• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Evet çok oldu az yapıyorum eşim için bu defa biraz fazla olmuş bitsin diye yedim 🥺 etli ekmeğin boyutu el kadar diyebilirim iki tane el kadar yedim 🙂
Pilav yüzünden 45 dk growwithjo ile spor yaptım ama akıllı saatimin şarjı olmadığı için öyle kaldı
Growwith çok iyi ne güzel yapmışsın

iyi aksamlar
Menum
Sabah chia tohumlu su
1 haslanmis yumurta
2 adet tam bugday wasa
surme peynir 1 dilim avokado 1b cubuk tarcinli kahve

Aksam
4k mercimekli pilav salata
2lt su
Adımım

Eklentiler

• 1000011955.jpg
    1000011955.jpg
    44 KB · Görüntüleme: 6
Merhabalar
Chocolita Chocolita Bonus Bonus
6 Şubat,Perşembe günü,
Sabah,
1 dilim tulum peyniri,10 zeytin,1 tatlı kaşığı reçel,az tereyağı ve 1 dilim ekmek yedim.
Arada cafe latte içtim.
Öğlen,
dışarıdaydım. 1 tabak mantı ve salata yedim.
Arada,
1 bardak kefir içtim.
Akşam,
kıymalı yumurta ve zeytinyağlı fasulye yedim.
Su:1,5 lt. içtim.
Adımlarım:3732
Bugün dışarısı çok soğuktu, açık havada yürüyemedim.
İyi geceler.💕💕💐
1000075979.jpg

İyi akşamlar kızlar
Eşimin sağlık sorunu çıktı. Kafamı da başka bir şeye veremiyorum. Bir sonuca ulaşana kadar doktora gidicez. Bu süre içinde izinliyim. Akşamları gelip menü almaya çalışıcam geç de olsa. Olmazsa toplu alıcam. Şu an listedeki herkes menülerini vakitli gönderiyor zaten. Taşkınlık olursa en geç ertesi gün egzersiz yapmamız gerektiğini biliyorsunuz. Bir hedefimiz var ✨
Geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah kolaylikla atlatirsiniz canim

iyi aksamlar
Menum
Sabah chia tohumlu su
1 haslanmis yumurta
2 adet tam bugday wasa
surme peynir 1 dilim avokado 1b cubuk tarcinli kahve

Aksam
4k mercimekli pilav salata
2lt su
Adımım

Maşallah ne güzel menü ve adım 🧿

Merhabalar
6 Şubat,Perşembe günü,
Sabah,
1 dilim tulum peyniri,10 zeytin,1 tatlı kaşığı reçel,az tereyağı ve 1 dilim ekmek yedim.
Arada cafe latte içtim.
Öğlen,
dışarıdaydım. 1 tabak mantı ve salata yedim.
Arada,
1 bardak kefir içtim.
Akşam,
kıymalı yumurta ve zeytinyağlı fasulye yedim.
Su:1,5 lt. içtim.
Adımlarım:3732
Bugün dışarısı çok soğuktu, açık havada yürüyemedim.
İyi geceler.💕💕💐
Eki Görüntüle 3540747

Gayet dengelenmiş menü delfi

İyi akşamlar kızlar
Eşimin sağlık sorunu çıktı. Kafamı da başka bir şeye veremiyorum. Bir sonuca ulaşana kadar doktora gidicez. Bu süre içinde izinliyim. Akşamları gelip menü almaya çalışıcam geç de olsa. Olmazsa toplu alıcam. Şu an listedeki herkes menülerini vakitli gönderiyor zaten. Taşkınlık olursa en geç ertesi gün egzersiz yapmamız gerektiğini biliyorsunuz. Bir hedefimiz var ✨
Geçmiş olun canım❤️

Selam kızlar bu hafta dönecektim Regl oldum haftaya erteledim. Tartım da gelmedi iyi bir tartı önerisi olan var mı ya kargoya vermeyince iptal ettim

Xiaomi Mi Body Composition Scale 2 Yağ Ölçer Fonksiyonlu Akıllı Bluetooth Vücut Analiz Baskülü'nü diyetisyenim önermişti. Mi Band 6 akıllı saatim var, bluetooth ile tartının yazılımına bağlantı kurulabiliyor idi.Detaylı kas, yağ analizi yapılabildiği için Xiaomi önermişti. Bazen şehir dışındayken uzaktan online görüşme ile tartı sonucu istiyordu.

