Çok sağol canım Allah razı olsunAcil şifalar diliyorum canım, sen kendine dikkat et, bebiş öyle böyle bakılır
Bi kaç gün bu şekilde besleneceğim rahatsızlığımdan dolayı bi kaç güne daha güzel menülerle geleceğim inşallahAllah kolaylık versin huzurla ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah
Sebze yok nedennnn
Canım nasıl oldunuz
Teşekkür ederim canımcanım salata istedi öyle oldu dün de
Şifa olsun inşallah
Kaptanım kusura bakmayın bu hafta buralarda çok olamadım inşallah en kısa zamanda toparlanıp aktif olacağım. Yarın da inşallah artı çıkmam anneme geldim biraz çocuklara baksın dinleneyim diye ne bulursa getirip yedirmeye çalışıyor bian önce toparlanim diyeGünaydın kızlar bugun cuma ve yarın tartı günü hadi bakalim son silahlarinizi kusanin yarin hedeflere ulaşalım
@gezegenfeza
Sitare55
@Makaron23
@Beyaz leylak
Cicekbocekkaktus
@Cakinin Gelini
Efenin_Annesi
@Deltavealfa
@60kiloyum
@bluegreeneyes
Ellssa
B Beklenen2
Çok geçmiş olsun canım bebeklerin mi hasta sen mi hastasın küçükler mi çocuklarGünaydın canim hala çok öksürüyor ara ara ateşli sanki çocuğu karda yatırdık. Gece 3.5 da yattım 7 de kalktım. Bende uykusuzluktan sanırım aşırı depremin ve gerginim . Ufak olanda hırlimaya başladı onada bulaştı sanirim .. Bunada şükür şifası olsunda ben beklerim başlarında. ,
Yeni katıldın galiba sen canım ilk defa görüyorum seni yanlız isim şahaneAllah razı olsun canım
Dayanmaya çalışıyorum şu an lazerde bitince gidecek gibiyiz okula geçince yerim artık bayılmazsam
amin canım sağ ol allah razı olsunÇok geçmiş olsun canım, Rabbim acil şifalar versin
TünaydınGünaydın herkese. Uykum var ama uyuyamıyorum.
Tünaydın canımGünaydın herkese
Tünaydın hayırlı cumalarGünaydın kızlar hayırlı cumalar
Tünaydın hayırlı cumalarHayırlı sabahlar
Hayırlı cumalar kızlar
Tünaydın canımGünaydınlaarrr
Tünaydııınngünaydın kızlar
Afiyet olsun03.10.2024
07.30
yarım avuç mısır kavurgası
12.00
kaşarlı sniztel ( fırında)
salata
ayran
16.00
yarım avuçtan biraz fazla mısır kavurgası
19.00
3 köfte 2 dilim patates ( salçalı izmir köfte )
2 yk yoğurt
4 yk salata (domates , soğan,salatalık,biber
su : 2 lt
LenaG
Geçmiş olsun canımAnnemi hastaneye getirdim sabah sekizde burdaydım
Kahvaltıyı okula götürürüm diye yanıma aldım ama hala bitmedi işimiz
Tansiyonum düştü
Tünaydın canımGünaydın kizlarmusmutlu bir gün olsun hepimize, bu hafta yorucu geçti benim açımdan beynim uyuşmuş gibi hissediyorum, inşallah haftasonu güzel gecer
Arabadaydı canım ekmek arası değildihastanede yesen kantinden bi çay alıp hani ekmek arası gibiyse
Tamam canımLenaG kaptanım bugün bildirim yapabilirim yarın evde olmayabilirim uygun mu siizn için
Çok geçmiş olsun canım bebeklerin mi hasta sen mi hastasın küçükler mi çocuklar
Cumartesi 66.50Tamam canım
Evet canı im gecen cts katıldımYeni katıldın galiba sen canım ilk defa görüyorum seni yanlız isim şahane
Teşekkür ederim can kaptanım bayılmadan yemeklere saldırmadan günü kapattım çok şükürGeçmiş olsun canımnasıl oldun ?
70ten 50ye harikasin vallaSabah kan vermeye gittim hastaneye.
6 ay önceki sonuclarla karşılaştırmak için.
Dr 6 ayda 20 kg verdigimi duyunca bana bir sürü soru sordutebrik ederim sizi dedi ay bı mutlu oldum o an
Yarın için çok heyecanlıyım
Efenin annesi hanim bacım bey kardesimbak ne diyecem afiyet olsun oncesinde ne yiyordun aç mi geziyordun bir bakmak lazim 2. Olarak cumartesiye ödem olaeak yansır bu. Evet cuma kadar olmaz ama yansir. Üzülürsün. Bol ödem atmaya calis. Yalniz ac kalamıyorsan , ekmeksiz duramıyorsan, sık yeme atagi geciriyorsan yarin telafi veya detoks yapma normal saglikli beslenme programına dön yeter biraz da dukan gibi ödem çayları icsen epey toparlarsin.
Gel şu dürüm islerini cumartesi veya sali yapalim1yemicez mi yicez tabi ki. Tarti günlerimizi etkilemeden yiyeceğiz
DOBARLAN BIRAKMA KENDINI
....
Yeni gördüm senjn dürümleri
Saol aşkımBildiğin trolledin ya kız bizi
Afiyet eksi olsun canım
Aaaaa o iş bizde sanırım pazar yada pazartesi regl olacağım inşallah güzel bir sonuç veririm yarinGünaydın kızlar bugun cuma ve yarın tartı günü hadi bakalim son silahlarinizi kusanin yarin hedeflere ulaşalım
@gezegenfeza
Sitare55
@Makaron23
@Beyaz leylak
Cicekbocekkaktus
@Cakinin Gelini
Efenin_Annesi
@Deltavealfa
@60kiloyum
@bluegreeneyes
Ellssa
B Beklenen2
Yarin yicem de yarinKaptanım kusura bakmayın bu hafta buralarda çok olamadım inşallah en kısa zamanda toparlanıp aktif olacağım. Yarın da inşallah artı çıkmam anneme geldim biraz çocuklara baksın dinleneyim diye ne bulursa getirip yedirmeye çalışıyor bian önce toparlanim diye
Olsun sen karli cikarsin, evet yarim simit 1 ucgen peynir olabilirmiş4 Ekim Cuma
7.00
Sirkeli su
11.30
Yeşil üzüm çeyrek porsiyon
12.00
Haşlanmış yumurta
7 zeytin
süzme peynir
Domates salatalık
Yeşillik
16.00
Bir erik
16.30
Tavada yağsız tavuk
Salata
Yoğurt
Yazınca fark ettim hiç kb almamışım keşke hastanede simit alsaymışım dedim şu an en azından bir iki lokmasını yerdim neyse aferin bana zor şartlar altında diyetime sadık kaldım
(Zor şartlar; hastanede tansiyonumun düşmesi, okulda gün tabaklarıyla dolu toplantı)
Su 2 litre geçtim
Akşam Yeşilçay içmeyi düşünüyorum limonlu
Yürüyüş yapamadım 6500 adım
Böyle şeyleri duymak insanı kendiyle grurlamdırıypr değil miSabah kan vermeye gittim hastaneye.
6 ay önceki sonuclarla karşılaştırmak için.
Dr 6 ayda 20 kg verdigimi duyunca bana bir sürü soru sordutebrik ederim sizi dedi ay bı mutlu oldum o an
Yarın için çok heyecanlıyım