• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ağaçtan topluyoruz 😂😂
Bizim burda yakıta, elektriğe ödediğimizi duysalar ağızları açık kalır
Bizimkilerin işyerinde sıkıntı var, firmanın kapanacağı konuşuluyor, erkeklerin üçü de orda çalışıyor, firma kapanırsa üçü de işsiz kalacak 😔
Ne yapacağız o zaman 🤔
Kimden ne bekleyeceğiz 🥴
Başımızın çaresine bakacağız mecbur
Kapanmaz insallah🤲 kaygilanmakta haklisin yine de bir kapi kapanirsa bir kapi acilir sen de bunu biliyorsun 🎈 :KK60:

Afiyet olsun❤️ sadece ara biraz fazla geldi ya meyveyi ya kıymalı karnabaharı tercih etsek olur 🥰

Canım menülerde kaptanlar etiketleniyor kaptanın,ben ve spor kaptanımız Boncuk2307 Boncuk2307

Vay güzel bir menü afiyet olsun ❤️

Canım çok merakımı cezbetti baya araştırdım evet bir ısıtma zorunluluğu var ev boşsa ama merkezi sistemse ve pay ölçerliyse belli bir dereceye kadar ısıtılıyormuş ama bağımsız kombide öyle görünmüyor eğer evde birileri olup bilerek açmasalardı komşu haklı fakat elinizde olmayan sebeplerden açamıyorsanız ve güvenlik de söz konusuysa pek şansı yok gibi yine de dava açma hakkı var tabi hakimin görüşü önemli burada iyi niyet kuralları devreye giriyormuş ona göre karar çıkıyormuş her davanın standart bir sonucu olmuyormuş
Bence bir danışmana sormakta fayda var

Afiyet olsun canım ❤️pek diyete uygun gibi gelmedi bu menü bana

Ben zencefil,bal,limonlu su diye biliyorum canım ❤️

Afiyet olsun ❤️ porsiyon oranı fazla gibi mesela avokado çeyrek uygun,zeytin 5-6,bamyada 5-6 yk gibi

Afiyet olsun ❤️ pek diyet gibi gelmedi bana menü az olabilir porsiyon olarak ama içerik olarak yani

Afiyet olsun ❤️

İnşallah kapanmaz 🙏

Günaydın canım ❤️

Günaydın canım ❤️ Çok geçmiş olsun bu hafta ben de reglden çok çektim inşallah kolay geçer senin 🙏
Bebişin ne derdi vardı acep gaz mı oldu ki

Günaydııınnn kokay gelsin ❤️

Günaydın canım sen nasılsın ?

Afiyet olsun genel menülerinden hayli farklı bir menü bebişe şifa olsun ❤️

Canım eğer yediğin karbonhidratsa hemen ödem oluyor gerçek kilo değildir ❤️

Günaydın kaptanım ❤️

Afiyet olsun ❤️sanki bu 🍷 ödülü c.tesi yapmıştın diye hatırlıyorum

Günaydın canım ❤️

Günaydııınn ❤️

Günaydın ❤️

Günaydın canım sana da iyi haftalar olsun ❤️

Afiyet olsun ❤️c.tesi baya ödüllü olmuş zaten pazar niye devam etti ki 🤷‍♀️

Günaydın canım ❤️

Günaydın canım ooo canım benim dişlerimi var artık çok da sevimli oluyorlar 🥰

Günooo Jouuuu ❤️

Günaydın keleş ❤️
Yok gaz değil de sanırım diş çıktı biri biri de yolda ama ne zorladı yaa . Çok sagol canım inşallah bakalım ama cumartesi ye şişliği gider diye seviniyorum 😂

Günaydın arkadaşlar
Dünkü menüm:
LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307 sibel_84 sibel_84
1 Aralık Pazar

18/6 IF (Aralıklı Oruç) yapıldı.

