Günaydın kankişim.Günaydınlar herkese nasılsınız kızlar iyimisiniz bol eksili haftalar diliyorum hepinize
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın kankişim.Günaydınlar herkese nasılsınız kızlar iyimisiniz bol eksili haftalar diliyorum hepinize
pazar gevşekliği adını verdim bu çalışmamaÜfff 20.30 a kadar çok iyi gidiyordu
Canım sen hazırlığa geçmek istedin dolayısıyla takımlarda değilsin bir kaptan olmadığı için etiketlenmiyorsunGecmise gidemedim de lenag artık ilgilenmiyor mu yetki sende mi
Ortak kullanim alanı olduğu içinmiş. Birşeyler söyledi ama çok da dinlemedimDesene hâlâ enakdarlar bulunamadı
Sibelim boş evi ısıtma kanunu düşünüyorum şu anda
Guno ablam nasılsınCümleten günaydınlar hanımlar
Dün ben cozuttum bugün artı bir kilo tartıda gördüm. Bizim yeme hakkımız yokmus demek ki. İki üç gün yemesen 75-76 yi görürüm kesin yeniden.Ay kızlar şu tartı ne kadar nankör ya cumartesi yediğim kaçamaklar tartsam 800gr gelmez ama bu sabah tartıda + 800 gr çıktı. Hiç mi yemiyecegiz anlamadım
ay bi günde yediğinden tartıda gördüğün artı anca ödemdirrrr, yağlara savaş açalım gerisi hallolur <3Dün ben cozuttum bugün artı bir kilo tartıda gördüm. Bizim yeme hakkımız yokmus demek ki. İki üç gün yemesen 75-76 yi görürüm kesin yeniden.
Günolarrr canım iyiyim sağol sen nasılsınGuno ablam nasılsın
Dün ben cozuttum bugün artı bir kilo tartıda gördüm. Bizim yeme hakkımız yokmus demek ki. İki üç gün yemesen 75-76 yi görürüm kesin yeniden.
username'ini her gördüğümde gülüyorum allah iyiliğini versin hahasfksaGünolarrr canım iyiyim sağol sen nasılsın
kilo korumaya çabalayan birisi olarak şimdiki beslendiğinden 300-400 kalori fazla yiyebileceğini söyleyebilirim(tabiki kişiden kişiye değişiyodur ben kendi deneyimimden söylüyorum) ama o zaman şöyle bi avantaj oluyo, bi gün fazla yediğinde 1 gün sonra normal beslendiğinde direkt dengeleniyo gibi bişey, vücuttan yağları attıkça vücudun yağı tutması zorlaşıyorrr o da bu işin güzel yanı işteBenimde moralim yerlerde kafamda deli sorular . Yani diyelim hedefim 70 kg ya indim hep böylemi beslenmem lazım . Kilo koruma ile ilgili destek almak şart gibi
Iyiyim ablam çok şükürGünolarrr canım iyiyim sağol sen nasılsın