Afiyet olsun canım ❤18 Ekim menü
11.30 1.5 haşlanmış yumurta 3 küçük kare kaşar peyniri domates salatalık çok az bal tereyağ 2 adet pankek
15.00 2 kuru kayısı 1 ceviz 15 fındık 2 kare Bitter
18.00 1 muz 10 küçük çilek 1 bardak kefir smoothi yaptım
19.00 küçük parça 1 tavuk
2.5 litre su
LenaG Cakinin Gelini
Kız naptın sen anaaaaaİyi akşamlar
LenaG
12:30 1büyük elma, 1büyük kupa şekersiz sade filtre kahve
1 yeşil çay
17:00 Akşam yemeği
1büyük kase yağlı yoğurdun içine 1tepeleme çk.tarçın, 1çk.zencefil,yarım çk. zerdeçal, 3çk.chia tohumu, 2tk.kadar bal, 4 kuru incir
Tatmak için 1yk.çorba, etli makarna
Su 3.5 litre
Gece içebilirsem yine aynı kahve yada yeşil çay içerim
Teşekkür ederim kaptanımAfiyet olsun canım ❤
Yarın için çok güzel bir menü teşekkür ederim
Yine her hafta olduğu gibi sabahı iple çekicem
Kız kendimin sonucundan çok seninkini merak ediyorum he maşallah bacım
Teşekkür ederim kaptaniçemAfiyet olsun çok erken kapatmışsın günü
İşte ben de bundan korkuyorum salı dan beri açım dünde aynı menü dünden öncede sadece yoğurdum incirli değil semizotluydu ya tam tersi olup kilo aldıysam netcem yine sabahlar olmucakKız naptın sen anaaaaa
Akşam 5 e kadar bı elmayla nasıl geçirdin koca gunuuuuu valla c.tesiye bomba hazirlanmissin sen. Merakla bekliyorum tartı bildirimini
Benim yaptığım en büyük hata düşük kalorili beslenmek oldu canım.kilo veriliyor evet ama vücut kitliga girince bu sefer normal yine diyet menüsü de olsa kilo alıyorsun. Bak bana canlı örnek. 49.80 idim normal diyetteyken oldum 52İşte ben de bundan korkuyorum salı dan beri açım dünde aynı menü dünden öncede sadece yoğurdum incirli değil semizotluydu ya tam tersi olup kilo aldıysam netcem yine sabahlar olmucak
Ama itiraf ediyim bugün bayılcaktım
Canım ben de 124 kg iken hoplamalı zıplamalı spor yapıyordum 25 kg öyle verdim sonra dizlerim acımaya tıkırdamaya başladı mr sonucunda yırtıklar tespit edildi bir güzel azar yedim dr dan yürüyüşü bile bir anda bırakmak zorunda kaldım. Hopp kilolarım geri geldi çünkü tüm kalori açığını sporla yapıyordum. Bu senenin Nisanında başladım tekrar ufak ufak yürümeye halen zıplayamıyorum.Kizlar aile hekimine gitmistim. Tahlil sonuclarim cikti. Hdl 47 doktor yuruyus önerdidedim yürüyorum ama sallana sallana esim de diyordu yavas yuruyorsun diye. Doktor da yoracak sekilde olacak dedi dizim tekrar sakatlanacak diye tek tek basaraktan bade süzerekten yürüyordum amaaan niye sakatladim şu dizi namaz kilarken surekli haşur husur ses geliyor. Arada oturarak kiliyorum ve bundan utaniyorum, üzülüyorum anlattim mi bilmiyorum bu yilin basinda 2 ay online pilates dersi aldim ve hic bir sıkıntım yok diye tabi diyete de asilamayinca squata yüklendik. Bir ara zorlandım. Sonrasinda da ısınmadan kendi kendime yaptigim bir hareketle dizimi incittim.2 ayda anca iyilesti dizim. Gecen hafta dambilla calistim minik squatlar yaptim ve yine dizimde hassasiyet olustu
Tekrar hoşgeldin hedef kiloya ulaşmadan gitmeyin anacım en az burda 1 ay da hazırlıkta korumada kalınmalı benceMerhabalar
Son zamanlarda çok kaçırmaya başladım
Buraya başlayacağım ama tartımın pili bıttı sanırım
Ben ufak ufak başlayayım belki bır faydası olur
Çünkü suanda kaç kıloyum bılemıyorum belkı 70 olmusumdur
Afiyet olsun hem tarhana hem bulgur fazla olmuş canımBugün yedıklerım
