- 18 Mart 2018
- 30.585
- 121.633
- 598
- 35
Eşimle tekrar konuşacağım, az derece açalım diyeceğim, inşaAllah razı olurAfiyet olsun sadece ara biraz fazla geldi ya meyveyi ya kıymalı karnabaharı tercih etsek olur
Canım menülerde kaptanlar etiketleniyor kaptanın,ben ve spor kaptanımız Boncuk2307
Vay güzel bir menü afiyet olsun
Canım çok merakımı cezbetti baya araştırdım evet bir ısıtma zorunluluğu var ev boşsa ama merkezi sistemse ve pay ölçerliyse belli bir dereceye kadar ısıtılıyormuş ama bağımsız kombide öyle görünmüyor eğer evde birileri olup bilerek açmasalardı komşu haklı fakat elinizde olmayan sebeplerden açamıyorsanız ve güvenlik de söz konusuysa pek şansı yok gibi yine de dava açma hakkı var tabi hakimin görüşü önemli burada iyi niyet kuralları devreye giriyormuş ona göre karar çıkıyormuş her davanın standart bir sonucu olmuyormuş
Bence bir danışmana sormakta fayda var
Afiyet olsun canım pek diyete uygun gibi gelmedi bu menü bana
Ben zencefil,bal,limonlu su diye biliyorum canım
Afiyet olsun porsiyon oranı fazla gibi mesela avokado çeyrek uygun,zeytin 5-6,bamyada 5-6 yk gibi
Afiyet olsun pek diyet gibi gelmedi bana menü az olabilir porsiyon olarak ama içerik olarak yani
Afiyet olsun
İnşallah kapanmaz
Günaydın canım
Günaydın canım Çok geçmiş olsun bu hafta ben de reglden çok çektim inşallah kolay geçer senin
Bebişin ne derdi vardı acep gaz mı oldu ki
Günaydııınnn kokay gelsin
Günaydın canım sen nasılsın ?
Afiyet olsun genel menülerinden hayli farklı bir menü bebişe şifa olsun
Canım eğer yediğin karbonhidratsa hemen ödem oluyor gerçek kilo değildir
Günaydın kaptanım
Afiyet olsun sanki bu ödülü c.tesi yapmıştın diye hatırlıyorum
Günaydın canım
Günaydııınn
Günaydın
Günaydın canım sana da iyi haftalar olsun
Afiyet olsun c.tesi baya ödüllü olmuş zaten pazar niye devam etti ki