- 18 Mart 2018
- 30.585
- 121.633
- 598
- 35
Eşimle tekrar konuşacağım, az derece açalım diyeceğim, inşaAllah razı olurAfiyet olsunsadece ara biraz fazla geldi ya meyveyi ya kıymalı karnabaharı tercih etsek olur
Canım menülerde kaptanlar etiketleniyor kaptanın,ben ve spor kaptanımızBoncuk2307
Vay güzel bir menü afiyet olsun
Canım çok merakımı cezbetti baya araştırdım evet bir ısıtma zorunluluğu var ev boşsa ama merkezi sistemse ve pay ölçerliyse belli bir dereceye kadar ısıtılıyormuş ama bağımsız kombide öyle görünmüyor eğer evde birileri olup bilerek açmasalardı komşu haklı fakat elinizde olmayan sebeplerden açamıyorsanız ve güvenlik de söz konusuysa pek şansı yok gibi yine de dava açma hakkı var tabi hakimin görüşü önemli burada iyi niyet kuralları devreye giriyormuş ona göre karar çıkıyormuş her davanın standart bir sonucu olmuyormuş
Bence bir danışmana sormakta fayda var
Afiyet olsun canımpek diyete uygun gibi gelmedi bu menü bana
Ben zencefil,bal,limonlu su diye biliyorum canım
Afiyet olsunporsiyon oranı fazla gibi mesela avokado çeyrek uygun,zeytin 5-6,bamyada 5-6 yk gibi
Afiyet olsunpek diyet gibi gelmedi bana menü az olabilir porsiyon olarak ama içerik olarak yani
Afiyet olsun
İnşallah kapanmaz
Günaydın canım
Günaydın canımÇok geçmiş olsun bu hafta ben de reglden çok çektim inşallah kolay geçer senin
Bebişin ne derdi vardı acep gaz mı oldu ki
Günaydııınnn kokay gelsin
Günaydın canım sen nasılsın ?
Afiyet olsun genel menülerinden hayli farklı bir menü bebişe şifa olsun
Canım eğer yediğin karbonhidratsa hemen ödem oluyor gerçek kilo değildir
Günaydın kaptanım
Afiyet olsunsanki bu ödülü c.tesi yapmıştın diye hatırlıyorum
Günaydın canım
Günaydııınn
Günaydın
Günaydın canım sana da iyi haftalar olsun
Afiyet olsunc.tesi baya ödüllü olmuş zaten pazar niye devam etti ki
Günaydın canım
Günaydın canım ooo canım benim dişlerimi var artık çok da sevimli oluyorlar
Günooo Jouuuu
Günaydın keleş
Çok güzel, tebrik ederimKızlar Aralık ayi ölçümü aldim. Ekim kasım ile karşılaştırdım burayada not olsunarada kilo gidip gelsede mezurada incelme görmek güzel oluyor
Göğüs
Ekim 125
Kasım 122
Aralık 118
Basen
Ekim 120
Kasım 119.5
Aralık 118
Göğüs altından bel
Ekim ?
Kasım 111
Aralık 107
Göbek üstü
Ekim ?
Kasım 121
Aralık 117 cm
Baldır
Ekim ?
