Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

eşin avukat mı canım

Pazara da 1 bardak daha sarktı

Davulun sesi , bekara ...atasözlerimizi o dikkat ettiğinde veririm diyen kişiye gönderiyorum. O kadar kolaydı

Kızlar bugünkü menüm
Saat 09.00 kolajenli hindiba kahvesi
Saat 13.00 70 gr kavurma +4mantar +1 yumurta ile omlet 1 parça peynir çay
Saat 15.00 beyaz çay demleniyor
Saat 18.00 1 tabak buharda karnabahar 1 kase yoğurt yerim
Saat 19.00 ıhlamur içerim
1litre dukan + 2litre su
LenaG

Afiyet olsun cnm çok güzel bir menu

Davulun sesi , bekara ...atasözlerimizi o dikkat ettiğinde veririm diyen kişiye gönderiyorum. O kadar kolaydı
Sporda da kadının biri tereciye tere sattı (,yani bana) iş beyinde bitiyormus diyet yapmiycakmisim... felan da filan kendisi hayatı boyu zayıf olan zaten çok da istahli olmayan biriymiş oyuzden beni nasıl anlasin he he dedim gectim

Çok istesemde su artmıyor canım, fazla su midemi bulandırıyor, şu anda zencefil, limon, yeşilçay içtim, içim bulandı, 15 dakikadır uzanıyorum. Oysa susuz kalmamam gerekiyor

Çok istesemde su artmıyor canım, fazla su midemi bulandırıyor, şu anda zencefil, limon, yeşilçay içtim, içim bulandı, 15 dakikadır uzanıyorum. Oysa susuz kalmamam gerekiyor

Bende sadece soğuk su içebilirim. Normalde oda sıcaklığında ki şu benimde midemi bulandırıyor. Yaz kuş dolaptan iciyorum

Ama mesaj iletilmesi. Erkan bilmiyor ki enaktarlarin yerini.

Canım eşime sordum kanunen belirli bir derecede yakmak zorunda imissiniz. Şikayet edildiği takdirde fatura bedelinin bir kısmını odermissiniz.
Eşimle birdaha konuşayım, dedimya su basmasın, yangın çıkmasın, kombi bozulmasın sıkıntı yok, bunlardan biri olursa vay halimize

Kabak detoksuma başladım ceviz hakkımı kahvenin yanında kullanicagim ve iki değil bir kabak yeterli oldu bana
Boncuk2307 sende durumlar nasıl Eki Görüntüle 3513355
Yağmur durmadı ki çıkam da alam kabak salatalık yapacağım elimde olan imkanlarla. Sabah Yulaf ve süt, Ara Öğün yarım muz yedim, birazdan mandalin yerim acıkırsam akşama da sadece cacık yiyeceğim belki 1-2 galeta yerim.

Bende koltuk beğenemiyorum
Evdekini yazın elden çıkarıp L koltuk alacağım inşaAllah, yastık olayından nefret ediyorum

Benim koltukların biri lacivert biri gri. Gri dediğin gibi toz göstermiyor ama lacivert felaket sabah süpür akşamına yine toz yine toz. Yeşil de eltimde var koyu renkli yeşil gösterir ama daha açık yeşil göstermeyebilir. Yeğenlerden birinde de bordo var o da gösteriyor tozu. Ben direkt üretim yerinden almıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…