• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Arkadaşlar mune ablanın bir yazısını gördüm şimdi. 13 ocaktan sonra yapılan güncellemeler geri gelemiyor komple kaybolmuş.

Şimdi sizden ricam çektiğiniz tartı fotoğraflarını silmediyseniz eğer yarın son 2 haftalık tartı fotoğrafınıda paylaşır mısınız. Yani yarın güncel kilonuzla beraber son 2 kilonuzu da almam gerekiyor. 3 tartı oluyor.
Acquaa Acquaa senin Başlangıç kilonu da almam gerekiyor çünkü Listede görünmüyorsun

E Esmusum
Sismaniye Sismaniye
@gelgor
lila95 lila95
TheDandelion TheDandelion
gidelimkaptan gidelimkaptan
Canım 18 ocak 76.7
25 ocak 76.2
Bugun 75.7 🌸🌸🌸

Eklentiler

• IMG_2870.png
    IMG_2870.png
    180,6 KB · Görüntüleme: 12
  • IMG_2869.png
    IMG_2869.png
    637 KB · Görüntüleme: 12
  • IMG_2868.jpeg
    IMG_2868.jpeg
    148,7 KB · Görüntüleme: 12
Günaydın evde değilim akşama geçecem tartıyı o zamana atsam 4 gündür annemdeyim de zaten regl de oldum dün gece 2 haftadır da motive olamıyorum şu okul açılsın artık😉eski tartılara da bakmam lazım öbür telde kaldı Chocolita Chocolita Bonus Bonus

Ben uygulamayı açtığımda karşıma büyük bir ekran geliyor. XenForo Community ile ilgili bir video.
Aşağılarda konu başlıklarını görüyor, oradan yazıları okuyorum Chocolita Chocolita Mune Mune
Siteye giriş bölümü bende görülmüyor. Chrome'da da, Operada da denedim, durum hep aynı.
Dün zar zor aşağıdaki bölümden bir yol bulup siteye girebilmiştim.
Eğer tartı bildirimi yaparken de girişte sorun yaşarsam diye yazayım istedim, bana uyarı yazmayın diye Chocolita Chocolita
Bildirimler de yukarıda görülmüyor. Üst bölüm bende tamamen iptal.
Dün gece bu sorun başladı.
1000075261.jpg

Son düzenleme:
Sitede yapılan güncelleme sonrası birkaç sorun mevcut Chocolita Chocolita
Mune'a siz de iletebilir misiniz?
İlki, "Tüm Mesajlarım" bölümünde 14 Ocak tarihinden sitede güncelleme yapılan tarihe kadar olan mesajlarımız silinmiş (görünmüyor)
İkincisi, gün içerisinde yazdığım son mesajları "Tüm Mesajlarım" bölümünde göremiyorum. "Tüm Mesajlarım" bölümü, biz yeni bir mesaj yazdığımızda yenilenmiyor.
Yardımcı olabilirseniz sevinirim Mune Mune

Bildirimler gorunmuyor mu artik
Bildirimler özel mesaj bölümü yok bende Mune Mune

Ben uygulamayı açtığımda karşıma büyük bir ekran geliyor. XenForo Community ile ilgili bir video.
Aşağılarda konu başlıklarını görüyor, oradan yazıları okuyorum Chocolita Chocolita Mune Mune
Siteye giriş bölümü bende görülmüyor. Chrome'da da, Operada da denedim, durum hep aynı.
Dün zar zor aşağıdaki bölümden bir yol bulup siteye girebilmiştim.
Eğer tartı bildirimi yaparken de girişte sorun yaşarsam diye yazayım istedim, bana uyarı yazmayın diye Chocolita Chocolita
Bildirimler de yukarıda görülmüyor. Üst bölüm bende tamamen iptal.
Dün gece bu sorun başladı.
Eki Görüntüle 3537386
Chocolita Chocolita bununla ilgili bir bilgin var mı? Üst bölüm bende tamamen iptal. Özel mesaj gönderme, bildirimler,siteye giriş vs hepsi iptal. Görünmüyor.

