- 10 Kasım 2010
- 4.781
- 4.131
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok geçmiş olsunİyi akşamlar kızlar
Eşimin sağlık sorunu çıktı. Kafamı da başka bir şeye veremiyorum. Bir sonuca ulaşana kadar doktora gidicez. Bu süre içinde izinliyim. Akşamları gelip menü almaya çalışıcam geç de olsa. Olmazsa toplu alıcam. Şu an listedeki herkes menülerini vakitli gönderiyor zaten. Taşkınlık olursa en geç ertesi gün egzersiz yapmamız gerektiğini biliyorsunuz. Bir hedefimiz var️
Sağol delficim inşallahÇok geçmiş olsunChocolita , acil şifalar diliyorum.
çok geçmiş olsun canımİyi akşamlar kızlar
Eşimin sağlık sorunu çıktı. Kafamı da başka bir şeye veremiyorum. Bir sonuca ulaşana kadar doktora gidicez. Bu süre içinde izinliyim. Akşamları gelip menü almaya çalışıcam geç de olsa. Olmazsa toplu alıcam. Şu an listedeki herkes menülerini vakitli gönderiyor zaten. Taşkınlık olursa en geç ertesi gün egzersiz yapmamız gerektiğini biliyorsunuz. Bir hedefimiz var️
Geçmiş olsun canımİyi akşamlar kızlar
İyi akşamlar kızlar
İyi akşamlar hanımlar
Bugün menüyü erken gönderiyorum
Sabah,
İki şu parça etli ekmek yedim oğluma ısıtmıştım da
Ara öğün,
Bir fincan şekersiz Türk kahvesi yanına da 2-3 parça Çikolata yedim
Akşam,
Bir tabak kıymalı karnabahar yemeği 9-10 kaşık pilav
Su1 lt şuanlık bu aralar su miktarını arttıramıyorum onun için uygulama edineceğim
Adım 7K
Chocolita
Bonus
İyi akşamlar
Menüm
Sabah 2 dilim tm buğday ekmeğinden tost yeşillik 5zeytin
Öğlen misafirim vardı
Bı kase patetes salatası 1dilim kek
Domates salatalık peynir
Akşam bı kase kıymalı bezelye yemeği 3kasik yogurt 2salatalik turşusu
Yarım saat oncede 1bardak kefir
Şu 3lt
Spor yok
Böyle listeler çok güzel oluyor evdeki yemeklerle sıkmadan kontrollü şekilde.İyi akşamlar hanımlar menümü yazayım
Sabah patatesli omlet iki zeytin bolca yeşillik yedim.
Akşamda
İki dolma bir çorba tabağı salata iki yemek kaşığı yoğurt yedim
İki set yarim saatlik lesli yaptım![]()
Pilavın çok olmuş aqua çift porsiyon yemişsin.
Etli ekmek miktarını anlamadım ama kahvaltı saatinde gideri var.