimizi kaptanları etiketleyerek yapmayı unutmayalım. Kaptanlar fotolu tartı bildirimlerini bana özelden göndereceklerdir.
Transfer hakkını hangi kaptan kazanacak merakla beklemedeyim
Herkese bol eksiler diliyorum
Öpüyorum siziii
Masterfit 144.Etap Takım Listesi KIRMIZI TAKIM Cicekbocekkaktus Kırmızı Takım Kaptanı @Sitare55 nurovic @Fitt_anne @Cakinin Gelini @arke @Ilyusa -Murphy- noram @bluegreeneyes @yosunlupapatya Boncuk2307 Jou Queen-zen @malahit @Jasminium84 @Efenin_Annesi MAVİ TAKIM Sem2024 Mavi Takım Kaptanı P Purple58 @Hallederiz @Beyaz leylak @Lotus1234 gezegenfeza Ceeeeeeeeeeee @Pembepilates @Asya89 @bnnu @Goklerce @FitVenus @Tutku44 @Makaron23 @Ankee @tomrs @s i d e l y a HAZIRLIK @Nergis 35 @Mthn83 @nilsub123 @Beklenen2 @94bassuk
Kesin bende ama biliyorum ki geçici bir kilo o yüzden rahat olabiliriz.Kesinn artı cikcammm reglden dolayiii hiç iyi olmadı bu
Erken mi oluyor döngünKesin bende ama biliyorum ki geçici bir kilo o yüzden rahat olabiliriz.
Bugünlere hormonlarım maşallah çok faal. En son 14 Kasım da olmuştum yine geldi başımın belası. ıyyy yani....
Sabah
2 dilim ekmek
Biraz peynir
7 zeytin
Akşam
1 tabak kuru fasulye
3 kaşık pilav
Biraz lahana turşusu
2.5 lt su
Spor yok
LenaG Cicekbocekkaktus Boncuk2307