İlk öğün 11:00
30 gr peynir
20 gr zeytin
Domates
1 çk labne
1 çk pekmez
50 gr Tandır ekmeği
1 elma

14:30
1 bardak tarçınlı süt
30 gr kuru incir

Son öğün 17:00 de bitirildi
100 gr basmati pilav
200 gr susuz et yemeği
Karışık salata

Gün içinde: 1.5 lt su, 2 fincan bitki çayı
Egzersiz yok
Güzel görünüyor. Sen de evli miydin bebek var miydi ? Kilo veriyorsan ekmek ve pilavin miktarinda saatlerinde sikinti görmedim 👍afiyet olsun❤

Bende dukan yaptım. Kiraz sapı bende denedim pek bir ise yaramadı bende de 😔
Maden suyum yok okulda. Olsa idi dukanı da yapar aradan cikartirdim .
Günaydın arkadaşlar
Dünkü menüm:
LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307 sibel_84 sibel_84
1 Aralık Pazar

18/6 IF (Aralıklı Oruç) yapıldı.

İlk öğün 11:00
30 gr peynir
20 gr zeytin
Domates
1 çk labne
1 çk pekmez
50 gr Tandır ekmeği
1 elma

14:30
1 bardak tarçınlı süt
30 gr kuru incir

Son öğün 17:00 de bitirildi
100 gr basmati pilav
200 gr susuz et yemeği
Karışık salata

Gün içinde: 1.5 lt su, 2 fincan bitki çayı
Egzersiz yok
Kız bu hafta ben değilim kaptan😁
İnşallah cnm hepimiz alırız.

Teşekkürler kaptanım

Katılıyorum. Çok güzel namızsızlar 🤣🤣🤣
Sayfa 20353 te kaldım bir fırsat bulursam ana gelirim inşallah🤣
Menüyü paylasırken yanlışlıkla seni etiket lemişm sibel_84 sibel_84 pardon kaptanım Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus yeni kaptanımı etiketleyeceğime
Herzamanki ben işte... -kafası
karışık, işi karışık-
Doparlan kendine gel canim

Afiyet olsun canım ❤️ güzel bir menü
Tesekkürler kaptanım
Güzel görünüyor. Sen de evli miydin bebek var miydi ? Kilo veriyorsan ekmek ve pilavin miktarinda saatlerinde sikinti görmedim 👍afiyet olsun❤
Teşekkürler. Evliyim 23 yaşına girecek bir bebeğim var🤣 yaş 43
Maden suyum yok okulda. Olsa idi dukanı da yapar aradan cikartirdim .

Kız bu hafta ben değilim kaptan😁

Doparlan kendine gel canim
Biliyorum before kaptanım ama iş işten geçmişti ne yazık ki. 😊

Sem2024 Sem2024 canım aksamannohut yapıyorum yemek olarak bende yiyebilir miyim yoksa salata mi yesem nohutlu

Canimm ben nohut gibi yemeklerin ya suyunu almadan sadece tanelerini yiyorum yada genelde haşlanmış ayırıp salataya koyuyorum. Hatta fazla hasla az az at buzluğa. Ben sebze ile doymuyorum ekmeksiz genelde ıspanak vs olunca yanına 2 3 kaşık cikariyorum

Tesekkürler kaptanım

Amaniiiiin ayni yaştayız yaşını sen de hic göstermiyorsun :rolleyes:

Afiyet olsun canım
cheaster canım
Afiyet olsun❤️ sadece ara biraz fazla geldi ya meyveyi ya kıymalı karnabaharı tercih etsek olur 🥰

Canım menülerde kaptanlar etiketleniyor kaptanın,ben ve spor kaptanımız Boncuk2307 Boncuk2307

Vay güzel bir menü afiyet olsun ❤️

Canım çok merakımı cezbetti baya araştırdım evet bir ısıtma zorunluluğu var ev boşsa ama merkezi sistemse ve pay ölçerliyse belli bir dereceye kadar ısıtılıyormuş ama bağımsız kombide öyle görünmüyor eğer evde birileri olup bilerek açmasalardı komşu haklı fakat elinizde olmayan sebeplerden açamıyorsanız ve güvenlik de söz konusuysa pek şansı yok gibi yine de dava açma hakkı var tabi hakimin görüşü önemli burada iyi niyet kuralları devreye giriyormuş ona göre karar çıkıyormuş her davanın standart bir sonucu olmuyormuş
Bence bir danışmana sormakta fayda var

Afiyet olsun canım ❤️pek diyete uygun gibi gelmedi bu menü bana

Ben zencefil,bal,limonlu su diye biliyorum canım ❤️

Afiyet olsun ❤️ porsiyon oranı fazla gibi mesela avokado çeyrek uygun,zeytin 5-6,bamyada 5-6 yk gibi

Afiyet olsun ❤️ pek diyet gibi gelmedi bana menü az olabilir porsiyon olarak ama içerik olarak yani

Afiyet olsun ❤️

İnşallah kapanmaz 🙏

Günaydın canım ❤️

Günaydın canım ❤️ Çok geçmiş olsun bu hafta ben de reglden çok çektim inşallah kolay geçer senin 🙏
Bebişin ne derdi vardı acep gaz mı oldu ki

Günaydııınnn kokay gelsin ❤️

Günaydın canım sen nasılsın ?