Sabah
1 yumurta
2 dılım tost ekmegı
4 zeytın
1kk peynir
Ara
3ü bırarada
3 küçük kare çikolata
Aksamda
Bıraz et
1 kase tarhana corbası
3 4 kaşık bulgur pilavı yerım
Akşama kadar çok güzel de akşam niye sadece 2 meyve hem de mandalina mideni kazındırmaz mı ?LenaG
Cuma
Kahvalti : 9
Peynir ve yumurtadan lavas 110 kalori
1 dilim kasar
Salatalik, marul
4 yk menemen
2 ceviz
1 form biskuvi
Ara: kahve
15: 30
140 g et haşlama
2 kasik yogurt ve 1 yk zeytin yag ile soslanmis yesil salata
Ara: 2 yesil cay
17: 30
Kahve
2 mandalina
(1-2 maden suyu icebilirim )
Spor : 7300 adım
İşte buuu çok güzel menü canım afiyet olsunSabah
45 gr karabuğday ekmeği
2 haşlanmış yumurta
7 zeytin, peynir
1 domates
Ara öğün
Züber granola
Akşam
1 tabak ıspanak yemeği
1 kase salata
3 lt su
LenaG
Çok iyi menü canım afiyer olsun18 ekim menü
sabah 11.00
1 haşlanmış yumurta 1 kk peynir 1 dilimin yarısı kadar çavdar ekmeği şekersiz böğürtlen çayı
ara 13.00
2 adet medine hurması şekersiz ananaslı yeşil çay
Akşam 17.00
1 kepçe yağsız unsuz mercimek çorbası 7 çiçek limonlu haşlanmış karnabahar yağsız yeşil salata
2 buçuk litre su + 45 dakika chloe ting
LenaG LenaG
Afiyet olsun ara öğünler meyve ve k.yemiş biraz kaçmış ama akşam bişi yok keşke tavuğun yanına bişiler yeseydin18 Ekim menü
11.30 1.5 haşlanmış yumurta 3 küçük kare kaşar peyniri domates salatalık çok az bal tereyağ 2 adet pankek
15.00 2 kuru kayısı 1 ceviz 15 fındık 2 kare Bitter
18.00 1 muz 10 küçük çilek 1 bardak kefir smoothi yaptım
19.00 küçük parça 1 tavuk
2.5 litre su
LenaG Cakinin Gelini
Afiyet olsun enn ama enn karşı olduğum şey aç kalarak zayıflamak canım bildiğin eziyet ama bunu ben de çok yaptım acısını da çektim. Hele 1 elmayla o saate kadar durmak çok zor. Üstelik sonra yediklerin de çoook azİyi akşamlar
LenaG
12:30 1büyük elma, 1büyük kupa şekersiz sade filtre kahve
1 yeşil çay
17:00 Akşam yemeği
1büyük kase yağlı yoğurdun içine 1tepeleme çk.tarçın, 1çk.zencefil,yarım çk. zerdeçal, 3çk.chia tohumu, 2tk.kadar bal, 4 kuru incir
Tatmak için 1yk.çorba, etli makarna
Su 3.5 litre
Gece içebilirsem yine aynı kahve yada yeşil çay içerim
Kan şekerin ne yapacağını şaşırmıştır.İşte ben de bundan korkuyorum salı dan beri açım dünde aynı menü dünden öncede sadece yoğurdum incirli değil semizotluydu ya tam tersi olup kilo aldıysam netcem yine sabahlar olmucak
Ama itiraf ediyim bugün bayılcaktım
Afiyet olsun akşam yemeği nirdeee18 Ekim Cuma
8.00
Sirkeli su
İki gün kurusu ardından bir büyük bardak ılık su
8.30
Kolajenli Türk kahvesi
10.30
Arkadaşımın sucuklu tostundan bir lokma aldım
Ekmek tam buğday ekmeğiydi
11.30
Haşlanmış yumurta
Domates salatalık yeşillik
Süzme peynir
5 zeytin
4-5 leblebi
15.00
Mandalina
17.00
Yoğurt
Bi tane ceviz
Su 2 tamamlarım
10.000 adım
LenaG A Asya89
Çok doğru canım bu şekilde devam etmiş oldum artık son yapmam böyle bugün çok kötü oldumBenim yaptığım en büyük hata düşük kalorili beslenmek oldu canım.kilo veriliyor evet ama vücut kitliga girince bu sefer normal yine diyet menüsü de olsa kilo alıyorsun. Bak bana canlı örnek. 49.80 idim normal diyetteyken oldum 52
Sen bence kaloriden kısma alman gerekeni al ki vücut kitliga girmesin kuzum
Aramıza hoş geldin canmmerhabalarr inci ben. grubun kendi içinde birbirine olan motivasyonundan fazlaca etkilenip ben de katılmak istedim.
