Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok geçmiş olsun canım vitamin almaya çalış boö ılık suKızlar merhaba döndüğümden beri çok kötü gasta oldum. Gözümü açamıyorum. Menü de paylaşamadım. Böyle devam ederse cts hazırlağa geçeyim diyorum. Biraz kendime geleyim. Daha sonra gruplardan devam ederim
Geçmiş olsun cnm.Kızlar merhaba döndüğümden beri çok kötü gasta oldum. Gözümü açamıyorum. Menü de paylaşamadım. Böyle devam ederse cts hazırlağa geçeyim diyorum. Biraz kendime geleyim. Daha sonra gruplardan devam ederim
Çevremizdeki insanlarin niyeti ne olursa olsun böyle ısrar etmesi saygı duyup sessiz kalamamasi beni çıldırtıyor. Hayatta sevmem ısrarı ya.Akşam komşuma gidecem. ortak arkadaşlardan ev görmeye gidecek olan var beni de çağırdı. diyette olduğumı biliyor aslında ama sanki ısrar edecek. Mesajlaşıtken benim evde diyet yok dedi
Misafir geldi diye öyle oldu kaptanım sonraki gün toparladım zaten dyanamam ben o kadar açlığa, şekerim düşer. Normal listelerimi görmüşsündür zaten.Afiyet olsun ama çok az besleniyor sun sanki sağlığın için zararlı olabilir
Ben de yaa, normal ısrarı bile sevmem üstelenmesini, hele diyetteyken hiç tahammülüm yok.Çevremizdeki insanlarin niyeti ne olursa olsun böyle ısrar etmesi saygı duyup sessiz kalamamasi beni çıldırtıyor. Hayatta sevmem ısrarı ya.
Ben Her zaman değil ama motive iken şöyle yapabiliyorum şu an yiyemeyeceğim ama kahvaltıda yiyeceğim deyip paket yaptırıyorum samiyetin varsa paket yapip yarina saklayabilirsinAkşam komşuma gidecem. ortak arkadaşlardan ev görmeye gidecek olan var beni de çağırdı. diyette olduğumı biliyor aslında ama sanki ısrar edecek. Mesajlaşıtken benim evde diyet yok dedi
Saol canımTünaydın
Tünaydın canım
Tünaydın hayırlı cumalar
Tünaydın hayırlı cumalar
Tünaydın canım
Tünaydııınn
Afiyet olsun
Geçmiş olsun canım nasıl oldun ?
Tünaydın canım
Kesinlikle öyle canım şu an kendimle gurur duyuyorum o savaşlardan kazanarak çıktımOlsun sen karli cikarsin, evet yarim simit 1 ucgen peynir olabilirmiş
Shake in içinde ne var canımEki Görüntüle 3486751 Sabah kahvaltım ve akşam yemeğim Bunlar arada bir fincan Türk kahvesi 2,5 litre su ve bir tane armut Yedim Fit mutlu anne
Ayhhh ben de ama artık arkadaşlarım alıştılar bana şükür ısrar etmiyorlarÇevremizdeki insanlarin niyeti ne olursa olsun böyle ısrar etmesi saygı duyup sessiz kalamamasi beni çıldırtıyor. Hayatta sevmem ısrarı ya.
Bir tane Cennet hurması var canım taze bir tane dondurulmuş muz keten tohumu chia Laktozsuz kefir bunlar varKesinlikle öyle canım şu an kendimle gurur duyuyorum o savaşlardan kazanarak çıktım
Shake in içinde ne var canım
Afiyet olsun
Ayhhh ben de ama artık arkadaşlarım alıştılar bana şükür ısrar etmiyorlar
Katılırsın katılırsın ver kendini buraya tatlım geçen seneki gibiben çok katılamıyorum eskisi gibi
Oo gayet Şahane03.10.2024
07.30
yarım avuç mısır kavurgası
12.00
kaşarlı sniztel ( fırında)
salata
ayran
16.00
yarım avuçtan biraz fazla mısır kavurgası
19.00
3 köfte 2 dilim patates ( salçalı izmir köfte )
2 yk yoğurt
4 yk salata (domates , soğan,salatalık,biber
su : 2 lt
LenaG
Yahu sen hani mezun olmuştun yine buralardasıngünaydınnnn bugün sabah aralıklı oruç yapmıyorum bayadır kahvaltı olarak canım poğaça istedi pastaneye gitsemmi gitmesemmi arasında kalırken ofise geçip avuç içi kadar tam buğday ekmeğine iki çatal peynir koyup yedim hem karnım doydu hem pastane poğaçası ile miğdem yanmadı vuhuu cumartesiye hazırlık gibi gibi sankim
Şifa olsunBir tane Cennet hurması var canım taze bir tane dondurulmuş muz keten tohumu chia Laktozsuz kefir bunlar var
Amin cnmŞifa olsun
fena bir haftaydı. yarın kaç çıkarım bilmiyorum. çok yorucuydu hele bugün eve zor geldimTers yöne gitmişsin kuzum, U dönüşü yap hemen
ben 92 falandım. 84 lere kadar düştüm ama 5 haftadır geri aldım diyeti bırakıncaCanım şimdi
Aklıma geldi sen kaç kilo ile başladın. Kaç aydır buradasın