- 20 Mart 2008
- 141.554
- 213.040
- 1.423
- 60
Özel bir nicktir kendisi:))username'ini her gördüğümde gülüyorum allah iyiliğini versin hahasfksa
Hep iyi ol canısı.Iyiyim ablam çok şükür
Özel bir nicktir kendisi:))username'ini her gördüğümde gülüyorum allah iyiliğini versin hahasfksa
Hep iyi ol canısı.Iyiyim ablam çok şükür
Ya ödem zaten bir haftadir başımda. İyi ki yüzükleri daralttirmamisim . Yoksa takamayacaktim. O kadar da kiraz saplı çay içtim bana mısın demedi. Koli ile su aldım okula yine. Yok ama kar etmedi. İnşallah bu hafta duzelirim.ay bi günde yediğinden tartıda gördüğün artı anca ödemdirrrr, yağlara savaş açalım gerisi hallolur <3
Valla onu bende düşünmüyor değilim. Az önce abla gelmiş hocam su böreği getirecegim hangi gün getireyim diye bana soruyor. Valla bana sorma abla dedim. Diğer arkadaşlara sor. Bana farketmez dedim. Dönmüş hele getirim de yeme kuserem valla dedi gitti. Napalim yemeyelim mi? İşte dengelemek lazım aslında.Benimde moralim yerlerde kafamda deli sorular. Yani diyelim hedefim 70 kg ya indim hep böylemi beslenmem lazım . Kilo koruma ile ilgili destek almak şart gibi
Amin guzel ablammÖzel bir nicktir kendisi:))
Hep iyi ol canısı.
Sağol bitanemAmin guzel ablamm
Ya ödem zaten bir haftadir başımda. İyi ki yüzükleri daralttirmamisim . Yoksa takamayacaktim. O kadar da kiraz saplı çay içtim bana mısın demedi. Koli ile su aldım okula yine. Yok ama kar etmedi. İnşallah bu hafta duzelirim.
Valla onu bende düşünmüyor değilim. Az önce abla gelmiş hocam su böreği getirecegim hangi gün getireyim diye bana soruyor. Valla bana sorma abla dedim. Diğer arkadaşlara sor. Bana farketmez dedim. Dönmüş hele getirim de yeme kuserem valla dedi gitti. Napalim yemeyelim mi? İşte dengelemek lazım aslında.
Ben bugün kabaga başladım. Evdekilere kabak sulusu yaptım. Kendime de rendeledim. Suyunu çektirdim. Akşam yoğurt katıp yiyeceğim. Ama bu şekilde nereye kadar. Bir de cevredekiler de yeter verdin demiyor mu? Daha vermem gereken en az 5 kilo daha var diyorum. Yok yaw abartma diyorlar. Sanki incecik fidan olmuşum gibi hissediyorum.
Benim koltuğumun biri gri, toz göstermiyor çok şık duruyor canımKızlar ya aklınızda arka yastıksızz güzel model bi koltuk takımları varmı bildiginiz modelleri veya markası 2 üçlü teklileri katiyen istemiyorum çok gereksiz gri ve yesilli gri toz göstermez diyolaaa yeşil gösterirmi acep
Afiyet olsunİyi akşamlar kızlarr
Bugünkü menüm
Öğle 11:30
1 domates 1 küçük salatalık
6 zeytin
1 dilim peynir
1 küçük dilim kaşar
3 yk menemen
Yarım yeşil elma
Ara 14:00
Çeyrek nar
1 hurma
Yarım altınbaşak tahıl cips
3 yk yoğurtlu kıymalı karnabahar
1 kupa yeşilçay
Akşam 17:30
6 tane sulu köfte içierisinde pirinç vs yoktu pinpon topundan daha küçüktü
1.5 yk yoğurt
1 kase yeşillikli çoban salata
1kupa yeşil çay
1 avuç içi çekirdek
Su 2lt
12000 adım
LenaG
Cicekbocekkaktus
Boncuk2307
Canım menülerde kaptanlar etiketleniyor kaptanın,ben ve spor kaptanımız
Vay güzel bir menü afiyet olsun01.12.2024
13:30 kahvaltı
2 yemek kaşığı kıymalı yumurta
1 dilim peynir
5 zeytin
Salatalık domates
Akşam 19:30
1 kase paça çorbası
2 çatal haydari
2 litre su
Adım 4772
LenaG Sem2024 Boncuk2307
Canım çok merakımı cezbetti baya araştırdım evet bir ısıtma zorunluluğu var ev boşsa ama merkezi sistemse ve pay ölçerliyse belli bir dereceye kadar ısıtılıyormuş ama bağımsız kombide öyle görünmüyor eğer evde birileri olup bilerek açmasalardı komşu haklı fakat elinizde olmayan sebeplerden açamıyorsanız ve güvenlik de söz konusuysa pek şansı yok gibi yine de dava açma hakkı var tabi hakimin görüşü önemli burada iyi niyet kuralları devreye giriyormuş ona göre karar çıkıyormuş her davanın standart bir sonucu olmuyormuşHazır konusu olmuşken sorayım
Tüm kızlar, fikirlerinize ihtiyacım var
Biz biliyorsunuz Almanya’da yaşıyoruz
Türkiye’deki evin kaloriferini yakma mecburiyetimiz varmı?
