- 7 Ağustos 2016
- 4.697
- 17.682
- 208
Enerjisi bol bir hafta olsun hepimizeGünaydın kızlaaarrrmutlu bir hafta diliyorum herkeseee
Kapanmaz insallahAğaçtan topluyoruz
Bizim burda yakıta, elektriğe ödediğimizi duysalar ağızları açık kalır
Bizimkilerin işyerinde sıkıntı var, firmanın kapanacağı konuşuluyor, erkeklerin üçü de orda çalışıyor, firma kapanırsa üçü de işsiz kalacak
Ne yapacağız o zaman
Kimden ne bekleyeceğiz
Başımızın çaresine bakacağız mecbur
Yok gaz değil de sanırım diş çıktı biri biri de yolda ama ne zorladı yaa . Çok sagol canım inşallah bakalım ama cumartesi ye şişliği gider diye seviniyorumAfiyet olsunsadece ara biraz fazla geldi ya meyveyi ya kıymalı karnabaharı tercih etsek olur
Canım menülerde kaptanlar etiketleniyor kaptanın,ben ve spor kaptanımızBoncuk2307
Vay güzel bir menü afiyet olsun
Canım çok merakımı cezbetti baya araştırdım evet bir ısıtma zorunluluğu var ev boşsa ama merkezi sistemse ve pay ölçerliyse belli bir dereceye kadar ısıtılıyormuş ama bağımsız kombide öyle görünmüyor eğer evde birileri olup bilerek açmasalardı komşu haklı fakat elinizde olmayan sebeplerden açamıyorsanız ve güvenlik de söz konusuysa pek şansı yok gibi yine de dava açma hakkı var tabi hakimin görüşü önemli burada iyi niyet kuralları devreye giriyormuş ona göre karar çıkıyormuş her davanın standart bir sonucu olmuyormuş
Bence bir danışmana sormakta fayda var
Afiyet olsun canımpek diyete uygun gibi gelmedi bu menü bana
Ben zencefil,bal,limonlu su diye biliyorum canım
Afiyet olsunporsiyon oranı fazla gibi mesela avokado çeyrek uygun,zeytin 5-6,bamyada 5-6 yk gibi
Afiyet olsunpek diyet gibi gelmedi bana menü az olabilir porsiyon olarak ama içerik olarak yani
Afiyet olsun
İnşallah kapanmaz
Günaydın canım
Günaydın canımÇok geçmiş olsun bu hafta ben de reglden çok çektim inşallah kolay geçer senin
Bebişin ne derdi vardı acep gaz mı oldu ki
Günaydııınnn kokay gelsin
Günaydın canım sen nasılsın ?
Afiyet olsun genel menülerinden hayli farklı bir menü bebişe şifa olsun
Canım eğer yediğin karbonhidratsa hemen ödem oluyor gerçek kilo değildir
Günaydın kaptanım
Afiyet olsunsanki bu ödülü c.tesi yapmıştın diye hatırlıyorum
Günaydın canım
Günaydııınn
Günaydın
Günaydın canım sana da iyi haftalar olsun
Afiyet olsunc.tesi baya ödüllü olmuş zaten pazar niye devam etti ki
Günaydın canım
Günaydın canım ooo canım benim dişlerimi var artık çok da sevimli oluyorlar
Günooo Jouuuu
Günaydın keleş
Güzel görünüyor. Sen de evli miydin bebek var miydi ? Kilo veriyorsan ekmek ve pilavin miktarinda saatlerinde sikinti görmedimGünaydın arkadaşlar
Dünkü menüm:
LenaG Boncuk2307 sibel_84
1 Aralık Pazar
18/6 IF (Aralıklı Oruç) yapıldı.
İlk öğün 11:00
30 gr peynir
20 gr zeytin
Domates
1 çk labne
1 çk pekmez
50 gr Tandır ekmeği
1 elma
14:30
1 bardak tarçınlı süt
30 gr kuru incir
Son öğün 17:00 de bitirildi
100 gr basmati pilav
200 gr susuz et yemeği
Karışık salata
Gün içinde: 1.5 lt su, 2 fincan bitki çayı
Egzersiz yok
Maden suyum yok okulda. Olsa idi dukanı da yapar aradan cikartirdim .Bende dukan yaptım. Kiraz sapı bende denedim pek bir ise yaramadı bende de
Kız bu hafta ben değilim kaptanGünaydın arkadaşlar
Dünkü menüm:
LenaG Boncuk2307 sibel_84
1 Aralık Pazar
18/6 IF (Aralıklı Oruç) yapıldı.
İlk öğün 11:00
30 gr peynir
20 gr zeytin
Domates
1 çk labne
1 çk pekmez
50 gr Tandır ekmeği
1 elma
14:30
1 bardak tarçınlı süt
30 gr kuru incir
Son öğün 17:00 de bitirildi
100 gr basmati pilav
200 gr susuz et yemeği
Karışık salata
Gün içinde: 1.5 lt su, 2 fincan bitki çayı
Egzersiz yok
Doparlan kendine gel canimİnşallah cnm hepimiz alırız.
