Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Eşimle tekrar konuşacağım, az derece açalım diyeceğim, inşaAllah razı olur

Evet işyerleri inşaAllah kapanmaz, binlerce kişi işsiz kalmasın

Çok güzel, tebrik ederim

boğazlarında mı acımıyor kız hasta olursun kışın soğuk soğuk su içince

Canım diğer türlü hiç su içemiyorum. Eskiden su içme problemim vardı sonra farkettim ben soğuk içebiliyormusum sadece . Yazın ki kadar buz gibi soğuk değil ama dolap kıvamında içiyorum. Annemle eşimde sürekli bu konuda söyleniyor. Hele annem ayağım takılıp düşsem konuyu illa soğuk suya bağlıyor

Kapanmaz insallah kaygilanmakta haklisin yine de bir kapi kapanirsa bir kapi acilir sen de bunu biliyorsun
Oğullarım genç, elbet yeni iş bulurlar, eşim de sorun etmiyor, kira gelirimiz var, onunla idare ederiz, şimdiki gibi olmaz ama hamdolsun bizi idare eder.
Tek çalışıp ev geçindiren, kredi ödeyenler var, onlar için daha çok üzülürüm

Çok güzel, tebrik ederim

Kuzum güzelmi iyimi hiç bilmiyorum. Bugün eşime yaklaşık 20kg verdim iyimi dedim . Bana evdeki su dabacanasını gösteriyor bak hayatım bu dabacana 19kg bu kadar vermişsin hayatım çok iyi diyor. Aklınca beni motive edecek hiç konuşmasa daha iyi .

Senin menülerde nedense gözümde hep çiğköfte, firik, tarhana, çerez canlanıyor

Benimkiler antrazit ve chester
Birde kızım gelip koltuğun tepesine tüner
Var sen düşün kılı tüyü

Afedersin hödük
Bazen benimki de öyle, artık ona bişey sormuyorum

Afedersin hödük
Bazen benimki de öyle, artık ona bişey sormuyorum
aslında ben seviniyorum yaa hahaha ne bilem bi bana mı komik geliyor bu laflar eşim diyorki kızımızdan fazla kilo vermişsin kızçe18 kilo ben 20 vermişim ayy o söyledikçe ben daha da bi mutlu oluyorum hahahaah çıpçıtır biri var yanında ona göre haa sende az dikkat et o göbeğine diyip daha da gülüyorum hahaha o da diyorki ben istesem bir ayda 10 kg veririm ama istemiyorum sonra da diyorki ama sen dünya nimetlerine yüz çevirmiş bir bağyansın ahahahahah

Daha ben bişi yemedim. Sabah iki yumurta ile duruyorum. Kahvenin yanında iki hurma aldım.

Bunu profildeki kediye bakarak nasıl anladın
Profile bakmadım ki iltifat edeyim dedim
Menuye yazdiklarina bakinca az cok bir önyargi da oluyor ama hep yanıltıyor menuye bakinca dedim herhalde sütü qrtsin diye pekmez tahin vb. yiyo

Profile bakmadım ki iltifat edeyim dedim
Menuye yazdiklarina bakinca az cok bir önyargi da oluyor ama hep yanıltıyor menuye bakinca dedim herhalde sütü qrtsin diye pekmez tahin vb. yiyo
İltifat için teşekkür ederim canım benim pekmezi düşük karbonhidrat aldığım için tüketiyorum karbonhidrat 50 grın altına düşünce çok halsiz oluyorum bende o halimi hiç sevmiyorum o nedenle 50- 70 G karbonhidrat olarak dengelemeye çalışıyorum.

Gecmiste keto ve karatay yaptim yazmistin daha once degil mi ?

Ya brnce kotu birsey dememiş rasyonel düşünüyor yani 250 g.a margarin kadar ,5 kiloya su şisesi , 19 kiloya damacana karşılaştırması yapilir , klasiktir yani.

Ben de gecen gun sevincle verdigim kiloyu , hedefimi falan söylüyorum. Dedim ki evlendigim zaman 58dim o kiloya su zaman ulasam sonra 56 vs . ( ayni buradaki uzun hesaplatri ona da yaptim)
58 diyince herhalde Sivas plaka ya bi itiraz etti. (Kendisi de yillardir kilo alip 58e cikmayi hedefliyordu. Aksam yemekten sonra kat kat eşofmanla tartilip 58 olmusum diye seviniyor)
Yoo dedi sen hic 58 olmadin hep 64un uzerindeydinDedim 58le tanistik düğün kosturmacasinda 56 oldum. 60 in ustune çıkınca ki evlendikten 6 ay sonra bu spor salonuna yazildim sonra baktim ki hamileyim. Gecmisime iftira atamazsın dedim fotograflara bakicam gözüm alismis demek ki diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…