- 30 Aralık 2022
- 3.140
- 12.906
- 138
eşin avukat mı canımSıkıntı değil canım
Sormak lazım hocam . Evde var ise dukkanda da olması gerekli. Ama burası Türkiye. Yine de sormak lazım. Burada o tarz muhabbetler mahkemeler çok oluyor. Geçen eşim bahsetmişti.
O bizim ablamiz bı tane. Hele ben börek getirim de su böreği nasıl olur görün diyor. İki senedir birlikteyiz . Artık aile gibi olduk. Çok severim kendilerini.
Yok gelemem. Az önce samimi olduğum arkadaş diyor ki senin kadar dikkat etseydim şimdi 50 kiloydum. Napabilirim dedim benim bünye de böyle. Zor verip kolay alanlardanım. Ama ciddi ciddi o çok yiyor. Gerçi 80 e yaklaştım dedi geçende .
Pazara da 1 bardak daha sarktıAfiyet olsunsadece ara biraz fazla geldi ya meyveyi ya kıymalı karnabaharı tercih etsek olur
Canım menülerde kaptanlar etiketleniyor kaptanın,ben ve spor kaptanımızBoncuk2307
Vay güzel bir menü afiyet olsun
Canım çok merakımı cezbetti baya araştırdım evet bir ısıtma zorunluluğu var ev boşsa ama merkezi sistemse ve pay ölçerliyse belli bir dereceye kadar ısıtılıyormuş ama bağımsız kombide öyle görünmüyor eğer evde birileri olup bilerek açmasalardı komşu haklı fakat elinizde olmayan sebeplerden açamıyorsanız ve güvenlik de söz konusuysa pek şansı yok gibi yine de dava açma hakkı var tabi hakimin görüşü önemli burada iyi niyet kuralları devreye giriyormuş ona göre karar çıkıyormuş her davanın standart bir sonucu olmuyormuş
Bence bir danışmana sormakta fayda var
Afiyet olsun canımpek diyete uygun gibi gelmedi bu menü bana
Ben zencefil,bal,limonlu su diye biliyorum canım
Afiyet olsunporsiyon oranı fazla gibi mesela avokado çeyrek uygun,zeytin 5-6,bamyada 5-6 yk gibi
Afiyet olsunpek diyet gibi gelmedi bana menü az olabilir porsiyon olarak ama içerik olarak yani
Afiyet olsun
İnşallah kapanmaz
Günaydın canım
Günaydın canımÇok geçmiş olsun bu hafta ben de reglden çok çektim inşallah kolay geçer senin
Bebişin ne derdi vardı acep gaz mı oldu ki
Günaydııınnn kokay gelsin
Günaydın canım sen nasılsın ?
Afiyet olsun genel menülerinden hayli farklı bir menü bebişe şifa olsun
Canım eğer yediğin karbonhidratsa hemen ödem oluyor gerçek kilo değildir
Günaydın kaptanım
Afiyet olsunsanki bu ödülü c.tesi yapmıştın diye hatırlıyorum
Günaydın canım
Günaydııınn
Günaydın
Günaydın canım sana da iyi haftalar olsun
Afiyet olsunc.tesi baya ödüllü olmuş zaten pazar niye devam etti ki
Günaydın canım
Günaydın canım ooo canım benim dişlerimi var artık çok da sevimli oluyorlar
Günooo Jouuuu
Günaydın keleş
Davulun sesi , bekara ...atasözlerimizi o dikkat ettiğinde veririm diyen kişiye gönderiyorum. O kadar kolaydıSıkıntı değil canım
Sormak lazım hocam . Evde var ise dukkanda da olması gerekli. Ama burası Türkiye. Yine de sormak lazım. Burada o tarz muhabbetler mahkemeler çok oluyor. Geçen eşim bahsetmişti.
O bizim ablamiz bı tane. Hele ben börek getirim de su böreği nasıl olur görün diyor. İki senedir birlikteyiz . Artık aile gibi olduk. Çok severim kendilerini.
Yok gelemem. Az önce samimi olduğum arkadaş diyor ki senin kadar dikkat etseydim şimdi 50 kiloydum. Napabilirim dedim benim bünye de böyle. Zor verip kolay alanlardanım. Ama ciddi ciddi o çok yiyor. Gerçi 80 e yaklaştım dedi geçende .