Teşekkürler kaptanım
Katılıyorum. Çok güzel namızsızlar
Sayfa 20353 te kaldım bir fırsat bulursam ana gelirim inşallah
Menüyü paylasırken yanlışlıkla seni etiket lemişmsibel_84 pardon kaptanım Cicekbocekkaktus yeni kaptanımı etiketleyeceğime
Herzamanki ben işte... -kafası
karışık, işi karışık-
Tesekkürler kaptanımAfiyet olsun canımgüzel bir menü
Teşekkürler. Evliyim 23 yaşına girecek bir bebeğim varGüzel görünüyor. Sen de evli miydin bebek var miydi ? Kilo veriyorsan ekmek ve pilavin miktarinda saatlerinde sikinti görmedimafiyet olsun❤
Biliyorum before kaptanım ama iş işten geçmişti ne yazık ki.Maden suyum yok okulda. Olsa idi dukanı da yapar aradan cikartirdim .
Kız bu hafta ben değilim kaptan
Doparlan kendine gel canim
Evi olanın da derdi var olmayanın daElhan hocam Google amcaya da sordum. Varmış öyle bir kanun. Belirli bir derecenin altına düşmemesi gerekiyormuş.
Sem2024 canım aksamannohut yapıyorum yemek olarak bende yiyebilir miyim yoksa salata mi yesem nohutlu
Amaniiiiin ayni yaştayız yaşını sen de hic göstermiyorsunTesekkürler kaptanım
Teşekkürler. Evliyim 23 yaşına girecek bir bebeğim varyaş 43
Biliyorum before kaptanım ama iş işten geçmişti ne yazık ki.
Afiyet olsun canım
cheaster canımModeli ne peki
evet küçük minicik bir dişimiz varAfiyet olsunsadece ara biraz fazla geldi ya meyveyi ya kıymalı karnabaharı tercih etsek olur
Canım menülerde kaptanlar etiketleniyor kaptanın,ben ve spor kaptanımızBoncuk2307
Vay güzel bir menü afiyet olsun
Canım çok merakımı cezbetti baya araştırdım evet bir ısıtma zorunluluğu var ev boşsa ama merkezi sistemse ve pay ölçerliyse belli bir dereceye kadar ısıtılıyormuş ama bağımsız kombide öyle görünmüyor eğer evde birileri olup bilerek açmasalardı komşu haklı fakat elinizde olmayan sebeplerden açamıyorsanız ve güvenlik de söz konusuysa pek şansı yok gibi yine de dava açma hakkı var tabi hakimin görüşü önemli burada iyi niyet kuralları devreye giriyormuş ona göre karar çıkıyormuş her davanın standart bir sonucu olmuyormuş
Bence bir danışmana sormakta fayda var
Afiyet olsun canımpek diyete uygun gibi gelmedi bu menü bana
Ben zencefil,bal,limonlu su diye biliyorum canım
Afiyet olsunporsiyon oranı fazla gibi mesela avokado çeyrek uygun,zeytin 5-6,bamyada 5-6 yk gibi
Afiyet olsunpek diyet gibi gelmedi bana menü az olabilir porsiyon olarak ama içerik olarak yani
Afiyet olsun
İnşallah kapanmaz
Günaydın canım
Günaydın canımÇok geçmiş olsun bu hafta ben de reglden çok çektim inşallah kolay geçer senin
Bebişin ne derdi vardı acep gaz mı oldu ki
Günaydııınnn kokay gelsin
Günaydın canım sen nasılsın ?
Afiyet olsun genel menülerinden hayli farklı bir menü bebişe şifa olsun
Canım eğer yediğin karbonhidratsa hemen ödem oluyor gerçek kilo değildir
Günaydın kaptanım
Afiyet olsunsanki bu ödülü c.tesi yapmıştın diye hatırlıyorum
Günaydın canım
Günaydııınn
Günaydın
Günaydın canım sana da iyi haftalar olsun
Afiyet olsunc.tesi baya ödüllü olmuş zaten pazar niye devam etti ki
Günaydın canım
Günaydın canım ooo canım benim dişlerimi var artık çok da sevimli oluyorlar
Günooo Jouuuu
Günaydın keleş
Ayy ablam kusura bakma çok güldüm yanına gelen ablanın tepkisineYa ödem zaten bir haftadir başımda. İyi ki yüzükleri daralttirmamisim . Yoksa takamayacaktim. O kadar da kiraz saplı çay içtim bana mısın demedi. Koli ile su aldım okula yine. Yok ama kar etmedi. İnşallah bu hafta duzelirim.
Valla onu bende düşünmüyor değilim. Az önce abla gelmiş hocam su böreği getirecegim hangi gün getireyim diye bana soruyor. Valla bana sorma abla dedim. Diğer arkadaşlara sor. Bana farketmez dedim. Dönmüş hele getirim de yeme kuserem valla dedi gitti. Napalim yemeyelim mi? İşte dengelemek lazım aslında.
