Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kapanmaz insallah kaygilanmakta haklisin yine de bir kapi kapanirsa bir kapi acilir sen de bunu biliyorsun

Yok gaz değil de sanırım diş çıktı biri biri de yolda ama ne zorladı yaa . Çok sagol canım inşallah bakalım ama cumartesi ye şişliği gider diye seviniyorum

Güzel görünüyor. Sen de evli miydin bebek var miydi ? Kilo veriyorsan ekmek ve pilavin miktarinda saatlerinde sikinti görmedim afiyet olsun❤

Bende dukan yaptım. Kiraz sapı bende denedim pek bir ise yaramadı bende de
Maden suyum yok okulda. Olsa idi dukanı da yapar aradan cikartirdim .
Kız bu hafta ben değilim kaptan
Doparlan kendine gel canim

Afiyet olsun canım güzel bir menü
Tesekkürler kaptanım
Güzel görünüyor. Sen de evli miydin bebek var miydi ? Kilo veriyorsan ekmek ve pilavin miktarinda saatlerinde sikinti görmedim afiyet olsun❤
Teşekkürler. Evliyim 23 yaşına girecek bir bebeğim var yaş 43
Maden suyum yok okulda. Olsa idi dukanı da yapar aradan cikartirdim .

Kız bu hafta ben değilim kaptan

Doparlan kendine gel canim
Biliyorum before kaptanım ama iş işten geçmişti ne yazık ki.

Sem2024 canım aksamannohut yapıyorum yemek olarak bende yiyebilir miyim yoksa salata mi yesem nohutlu

Canimm ben nohut gibi yemeklerin ya suyunu almadan sadece tanelerini yiyorum yada genelde haşlanmış ayırıp salataya koyuyorum. Hatta fazla hasla az az at buzluğa. Ben sebze ile doymuyorum ekmeksiz genelde ıspanak vs olunca yanına 2 3 kaşık cikariyorum

Tesekkürler kaptanım

Amaniiiiin ayni yaştayız yaşını sen de hic göstermiyorsun

Afiyet olsun canım
cheaster canım
evet küçük minicik bir dişimiz var

Ayy ablam kusura bakma çok güldüm yanına gelen ablanın tepkisine Kabağa başlamışsın hemi, ben de birazdan çıkabilirsem markete bakacağım üç gündür yağmur durmadan yağıyor çıkamadım bir türlü. Alamazsam salatalık yapacağım

Oyle yaptım vır sürü hasladim canım o zaman akşam yiyim az susuz nohuttan tamam

Selamlar uzn aradan sonra gelebildim
Pazar menüm ekliyeyim
Kahvaltı 12 de
Bir at börek
Bir kase k. tavuksuyu tavuklu , 6zeytin
İki yeşil soğan
Öğle sonrası
Çerez tarhana, kuru incir ve kuru uzum Faslı oldu
Akşam
Yarım dilim ekmek bir yumurta sahanda ,
Kazandibi Küçük dilim,
Bir portakal,iki dilim ayva ,
LenaG Sem2024

Afiyet olsun canım hafta sonu hepimiz tatlı tuzlu götürdük bugünden itibaren cıssss şeyleri yemiyoruz

Çevre gözü ile kendi gözümüzün senkronizasyonunda bir tuhaflık var buna eminim ama ispat edemiyorum. Dış güçlerin oyununa gelmeyelim Sibelim. Dun kabak ızgara yaptım bugün de roka salatası var aklımda. Ödem için suyum hazır. Elimizden gelen budur. Gayretlerimiz boşa cikmasin tatlım. Plana sadığız

Aklın yolu bir

Tesekkürler kaptanım

Sıkıntı değil canım
Evi olanın da derdi var olmayanın da Dükkan üzerinde oturanların kanunen bir hakkı var mı acaba
Sormak lazım hocam . Evde var ise dukkanda da olması gerekli. Ama burası Türkiye. Yine de sormak lazım. Burada o tarz muhabbetler mahkemeler çok oluyor. Geçen eşim bahsetmişti.
O bizim ablamiz bı tane. Hele ben börek getirim de su böreği nasıl olur görün diyor. İki senedir birlikteyiz . Artık aile gibi olduk. Çok severim kendilerini.
Yok gelemem. Az önce samimi olduğum arkadaş diyor ki senin kadar dikkat etseydim şimdi 50 kiloydum. Napabilirim dedim benim bünye de böyle. Zor verip kolay alanlardanım. Ama ciddi ciddi o çok yiyor. Gerçi 80 e yaklaştım dedi geçende .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…