Kaçtı mı kaçıyor tatlımUyuyamayan güzel
Afiyet olsun canımKabak detoksuma başladımceviz hakkımı kahvenin yanında kullanicagim ve iki değil bir kabak yeterli oldu bana
Boncuk2307 sende durumlar nasıl Eki Görüntüle 3513355
Teşekkür ederim ablamAfiyet olsun canımUmut verici bir öğün
Afiyet olsun cnm çok güzel bir menuKızlar bugünkü menüm
Saat 09.00 kolajenli hindiba kahvesi
Saat 13.00 70 gr kavurma +4mantar +1 yumurta ile omlet 1 parça peynir çay
Saat 15.00 beyaz çay demleniyor
Saat 18.00 1 tabak buharda karnabahar 1 kase yoğurt yerim
Saat 19.00 ıhlamur içerim
1litre dukan + 2litre su
LenaG
Sporda da kadının biri tereciye tere sattı (,yani banaDavulun sesi , bekara ...atasözlerimizi o dikkat ettiğinde veririm diyen kişiye gönderiyorum. O kadar kolaydı
Çok istesemde su artmıyor canım, fazla su midemi bulandırıyor, şu anda zencefil, limon, yeşilçay içtim, içim bulandı, 15 dakikadır uzanıyorum. Oysa susuz kalmamam gerekiyorCanım doktorun dedigi sezeryen yapılırken açılan delik tekrar yırtılır kaçak olmuş ama 5 6 yıl önce ki sezeRyan olmuştum yinede nadirde olsa olabilirmiş. Ben bir kaç gün öncesinde çok ağır kaldirdim baza falan çektim o yüzden dediler. Yani anlayacağın sezeryan olduysan ömür boyu dikkat etmek lazim
Menüde adimlarda harika canim sonrasında keşke bozmasaydin bütün gün emek vermişsin. Böyle zamanlar icin evde züber gibi şeyler bulundurabilirsin
harikasin canım birde adımlar çoğalsa . Benimde adımlar 3 4bjn oluyor bugünden itibaren gunicindede adimsayar takip hedef koyucam öğleden önce 5bin öğleden sonra 5bin
Canım afiyet şifa olsun ne yazsam bilemedim 2 öğün arası 8 saat çok iyi ama bu şekil kilo vermen çok zor daha doğrusu ben veremiyorum bu şekil beslenince
Canim harika menü
Harikkkkkaaa . Birde suyu çoğaltan çok iyi olur. Sadece kilo için değil beden sağlığın içinde 2litreye tamamlasan harika olur
Allah yardımcın olsun canımGünaydın kızlar gece çok kötü geçti saat 2 ye kadar ağladı bebeklerden biri sonrada sanki gece boyu uyumuş gibi yine aynı saatinde kalktı 6 dabide üstüne regl oldum karnım ağrıyor
Afiyet olsun cnm çok güzel bir menu
Çok istesemde su artmıyor canım, fazla su midemi bulandırıyor, şu anda zencefil, limon, yeşilçay içtim, içim bulandı, 15 dakikadır uzanıyorum. Oysa susuz kalmamam gerekiyor
Eşimle birdaha konuşayım, dedimya su basmasın, yangın çıkmasın, kombi bozulmasın sıkıntı yok, bunlardan biri olursa vay halimizeAma mesaj iletilmesi. Erkan bilmiyor ki enaktarlarin yerini.
Canım eşime sordum kanunen belirli bir derecede yakmak zorunda imissiniz. Şikayet edildiği takdirde fatura bedelinin bir kısmını odermissiniz.
Oy oy oy yerim onun tavşan dişleriniGünaydın kızlar dün hiç giremedim oğlum diş çıkardı dün diş buğdayı yaptım evimde misafirler yemekler temizlik derken nakavt oldum
Yağmur durmadı ki çıkam da alam kabakKabak detoksuma başladımceviz hakkımı kahvenin yanında kullanicagim ve iki değil bir kabak yeterli oldu bana
Boncuk2307 sende durumlar nasıl Eki Görüntüle 3513355
boğazlarında mı acımıyor kız hasta olursun kışın soğuk soğuk su içinceBende sadece soğuk su içebilirim. Normalde oda sıcaklığında ki şu benimde midemi bulandırıyor. Yaz kuş dolaptan iciyorum
Bende koltuk beğenemiyorumKızlar ya aklınızda arka yastıksızz güzel model bi koltuk takımları varmı bildiginiz modelleri veya markası 2 üçlü teklileri katiyen istemiyorum çok gereksiz gri ve yesilli gri toz göstermez diyolaaa yeşil gösterirmi acep
Benim koltukların biri lacivert biri gri. Gri dediğin gibi toz göstermiyor ama lacivert felaket sabah süpür akşamına yine toz yine toz. Yeşil de eltimde var koyu renkli yeşil gösterir ama daha açık yeşil göstermeyebilir. Yeğenlerden birinde de bordo var o da gösteriyor tozu. Ben direkt üretim yerinden almıştım.Kızlar ya aklınızda arka yastıksızz güzel model bi koltuk takımları varmı bildiginiz modelleri veya markası 2 üçlü teklileri katiyen istemiyorum çok gereksiz gri ve yesilli gri toz göstermez diyolaaa yeşil gösterirmi acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?