Üst kattaki kiracı ısrarla kaloriferi açarmısınız diye soruyor. Biz içinde yokuz, ev boşken bir sıkıntı olursa ne olacak?
Anahtarı emanet ettiğimiz kişi ben o sorumluluğu almam diyor
Afiyet olsun canımİyi geceler
LenaG Boncuk2307 Sem2024
12.00 kahvaltı
peynir
zeytin
2 sigara böreği
Yarım ekmek
4-5 çatal kızartma
yarım domates
3 Hindi füme salam
1 tk bal
1 tk reçel
1 tk tereyağ
1 tk çokomel
20.00 akşam y
120 Gr tavuk
1 kase pilav
2 kornişon turşusu
Ara yok
2 lt su
Günlük rutih haftasonu ev işleri
200-300 adım
Ben zencefil,bal,limonlu su diye biliyorum canımKızlar öksürüğü evde ne geçirir ya.
Hem grip hem alerjim tutmuş bu gün öksürmekten sırtım ağrıyor
Afiyet olsun
Afiyet olsunMenüm sabah
Bir dilim ekmek iki yumurta
Akşam
Yarım dürüm bir kase çorba
Ara çekirdek leblebi bir parmak kadar çikolata
Şu 2 lt anca olmuştur
Hazirliktayim kimi etiketlicem ki
Afiyet olsun
İnşallah kapanmazAğaçtan topluyoruz
Bizim burda yakıta, elektriğe ödediğimizi duysalar ağızları açık kalır
Bizimkilerin işyerinde sıkıntı var, firmanın kapanacağı konuşuluyor, erkeklerin üçü de orda çalışıyor, firma kapanırsa üçü de işsiz kalacak
Ne yapacağız o zaman
Kimden ne bekleyeceğiz
Başımızın çaresine bakacağız mecbur
Günaydın canımGünaydın kızlar
Günaydın canımGünaydın kızlar gece çok kötü geçti saat 2 ye kadar ağladı bebeklerden biri sonrada sanki gece boyu uyumuş gibi yine aynı saatinde kalktı 6 dabide üstüne regl oldum karnım ağrıyor
Günaydııınnn kokay gelsinGünaydın herkese. Benim işler tamamdır. Şimdi hazırlanıp çıkma zamanı.
