Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

ay bi günde yediğinden tartıda gördüğün artı anca ödemdirrrr, yağlara savaş açalım gerisi hallolur <3
Ya ödem zaten bir haftadir başımda. İyi ki yüzükleri daralttirmamisim . Yoksa takamayacaktim. O kadar da kiraz saplı çay içtim bana mısın demedi. Koli ile su aldım okula yine. Yok ama kar etmedi. İnşallah bu hafta duzelirim.
Benimde moralim yerlerde kafamda deli sorular . Yani diyelim hedefim 70 kg ya indim hep böylemi beslenmem lazım . Kilo koruma ile ilgili destek almak şart gibi
Valla onu bende düşünmüyor değilim. Az önce abla gelmiş hocam su böreği getirecegim hangi gün getireyim diye bana soruyor. Valla bana sorma abla dedim. Diğer arkadaşlara sor. Bana farketmez dedim. Dönmüş hele getirim de yeme kuserem valla dedi gitti. Napalim yemeyelim mi? İşte dengelemek lazım aslında.
Ben bugün kabaga başladım. Evdekilere kabak sulusu yaptım. Kendime de rendeledim. Suyunu çektirdim. Akşam yoğurt katıp yiyeceğim. Ama bu şekilde nereye kadar. Bir de cevredekiler de yeter verdin demiyor mu? Daha vermem gereken en az 5 kilo daha var diyorum. Yok yaw abartma diyorlar. Sanki incecik fidan olmuşum gibi hissediyorum.

Bende dukan yaptım. Kiraz sapı bende denedim pek bir ise yaramadı bende de

Benim koltuğumun biri gri, toz göstermiyor çok şık duruyor canım

Afiyet olsun sadece ara biraz fazla geldi ya meyveyi ya kıymalı karnabaharı tercih etsek olur
LenaG kafam karıştı ben menüde kimi etiketlicem
Canım menülerde kaptanlar etiketleniyor kaptanın,ben ve spor kaptanımız Boncuk2307
Vay güzel bir menü afiyet olsun
Canım çok merakımı cezbetti baya araştırdım evet bir ısıtma zorunluluğu var ev boşsa ama merkezi sistemse ve pay ölçerliyse belli bir dereceye kadar ısıtılıyormuş ama bağımsız kombide öyle görünmüyor eğer evde birileri olup bilerek açmasalardı komşu haklı fakat elinizde olmayan sebeplerden açamıyorsanız ve güvenlik de söz konusuysa pek şansı yok gibi yine de dava açma hakkı var tabi hakimin görüşü önemli burada iyi niyet kuralları devreye giriyormuş ona göre karar çıkıyormuş her davanın standart bir sonucu olmuyormuş
Bence bir danışmana sormakta fayda var
Afiyet olsun canım pek diyete uygun gibi gelmedi bu menü bana
Kızlar öksürüğü evde ne geçirir ya.
Hem grip hem alerjim tutmuş bu gün öksürmekten sırtım ağrıyor
Ben zencefil,bal,limonlu su diye biliyorum canım
Afiyet olsun porsiyon oranı fazla gibi mesela avokado çeyrek uygun,zeytin 5-6,bamyada 5-6 yk gibi
Menüm sabah
Bir dilim ekmek iki yumurta
Akşam
Yarım dürüm bir kase çorba
Ara çekirdek leblebi bir parmak kadar çikolata
Şu 2 lt anca olmuştur
Hazirliktayim kimi etiketlicem ki
Afiyet olsun pek diyet gibi gelmedi bana menü az olabilir porsiyon olarak ama içerik olarak yani
1 Aralık

