• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Günaydın dün güncelleme atamadim cunku tüm gece uyaniktik. Baska Kitadan gecen hafta geldik ailecek hala ne gündüzümüz var ne de gecemiz. Uykusuzlukta yiyorum da Ben maalesef. Cumartesi gelmesin istiyorum :(

Sabah Kücük elmege peynirli sandövic, aksam tavuklz hazir dürüm . Bol kahve ve su

Günaydın herkese
Dünün menüsünü yazayım hemen
Sabah bol su ve türk kahvesi
Saat 15.00
1 kase mercimek çorbası, tavuk pilav, salata
1 muz, 2 mandalina
1,5 ltsu
Regl oldum dün, bu haftaki cezamın haftaya ertelenmesini istiyorum yapamayacağım
Chocolita Chocolita
Bonus Bonus

Günaydın dün güncelleme atamadim cunku tüm gece uyaniktik. Baska Kitadan gecen hafta geldik ailecek hala ne gündüzümüz var ne de gecemiz. Uykusuzlukta yiyorum da Ben maalesef. Cumartesi gelmesin istiyorum :(

Sabah Kücük elmege peynirli sandövic, aksam tavuklz hazir dürüm . Bol kahve ve su
Bugün egzersiz bekliyorum canım taşkınlık cezamız 6.000 adım veya 20 dk leslie/ egzersiz. Youtube ekran görüntüsüyle atıyoruz. Varsa akıllı saatle
Günaydın herkese
Dünün menüsünü yazayım hemen
Sabah bol su ve türk kahvesi
Saat 15.00
1 kase mercimek çorbası, tavuk pilav, salata
1 muz, 2 mandalina
1,5 ltsu
Regl oldum dün, bu haftaki cezamın haftaya ertelenmesini istiyorum yapamayacağım
Chocolita Chocolita
Bonus Bonus
Tamamdır ❤️

Back