- 13 Şubat 2019
- 4.512
- 21.411
Ayy aşkolsun cumartesi geri takımlara gireyim diye hazırlığa çekildim bı de burası cokk eğlenceli amaaKatılırsın katılırsın ver kendini buraya tatlım geçen seneki gibi
Oo gayet Şahane
Yahu sen hani mezun olmuştun yine buralardasın
Çok geçmiş olsun canım canım ya öksürük çok zor valla bebek viksi küçük çocuğun ayakları altına göğsüne sürebilirsin büyük oğlan içinde kozalak pekmezi iyi gelir canım bi araştırıp dene istersenMrb canım teşekkür ederim. Oğlan hastaydı 10 yaşında kız var 3 yaşında ikisinde hasta. Sabahtır benimde başım çok ağrıyor galiba banada bulaşıyor.
Hoşgeldin canım o zamanEvet canı im gecen cts katıldım
Aşkla şevkle gruplara girmeyi bekliyorum
İsim de gelecekten diyelim artık uzak mı yakın mı gelecek bilmiyorum
Annene şifalar diliyorum canımAnnemi hastaneye getirdim sabah sekizde burdaydım
Kahvaltıyı okula götürürüm diye yanıma aldım ama hala bitmedi işimiz
Tansiyonum düştü
Üç butla pilav fazla geldi banaDunku menumu unuttum yazayim sindi
04 ekim persembe
1 haslanmis yumurta
2 kizarmis ekmek uzeri peynir maydonoz ot çer çöp ne varsa
Yesillik
1 tatli kasigi tahin pekmez
3 ceviz
Ara 1 sutlu kahve
1 diyet bar (100 calori)
19:00
3 kizarmis tavuk budu
Salata
3 kasik pilav
4 lasik yogurt
2 litre su
Fit mutlu anne LenaG
Hoş buldum canım sağolasınHoşgeldin canım o zaman
Amin inşallah Allah bütün hastalara kolaylıkla, iz bırakmayan şifa versinAnnene şifalar diliyorum canım
Sağlığı kazanmak, korumak için yapılan beslenme sistemi. Mantık öze dönüş.bu apa seviyesi neymiş merak ettim feza ablacım aslında çok önceleri duymuştum da pek de bilmiyorum şimdi sen söyleyince hatırladım ve merak ettim.
Çok geçmiş olsun canımKızlar merhaba döndüğümden beri çok kötü gasta oldum. Gözümü açamıyorum. Menü de paylaşamadım. Böyle devam ederse cts hazırlağa geçeyim diyorum. Biraz kendime geleyim. Daha sonra gruplardan devam ederim
Ben ne yapsam geçmeyen, fizik tedavi doktorumun antidepresan ile bir miktar hafifletebildiği ağrılarımı Allah’ın izniyle su orucunda dönemsel olarak geçiriyorum.Sağlığı kazanmak, korumak için yapılan beslenme sistemi. Mantık öze dönüş.
Yavaş yavaş alıştırarak vücudu tanıyarak hastalıklardan kurtulmak, veya en aza indirmek.
Biliyorum birçoğunuza saçma geliyor ama ben bu programla ve 23 gün açlık yaptığımda kullandığım ilaçları en aza indirdim.
Ve benim mantığıma uyuyor, vücuduma iyi geliyor, sanırım arada açlıkları devam ettireceğim
Tebrikler canım yine yaparsın. En nefret ettiğim şey. Vermesi bu kadar zorken alması niye bu kadar kolay.ben 92 falandım. 84 lere kadar düştüm ama 5 haftadır geri aldım diyeti bırakınca
dimi yaVermesi bu kadar zorken alması niye bu kadar kolay.
Geçmiş olsun ne agrilari canim eklem ,kemik vb?Ben ne yapsam geçmeyen, fizik tedavi doktorumun antidepresan ile bir miktar hafifletebildiği ağrılarımı Allah’ın izniyle su orucunda dönemsel olarak geçiriyorum.
3-5 gün su orucu yapınca iki üç hafta kadar ağrım olmuyor mesela bu fbmiyalji hastaları için bi mucize
Günler biraz kısalsın ben de yapmak istiyorum zira yine ağrılarım çok arttı
Geçmiş olsun canım. evet benim de ayarlamam gerekli artıkTebrikler canım yine yaparsın. En nefret ettiğim şey. Vermesi bu kadar zorken alması niye bu kadar kolay.
Benim kaç gündür çocuklar hasta inan kat be kat artıya geçtim. Dünden beri baya kıstım ne yapayım
Masterfit 135.Etap | 28.09. | 05.10 | Fark | Oran |
KIRMIZI TAKIM | ||||
| 83.90 | |||
| 76.80 | |||
@Sitare55 | 72.40 | |||
@Makaron23 | 67.60 | |||
| 83.40 | |||
@Cicekbocekkaktus | 82.90 | |||
| 84.50 | |||
@Efenin_Annesi | 98.30 | |||
D Deltavealfa (transfer) | 65.75 | |||
| 87.50 | |||
@bluegreeneyes | 73 | |||
| 71.20 | |||
B Beklenen2 | 75 | |||
MAVİ TAKIM | ||||
@Lavinia_98 Mavi Takım Kaptanı | 66.50 | |||
@sibel_84 | 69.25 | |||
| 89.90 | |||
@Lotus1234 | 92.70 | |||
@malahit | 55.70 | |||
A Asya89 | 77.80 | |||
@Goklerce | 70.20 | |||
@tomrs | 65.10 | |||
| 72.40 | |||
@Boncuk2307 | 69.80 | |||
@nurovic | 51.65 | |||
@Tesnim1903 | 72.60 | |||
HAZIRLIK | ||||
| - | |||
@Azmet5255 | 64.65 | |||
@Sem2024 (baş.22.09) | 94.40 | |||
| 63.20 | |||
U urfaktefek (başlangıç 01.10) | ||||
| - |
İşten güçten fırsat kalmıyor ki canımKatılırsın katılırsın ver kendini buraya tatlım geçen seneki gibi
Oo gayet Şahane
Yahu sen hani mezun olmuştun yine buralardasın