12:00

3 hurma
1 avuç ceviz, badem

17:00

2 köz patlıcanla etli alinazik
Bikaç kereviz çubuğu

1 tl üzeri su
2 kupa kahve
1 kupa apaform

Yarın 36 saatlik açlık

LenaG Sem2024
Afiyet olsun
İnşallah kapanmaz
Günaydın kızlar
Günaydın canım
Günaydın kızlar gece çok kötü geçti saat 2 ye kadar ağladı bebeklerden biri sonrada sanki gece boyu uyumuş gibi yine aynı saatinde kalktı 6 da bide üstüne regl oldum karnım ağrıyor
Günaydın canım Çok geçmiş olsun bu hafta ben de reglden çok çektim inşallah kolay geçer senin
Bebişin ne derdi vardı acep gaz mı oldu ki
Günaydın herkese. Benim işler tamamdır. Şimdi hazırlanıp çıkma zamanı.
Günaydııınnn kokay gelsin
Günaydınlar herkese nasılsınız kızlar iyimisiniz bol eksili haftalar diliyorum hepinize
Günaydın canım sen nasılsın ?
Afiyet olsun genel menülerinden hayli farklı bir menü bebişe şifa olsun
Ay kızlar şu tartı ne kadar nankör ya cumartesi yediğim kaçamaklar tartsam 800gr gelmez ama bu sabah tartıda + 800 gr çıktı. Hiç mi yemiyecegiz anlamadım
Canım eğer yediğin karbonhidratsa hemen ödem oluyor gerçek kilo değildir
Gunaydin❤❤❤
Günaydın kaptanım
Afiyet olsun sanki bu ödülü c.tesi yapmıştın diye hatırlıyorum
Gunaydın hanımlar
Günaydın canım
Günaydınn herkese
Günaydııınn
Günaydın
günaydın, iyi haftalar güzel kadınlar
Günaydın canım sana da iyi haftalar olsun
Afiyet olsun c.tesi baya ödüllü olmuş zaten pazar niye devam etti ki
Günaydın canım
Günaydın kızlar dün hiç giremedim oğlum diş çıkardı dün diş buğdayı yaptım evimde misafirler yemekler temizlik derken nakavt oldum
Günaydın canım ooo canım benim dişlerimi var artık çok da sevimli oluyorlar
Günnnnnooooooooooo
Günooo Jouuuu
Cümleten günaydınlar hanımlar
Günaydın keleş

Günaydın arkadaşlar
Dünkü menüm:
LenaG Boncuk2307 sibel_84
1 Aralık Pazar

18/6 IF (Aralıklı Oruç) yapıldı.

İlk öğün 11:00
30 gr peynir
20 gr zeytin
Domates
1 çk labne
1 çk pekmez
50 gr Tandır ekmeği
1 elma

14:30
1 bardak tarçınlı süt
30 gr kuru incir

Son öğün 17:00 de bitirildi
100 gr basmati pilav
200 gr susuz et yemeği
Karışık salata

Gün içinde: 1.5 lt su, 2 fincan bitki çayı
Egzersiz yok

Kızlar Aralık ayi ölçümü aldim. Ekim kasım ile karşılaştırdım burayada not olsun arada kilo gidip gelsede mezurada incelme görmek güzel oluyor
Göğüs
Ekim 125
Kasım 122
Aralık 118
Basen
Ekim 120
Kasım 119.5
Aralık 118
Göğüs altından bel
Ekim ?
Kasım 111
Aralık 107
Göbek üstü
Ekim ?
Kasım 121
Aralık 117 cm
Baldır
Ekim ?
Kasım 67
Aralık 65
Boğaz
Ekim 44.5
Kasım 43.5
Aralık 43 cm

Afiyet olsun maşallahın var her gün mükemmel menü mükemmel spor inşallah cumartesiye emeklerinin karşılığını alırsın
İnşallah cnm hepimiz alırız.
Sporun da cts diyetin de guzel afiyet olsun ❤
Teşekkürler kaptanım
İkisi de çok güzel namıssızların
Katılıyorum. Çok güzel namızsızlar
Sayfa 20353 te kaldım bir fırsat bulursam ana gelirim inşallah
Menüyü paylasırken yanlışlıkla seni etiket lemişm sibel_84 pardon kaptanım Cicekbocekkaktus yeni kaptanımı etiketleyeceğime
Herzamanki ben işte... -kafası
karışık, işi karışık-

Kuzum suya abandım yakında sırtıma damacana bağlyacağım

pardon tamamdir menulerde sizi etiketlicem . İlk defa üst üste boyle oldu valla haftaici daha sıkı yaparim

Afiyet olsun canım güzel bir menü

Günaydınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…