• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Merhaba,
Chocolita Chocolita Bonus Bonus
🌸31 Ocak,Cuma günü🌸
Gün içinde,
*1 haşlanmış yumurta,
*10 yeşil zeytin,
*2 dilim peynir,
*1 dilim ekmek,
Akşam,
*1 kase erişteli yeşil mercimek çorbası,
*3 ızgara köfte,
*1/2 haşlanmış patates,
*1 ayva yedim.
1,5 lt. su içtim.
Belim tutulmuştu, evde istirahat ettim mecburen. Reglimin en yoğun günlerinden biri, yarın tartıdan umutsuzum.

Selam hanımlar
Menumu paylaşayım hemen
Sabah 4 dilim peynir iki yemek kaşığı kahvaltılık sos ceyrekten az simit çok az tahinli çörek bolca yeşillik birde yumurta
Ara öğün yapmadim
Saat 4 buçukta karnabahar ve brokoli yogurtlamasi bir tabak çorbası tüketim bir litre su içtim.

iyi aksamlar
Menum
Sabah 2d ekmekten tost peynir zeytin 1b tarcinli kahve

Ara 1 elma

Aksam
3 Sarma 2 adet dolma yogurt
2lt su

Eklentiler

• 1000011785.jpg
    1000011785.jpg
    46 KB · Görüntüleme: 11
İyi geceler hanımlar 🦋

Sabah,
2 tane yumırtayla çırpılmış yumurta
3 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı çikolata

Ara öğün,
2 dilim kek

Akşam,
Bir tabak patates yemeği
7-8 kaşık mantı

Şu miktari, 1 lt çok içemedim
Adım, 7846 adım

Bugün adım sayım daha fazla da olabilir. İlk dışarı çıktığımda yanıma telefonu almadığım için bugün 10.000 adım yapmışımdır ama telefon saydığı bu kadar 😁

İyi akşamlar menümü paylaşayım
Sabah mantar sote 5kasık birkaç patates salatalık domates peynir bir dilim ekmek
Öğlen taze fasulye kavurma 2 kasık makarna
Akşam peynir zeytin bir dilim ekmek
Türk kahvesi yanına kuru meyve
Çarşambadan beri annemdeyim yarın geçecem inşallah eve regl de olurum herhalde yarına ağrıları başladı bu haftadan umutsuzum suyumu içiyorum Chocolita Chocolita Bonus Bonus

Merhaba

Sabah iki tavada az pişmiş yumurta
Bir dilim tahıllı ekmek
Öğlen dünden kalan tavuklu bir kase pilav
Akşam sushi
Sushi yüzünden akşam yarım saat Eleni Fit yaptım

Eklentiler

• IMG_2866.jpeg
    IMG_2866.jpeg
    190,6 KB · Görüntüleme: 8
İyi geceler hanımlar 🦋

Sabah,
2 tane yumırtayla çırpılmış yumurta
3 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı çikolata

Ara öğün,
2 dilim kek

Akşam,
Bir tabak patates yemeği
7-8 kaşık mantı

Şu miktari, 1 lt çok içemedim
Adım, 7846 adım

Bugün adım sayım daha fazla da olabilir. İlk dışarı çıktığımda yanıma telefonu almadığım için bugün 10.000 adım yapmışımdır ama telefon saydığı bu kadar 😁
Afiyet olsun. Adımın ekran görüntüsünü atar mısın canım

Sitede sorun olduğu için her şey 1 ay önceki haline dönmüş kızlar. İlk sayfadaki Listede 1 ay önceki şeklinde şu an güncel değil.
Kimler liste yıldızı seçilmişti ona bakacaktım. Yanlış hatırlamıyorsam biri gidelimkaptan gidelimkaptan dı diğeri kimdi acaba. Kimse beni etiket yapabilir mi
Mune ablaya yazdım inşallah düzelir ilk sayfa

🌟 Yarın Yıldızlar Ligi yarışanları tartıyı özelden atmayı unutmasın

Sitede sorun olduğu için her şey 1 ay önceki haline dönmüş kızlar. İlk sayfadaki Listede 1 ay önceki şeklinde şu an güncel değil.
Kimler liste yıldızı seçilmişti ona bakacaktım. Yanlış hatırlamıyorsam biri gidelimkaptan gidelimkaptan dı diğeri kimdi acaba. Kimse beni etiket yapabilir mi

Diğeri bendim canım ❤️

Selam kızlar yarından umutsuzum.
Bugün de iyi geçmedi, dışardaydım tahlil vs yaptırdım baya kötü geçti günüm kan tutuyor beni aç karnına yaptırdım saat 2 gibi sonra kanı da verince tansiyonum çok düştü mide bulantısı falan 2-3 saat kendime gelemedim.
İlk öğünümü saat 3ten sonra yapabildim dışardaydım 2 tane kır pidesi yedim ayranla
Akşam öğün yapmadım 1 kaşık Mantı tadına baktım arkadaşımın annesi yapmıştı.
Ama bugün kendimi çok ödemli hissediyorum. Artı gelebilirim 7000 küsür da adım attım bugün

Eklentiler

• IMG_9623.png
    IMG_9623.png
    102,5 KB · Görüntüleme: 13
Arkadaşlar mune ablanın bir yazısını gördüm şimdi. 13 ocaktan sonra yapılan güncellemeler geri gelemiyor komple kaybolmuş.

