- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
- 248
Kaptanim 2 ana 1 Ara öğün beni idare ediyor cogu zaman, aksami erken yapmis gibi oldum ete sabredemeyinceCanım ben de 124 kg iken hoplamalı zıplamalı spor yapıyordum 25 kg öyle verdim sonra dizlerim acımaya tıkırdamaya başladı mr sonucunda yırtıklar tespit edildi bir güzel azar yedim dr dan yürüyüşü bile bir anda bırakmak zorunda kaldım. Hopp kilolarım geri geldi çünkü tüm kalori açığını sporla yapıyordum. Bu senenin Nisanında başladım tekrar ufak ufak yürümeye halen zıplayamıyorum.
Tekrar hoşgeldin hedef kiloya ulaşmadan gitmeyin anacım en az burda 1 ay da hazırlıkta korumada kalınmalı bence
Afiyet olsun hem tarhana hem bulgur fazla olmuş canım
Akşama kadar çok güzel de akşam niye sadece 2 meyve hem de mandalina mideni kazındırmaz mı ?
İşte buuu çok güzel menü canım afiyet olsun
Çok iyi menü canım afiyer olsunsu ve spor da çok ideal
Afiyet olsun ara öğünler meyve ve k.yemiş biraz kaçmış ama akşam bişi yok keşke tavuğun yanına bişiler yeseydin
Afiyet olsun enn ama enn karşı olduğum şey aç kalarak zayıflamak canım bildiğin eziyet ama bunu ben de çok yaptım acısını da çektim. Hele 1 elmayla o saate kadar durmak çok zor. Üstelik sonra yediklerin de çoook az
Kan şekerin ne yapacağını şaşırmıştır.
karışık bir araydı. tadelle falan da vardı.Afiyet olsunara yapamadığın için mi yoksa yazmasam daha iyi dediğin için mi o emoji
20 dakika daha chloe ting yapıp 1 litre daha su içtim18 ekim menü
sabah 11.00
1 haşlanmış yumurta 1 kk peynir 1 dilimin yarısı kadar çavdar ekmeği şekersiz böğürtlen çayı
ara 13.00
2 adet medine hurması şekersiz ananaslı yeşil çay
Akşam 17.00
1 kepçe yağsız unsuz mercimek çorbası 7 çiçek limonlu haşlanmış karnabahar yağsız yeşil salata
2 buçuk litre su + 45 dakika chloe ting
LenaG LenaG
Sağol kaptanımCanım ben de 124 kg iken hoplamalı zıplamalı spor yapıyordum 25 kg öyle verdim sonra dizlerim acımaya tıkırdamaya başladı mr sonucunda yırtıklar tespit edildi bir güzel azar yedim dr dan yürüyüşü bile bir anda bırakmak zorunda kaldım. Hopp kilolarım geri geldi çünkü tüm kalori açığını sporla yapıyordum. Bu senenin Nisanında başladım tekrar ufak ufak yürümeye halen zıplayamıyorum.
Tekrar hoşgeldin hedef kiloya ulaşmadan gitmeyin anacım en az burda 1 ay da hazırlıkta korumada kalınmalı bence
Afiyet olsun hem tarhana hem bulgur fazla olmuş canım
Akşama kadar çok güzel de akşam niye sadece 2 meyve hem de mandalina mideni kazındırmaz mı ?
İşte buuu çok güzel menü canım afiyet olsun
Çok iyi menü canım afiyer olsunsu ve spor da çok ideal
Afiyet olsun ara öğünler meyve ve k.yemiş biraz kaçmış ama akşam bişi yok keşke tavuğun yanına bişiler yeseydin
Afiyet olsun enn ama enn karşı olduğum şey aç kalarak zayıflamak canım bildiğin eziyet ama bunu ben de çok yaptım acısını da çektim. Hele 1 elmayla o saate kadar durmak çok zor. Üstelik sonra yediklerin de çoook az
Kan şekerin ne yapacağını şaşırmıştır.
Insulin direnci varsa ilk 1 ay direnc kiriliyor sonra sonra kilo veriyorsun. Hem vitaminlerinde de eksiklik vardi degil mi ? Onlar bir toparlansin. Sabirla devam etİyi geceler kızlar bugün modum çok düşük ne yaparsam yapıyım tartıda artı cikiyorum deliricem resmen . Bugün lahana vs aldim . 3 4 gün lahana çorbası detoks yapicam belki direncim kırılır. 1 yıldır aynı kiloda takılıyorum.
