• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kizlarcigim bugünkü menüm

Sabah 2 galeta 1 dilim peynir açık limonlu çay

Ara nane limon çayı 2 ceviz

Öğle kefir ketentohumu chia tohumu 1/2 avakado ile smoothie

Akşam 1 haşlanmış patates tavuk suyu çorba 1 dilim ekmek LenaG LenaG
6500 adım su 2litre

Çok şükür yumurta kokusu geçti 🤲
Menü çok güzel görünüyor afiyet olsun canım ❤ 🥰
bu arada geçmiş olsun canım 🙏

Bugün ödül günümüz hep takip ediyorum gayet güzel gidiyorsun cumartesiye çok var telafi edeceğini biliyorum afiyet olsun canım benim 😘
Aynen kaptanım telafi edeceğim inşallah 🥰
Afiyet olsun c.tesi ödülü tahin oluyor sanırım çok da kaçırmamışsın kaptanım ❤️

Afiyet olsun canım ❤️ ok çiko ödül de pekiii mega çiğköfte ne oluyürrr 🤔 o dürümle yapılan bir şey değil mi 🥰

Afiyet olsun kararında bir ödül günü olmuş e ne oldu reçel 🤭

Afiyet olsun gayet güzel menü ❤️

Afiyet olsun canım ❤️ geçmiş olsun tekrar 🙏

Afiyet olsun ❤️ sen dengelersin

Afiyet olsun c.tesiye göre güzel menü ❤️🥰

Afiyet olsun ekmekler beyaz ekmek değildir umarım 🙏 ödül bir dilim normal 🥰 kardeşinin doğum günü kutlu olsun 🙏

Afiyet olsun ❤️ sabah hem tost hem omlet fazla olmuş akşam da 1 lahmacun fazla olmuş ama bugün birşey demiyorum ❤️

Afiyet olsun canım ❤️ sadece geç vakit olduğu için sıkıntı ama ödül günümüz 🥰

Afiyet olsun ❤️ canım ödül günü de hani sevdiğimiz bir yiyecekten 1 porsiyon yiyecektik ya 🙈 senin akşam yemeği komple bütün haftaya denk gelmiş kız o 12 sarma üstüne börek falan nasıl yedin şaştım 🥴 Yarın suyu biraz daha arttıralım canım bir de evde olacaksan da min.20 dk odadan odaya yürüme yapmaya çalışalım 🙏

Afiyet olsun ❤️
Teşekkür ederim kaptanım 🥰 O iş bende😂

Afiyet olsun c.tesi ödülü tahin oluyor sanırım çok da kaçırmamışsın kaptanım ❤️

Afiyet olsun canım ❤️ ok çiko ödül de pekiii mega çiğköfte ne oluyürrr 🤔 o dürümle yapılan bir şey değil mi 🥰

Afiyet olsun kararında bir ödül günü olmuş e ne oldu reçel 🤭

Afiyet olsun gayet güzel menü ❤️

Afiyet olsun canım ❤️ geçmiş olsun tekrar 🙏

Afiyet olsun ❤️ sen dengelersin

Afiyet olsun c.tesiye göre güzel menü ❤️🥰

Afiyet olsun ekmekler beyaz ekmek değildir umarım 🙏 ödül bir dilim normal 🥰 kardeşinin doğum günü kutlu olsun 🙏

Afiyet olsun ❤️ sabah hem tost hem omlet fazla olmuş akşam da 1 lahmacun fazla olmuş ama bugün birşey demiyorum ❤️

Afiyet olsun canım ❤️ sadece geç vakit olduğu için sıkıntı ama ödül günümüz 🥰

Afiyet olsun ❤️ canım ödül günü de hani sevdiğimiz bir yiyecekten 1 porsiyon yiyecektik ya 🙈 senin akşam yemeği komple bütün haftaya denk gelmiş kız o 12 sarma üstüne börek falan nasıl yedin şaştım 🥴 Yarın suyu biraz daha arttıralım canım bir de evde olacaksan da min.20 dk odadan odaya yürüme yapmaya çalışalım 🙏

Afiyet olsun ❤️
Telafi yapacam kaptanım zaten mide fesati geçiriyorum 🤣🤣 dün aşırı bir kontrolsuzluk oldu 🙈

Canım kızçeler hiç güzel cümleler kurmayı da beceremem ama beni tanıyan çok candan biri olduğumu söyler kendimi hiç ifade edebilen biri de değilimdir ki hele bunu yazıya dökmeyi kattiyen beceremem uzun lafın kısası hepsicenizi çok sevdim burayı çok sevdim vee çok güzel şeyler başarıyoruz işte tamda bu hafta da biliyorum ve diliyorum ki çook güzel eksiler vericez yeter ki isteyelim değilmi hepimize yeni haftamız hayırlı olsuuunn
Lütfen önceliğimiz minimum 3 litre su ve mümkün ise bitki çayı olsun ve menü bildirimlerimizi lütfen unutmayalım cannıımm kızçeler :KK74: :KK36:

Azmet5255 Azmet5255
@Jou
Lotus1234 Lotus1234
Ankee Ankee
@urfaktefek
@tomrs
@sibel_84
@bnnu
@Beklenen2
@s i d e l y a
@yazarhanim35
Sem2024 Sem2024

