• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

30 Kasım cumartesi
Sabah peynirli omlet 2 dilim ekmek domates salatalık

öğlen kısır yeşil mercimek salatası 1 tane baklava

aksam 1 tane patatesli milföy 1 dilim portakallı kek 6 7 tane kestane

1 lt su 3 turk kahvesi

1 Aralık Pazar

Sabah peynirli omlet 1 dilim ekmek domates biber

aksam 2 dilim kiymali börek 2 tane minik kabak tatlısı

2 lt su

Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus

Eklentiler

• Screenshot_2024-12-02-10-09-46-369_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2024-12-02-10-09-46-369_com.android.chrome.jpg
    81,3 KB · Görüntüleme: 11
Ay kızlar şu tartı ne kadar nankör ya cumartesi yediğim kaçamaklar tartsam 800gr gelmez ama bu sabah tartıda + 800 gr çıktı. Hiç mi yemiyecegiz anlamadım 😔
Dün ben cozuttum bugün artı bir kilo tartıda gördüm. Bizim yeme hakkımız yokmus demek ki. İki üç gün yemesen 75-76 yi görürüm kesin yeniden.

Dün ben cozuttum bugün artı bir kilo tartıda gördüm. Bizim yeme hakkımız yokmus demek ki. İki üç gün yemesen 75-76 yi görürüm kesin yeniden.
ay bi günde yediğinden tartıda gördüğün artı anca ödemdirrrr, yağlara savaş açalım gerisi hallolur <3

Benimde moralim yerlerde kafamda deli sorular 😪. Yani diyelim hedefim 70 kg ya indim hep böylemi beslenmem lazım . Kilo koruma ile ilgili destek almak şart gibi

Benimde moralim yerlerde kafamda deli sorular 😪. Yani diyelim hedefim 70 kg ya indim hep böylemi beslenmem lazım . Kilo koruma ile ilgili destek almak şart gibi
kilo korumaya çabalayan birisi olarak şimdiki beslendiğinden 300-400 kalori fazla yiyebileceğini söyleyebilirim(tabiki kişiden kişiye değişiyodur ben kendi deneyimimden söylüyorum) ama o zaman şöyle bi avantaj oluyo, bi gün fazla yediğinde 1 gün sonra normal beslendiğinde direkt dengeleniyo gibi bişey, vücuttan yağları attıkça vücudun yağı tutması zorlaşıyorrr o da bu işin güzel yanı işte

Back