Şimdi sizden ricam çektiğiniz tartı fotoğraflarını silmediyseniz eğer yarın son 2 haftalık tartı fotoğrafınıda paylaşır mısınız. Yani yarın güncel kilonuzla beraber son 2 kilonuzu da almam gerekiyor. 3 tartı oluyor.
Acquaa Acquaa senin Başlangıç kilonu da almam gerekiyor çünkü Listede görünmüyorsun

E Esmusum
Sismaniye Sismaniye
G gelgor
lila95 lila95
TheDandelion TheDandelion
gidelimkaptan gidelimkaptan

Son düzenleme:

Merhaba Chocolita Chocolita
Mune'a güncelleme sonrası oluşan sorunu iletmişsin, sağolasın.
13 Ocak sonrası eski mesajlarım güncelleme sonrası silinmiş görünüyor, böyle bir sorun da mevcut.
Eğer yarına kadar listedeki sorun düzelmezse diye eski tartı kilolarımı paylaşayım istedim:
*Gruba döndüğümde 104,6 kg ile başlamıştım.
*(18/01/2025) 1. hafta 104,7 kg ile tartıda 100 gr. artı gelmiştim.
*(25/01/2025) 2. hafta, yani geçen hafta da, 500 gr. vermiştim. Tartıda 104,2 kg idim.

Arkadaşlar mune ablanın bir yazısını gördüm şimdi. 13 ocaktan sonra yapılan güncellemeler geri gelemiyor komple kaybolmuş.

Şimdi sizden ricam çektiğiniz tartı fotoğraflarını silmediyseniz eğer yarın son 2 haftalık tartı fotoğrafınıda paylaşır mısınız. Yani yarın güncel kilonuzla beraber son 2 kilonuzu da almam gerekiyor. 3 tartı oluyor.
Acquaa Acquaa senin Başlangıç kilonu da almam gerekiyor çünkü Listede görünmüyorsun
Canım 2 hafta önce 56.7 geçen hafta 55.8

Eklentiler

• IMG_9559.jpeg
    IMG_9559.jpeg
    238,4 KB · Görüntüleme: 13
  • IMG_9504.jpeg
    IMG_9504.jpeg
    172,8 KB · Görüntüleme: 7

Ben tartı fotoğrafımı silmişim. 🥺
Başlangiç kilom 79.9
İlk hafta kilom 79.4 idi.

Merhaba Chocolita Chocolita
Mune'a güncelleme sonrası oluşan sorunu iletmişsin, sağolasın.
13 Ocak sonrası eski mesajlarım güncelleme sonrası silinmiş görünüyor, böyle bir sorun da mevcut.
Eğer yarına kadar listedeki sorun düzelmezse diye eski tartı kilolarımı paylaşayım istedim:
*(25/01/2025) 2. hafta, yani geçen hafta da, 500 gr. vermiştim. Tartıda 104,2 kg idim.
Son haftaki kilom yanlış olmuş. Tartıda 600 gr. eksiymişim, son kilom 104,1 imiş.
Yanlışlık için kusuruma bakmayasın Chocolita Chocolita düzelteyim istedim. Tartı fotoğraflarını da paylaşayım.
e20c421f-c82f-4fb7-9104-2675fe027682-1_all_119688.jpg
1000074299.jpg

*(25/01/2025) 2. hafta, yani geçen hafta da, 600 gr. vermiştim. Tartıda 104,1 kg idim.

Eklentiler

• 1000074299.jpg
    1000074299.jpg
    57,3 KB · Görüntüleme: 7
  • 1000074299.jpg
    1000074299.jpg
    57,3 KB · Görüntüleme: 5
Son düzenleme:
Sitede yapılan güncelleme sonrası birkaç sorun mevcut Chocolita Chocolita
Mune'a siz de iletebilir misiniz?
İlki, "Tüm Mesajlarım" bölümünde 14 Ocak tarihinden sitede güncelleme yapılan tarihe kadar olan mesajlarımız silinmiş (görünmüyor)
İkincisi, gün içerisinde yazdığım son mesajları "Tüm Mesajlarım" bölümünde göremiyorum. "Tüm Mesajlarım" bölümü, biz yeni bir mesaj yazdığımızda yenilenmiyor.
Yardımcı olabilirseniz sevinirim Mune Mune

Back