Ben hangi takımdayım neyim ne yapıyorum takıma alındım mı ☺️
Pazar gpnleri çok yoğun oluyorum ancak işte gayet rahat takip edebiliyorum, bi de telefondan çok karıştırıyorum alışınca bilgisayara...
Dün menüm
SABAH: 09:30yarım simit salamlı omlet peynir zeytin
11.00 türk kahvesi
14.00 patates kısartması 😞😞
18.00 4 maydonozlu ev köftesi yeşillkli salata 2 dilim tb ekmeği yarım kase çiğ semizotu yoğurt
20.00 5-6 şam fıstığı soda limon
Su 1,5 LT

bugün en sonunda adım sayar saatimi ve şarjımı buldum taktım artık 8.000 adımlara başlıyorum 💪🏻

Pazar gpnleri çok yoğun oluyorum ancak işte gayet rahat takip edebiliyorum, bi de telefondan çok karıştırıyorum alışınca bilgisayara...
Dün menüm
11.00 türk kahvesi
18.00 4 maydonozlu ev köftesi yeşillkli salata 2 dilim tb ekmeği yarım kase çiğ semizotu yoğurt
Su 1,5 LT

bugün en sonunda adım sayar saatimi ve şarjımı buldum taktım artık 8.000 adımlara başlıyorum 💪🏻
Kırmızıda yoksun canım
Maviye sormak lazım

Dün menüm
11.00 türk kahvesi
Su 1,5 LT

Afiyet olsun canım❤
Patates kızartması dünün ödülü olmuş telafisi mümkün 😘 suyu da fazlalaştıralım ki cumartesi yüzümüz gülsün mavi takımdasın hoşgeldin canım 🤗

Herkese İYİ PAZARLAR ♥️🙋🏻‍♀️🙏🏻🌸
Eline bir kagit kalem alip kendine bir liste hazirla istersrn. Fat secret programından faydalananilirsin. Cok sıkma, cok da rahat davranma. Sürdürülebilir bir listen olsun. Ben oyle bir haxirlik yaptim bakalim, bu hafta cok sıkabilirim ac gezerim , protein agirlikli yerim derken bir baktim karbonhidrat kaciriyorum. Bu hafta 3 ogun 1400 kal civari , sporu abartmadan yapicam. Sen kilo qldin ben de 100 g eksildim , mantiken ikimizi de iyi bir eksi bekliyor tabi dikkat edersek :KK39:
Tamam canım bugünün planını yapmaya çalıştım.Bundan sonrasında hazırlıklı planlı gitmek gerek.
İnan bana bu hafta birlikte güzel şeyler başarıcaz canım önce kendimize inanalım ve önümüzdeki cumartesi gününe hedeflenelim vee yüzümüz gülsün 🤗
İnşallah kaptanım 🙏🏻🙏🏻😍 desteğin için tşk ederim
🌸
Bugün ödül günümüz oldu ama lütfen minimum 2.5 litre su olsun çok hızlı arka arkaya değil güne bölerek hızlı içtiğimiz de wc ye koşuyoruz yavaş içince bu durum ortadan kalkar vee ben 3 litre nin altına düşünce kilo vermem dahada güçleşiyor gece gündüz su ve bitki çayı içelim
Afiyet olsun canım :KK60:
Bugün suyu artırıp bitki çayı tüketmeye calisacagim en çokta ruhumu beslemeye çalışacağım en önemlisi de bu içimiz herşeye bazen o karar veriyor modumuz yani...
Canım stres yapma bazen duygusal açlık çok oluyor. Yedikçe yemek istiyorsun
Bir ara çok çok aşırı zorlandım
Ama tedbiri elden bırakmamak gerekiyor.
Sonra bir bakıyorsun güzel eksiler geliyor 🥰
Sen başarırsın sana güveniyorum bu geçici bir durum öyle düşün.
Evet dimi canım iyi ki varsınız canım kadınlar ayy 😢bugün Kadınlar kulübü ile sağlıklı beslenme mücadeleme başladığım günden bu yana 💯.günüm 🙏🏻🙋🏻‍♀️
Canım kızçeler hiç güzel cümleler kurmayı da beceremem ama beni tanıyan çok candan biri olduğumu söyler kendimi hiç ifade edebilen biri de değilimdir ki hele bunu yazıya dökmeyi kattiyen beceremem uzun lafın kısası hepsicenizi çok sevdim burayı çok sevdim vee çok güzel şeyler başarıyoruz işte tamda bu hafta da biliyorum ve diliyorum ki çook güzel eksiler vericez yeter ki isteyelim değilmi hepimize yeni haftamız hayırlı olsuuunn
Lütfen önceliğimiz minimum 3 litre su ve mümkün ise bitki çayı olsun ve menü bildirimlerimizi lütfen unutmayalım cannıımm kızçeler :KK74: :KK36:

Azmet5255 Azmet5255
@Jou
Lotus1234 Lotus1234
Ankee Ankee
@urfaktefek
@tomrs
@sibel_84
@bnnu
@Beklenen2
@s i d e l y a
@yazarhanim35
Sem2024 Sem2024
Sen benim için çok önemlisin kaptanım ilk başladığım gunlerdede senin takımındaydim desteğini hiç çekmedin Kaptaniçem LenaG LenaG gibi sizleri çok seviyorum ♥️♥️♥️
Bugün Liste planım
LenaG LenaG C cakiningelini

Back