yaşınız:19
boyunuz: 160
kilonuz: 78.05
hedef kilonuz: üst bacağım incelene kadar vermek istiyorum hedef bir kilom yok fakat 45-50 civarı.
medeni durumunuz: nişanlı.
kilo alma nedeniniz: aşırı yeme.
sağlık sorunum ve çocuğum yok.
kilo vermeyi isteme nedeniniz: bedenimle barışmak.
Eki Görüntüle 3491915
Kıyamam ya. Yapma aynen bidaha.Çok doğru canım bu şekilde devam etmiş oldum artık son yapmam böyle bugün çok kötü oldum
Ay çok hoşsun lenacim yaaaa.Biraz önce alıntıladığım mesajı okurken baktım dedim vay be aynı şeyleri yazmışız sonra baktım meğer zaten ben yazmışım kendimi alıntılamışım
Kaptaniçem inan bu şekilde zayıflamak benimde çok karşı olduğum birşey tamamen sağlıksız ve bilinçsiz ama o kadar yoruldum ki kilolarımdan daha önceki diyetimde inanırmısın 1 gün bile böyle bir menü yapmadım nasıl bir psikolojiyse artık bir daha böyle yapmam canım bugün kötü oldum ❤Canım ben de 124 kg iken hoplamalı zıplamalı spor yapıyordum 25 kg öyle verdim sonra dizlerim acımaya tıkırdamaya başladı mr sonucunda yırtıklar tespit edildi bir güzel azar yedim dr dan yürüyüşü bile bir anda bırakmak zorunda kaldım. Hopp kilolarım geri geldi çünkü tüm kalori açığını sporla yapıyordum. Bu senenin Nisanında başladım tekrar ufak ufak yürümeye halen zıplayamıyorum.
Tekrar hoşgeldin hedef kiloya ulaşmadan gitmeyin anacım en az burda 1 ay da hazırlıkta korumada kalınmalı bence
Afiyet olsun hem tarhana hem bulgur fazla olmuş canım
Akşama kadar çok güzel de akşam niye sadece 2 meyve hem de mandalina mideni kazındırmaz mı ?
İşte buuu çok güzel menü canım afiyet olsun
Çok iyi menü canım afiyer olsunsu ve spor da çok ideal
Afiyet olsun ara öğünler meyve ve k.yemiş biraz kaçmış ama akşam bişi yok keşke tavuğun yanına bişiler yeseydin
Afiyet olsun enn ama enn karşı olduğum şey aç kalarak zayıflamak canım bildiğin eziyet ama bunu ben de çok yaptım acısını da çektim. Hele 1 elmayla o saate kadar durmak çok zor. Üstelik sonra yediklerin de çoook az
Kan şekerin ne yapacağını şaşırmıştır.
Yarın sabaha hazırlık yaptım diyosun
Yok canım ya o saatte bi dışarı çıktım işim de uzun sürdü eve geldiğimde yemek saatim geçmişti açlık da hissetmedim yoğurt yedimYarın sabaha hazırlık yaptım diyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?