• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Canım kızçeler hiç güzel cümleler kurmayı da beceremem ama beni tanıyan çok candan biri olduğumu söyler kendimi hiç ifade edebilen biri de değilimdir ki hele bunu yazıya dökmeyi kattiyen beceremem uzun lafın kısası hepsicenizi çok sevdim burayı çok sevdim vee çok güzel şeyler başarıyoruz işte tamda bu hafta da biliyorum ve diliyorum ki çook güzel eksiler vericez yeter ki isteyelim değilmi hepimize yeni haftamız hayırlı olsuuunn
Lütfen önceliğimiz minimum 3 litre su ve mümkün ise bitki çayı olsun ve menü bildirimlerimizi lütfen unutmayalım cannıımm kızçeler :KK74: :KK36:

@Azmet5255
@Jou
@Lotus1234
@Ankee
@urfaktefek
@tomrs
@sibel_84
bnnu bnnu
B Beklenen2
@s i d e l y a
yazarhanim35 yazarhanim35
Sem2024 Sem2024
Hayırlı olsun kaptanım

Afiyet olsun c.tesi ödülü tahin oluyor sanırım çok da kaçırmamışsın kaptanım ❤️

Afiyet olsun canım ❤️ ok çiko ödül de pekiii mega çiğköfte ne oluyürrr 🤔 o dürümle yapılan bir şey değil mi 🥰

Afiyet olsun kararında bir ödül günü olmuş e ne oldu reçel 🤭

Afiyet olsun gayet güzel menü ❤️

Afiyet olsun canım ❤️ geçmiş olsun tekrar 🙏

Afiyet olsun ❤️ sen dengelersin

Afiyet olsun c.tesiye göre güzel menü ❤️🥰

Afiyet olsun ekmekler beyaz ekmek değildir umarım 🙏 ödül bir dilim normal 🥰 kardeşinin doğum günü kutlu olsun 🙏

Afiyet olsun ❤️ sabah hem tost hem omlet fazla olmuş akşam da 1 lahmacun fazla olmuş ama bugün birşey demiyorum ❤️

Afiyet olsun canım ❤️ sadece geç vakit olduğu için sıkıntı ama ödül günümüz 🥰

Afiyet olsun ❤️ canım ödül günü de hani sevdiğimiz bir yiyecekten 1 porsiyon yiyecektik ya 🙈 senin akşam yemeği komple bütün haftaya denk gelmiş kız o 12 sarma üstüne börek falan nasıl yedin şaştım 🥴 Yarın suyu biraz daha arttıralım canım bir de evde olacaksan da min.20 dk odadan odaya yürüme yapmaya çalışalım 🙏

Afiyet olsun ❤️
Maalesef beyaz ekmek kmek ekmeğim bitmişti bugün alcam inşallah 🤦🏼‍♀️

Kızlar bildirimlerinizi bekliyoruz iyi misiniz ? Bir sorun yoktur umarım :dua:

@sibel_84
@Efenin_Annesi
Tesnim1903 Tesnim1903
Kaptanım coook özür dılerım kusuruma bakmayın 2 aydır ev sahıbı evden çıkın dıye rahatsız edıyordu dün ev bakmaya gıttım tuttuk ışlemlerı halledelım derken bıldırım yapmayı unuttum
Geçen hafta 72.
Bu hafta 71.7 (fazla da bışey veremedım)
Ben biraz ara vermek ıstıyorum taşınma işini halledene kadar

Eklentiler

• IMG_2960.jpeg
    IMG_2960.jpeg
    77,2 KB · Görüntüleme: 12
Kaptanım coook özür dılerım kusuruma bakmayın 2 aydır ev sahıbı evden çıkın dıye rahatsız edıyordu dün ev bakmaya gıttım tuttuk ışlemlerı halledelım derken bıldırım yapmayı unuttum
Geçen hafta 72.
hayırlı olsun canım. Allah kolaylık versin

İyi aksamlar kızlarcim. Çok yoğun bir pazar günüydü. Ekmeğimi pisirdim. ( pandemiden beri kendim yapiyorum). Çocuklar kurabiye istedi tahinli cevizli kurabiye yaptım . Akşam yemeğimizde hazır . Menüyü yazıyorum.