Ben bugün kabaga başladım. Evdekilere kabak sulusu yaptım. Kendime de rendeledim. Suyunu çektirdim. Akşam yoğurt katıp yiyeceğim. Ama bu şekilde nereye kadar. Bir de cevredekiler de yeter verdin demiyor mu? Daha vermem gereken en az 5 kilo daha var diyorum. Yok yaw abartma diyorlar. Sanki incecik fidan olmuşum gibi hissediyorum.
Oyle yaptım vır sürü hasladim canım o zaman akşam yiyim az susuz nohuttan tamamCanimm ben nohut gibi yemeklerin ya suyunu almadan sadece tanelerini yiyorum yada genelde haşlanmış ayırıp salataya koyuyorum. Hatta fazla hasla az az at buzluğa. Ben sebze ile doymuyorum ekmeksiz genelde ıspanak vs olunca yanına 2 3 kaşık cikariyorum
Teşekkür ederimAfiyet olsun canım
cheaster canım
evet küçük minicik bir dişimiz var
Selamlar uzn aradan sonra gelebildim
Pazar menüm ekliyeyim
Kahvaltı 12 de
Bir at börek
Bir kase k. tavuksuyu tavuklu , 6zeytin
İki yeşil soğan
Öğle sonrası
Çerez tarhana, kuru incir ve kuru uzum Faslı oldu
Akşam
Yarım dilim ekmek bir yumurta sahanda ,
Kazandibi Küçük dilim,
Bir portakal,iki dilim ayva ,
LenaG Sem2024
Çevre gözü ile kendi gözümüzün senkronizasyonunda bir tuhaflık var buna eminim ama ispat edemiyorum.Ya ödem zaten bir haftadir başımda. İyi ki yüzükleri daralttirmamisim . Yoksa takamayacaktim. O kadar da kiraz saplı çay içtim bana mısın demedi. Koli ile su aldım okula yine. Yok ama kar etmedi. İnşallah bu hafta duzelirim.
Valla onu bende düşünmüyor değilim. Az önce abla gelmiş hocam su böreği getirecegim hangi gün getireyim diye bana soruyor. Valla bana sorma abla dedim. Diğer arkadaşlara sor. Bana farketmez dedim. Dönmüş hele getirim de yeme kuserem valla dedi gitti. Napalim yemeyelim mi? İşte dengelemek lazım aslında.
Ben bugün kabaga başladım. Evdekilere kabak sulusu yaptım. Kendime de rendeledim. Suyunu çektirdim. Akşam yoğurt katıp yiyeceğim. Ama bu şekilde nereye kadar. Bir de cevredekiler de yeter verdin demiyor mu? Daha vermem gereken en az 5 kilo daha var diyorum. Yok yaw abartma diyorlar. Sanki incecik fidan olmuşum gibi hissediyorum.
Aklın yolu birAblam kusura bakma ama bana çok saçma geldi, yani bunu talep etmesi bile saçma. Benim de altımda üstümde yakmayanlar var ama yakıyorum ben çocuğum var diye. Bir de oturmadığım evi ısıtıp da ona fatura mı ödeyeyim yani ne kadar ayıp geldi banainsanların para kazanmak için canı çıkıyor boş eve fatura ödemek için mi eşin çok haklı bence
Uyuyamayan güzel
Sıkıntı değil canımTesekkürler kaptanım
Teşekkürler. Evliyim 23 yaşına girecek bir bebeğim varyaş 43
Biliyorum before kaptanım ama iş işten geçmişti ne yazık ki.
Sormak lazım hocam . Evde var ise dukkanda da olması gerekli. Ama burası Türkiye. Yine de sormak lazım. Burada o tarz muhabbetler mahkemeler çok oluyor. Geçen eşim bahsetmişti.Evi olanın da derdi var olmayanın daDükkan üzerinde oturanların kanunen bir hakkı var mı acaba
O bizim ablamiz bı tane. Hele ben börek getirim de su böreği nasıl olur görün diyor. İki senedir birlikteyiz . Artık aile gibi olduk. Çok severim kendilerini.Ayy ablam kusura bakma çok güldüm yanına gelen ablanın tepkisineKabağa başlamışsın hemi, ben de birazdan çıkabilirsem markete bakacağım üç gündür yağmur durmadan yağıyor çıkamadım bir türlü. Alamazsam salatalık yapacağım
Yok gelemem. Az önce samimi olduğum arkadaş diyor ki senin kadar dikkat etseydim şimdi 50 kiloydum. Napabilirim dedim benim bünye de böyle. Zor verip kolay alanlardanım. Ama ciddi ciddi o çok yiyor. Gerçi 80 e yaklaştım dedi geçende .Çevre gözü ile kendi gözümüzün senkronizasyonunda bir tuhaflık var buna eminim ama ispat edemiyorum.Dış güçlerin oyununa gelmeyelim Sibelim. Dun kabak ızgara yaptım bugün de roka salatası var aklımda. Ödem için suyum hazır. Elimizden gelen budur. Gayretlerimiz boşa cikmasin tatlım. Plana sadığız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?