• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Bu hafta yüzdeler yıkılıyor 🔥 herkes Yıldız aslında. Bende dahil olucam inşallah hep beraber hedefe koşalım 🥰☘️
Arabada gelirken ilk sayfayı da güncelledim
2 + mız var bu hafta @ohbb sweetgirlcandy sweetgirlcandy
3 gün egzersizimiz var kızlar zaten biliyorsunuz 20 dk youtube görüntülü leslie/egzersiz veya 6.000 adım
sweetgirlcandy sweetgirlcandy aylık sonuç + olduğu için 1 uyarı geldi 2. Uyarı oldu. Haftaya güzel bir yüzdeyle bunu sildirebilirsin

Moral bozmak yok. Bozup saldıkça daha da çok kilo alıyoruz bundan bir fayda göremedik. Zaman zaman hepimiz kilo aldık haftalarca sabit kaldığımız oldu, olabilir. Birbirimize destek olarak devam edeceğiz ❤️
Merhaba Chocolita Chocolita ben de tartıda artı geldim canım. +100 gr artıdayım. 3 gün cezamı yapacağım haftaiçinde.

Bu hafta yüzdeler yıkılıyor 🔥 herkes Yıldız aslında. Bende dahil olucam inşallah hep beraber hedefe koşalım 🥰☘️
3 gün egzersizimiz var kızlar zaten biliyorsunuz 20 dk youtube görüntülü leslie/egzersiz veya 6.000 adım
sweetgirlcandy sweetgirlcandy aylık sonuç + olduğu için 1 uyarı geldi 2. Uyarı oldu. Haftaya güzel bir yüzdeyle bunu sildirebilirsin

Moral bozmak yok. Bozup saldıkça daha da çok kilo alıyoruz bundan bir fayda göremedik. Zaman zaman hepimiz kilo aldık haftalarca sabit kaldığımız oldu, olabilir. Birbirimize destek olarak devam edeceğiz ❤️
Merhaba Chocolita Chocolita ben de tartıda artı geldim canım. +100 gr artıdayım. Haftaiçinde 3 gün cezamı yaparım.

Selam canım bayanlar. Çok mutluyum. Hedef kilomun da altına düştüm çok şükür. Üstelik dün akşam adet oldum.
Hiç diyet yapamam gibime geliyordu taaaaki bu gruba gelene kadar. Çok iştahlıydım çünkü. Deli gibi yemek yemek istiyordum.
Şimdi bu kilomu korumaya çalışacağım. Sağlıklı besleneceğim. Sağlığım ve mutluluğum için ❤️
Zor olsada imkansız değil. Dilerim herkes önce sağlıklı olsun sonra istediği bedende 🙏🏽
tebrik ederim canımmm

Selam kızlar menümü paylaşayım
Sabah yemedim
Öğlen
Kısır yedim 1 tabak 1 tane tam buğday poğaça yedim
Aslında akşam yemeyecektim eşim balık yapmış ben yokken ziyan olmasın diye yedim vallahi bozuldu yemem deyince 😀
2 parça palamut yedim fırında yapmıştı
Biraz da salata

Ühühühü izinliydim geçen hafta yine mi yedim cezayı 🙈uyarı bari olmasaydı 😂😂 cezayı yaparım daha iyi oluyor benim için
Elti adayının yanında hemde yemem olur mu zinhar olmaz 😬
Ahahaha valla yiyemedim de ya ahsenden dolayı sarma yedim bi. Gömecektim tabağı🤭😂😂😂

Merhabalar🌸🌺
Chocolita Chocolita Bonus Bonus
18 Ocak, Cumartesi günü
*1 haşlanmış yumurta
*6 yeşil zeytin
*2 dilim peynir
*1 tatlı kaşığı vişne reçeli
*1 çay kaşığı tereyağı
*1 dilim ekmek
Akşam,
*1 tabak kıymalı ıspanak yemeği
*3 y.k. sarımsaklı yoğurt
*1 dilim ekmek
Su:1 lt.
Adımlarım: 2634
İyi geceler.

Eklentiler

• 1000073426.jpg
    1000073426.jpg
    73,1 KB · Görüntüleme: 1
Bugün karmaşık bi gün oldu. Kahvaltı ta ikindiyi buldu geçiştirme oldu. Akşam zaten yemeyecek gittiğim yerde atıştıracaktım orda da sarma yiyebildim sadece.

Kahvaltı

Menemen
2 halka sucuk
3 dilim ekmek
Çay

Akşam

4 tane sarma
Çay
1 avuç leblebi
5 tane badem

Su çok aşırı az 1 litre ancak oldu. 2 ye tamamlayacağım ama

Bonus Bonus Chocolita Chocolita

1 hafta chocom geçen cumartesi tartı verdim en son. Sonraki cumartesi veririm tartı ama menü vs yazamam şehir dışına çıkcam demiştim
Normalde aylık sonuçta + veya sabit gelinirse uyarı alınıyor ama şöyle yapalım, bundan sonra izin sonrası gelen + tartı, aylık sonuç çıkacak haftaya denk geliyorsa uyarısı olmasın. Sonraki hafta gelen tartıyla aylık duruma bakılsın. Şu ana kadar aylık sonuçtan uyarı alan arkadaşlar izin sonrası haftasına denk gelip almadı. O yüzden kimseye haksızlık da olmaz. Yanlış hatırlıyorsam düzeltebilirsiniz

Back