Sabah 09.00 1 dilim k.ekmegi 1 haşlanmış yumurta 1 dilim peynir 5 zeytin 1 kaşık ev yapımı sos çay
Ara 12. Kahve 1 kurabiye
Öğle akşam birazdan yerim. 1 kepçe engelin çorbası, 2 dilim palamut yarım haşlanmış patates bol salata 1 dilim ekmek ve maden suyu içerim.
Su 3litreyi geçti.
Valla evde 4 döndüm spor başka yok 🙈

LenaG LenaG Cakinin Gelini Cakinin Gelini 🌺

Geçen hafta 72.
Canım benim sen böyle sıkıntın olduğunu desene bana ben de diyorum bu kız sadece cumartesi bildirim yapıp gidiyor arada hiç yok izinli olarak kayıt etmiştim seni
Yeni evin hayırlı olsun mutlulukla huzurla oturun ev kadar ev sahibi de önemli inşallah kurallara uyan ve vicdanlı birine denk gelmişsinizdir 🙏

Ayyy yağmuru, kapalı havayı çok severim bu kışta çook kar yağsın amin :dua:
Günaydın canım ❤
Bende bendeeee ❤️❤️❤️
LenaG LenaG
Dün menüsü 12 Ekim

Kahvaltı 5,6 yok menemen 1 dilim ekmek çay

Ara kahve minik çikolata

Akşam 17:30 1,5 lahmacun salata

Akşam 23:00 kayısı çayı

Spor yok su 2,5 litre
🧡
Çok güzel menü afiyet olsun ❤️
İyi aksamlar kızlarcim. Çok yoğun bir pazar günüydü. Ekmeğimi pisirdim. ( pandemiden beri kendim yapiyorum). Çocuklar kurabiye istedi tahinli cevizli kurabiye yaptım . Akşam yemeğimizde hazır . Menüyü yazıyorum.

Sabah 09.00 1 dilim k.ekmegi 1 haşlanmış yumurta 1 dilim peynir 5 zeytin 1 kaşık ev yapımı sos çay
Ara 12. Kahve 1 kurabiye
Öğle akşam birazdan yerim. 1 kepçe engelin çorbası, 2 dilim palamut yarım haşlanmış patates bol salata 1 dilim ekmek ve maden suyu içerim.
Su 3litreyi geçti.

Afiyet olsun güzel dengeli bir menü olmuş ❤️

Geçen hafta 72.
Hayırlı olsun umarım daha iyi olmuştur ☺️

Ara 12. Kahve 1 kurabiye
Su 3litreyi geçti.

Sabahki ekmek kurabiye ve patatesin bir günde beraber olması beni düşündürdü onun haricinde afiyet olsun 😋

Ama gerçekten öyle bi enerji geçiyor buraya maşallah daim olsun diyelim 🌸🤲🏻
İki oldu ama kabızlık için bişeyler yapacağım bugün Apaform içeyim diyorum, afedersin resmen yırtıldı hissettim 🥺 ay ne zor ya Allah kimseye vermesin

Bir iki gün müsaade et canım vedalaşayım bi daha görmek istemiyorum kendisini 🤣🤣🤣

Kız kendim için demiştim onu 🤭

Üzüldüm canım uzakta zor oluyor bi de gurbet daha zor Rabbim özlemini çok aratmayacak güzellikler nasip etsin sana orda 🤲🏻

Teşekkür ederim fıstığım 🥰 telafi ederiz inşallah çok bişey yemedim bence de 🤭🤣

Ahahahha aynıyız canım ben de öyleyim şu içiyorum tartılıyorum yemek yiyorum tartılıyorum lavaboya gidiyorum bi daha tartılıyorum🤣🤣🤣

Ayyy çok sevindim canım ya o pis kokunun gitmesine ama dikkat et mideni tekrar üşütme 😘

Hayırlı güzel yaşlar diliyorum kardeşine 🌸

Ahaha kaptaniçem şöyle ki normal de yesem mega da yesem aynı lavaş. İçindeki malzemeye göre mega oluyor 🤣 ya bi de tansiyonum düştü çarşıda en masum o vardı cumartesi dedim yedim 🤭inşallah telafi edeceğim merak etme 😘

Kıtalar arası diyorsun🤣 iyi gezmeler kaptaniçemmmm🌸

Ne içcennn :ıslık: :confused: :KK53:
Amin canım.

Ay bende üstüme alındım😂😂

Ara 12. Kahve 1 kurabiye
Su 3litreyi geçti.

bizde de akşam yemeğinde palamut var. afiyet olsun canım 😍

LenaG LenaG dolar milyoneri dolar milyoneri
13 Ekim menüm

10:00
2 sütlü kahve
1 avuç tuzsuz yer fıstığı

11:30
1 lahmacun
Bol salata

13:45
1 sade Türk kahvesi

14:00
Peynirli salata

Dün biraz rahat beslendim bu gün dengelemek istedim.

Saat 18:00 gibi sade Türk kahvesi içerim belki

Su 2 litre olur
Spor
yürüyüşe çıktım akşam eve gidince fotoğraf atarım

Bu gün doğum gününe katıldım tadımlık olarak bile birşey yemedim😃

Back