- 8 Şubat 2017
- 2.011
- 9.402
- 158
Teşekkür ederim sağol canım ❤Canım ben onu sütle yapıyordum, duble fincan ölçüsü bu
fincan kadar süt
1 tk kahve
1tk kakao
1 çk tarçın
Beraber pişirip içiyordum
Bol bol yağ yaktırsın inşallah![]()
![Tulip :tulip: 🌷](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f337.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim sağol canım ❤Canım ben onu sütle yapıyordum, duble fincan ölçüsü bu
fincan kadar süt
1 tk kahve
1tk kakao
1 çk tarçın
Beraber pişirip içiyordum
Bol bol yağ yaktırsın inşallah![]()
O da olabilir aslındaBelki bişey ısırmıştır, Belkide şimdi aklıma geldi yastığındaki madde (yün, kauçuk vb) alerji yapıyor olabilir mi
Hayırlı olsun kaptanımCanım kızçeler hiç güzel cümleler kurmayı da beceremem ama beni tanıyan çok candan biri olduğumu söyler kendimi hiç ifade edebilen biri de değilimdir ki hele bunu yazıya dökmeyi kattiyen beceremem uzun lafın kısası hepsicenizi çok sevdim burayı çok sevdim vee çok güzel şeyler başarıyoruz işte tamda bu hafta da biliyorum ve diliyorum ki çook güzel eksiler vericez yeter ki isteyelim değilmi hepimize yeni haftamız hayırlı olsuuunn
Lütfen önceliğimiz minimum 3 litre su ve mümkün ise bitki çayı olsun ve menü bildirimlerimizi lütfen unutmayalım cannıımm kızçeler![]()
@Azmet5255
@Jou
@Lotus1234
@Ankee
@urfaktefek
@tomrs
@sibel_84
bnnu
B Beklenen2
@s i d e l y a
yazarhanim35
Sem2024
Rica ederim yağdan bol bol eksi olsun inşallah canımTeşekkür ederim sağol canım ❤![]()
Maalesef beyaz ekmek kmek ekmeğim bitmişti bugün alcam inşallahAfiyet olsun c.tesi ödülü tahin oluyor sanırım çok da kaçırmamışsın kaptanım
Afiyet olsun canımok çiko ödül de pekiii mega çiğköfte ne oluyürrr
o dürümle yapılan bir şey değil mi
Afiyet olsun kararında bir ödül günü olmuş e ne oldu reçel
Afiyet olsun gayet güzel menü
Afiyet olsun canımgeçmiş olsun tekrar
Afiyet olsunsen dengelersin
Afiyet olsun c.tesiye göre güzel menü
Afiyet olsun ekmekler beyaz ekmek değildir umarımödül bir dilim normal
kardeşinin doğum günü kutlu olsun
Afiyet olsunsabah hem tost hem omlet fazla olmuş akşam da 1 lahmacun fazla olmuş ama bugün birşey demiyorum
Afiyet olsun canımsadece geç vakit olduğu için sıkıntı ama ödül günümüz
Afiyet olsuncanım ödül günü de hani sevdiğimiz bir yiyecekten 1 porsiyon yiyecektik ya
senin akşam yemeği komple bütün haftaya denk gelmiş kız o 12 sarma üstüne börek falan nasıl yedin şaştım
Yarın suyu biraz daha arttıralım canım bir de evde olacaksan da min.20 dk odadan odaya yürüme yapmaya çalışalım
Afiyet olsun![]()
Çalışıyorum ablam. Lena ile özelden de yazisiyoruz orada bile düzenli okuyamıyorum. Günaydın deyip kopuyorum. Gelen mesajları karşılıksız bırakmamak için geliyorum buralaradaAslında burda güzel şeyler duyuyorsun, daha fazla mı gelsen![]()
Aynen hep aklimdalar amaAz kaldı son 1 gün sanırım serinleyecek bu hafta
Aynenn bende öyleyim canım ama buradan uzaklaşmak iyi gelmiyor
Sağol gezom iyiyim bende sadece sağlıklı beslenme modundan uzaklardayim ama toparlayacagim insalahh
Sağol canım ❤Hayırlı olsun kaptanım
Kaptanım coook özür dılerım kusuruma bakmayın 2 aydır ev sahıbı evden çıkın dıye rahatsız edıyordu dün ev bakmaya gıttım tuttuk ışlemlerı halledelım derken bıldırım yapmayı unuttumKızlar bildirimlerinizi bekliyoruz iyi misiniz ? Bir sorun yoktur umarım
@sibel_84
@Efenin_Annesi
Tesnim1903
hayırlı olsun canım. Allah kolaylık versinKaptanım coook özür dılerım kusuruma bakmayın 2 aydır ev sahıbı evden çıkın dıye rahatsız edıyordu dün ev bakmaya gıttım tuttuk ışlemlerı halledelım derken bıldırım yapmayı unuttum
Geçen hafta 72.
