• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Sabit gelmedim şükürler olsun 😀😀
200 gr vermişim

0,34 yüzde olarak da 😬

Eklentiler

• IMG_9504.jpeg
    IMG_9504.jpeg
    172,8 KB · Görüntüleme: 6
Merhaba hanımlaaar, geri döndümmm 😍😍

Foruma ara ara giriyordum ama tam olarak hazır hissetmediğim için aranıza dönemedim. Şimdiyse hazır hissediyorum.

Yeni yıl benim için gayet iyi başladı inşallah böyle devam eder. Sizler de çok iyisinizdir umarım.

Yarın tartı günü ama ben bugün tartıldım yarın pek müsait olamam diye düşündüm. Hedefim 52 kg idi ama onu 53 yapabilir miyiz?

Tartı fotoğrafım da aşağıdaki gibi;

Eki Görüntüle 3538270

Chocolita Chocolita
Bonus Bonus
Hoş geldin canım 💗
Chocolita Chocolita chocom senin icin bunlar 🤭🤭
Ay teşekkürler 🫠 çok seviyorum
De eski nick neydi ya 🙈
Yarın dönüyorum artılarımla🙈 neyse veririz yaaa eskisi gibi değilim şimdiye çoktan bırakmıştım bu halimi sevdim ne olursa olsun pes etmek yok
Hoş geldin sweetim bugün tartı günümüz beklerim 🌺
Yüzdeyi de alabilir miyim canım

Sonunda zinciri kırdık 💪 eksi eksidir
Evet sonunda gerçekten benim tartımda da bir gariplik var ama bence önce 57.7 çıktım ben şokkk imkansız çünkü. Göbeğim falan baya gitti çünkü. Azıcık öne çektim tartıyı kıyafetimi çıkarttım yani üstündekiler 1 kg olamaz sonra böyle çıktı. 3-4 kere tartıldım kesin olduğuna inanmam için.

Evet sonunda gerçekten benim tartımda da bir gariplik var ama bence önce 57.7 çıktım ben şokkk imkansız çünkü. Göbeğim falan baya gitti çünkü. Azıcık öne çektim tartıyı kıyafetimi çıkarttım yani üstündekiler 1 kg olamaz sonra böyle çıktı. 3-4 kere tartıldım kesin olduğuna inanmam için.
Bu hafta biraz dikkatle sağlamasını alırız canım garanti olur

Sismaniye Sismaniye liste yıldızı olduğun için tartıyı özelden alıcam unutma canım. Dün yazamadım. Biraz sıkıntılı bir şeyler yaşıyorum. Bugünde annemde olacağım

Tartıları 3 den önce göndermeyi Unutmayalım. Döndüğümde güncellemeleri yapıcam ✨
Tamamdir canim sıkıntılar feraha ciksin insallah

Back