- 18 Mart 2018
- 30.503
- 121.282
- 34
Ya kıyamam inşallah bir an önce kolaylıkla iyileşirler canımGünaydın canim hala çok öksürüyor ara ara ateşli sanki çocuğu karda yatırdık. Gece 3.5 da yattım 7 de kalktım. Bende uykusuzluktan sanırım aşırı depremin ve gerginim . Ufak olanda hırlimaya başladı onada bulaştı sanirim .. Bunada şükür şifası olsunda ben beklerim başlarında. ,
Ben de 18-24 saat derken 1-2 defa 36 saat 1 defa da 72 saat sivi orucu yaptimDaha önce 2 sefer yaptım, bu sefer karaciğer temizliği yaparmıyım bilmiyorum, şayet yapmazsam haftada 3 günlük açlık süresini uzatabilirim
Eki Görüntüle 3486416
EVETT EVETT İŞTEE 3 TANE YEDIGIM DÜRÜMÜM KARSINIZDAAA ARKADAŞLARRRR@LenaG Sitare55 @Jou @Asya89 nurovic yazarhanim35 @Fit mutlu anne
ben çok katılamıyorum eskisi gibiHeyyy gidip heyyyy suan ki arkadaslarimda aktif ve enerjileri yüksek kişiler çok sevdim ben hepsini o ortamı aratmıyor
Hahahhaha tamam işte güzel yasaaaqq koymuşum kiiazzz
Ayranla maden suyu ile vs idare edebilir misin yoksa tuzlu birseyler yesen mi acaba .Allah işini kolaylastirsinAnnemi hastaneye getirdim sabah sekizde burdaydım
Kahvaltıyı okula götürürüm diye yanıma aldım ama hala bitmedi işimiz
Tansiyonum düştü
Allah razı olsun canımAyranla maden suyu ile vs idare edebilir misin yoksa tuzlu birseyler yesen mi acaba .Allah işini kolaylastirsin
hastanede yesen kantinden bi çay alıp hani ekmek arası gibiyseAllah razı olsun canım
Dayanmaya çalışıyorum şu an lazerde bitince gidecek gibiyiz okula geçince yerim artık bayılmazsam
Evet, aslında yediğimiz şeyleri de düzeltebilsek, en azından paketli şeyler filan, tatlıyı, meyva dahil yemekten önce yemeyi öğrenebilsek çok daha kolay olurBen de 18-24 saat derken 1-2 defa 36 saat 1 defa da 72 saat sivi orucu yaptimherhsngi bir program takip etmedim. Keto diyet ve 18 saat sivi orucu yapiyordum zaten hadi 1.5 gun hadi 3 olsun derken oldu bitti.Bu 3 gün boyunca bitki çayları, siyah cay ve su ictim. Susuz yani ramazan orucu şeklinde aclik cok zor geliyor Ama belli bir hastaligim olsa ömur boyu ilac kullsnacagima 3 gunluk acliklari ayda 1 yapardim
Afiyet olsun canm spor harika bende dün akşam cikabildim yürüyüşe, Çarşamba çıkmamıştım, benim adım sayim, 9 bin adım ama çok kotuydum midemde şislik vardı rahatsizlik vermişti yürüyüş çok iyi geldiLenaG @Fit mutlu anne tomrs
Sabah 9:00
1 haşlanmis yumurta
40 g ekmek ile kasarli tost
Domates, salatalik
1 ceviz+3 kuru üzüm
17:00 az süt ile kahve
Kibrit kutusu kadar islak kek
1/3 muz ( aradigim tadi hala bulamadim)
18:30
2 kepce öfelek ( evelik) yemegi
1 kaşık yogurt
1 tavuk baget
Semuzotlu salata
35 g yagli peynir+4 ceviz sögüs sebzelerle cay keyfi
Spor :6800 adim
Aslında ben de 10 kg verdim ya geçen sene 75 filsndımSabah kan vermeye gittim hastaneye.
6 ay önceki sonuclarla karşılaştırmak için.
Dr 6 ayda 20 kg verdigimi duyunca bana bir sürü soru sordutebrik ederim sizi dedi ay bı mutlu oldum o an
Yarın için çok heyecanlıyım
Seni de tebrik ederim canım kilo vermek irade istiyor bi 10 daha versem çok süper olacakSabah kan vermeye gittim hastaneye.
6 ay önceki sonuclarla karşılaştırmak için.
Dr 6 ayda 20 kg verdigimi duyunca bana bir sürü soru sordutebrik ederim sizi dedi ay bı mutlu oldum o an
Yarın için çok heyecanlıyım
bu apa seviyesi neymiş merak ettim feza ablacım aslında çok önceleri duymuştum da pek de bilmiyorum şimdi sen söyleyince hatırladım ve merak ettim.Evet, aslında yediğimiz şeyleri de düzeltebilsek, en azından paketli şeyler filan, tatlıyı, meyva dahil yemekten önce yemeyi öğrenebilsek çok daha kolay olur
Benim rekorum 23 gün açlık, tabi doktor kontrolünde
Ben doğuştan açlığı seviyorum ya
Yediğim zaman da pisboğazlığımdan yiyorum