Kasım 67
Aralık 65
Boğaz
Ekim 44.5
Kasım 43.5
Aralık 43 cm
boğazlarında mı acımıyor kız hasta olursun kışın soğuk soğuk su içince
Oğullarım genç, elbet yeni iş bulurlar, eşim de sorun etmiyor, kira gelirimiz var, onunla idare ederiz, şimdiki gibi olmaz ama hamdolsun bizi idare eder.Kapanmaz insallahkaygilanmakta haklisin yine de bir kapi kapanirsa bir kapi acilir sen de bunu biliyorsun
Çok güzel, tebrik ederim
Bunu profildeki kediye bakarak nasıl anladınAmaniiiiin ayni yaştayız yaşını sen de hic göstermiyorsun
Senin menülerde nedense gözümde hep çiğköfte, firik, tarhana, çerez canlanıyorSelamlar uzn aradan sonra gelebildim
Pazar menüm ekliyeyim
Kahvaltı 12 de
Bir at börek
Bir kase k. tavuksuyu tavuklu , 6zeytin
İki yeşil soğan
Öğle sonrası
Çerez tarhana, kuru incir ve kuru uzum Faslı oldu
Akşam
Yarım dilim ekmek bir yumurta sahanda ,
Kazandibi Küçük dilim,
Bir portakal,iki dilim ayva ,
LenaG Sem2024
Ama hiç iyi deyilmişBende sadece soğuk su içebilirim. Normalde oda sıcaklığında ki şu benimde midemi bulandırıyor. Yaz kuş dolaptan iciyorum
Benimkiler antrazit ve chesterBenim koltukların biri lacivert biri gri. Gri dediğin gibi toz göstermiyor ama lacivert felaket sabah süpür akşamına yine toz yine toz. Yeşil de eltimde var koyu renkli yeşil gösterir ama daha açık yeşil göstermeyebilir. Yeğenlerden birinde de bordo var o da gösteriyor tozu. Ben direkt üretim yerinden almıştım.
Afedersin hödükKuzum güzelmi iyimi hiç bilmiyorum. Bugün eşime yaklaşık 20kg verdim iyimi dedim . Bana evdeki su dabacanasını gösteriyor bak hayatım bu dabacana 19kg bu kadar vermişsin hayatım çok iyi diyor. Aklınca beni motive edecek hiç konuşmasa daha iyi.
aslında ben seviniyorum yaa hahaha ne bilem bi bana mı komik geliyor bu laflar eşim diyorki kızımızdan fazla kilo vermişsin kızçe18 kilo ben 20 vermişim ayy o söyledikçe ben daha da bi mutlu oluyorum hahahaah çıpçıtır biri var yanında ona göre haa sende az dikkat et o göbeğine diyip daha da gülüyorum hahaha o da diyorki ben istesem bir ayda 10 kg veririm ama istemiyorumAfedersin hödük
Bazen benimki de öyle, artık ona bişey sormuyorum
Hakkaten onu bende merak ettimBunu profildeki kediye bakarak nasıl anladın
Daha ben bişi yemedim. Sabah iki yumurta ile duruyorum. Kahvenin yanında iki hurma aldım.Yağmur durmadı ki çıkam da alam kabaksalatalık yapacağım elimde olan imkanlarla. Sabah Yulaf ve süt, Ara Öğün yarım muz yedim, birazdan mandalin yerim acıkırsam akşama da sadece cacık yiyeceğim belki 1-2 galeta yerim.
Profile bakmadım kiBunu profildeki kediye bakarak nasıl anladın
İltifat için teşekkür ederim canım benimProfile bakmadım kiiltifat edeyim dedim
Menuye yazdiklarina bakinca az cok bir önyargi da oluyorama hep yanıltıyor menuye bakinca dedim herhalde sütü qrtsin diye pekmez tahin vb. yiyo
Gecmiste keto ve karatay yaptim yazmistin daha once degil mi ?İltifat için teşekkür ederim canım benimpekmezi düşük karbonhidrat aldığım için tüketiyorum karbonhidrat 50 grın altına düşünce çok halsiz oluyorum bende o halimi hiç sevmiyorum o nedenle 50- 70 G karbonhidrat olarak dengelemeye çalışıyorum.
Ya brnce kotu birsey dememiş rasyonel düşünüyorKuzum güzelmi iyimi hiç bilmiyorum. Bugün eşime yaklaşık 20kg verdim iyimi dedim . Bana evdeki su dabacanasını gösteriyor bak hayatım bu dabacana 19kg bu kadar vermişsin hayatım çok iyi diyor. Aklınca beni motive edecek hiç konuşmasa daha iyi.
Afedersin hödük
Bazen benimki de öyle, artık ona bişey sormuyorum
Herkese hayırlı akşamlar kizlarr bugün menumde
Sabah
Omlet
2 dilim peynir
7 zeytin
Biber ve yeşillik
Ogle
Balıklı salata
Akşam
1 tabak susuz kıymalı nohut yemeği
Cacık
Su 3 lt
LenaG Boncuk2307 Sem2024 olmuş mi kaptanim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?