Günaydın canım sen nasılsın ?Günaydınlar herkese nasılsınız kızlar iyimisiniz bol eksili haftalar diliyorum hepinize
Afiyet olsun genel menülerinden hayli farklı bir menü bebişe şifa olsun1 aralık 2024 menümü paylaşıyorummm
11:00 2 haşlanmış yumurta, çeyrek bazlama, lor peyniri ve 3 4 zeytin
14:00 3 ızgara köfte, 1tabak sebzeli kepekli makarna, yoğurt, bol ekşili salata
19:00 1 tabak dövme pilavı ve haşlanmış köy tavuğu, salata, ayran
20:30 yarım dilim prenses tatlısı, 2 parça cevizli sucuk, 2 ceviz, 1 kestane (misafirlikteydik)
spor yapmadım kızımla yürüyüşe gittik, gün içinde toplam 8800 adım atmışım, su da 2.5lt
LenaG Boncuk2307
Canım eğer yediğin karbonhidratsa hemen ödem oluyor gerçek kilo değildirAy kızlar şu tartı ne kadar nankör ya cumartesi yediğim kaçamaklar tartsam 800gr gelmez ama bu sabah tartıda + 800 gr çıktı. Hiç mi yemiyecegiz anlamadım
Günaydın kaptanımGunaydin❤❤❤
Afiyet olsunGünaydınnn
Güzel bir hafta diliyorum
Cumartesi Pazar benim sanki disiplinim bozuluyor, çok birşey de yemedim öyle aman aman bir kaçamağım yok ama öyle hissediyorum nedense
(Geçen haftalarda hafta sonu sporum olurdu bu hafta hiç yok ondan öyle hissediyorum sanırım)
pazar menüm
Sabah:12.30
2 h yumurta
1 kaşarlı tost
Salatalık domates
4 dilim hellim peyniri
Akşam: 18.30
1 kase yoğurt çorbası
1 dilim lazanya
22.00
1 kadeh kırmızı
Su:2 lt
Spor yok bol ev işi var
LenaG Sem2024
Günaydın canımGunaydın hanımlar
GünaydııınnGünaydınn herkese
GünaydınGünaydınnnnnn
Günaydın canım sana da iyi haftalar olsungünaydın, iyi haftalar güzel kadınlar
Afiyet olsun30 Kasım cumartesi
Sabah peynirli omlet 2 dilim ekmek domates salatalık
öğlen kısır yeşil mercimek salatası 1 tane baklava
aksam 1 tane patatesli milföy 1 dilim portakallı kek 6 7 tane kestane
1 lt su 3 turk kahvesi
1 Aralık Pazar
Sabah peynirli omlet 1 dilim ekmek domates biber
aksam 2 dilim kiymali börek 2 tane minik kabak tatlısı
2 lt su
Cicekbocekkaktus
Günaydın canımGünaydın
Günaydın canım ooo canım benim dişlerimi var artık çok da sevimli oluyorlarGünaydın kızlar dün hiç giremedim oğlum diş çıkardı dün diş buğdayı yaptım evimde misafirler yemekler temizlik derken nakavt oldum
Günooo JouuuuGünnnnnooooooooooo
Günaydın keleşCümleten günaydınlar hanımlar
Modeli ne pekiBenim koltuğumun biri gri, toz göstermiyor çok şık duruyor canım
İnşallah cnm hepimiz alırız.Afiyet olsun maşallahın var her gün mükemmel menü mükemmel spor inşallah cumartesiye emeklerinin karşılığını alırsın
Teşekkürler kaptanımSporun da cts diyetin de guzelafiyet olsun ❤
Katılıyorum. Çok güzel namızsızlarİkisi de çok güzel namıssızların
Afiyet olsunsadece ara biraz fazla geldi ya meyveyi ya kıymalı karnabaharı tercih etsek olur
Canım menülerde kaptanlar etiketleniyor kaptanın,ben ve spor kaptanımızBoncuk2307
Vay güzel bir menü afiyet olsun
Canım çok merakımı cezbetti baya araştırdım evet bir ısıtma zorunluluğu var ev boşsa ama merkezi sistemse ve pay ölçerliyse belli bir dereceye kadar ısıtılıyormuş ama bağımsız kombide öyle görünmüyor eğer evde birileri olup bilerek açmasalardı komşu haklı fakat elinizde olmayan sebeplerden açamıyorsanız ve güvenlik de söz konusuysa pek şansı yok gibi yine de dava açma hakkı var tabi hakimin görüşü önemli burada iyi niyet kuralları devreye giriyormuş ona göre karar çıkıyormuş her davanın standart bir sonucu olmuyormuş
Bence bir danışmana sormakta fayda var
Afiyet olsun canımpek diyete uygun gibi gelmedi bu menü bana
Ben zencefil,bal,limonlu su diye biliyorum canım
Afiyet olsunporsiyon oranı fazla gibi mesela avokado çeyrek uygun,zeytin 5-6,bamyada 5-6 yk gibi
Afiyet olsunpek diyet gibi gelmedi bana menü az olabilir porsiyon olarak ama içerik olarak yani
Afiyet olsun
İnşallah kapanmaz
Günaydın canım
Günaydın canımÇok geçmiş olsun bu hafta ben de reglden çok çektim inşallah kolay geçer senin
Bebişin ne derdi vardı acep gaz mı oldu ki
Günaydııınnn kokay gelsin
Günaydın canım sen nasılsın ?