Afiyet olsun genel menülerinden hayli farklı bir menü bebişe şifa olsun ❤️

Canım eğer yediğin karbonhidratsa hemen ödem oluyor gerçek kilo değildir ❤️

Günaydın kaptanım ❤️

Afiyet olsun ❤️sanki bu 🍷 ödülü c.tesi yapmıştın diye hatırlıyorum

Günaydın canım ❤️

Günaydııınn ❤️

Günaydın ❤️

Günaydın canım sana da iyi haftalar olsun ❤️

Afiyet olsun ❤️c.tesi baya ödüllü olmuş zaten pazar niye devam etti ki 🤷‍♀️

Günaydın canım ❤️

Günaydın canım ooo canım benim dişlerimi var artık çok da sevimli oluyorlar 🥰

Günooo Jouuuu ❤️

Günaydın keleş ❤️
evet küçük minicik bir dişimiz var 😍😍😍

Ya ödem zaten bir haftadir başımda. İyi ki yüzükleri daralttirmamisim . Yoksa takamayacaktim. O kadar da kiraz saplı çay içtim bana mısın demedi. Koli ile su aldım okula yine. Yok ama kar etmedi. İnşallah bu hafta duzelirim.

Valla onu bende düşünmüyor değilim. Az önce abla gelmiş hocam su böreği getirecegim hangi gün getireyim diye bana soruyor. Valla bana sorma abla dedim. Diğer arkadaşlara sor. Bana farketmez dedim. Dönmüş hele getirim de yeme kuserem valla dedi gitti. Napalim yemeyelim mi? İşte dengelemek lazım aslında.
Ben bugün kabaga başladım. Evdekilere kabak sulusu yaptım. Kendime de rendeledim. Suyunu çektirdim. Akşam yoğurt katıp yiyeceğim. Ama bu şekilde nereye kadar. Bir de cevredekiler de yeter verdin demiyor mu? Daha vermem gereken en az 5 kilo daha var diyorum. Yok yaw abartma diyorlar. Sanki incecik fidan olmuşum gibi hissediyorum.
Ayy ablam kusura bakma çok güldüm yanına gelen ablanın tepkisine 😂😂 Kabağa başlamışsın hemi, ben de birazdan çıkabilirsem markete bakacağım üç gündür yağmur durmadan yağıyor çıkamadım bir türlü. Alamazsam salatalık 🥒 yapacağım 😂

Canimm ben nohut gibi yemeklerin ya suyunu almadan sadece tanelerini yiyorum yada genelde haşlanmış ayırıp salataya koyuyorum. Hatta fazla hasla az az at buzluğa. Ben sebze ile doymuyorum ekmeksiz genelde ıspanak vs olunca yanına 2 3 kaşık cikariyorum
Oyle yaptım vır sürü hasladim canım o zaman akşam yiyim az susuz nohuttan tamam

Selamlar uzn aradan sonra gelebildim
Pazar menüm ekliyeyim
Kahvaltı 12 de
Bir at börek
Bir kase k. tavuksuyu tavuklu , 6zeytin
İki yeşil soğan
Öğle sonrası
Çerez tarhana, kuru incir ve kuru uzum Faslı oldu
Akşam
Yarım dilim ekmek bir yumurta sahanda ,
Kazandibi Küçük dilim,
Bir portakal,iki dilim ayva ,
LenaG LenaG Sem2024 Sem2024

Selamlar uzn aradan sonra gelebildim
Pazar menüm ekliyeyim
Kahvaltı 12 de
Bir at börek
Bir kase k. tavuksuyu tavuklu , 6zeytin
İki yeşil soğan
Öğle sonrası
Çerez tarhana, kuru incir ve kuru uzum Faslı oldu
Akşam
Yarım dilim ekmek bir yumurta sahanda ,
Kazandibi Küçük dilim,
Bir portakal,iki dilim ayva ,
LenaG LenaG Sem2024 Sem2024

