• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Selam canım bayanlar. Çok mutluyum. Hedef kilomun da altına düştüm çok şükür. Üstelik dün akşam adet oldum.
Hiç diyet yapamam gibime geliyordu taaaaki bu gruba gelene kadar. Çok iştahlıydım çünkü. Deli gibi yemek yemek istiyordum.
Şimdi bu kilomu korumaya çalışacağım. Sağlıklı besleneceğim. Sağlığım ve mutluluğum için ❤️
Zor olsada imkansız değil. Dilerim herkes önce sağlıklı olsun sonra istediği bedende 🙏🏽

Eklentiler

• IMG_3932.jpeg
    IMG_3932.jpeg
    237,7 KB · Görüntüleme: 8
Selam canım bayanlar. Çok mutluyum. Hedef kilomun da altına düştüm çok şükür. Üstelik dün akşam adet oldum.
Hiç diyet yapamam gibime geliyordu taaaaki bu gruba gelene kadar. Çok iştahlıydım çünkü. Deli gibi yemek yemek istiyordum.
Şimdi bu kilomu korumaya çalışacağım. Sağlıklı besleneceğim. Sağlığım ve mutluluğum için ❤️
Zor olsada imkansız değil. Dilerim herkes önce sağlıklı olsun sonra istediği bedende 🙏🏽
Tebrikler canim 🍀
Tartıda geçen haftaya göre 100 gram artıdayım :olamaz: Chocolita Chocolita Bonus Bonus
Yüzdem +0,1046
(0,1*104,6÷100=0,1046)
Haftaya düzelir inşallah canim sıkma canini 🤗

Günaydınnnn
Güne çok güzel uyandım çünkü 2.1 kilo vermişim 💃💃💃💃 Üstelik diyete cumartesi bile başlamamıştım pazartesi başlamıştım yani sadece 5 günde 🥳 maşallah 😇 oran olarakta 2.1/118.3x100=%1.77

Eki Görüntüle 3539033
Süpersin 👏👏👏🔥
Günaydın hanımlar
Geçen hafta:72
Bu hafta:73,85
Fark: +1,85kg
Hem regl hem de kontrolsüzlük motivasyonsuzluk artıyı getirdi. Biliyordum zaten ama canım çok sıkıldı
Chocolita Chocolita
Bonus Bonus
Biraz izin almak ister misin canım? Yine konuşalım muhabbet edelim. Hazırım dediğinde devam edelim. Dersen ki şu an burada olmalıyım o zaman başka. Ama şu an diyete hazır hissetmiyor gibiysen kendine biraz zaman tanıyabilirsin demek istiyorum. Üzme kendini. Hepimiz zaman zaman yaşıyoruz.
Kurallar kısmında regl başlangıcıydı 3 gün egzersizi erteledik, şimdi bir 3 gün daha edecek. Egzersiz ve diyete hazır olman gerekir
Gunaydin 🌸 kilo bildirimim
Baslangic 81.5
Bugun 79.8
Ödem gitmiş haftaya bu kadar gitmez
Bayağı güzel bir eksi tebrikler ❤️
Günaydın 🥰Bende katılabilir miyim😌
Tabi, Boy ve hedef kilonuzu da alayım

Ben notlarımı aldım kızlar. Şimdi anneme geçmek durumundayım. Güzel beslenmeye devam edelim ❤️ Lig şampiyonu ve yeni Yıldızlar bu gece belirlenecek. Malum haftasonu yoğunluğu. Sizi seviyorum 😘

Dayanamadım arabadayken yazayım 🙈

💫 18 Ocak Yıldızlar Ligi 💫

Bu hafta geçen haftanın liste yıldızlarından Sismaniye Sismaniye ve G gelgor karşılaşmamız vardı
Ve şampiyonnnn alev ateş yüzdesiyle Sismaniye Sismaniye Oldu. -2.638 🔥🔥🔥👏👏🤩

Tebrik ederim canım bu hafta beslenme egzersiz her şey çok güzeldi

🎁 2 gün dokunulmazlık hakkın var

1000012689.jpg

2. miz G gelgor -1.300 yüzdeyle karşılaşmanın hakkını verdi 💪 çok güzel bir yüzde tebrik ederim canım. Çabana iradene sağlık ❤️

🎁 1 öğün ödülümüz var

Selam kızlar
Yarın tartı ama ben 2 cezamı yapamadım 40 dk egzersiz 10 bin adımda kaldım. Bu hafta işlerim yoğundu evden destek oluyorum firmalara vakit olmadı hiç.

Sabah
2 wasa
Lor peynirli omlet
1 Çeri domates
1 salatalık yedim

Ara tapmadım
Aksam
yarım kase mercimek çorbası
Tursu(umarım ödem yapmaz 2-3 tane kucuk salatalık yedim)
Kurufasulye 3-4 kaşık
2 kaşık pilav
1 tane de baby patates yedim fırında zeytinyağlı
Bir de salata yedim biraz
Canım sen bu egzersiz cezası aldığında regl miydin geçen hafta

Bu hafta yüzdeler yıkılıyor 🔥 herkes Yıldız aslında. Bende dahil olucam inşallah hep beraber hedefe koşalım 🥰☘️
Arabada gelirken ilk sayfayı da güncelledim
2 + mız var bu hafta ohbb ohbb sweetgirlcandy sweetgirlcandy

Back