Chocolita Chocolita bununla ilgili bir bilgin var mı? Üst bölüm bende tamamen iptal. Özel mesaj gönderme, bildirimler,siteye giriş vs hepsi iptal. Görünmüyor.
Yok canım bende bilmiyorum inan ki. Uygulamayı yüklememiz gerekiyor sanırım yukarıda bir video var onu bir deneyelim. Bazı tarayıcılarda bu özellik olmayabilir diyor. Onlar ne yapacak onu da anlamadım. Şimdi bildirim gitmediği için etiket yaptığımız da göremez belki

Sitede sorun olduğu için her şey 1 ay önceki haline dönmüş kızlar. İlk sayfadaki Listede 1 ay önceki şeklinde şu an güncel değil.
Kimler liste yıldızı seçilmişti ona bakacaktım. Yanlış hatırlamıyorsam biri gidelimkaptan gidelimkaptan dı diğeri kimdi acaba. Kimse beni etiket yapabilir mi
Mune ablaya yazdım inşallah düzelir ilk sayfa

🌟 Yarın Yıldızlar Ligi yarışanları tartıyı özelden atmayı unutmasın

Ben özel mesaj ile gönderdim ama mesajlar kısmına şimdi giremiyorum bile 😅

Kızlar eşim yazılımcı baktı şimdi. Diyor ki o videoda çıkan xenforo nun siteye giriş yapıp bildirim özel mesaj bölümünün yüklenmesiyle bir alakası yokmuş. Kadınlar kulübü xenforo üstünden kurulmuş. Orada söylediği siteyi ana ekrana eklemekmiş sadece. Telefona kısayol yüklemiş oluyorsun. Yani direkt açmakla kısayoldan girmek arasında bir fark yok. Şu an site bozulmuş o yapılıyordur diyor

Ay bugun ne tutulması var bilmiyorum ama her sey bozuldu resmen. Site bende de aynı sekilde, tartım da bozuldu acılmıyor. Arkadasıma gidicem şimdi bişi yemedim. Yeni tartı sipariş ettim hemen.

Merhaba kızlar site sorunlarını okudum bende iki tarayicidan da denedim sonuç aynı
Tartilmayi unutmuşum yarın tartilip atarım Chocolita Chocolita tabi site daha beter karismazsa😅

Siteye giriş yapamayanlar var. Tartıyı çekebilen çeksin kızlar herkesin tamam olursa yarın ya da ertesi gün bakarız.

Merhabalar Chocolita Chocolita Bonus Bonus
Tartıda 104 kg geldim. Geçen haftaya göre -100 gr. vermişim.Yüzdem:0,104
Geçen haftalara ait tartı sonuçlarımı da paylaştım.(25/01/2025'de 104,1 kg imiş,18/01/2025'te 104,7 imiş.)

1000075271.jpg

1000075274.jpg

1000075275.jpg

Chocolita Chocolita canım sana özelden attım ama bildirimler olmadıgı için goremedin sanırım. bende bu hafta izin isteyecektim. Biraz daraldım acıkcası bu hafta da ilk haftam olacak işteki o nedenle cok aktif buralara bakamayabilirim. Dikkat de edemeyebilrim. tartım da anca gelir vs derken oyle dusundum

Arkadaşlar mune ablanın bir yazısını gördüm şimdi. 13 ocaktan sonra yapılan güncellemeler geri gelemiyor komple kaybolmuş.

Şimdi sizden ricam çektiğiniz tartı fotoğraflarını silmediyseniz eğer yarın son 2 haftalık tartı fotoğrafınıda paylaşır mısınız. Yani yarın güncel kilonuzla beraber son 2 kilonuzu da almam gerekiyor. 3 tartı oluyor.
Acquaa Acquaa senin Başlangıç kilonu da almam gerekiyor çünkü Listede görünmüyorsun

E Esmusum
Sismaniye Sismaniye
@gelgor
lila95 lila95
TheDandelion TheDandelion
gidelimkaptan gidelimkaptan
Ay canim ben bugun tarti oldugunu tamamen unuttum misafirim vardi hemen atiyorum 😑

Back