Afiyet olsun canım hafta sonu hepimiz tatlı tuzlu götürdük bugünden itibaren cıssss şeyleri yemiyoruz 🌺

Ya ödem zaten bir haftadir başımda. İyi ki yüzükleri daralttirmamisim . Yoksa takamayacaktim. O kadar da kiraz saplı çay içtim bana mısın demedi. Koli ile su aldım okula yine. Yok ama kar etmedi. İnşallah bu hafta duzelirim.

Valla onu bende düşünmüyor değilim. Az önce abla gelmiş hocam su böreği getirecegim hangi gün getireyim diye bana soruyor. Valla bana sorma abla dedim. Diğer arkadaşlara sor. Bana farketmez dedim. Dönmüş hele getirim de yeme kuserem valla dedi gitti. Napalim yemeyelim mi? İşte dengelemek lazım aslında.
Ben bugün kabaga başladım. Evdekilere kabak sulusu yaptım. Kendime de rendeledim. Suyunu çektirdim. Akşam yoğurt katıp yiyeceğim. Ama bu şekilde nereye kadar. Bir de cevredekiler de yeter verdin demiyor mu? Daha vermem gereken en az 5 kilo daha var diyorum. Yok yaw abartma diyorlar. Sanki incecik fidan olmuşum gibi hissediyorum.
Çevre gözü ile kendi gözümüzün senkronizasyonunda bir tuhaflık var buna eminim ama ispat edemiyorum. :KK51:Dış güçlerin oyununa gelmeyelim Sibelim. :rapci:Dun kabak ızgara yaptım bugün de roka salatası var aklımda. Ödem için suyum hazır. Elimizden gelen budur. :KK69:Gayretlerimiz boşa cikmasin tatlım. Plana sadığız :KK5:

Ablam kusura bakma ama bana çok saçma geldi, yani bunu talep etmesi bile saçma. Benim de altımda üstümde yakmayanlar var ama yakıyorum ben çocuğum var diye. Bir de oturmadığım evi ısıtıp da ona fatura mı ödeyeyim yani ne kadar ayıp geldi bana 😶 insanların para kazanmak için canı çıkıyor boş eve fatura ödemek için mi 🤷‍♂️eşin çok haklı bence
Aklın yolu bir 🥰

Tesekkürler kaptanım

Sıkıntı değil canım
Evi olanın da derdi var olmayanın da :işsiz: Dükkan üzerinde oturanların kanunen bir hakkı var mı acaba :KK51:
Sormak lazım hocam . Evde var ise dukkanda da olması gerekli. Ama burası Türkiye. Yine de sormak lazım. Burada o tarz muhabbetler mahkemeler çok oluyor. Geçen eşim bahsetmişti.
Ayy ablam kusura bakma çok güldüm yanına gelen ablanın tepkisine 😂😂 Kabağa başlamışsın hemi, ben de birazdan çıkabilirsem markete bakacağım üç gündür yağmur durmadan yağıyor çıkamadım bir türlü. Alamazsam salatalık 🥒 yapacağım 😂
O bizim ablamiz bı tane. Hele ben börek getirim de su böreği nasıl olur görün diyor. İki senedir birlikteyiz . Artık aile gibi olduk. Çok severim kendilerini.
Çevre gözü ile kendi gözümüzün senkronizasyonunda bir tuhaflık var buna eminim ama ispat edemiyorum. :KK51:Dış güçlerin oyununa gelmeyelim Sibelim. :rapci:Dun kabak ızgara yaptım bugün de roka salatası var aklımda. Ödem için suyum hazır. Elimizden gelen budur. :KK69:Gayretlerimiz boşa cikmasin tatlım. Plana sadığız :KK5:
Yok gelemem. Az önce samimi olduğum arkadaş diyor ki senin kadar dikkat etseydim şimdi 50 kiloydum. Napabilirim dedim benim bünye de böyle. Zor verip kolay alanlardanım. Ama ciddi ciddi o çok yiyor. Gerçi 80 e yaklaştım dedi geçende .

Back