Tefal Body Signal vardı evde,ben onu kullanıyorum Bierfi Bierfi
Kas, yağ ölçümü yapmayayım dersen güvenilir ve uygun fiyatlı olanlardan al derim.

Son düzenleme:

Xiaomi Mi Body Composition Scale 2 Yağ Ölçer Fonksiyonlu Akıllı Bluetooth Vücut Analiz Baskülü'nü diyetisyenim önermişti. Mi Band 6 akıllı saatim var, bluetooth ile tartının yazılımına bağlantı kurulabiliyor idi.Detaylı kas, yağ analizi yapılabildiği için Xiaomi önermişti. Bazen şehir dışındayken uzaktan online görüşme ile tartı sonucu istiyordu.

Tefal Body Signal vardı evde,ben onu kullanıyorum Bierfi Bierfi
Kas, yağ ölçümü yapmayayım dersen güvenilir ve uygun fiyatlı olanlardan al derim.
Xiaomi çok yüksek fiyatlı bence ve ayaklarının altındaki denge yerleri çok oynuyor arkadaşımda var sürekli yanlış ölçüyordu. Bende de muadili vardı onun da aynı yeri oynadı bozuldu açılmıyor. Aslında çok spesifik bi şey istemiyorum o yüzen.

Tefale bakayım canım teşekkür ederim

Xiaomi çok yüksek fiyatlı bence ve ayaklarının altındaki denge yerleri çok oynuyor arkadaşımda var sürekli yanlış ölçüyordu. Bende de muadili vardı onun da aynı yeri oynadı bozuldu açılmıyor. Aslında çok spesifik bi şey istemiyorum o yüzen.

Tefale bakayım canım teşekkür ederim
Rica ederim.🥰
Tefal Bodysignal tartım biraz eski bir model; ama çok daha güvenilir ve doğru sonuç veriyor.
Alışveriş sitesinde en çok satan tartılara baktım. Comedones Dijital baskül(yağ su kas vücut kütle indeksi ölçümü yapıyormuş), fiyatı da uygundu.
Oraya da bir bak istersen Bierfi Bierfi

Son düzenleme:
Merhabalar,
Bonus Bonus Chocolita Chocolita
Sabah kahvaltıda,
1 dilim beyaz peynir,1 dilim kaşar peyniri, 9 zeytin, biber, salatalık,1 çay kaşığı reçel, az tereyağı, 1 dilim ekmek
Öğle yemeğinde,
1 kase erişteli yeşil mercimek çorbası, 100 gr. hindi eti
Akşam yemeğinde,
etli bezelye yemeği,4 y.k. bulgur pilavı yedim.
Arada 1 fincan sade Türk kahvesi içtim.
19:30'dan sonra bir şey yemeyeceğim.
Birazdan 1 fincan Türk kahvesi içeceğim.
Su:2 lt. içtim.
İyi akşamlar.🥰☕🌸🌼🌺💕
1000076019.jpg

İyi akşamlar hanımlar 🦋

Sabah,
İki dilim tam buğday ekmeğinden tost kaşar ve hindi fümeli

Ara öğün,
Altunbaşak'ın tahıl cipsinden yedim

Akşam,
Bir tabak kıymalı kabak yemeği oğlumu Yarım pizzası vardı onu yedim

Su 1.5 lt
Adım 2K

bugün evde olduğumuz için 38 dakikalık bir spor yaptım onu da ekliyorum

Eklentiler

• 1000024540.jpg
    1000024540.jpg
    68,5 KB · Görüntüleme: 8
İyi geceler ✨✨
Bugün yediklerim
Sabah peynirli omlet yeşillik 2dilim tm buğday ekmeği

Öğlen pazara gidip geldim aşırı açlık hissettim 2dilim ekmek biraz kaşar peyniri yedim

Ara sade türk kahvesi 2 kare bitter çikolata 5badem

Akşam
5kofte 1kozlenmis biber
Bol salata

22:00da kefir içtim
Su 3lt
Acıktım su içerek unutmaya çalışıyorum 🥹

Back