Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Menü çok güzel görünüyor afiyet olsun canım ❤
bu arada geçmiş olsun canım

Bugün ödül günümüz hep takip ediyorum gayet güzel gidiyorsun cumartesiye çok var telafi edeceğini biliyorum afiyet olsun canım benim
Aynen kaptanım telafi edeceğim inşallah
Teşekkür ederim kaptanım O iş bende

Telafi yapacam kaptanım zaten mide fesati geçiriyorum dün aşırı bir kontrolsuzluk oldu

Ben hangi takımdayım neyim ne yapıyorum takıma alındım mı
Pazar gpnleri çok yoğun oluyorum ancak işte gayet rahat takip edebiliyorum, bi de telefondan çok karıştırıyorum alışınca bilgisayara...
Dün menüm
SABAH: 09:30yarım simit salamlı omlet peynir zeytin
11.00 türk kahvesi
14.00 patates kısartması
18.00 4 maydonozlu ev köftesi yeşillkli salata 2 dilim tb ekmeği yarım kase çiğ semizotu yoğurt
20.00 5-6 şam fıstığı soda limon
Su 1,5 LT

bugün en sonunda adım sayar saatimi ve şarjımı buldum taktım artık 8.000 adımlara başlıyorum

Kırmızıda yoksun canım
Maviye sormak lazım

Afiyet olsun canım❤
Patates kızartması dünün ödülü olmuş telafisi mümkün suyu da fazlalaştıralım ki cumartesi yüzümüz gülsün mavi takımdasın hoşgeldin canım

Herkese İYİ PAZARLAR
Tamam canım bugünün planını yapmaya çalıştım.Bundan sonrasında hazırlıklı planlı gitmek gerek.
İnan bana bu hafta birlikte güzel şeyler başarıcaz canım önce kendimize inanalım ve önümüzdeki cumartesi gününe hedeflenelim vee yüzümüz gülsün
İnşallah kaptanım desteğin için tşk ederim
Bugün suyu artırıp bitki çayı tüketmeye calisacagim en çokta ruhumu beslemeye çalışacağım en önemlisi de bu içimiz herşeye bazen o karar veriyor modumuz yani... Evet dimi canım iyi ki varsınız canım kadınlar ayy bugün Kadınlar kulübü ile sağlıklı beslenme mücadeleme başladığım günden bu yana .günüm Sen benim için çok önemlisin kaptanım ilk başladığım gunlerdede senin takımındaydim desteğini hiç çekmedin Kaptaniçem LenaG gibi sizleri çok seviyorum
Bugün Liste planım
LenaG C cakiningelini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…