Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Söylemek var söylemek var, küçümser, kaale almaz gibi söylerse hödük tabiki.
Takdir eder gibi söylese benim de hoşuma gider

Bende alıştım sanırım, gülüyorum çoğunlukla tatlı sert uyarıyorum. Niyet önemli bence birde söyleyiş tarzı. Benim eşim Allah razı olsun kötü gün yoldaşı oldu bana, hastayken bebek gibi baktı o yüzden çok takılmıyorum. Ufak tatlı bir intikam alıyorum sadece

Aklı varsa ki var gibi görünüyor, seninle uğraşmaz

Ayyy ozaman 2 tane 3lü gri yeterr hic renge falan girmeyeyimm benim kuzenimde çok pisman lacivert aldığına

Bende koltuk beğenemiyorum
Evdekini yazın elden çıkarıp L koltuk alacağım inşaAllah, yastık olayından nefret ediyorum
Evet ablamm benimde yastıklı ve çok ugrastırıcı yamuluyo habire düzeltcen nefret ettimm L koltuk bende istedim ama onuda güzel bulamadim hep aynı lar gözüme hitap eden birsey bulamadım

Valla aranızdaki iletişime hayranım, maşaAllah, Rabbim muhabbetinizi arttırsın

Ooo kuzu sen birde dalaşırken gör 2 keçi çıktı meydana gibi oluyor. Eşim aslan ben boğa burcuyum. Çocuklar aslan ve koç . Evde hakimiyet savaşları var

Gecmiste keto ve karatay yaptim yazmistin daha once degil mi ?
Yok canım keto yapamıyorum mide rahatsızlığımdan dolayı. Enzim eksikliği var yağları sindirmem problem oluyor. Karatay hiç yapmadım ama baya benziyor. IF ve omad yapıyorum lowkarb şeklinde. Protein sever bir kişiliğim Allah'tan. Hatta bu konuda Bi çocukluk anım bile var.
Bayağı Bi küçükmüşüm hasta olmuşum 1 günden fazla ateşler içinde yatmışım. Neyse gözümü açmışım. Babam sormuş "ne yemek istersin, ne yapalım" diye. Bende "et" demişim Hala anlatıp anlatıp gülerler.

Protein ihtiyacin artmış demek ki

Sevgili Masterfit ailesi yarın Salı tartı kontrol ve transfer günümüz olacaktır. (Masterfit in varolan kurallarını bozmak istemedim 1.sayfamızda olup katılırken herkesin kabul ettiği kurallar olduğunu düşündüm) 14:00 e kadar bildirimlerimizi kaptanları etiketleyerek yapmayı unutmayalım. Kaptanlar fotolu tartı bildirimlerini bana özelden göndereceklerdir.

Transfer hakkını hangi kaptan kazanacak merakla beklemedeyim
Herkese bol eksiler diliyorum

Öpüyorum siziii

Fotolu mu fotosuz mu olacak?

Kesinn artı cikcammm reglden dolayiii hiç iyi olmadı bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…