Bu hafta 71.7 (fazla da bışey veremedım)
Ben biraz ara vermek ıstıyorum taşınma işini halledene kadar
İlki sonu fark etmez bahar seviyorum benBen kışı seviyorummm![]()
Canım benim sen böyle sıkıntın olduğunu desene bana ben de diyorum bu kız sadece cumartesi bildirim yapıp gidiyor arada hiç yok izinli olarak kayıt etmiştim seniKaptanım coook özür dılerım kusuruma bakmayın 2 aydır ev sahıbı evden çıkın dıye rahatsız edıyordu dün ev bakmaya gıttım tuttuk ışlemlerı halledelım derken bıldırım yapmayı unuttum
Geçen hafta 72.
Bende bendeeeeAyyy yağmuru, kapalı havayı çok severim bu kışta çook kar yağsın amin
Günaydın canım ❤
Çok güzel menü afiyet olsunLenaG
Dün menüsü 12 Ekim
Kahvaltı 5,6 yok menemen 1 dilim ekmek çay
Ara kahve minik çikolata
Akşam 17:30 1,5 lahmacun salata
Akşam 23:00 kayısı çayı
Spor yok su 2,5 litre
![]()
Afiyet olsun güzel dengeli bir menü olmuşİyi aksamlar kızlarcim. Çok yoğun bir pazar günüydü. Ekmeğimi pisirdim. ( pandemiden beri kendim yapiyorum). Çocuklar kurabiye istedi tahinli cevizli kurabiye yaptım . Akşam yemeğimizde hazır . Menüyü yazıyorum.
Sabah 09.00 1 dilim k.ekmegi 1 haşlanmış yumurta 1 dilim peynir 5 zeytin 1 kaşık ev yapımı sos çay
Ara 12. Kahve 1 kurabiye
Öğle akşam birazdan yerim. 1 kepçe engelin çorbası, 2 dilim palamut yarım haşlanmış patates bol salata 1 dilim ekmek ve maden suyu içerim.
Su 3litreyi geçti.
Valla evde 4 döndüm spor başka yok
LenaG
Cakinin Gelini
![]()
Hayırlı olsun umarım daha iyi olmuşturKaptanım coook özür dılerım kusuruma bakmayın 2 aydır ev sahıbı evden çıkın dıye rahatsız edıyordu dün ev bakmaya gıttım tuttuk ışlemlerı halledelım derken bıldırım yapmayı unuttum
Geçen hafta 72.
Sabahki ekmek kurabiye ve patatesin bir günde beraber olması beni düşündürdü onun haricinde afiyet olsunİyi aksamlar kızlarcim. Çok yoğun bir pazar günüydü. Ekmeğimi pisirdim. ( pandemiden beri kendim yapiyorum). Çocuklar kurabiye istedi tahinli cevizli kurabiye yaptım . Akşam yemeğimizde hazır . Menüyü yazıyorum.
Sabah 09.00 1 dilim k.ekmegi 1 haşlanmış yumurta 1 dilim peynir 5 zeytin 1 kaşık ev yapımı sos çay
Ara 12. Kahve 1 kurabiye
Öğle akşam birazdan yerim. 1 kepçe engelin çorbası, 2 dilim palamut yarım haşlanmış patates bol salata 1 dilim ekmek ve maden suyu içerim.
Su 3litreyi geçti.
LenaG
Cakinin Gelini
![]()
Amin canım.Ama gerçekten öyle bi enerji geçiyor buraya maşallah daim olsun diyelim
İki oldu ama kabızlık için bişeyler yapacağım bugün Apaform içeyim diyorum, afedersin resmen yırtıldı hissettimay ne zor ya Allah kimseye vermesin
Bir iki gün müsaade et canım vedalaşayım bi daha görmek istemiyorum kendisini
Kız kendim için demiştim onu
Üzüldüm canım uzakta zor oluyor bi de gurbet daha zor Rabbim özlemini çok aratmayacak güzellikler nasip etsin sana orda
Teşekkür ederim fıstığımtelafi ederiz inşallah çok bişey yemedim bence de
Ahahahha aynıyız canım ben de öyleyim şu içiyorum tartılıyorum yemek yiyorum tartılıyorum lavaboya gidiyorum bi daha tartılıyorum
Ayyy çok sevindim canım ya o pis kokunun gitmesine ama dikkat et mideni tekrar üşütme
Hayırlı güzel yaşlar diliyorum kardeşine
Ahaha kaptaniçem şöyle ki normal de yesem mega da yesem aynı lavaş. İçindeki malzemeye göre mega oluyorya bi de tansiyonum düştü çarşıda en masum o vardı cumartesi dedim yedim
inşallah telafi edeceğim merak etme
Kıtalar arası diyorsuniyi gezmeler kaptaniçemmmm
Ne içcennn![]()
![]()
![]()
bizde de akşam yemeğinde palamut var. afiyet olsun canımİyi aksamlar kızlarcim. Çok yoğun bir pazar günüydü. Ekmeğimi pisirdim. ( pandemiden beri kendim yapiyorum). Çocuklar kurabiye istedi tahinli cevizli kurabiye yaptım . Akşam yemeğimizde hazır . Menüyü yazıyorum.
Ara 12. Kahve 1 kurabiye
Su 3litreyi geçti.
LenaG
Cakinin Gelini
![]()