Afiyet olsun genel menülerinden hayli farklı bir menü bebişe şifa olsun
Canım eğer yediğin karbonhidratsa hemen ödem oluyor gerçek kilo değildir
Günaydın kaptanım
Afiyet olsunsanki bu ödülü c.tesi yapmıştın diye hatırlıyorum
Günaydın canım
Günaydııınn
Günaydın
Günaydın canım sana da iyi haftalar olsun
Afiyet olsunc.tesi baya ödüllü olmuş zaten pazar niye devam etti ki
Günaydın canım
Günaydın canım ooo canım benim dişlerimi var artık çok da sevimli oluyorlar
Günooo Jouuuu
Günaydın keleş
Afiyet olsunsadece ara biraz fazla geldi ya meyveyi ya kıymalı karnabaharı tercih etsek olur
Canım menülerde kaptanlar etiketleniyor kaptanın,ben ve spor kaptanımızBoncuk2307
Canım çok merakımı cezbetti baya araştırdım evet bir ısıtma zorunluluğu var ev boşsa ama merkezi sistemse ve pay ölçerliyse belli bir dereceye kadar ısıtılıyormuş ama bağımsız kombide öyle görünmüyor eğer evde birileri olup bilerek açmasalardı komşu haklı fakat elinizde olmayan sebeplerden açamıyorsanız ve güvenlik de söz konusuysa pek şansı yok gibi yine de dava açma hakkı var tabi hakimin görüşü önemli burada iyi niyet kuralları devreye giriyormuş ona göre karar çıkıyormuş her davanın standart bir sonucu olmuyormuş
Afiyet olsunporsiyon oranı fazla gibi mesela avokado çeyrek uygun,zeytin 5-6,bamyada 5-6 yk gibi
Afiyet olsunpek diyet gibi gelmedi bana menü az olabilir porsiyon olarak ama içerik olarak yani
Afiyet olsun
İnşallah kapanmaz
Günaydın canım
Günaydın canımÇok geçmiş olsun bu hafta ben de reglden çok çektim inşallah kolay geçer senin
Günaydın kaptanım
Günaydın canım
Günaydııınn
Günaydın
Günaydın canım
Günooo Jouuuu
Günaydın keleş
Canım zaten korumak vermekten daha zor diyollaaBenimde moralim yerlerde kafamda deli sorular. Yani diyelim hedefim 70 kg ya indim hep böylemi beslenmem lazım . Kilo koruma ile ilgili destek almak şart gibi
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canımGünaydın arkadaşlar
Dünkü menüm:
LenaG Boncuk2307 sibel_84
1 Aralık Pazar
18/6 IF (Aralıklı Oruç) yapıldı.
İlk öğün 11:00
30 gr peynir
20 gr zeytin
Domates
1 çk labne
1 çk pekmez
50 gr Tandır ekmeği
1 elma
14:30
1 bardak tarçınlı süt
30 gr kuru incir
Son öğün 17:00 de bitirildi
100 gr basmati pilav
200 gr susuz et yemeği
Karışık salata
Gün içinde: 1.5 lt su, 2 fincan bitki çayı
Egzersiz yok
GünaydınlarAfiyet olsunsadece ara biraz fazla geldi ya meyveyi ya kıymalı karnabaharı tercih etsek olur
Afiyet olsun
İnşallah kapanmaz
Günaydın canım
Günaydın kaptanım
Günaydın canım
Günaydııınn
Günaydın
Günaydın canım
Günooo Jouuuu
Günaydın keleş
Gel beraber olsun kaptanımCanım zaten korumak vermekten daha zor diyollaa
Afiyet olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?