Sabah sirkeli su
Sabah 10.00 1 haşlama yumurta yarim domates salatalık biraz maydanoz 1 parça peynir 1dilim k.ekmegi
Ara 3 ceviz 1 bardak kefir
Ara beyaz çay 1 mandalina
Akşam 1 tabak kıymalı ıspanak 3 kaşık yoğurt 1 dilim kepek ekmek
Su 3litreden fazla 9500 civarı adım
LenaG Cakinin Gelini
Afiyet olsun canım ❤ gayet kararında olmuş yarına güzel hazırlanılmış bol eksiler diliyorumİyi akşamlar canlar
LenaG Cakinin Gelini
18 Ekim Cuma
Gün menüsü
12.30
Yarım kase çorba
1 salatalik
1dilim.peynir
Maydanoz 1 tutam
10 çiğ badem
14.00
cikolata 2_ kare
16.15
Köfte
3 YK pilav
Marul ve 2 dilim domates
2.5 lt su
6000 adım
Canım öncelikle lütfen sürekli tartılma ben bir salı birde cumartesi tartıya çıkıyorum önceliğin lütfen bu olsunİyi geceler kızlar bugün modum çok düşük ne yaparsam yapıyım tartıda artı cikiyorum deliricem resmen . Bugün lahana vs aldim . 3 4 gün lahana çorbası detoks yapicam belki direncim kırılır. 1 yıldır aynı kiloda takılıyorum.
Sabah sirkeli su
Sabah 10.00 1 haşlama yumurta yarim domates salatalık biraz maydanoz 1 parça peynir 1dilim k.ekmegi
Ara 3 ceviz 1 bardak kefir
Ara beyaz çay 1 mandalina
Akşam 1 tabak kıymalı ıspanak 3 kaşık yoğurt 1 dilim kepek ekmek
Su 3litreden fazla 9500 civarı adım
LenaG Cakinin Gelini
Afiyet olsun canım gerçekten tebrik ederim tekrar tekrar okudum menün harika olmuş ❤Ayy misafirim vardı hayırlı olsuna geldiler ben de tatlı yaptım o yüzden, amaaaa çok küçük bir çatal aldım sadece oğlana yedirirken tadına bakmak için nasıl olmuş diye çünkü hiç kalmadı bana, yarın yiyecektim oysa ki
Kahvaltı 13.00
3 yk granola +1 sb süt +1 çk bal
Ara Öğün 16.00
1 tüysüz şeftali + 1 armut
Akşam yemeği 19.00
1 tabak ıspanak yemeği + 1 bardak ayran ve bolca roka
2 lt su + 1 lt dukan kiraz saplı
Bugün spor yok, 1 saat temizlik + ayakta 1 saat tatlı yapmaya uğraştım + akşam misafir ağırladım. Yarın için yapmamıştım ödem yapar diye. Adet oldum bir de inşallah etki etmez çok 2. Gün bugün
LenaG Cakinin Gelini
Maşallah sana hoşgeldin canım18 ekim menü
sabah 11.00
1 haşlanmış yumurta 1 kk peynir 1 dilimin yarısı kadar çavdar ekmeği şekersiz böğürtlen çayı
ara 13.00
2 adet medine hurması şekersiz ananaslı yeşil çay
Akşam 17.00
1 kepçe yağsız unsuz mercimek çorbası 7 çiçek limonlu haşlanmış karnabahar yağsız yeşil salata
2 buçuk litre su + 45 dakika chloe ting
LenaG LenaG
Vallahi kaptanım fit tatlı hak getire, karam aldım kendime sırf yarın için.Afiyet olsun canım gerçekten tebrik ederim tekrar tekrar okudum menün harika olmuş ❤
Tatlını bitirmiştiryarın kendine güzel bir fit tatlı yap afiyetle ye canım
Ohh şimdiden afiyet olsun canımVallahi kaptanım fit tatlı hak getire, karam aldım kendime sırf yarın için.
Aslında geç saate kadar pek açlık hissetmedim. Acıktığımda artık çok geçtiÇok güzel menü canım afiyet olsun
Afiyet olsun çok erken kapatmışsın günü
Afiyet olsun ya balık,ya karnıyarık seçsek daha uygun olurdu
Çok güzel menü canım afiyet olsun
Afiyet olsun tek ve dengeli bir menü değil ama yapacak birşey yok cuma dengelenir
Çok güzel olmuş afiyet olsun
Afiyet olsun süper olmuş bir tek pilav biraz fazla kaçmış
Z.yağlı,limonlu ve çok az sarımsaklı olduğunda efsane güzel oluyor
Afiyet olsun akşam döner fazla kaçmış canım ya yarısını yiyip yanında yoğurt ve salata hatta 1 dilim ekmek bile olurdu
Afiyet olsun gün için güzel de akşam yemeklerin çok protein protein oluyor yanında eşlikçi lazım
Canım çok geçmiş olsun
Afiyet olsun çok güzel
Afiyet olsun
Afiyet olsun çok güzel menü ve spor da çok iyi
Vaay baya arttırdın sporuafiyet olsun güzel olmuş
Canım afiyet olsun da çok az olmuş böyle bir de bütün gün temizlik yapmışsın. Eziyet çekmenin gerek yok ki aç bırakma kendini yoksa bıkkınlık gelir
Afiyet olsun
Afiyet olsun tek beslenmeyle acıkmadan durabildin mi
Afiyet olsun regl yakından çok normal canım menülerin gayet güzel devamm
Afiyet olsun 1 tanecik kurabiyesen birşey ılmaz gayet güzel menün
Afiyet olsun
Tabiki canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?