- 5 Haziran 2021
- 4.602
- 19.942
- 158
Afiyet olsun canımBende menümü yazayım sonra fırsat bulamıyorum.
Kahvaltı 13.00
2 dilim çavdar ekmeği, 2 salatalık, 5 yeşil zeytin, birkaç airfry da kızarmış patates
Ara Öğün 16.00
Yarım tüylü yarım tüysüz şeftali, yarım armut, yarım erik (hepsinin yarısını annemle paylaştım)
Akşam Yemeği 19.30
1 kase sulu köfte, bolca salata, 3 yk kadar mantı yemeyi planlıyorum.
2 lt su + 1 lt dukan kiraz saplı Sporu birazdan yapacağım.
LenaG Lavinia_98 Fit mutlu anne
Sağol kaptanım sanada afiyet olsun.Afiyet olsun bu hafta sonu kaçamağı olmasa hepimiz tığ gibi oluczdaben iki hafta dikkat ettim bu hafta dikkat etmedim insanlah kötü yansimaz tartima
Body’ciiimmm bugün iyi iş çıkardık ne dersinyarın da güzel bir performans sergileriz inşallah
Sem2024
Annenle bitlikte mi yasiyorsun yani o a sen mi bakıyorsunÖncelikle tekrardan geçmiş olsun Allah bir daha bu acıyı yaşatmasın milletimize
Bazı şeylerim ulaşılabilir olması tabii ki bir etken benim bu tatlı aşkım da mesela söylüyorum Trendyol go dan 20 dk geliyordu mesela böyle bi imkan olmasa kalkıp da tatlı yapmam bi kere yapsam ikinciye üşenirim vs.
Meşguliyet noktasında aslında hafta içi o kadar yoğun geçiyor ki bazen lavaboya bile koşa koşa gidiyorum öğle yemeği zaten yemiyorum ama bi kahve içmeye bile bazen fırsat olmuyor.
Yazın annem beynine pıhtı attı ondan sonra ben bi sallantıda kaldım daha toparlayamadım sanki
Görme ve yürüme sorunu dışında bir hasar bırakmadı çok şükür ama yoğun bakım süreci beni mahvetti
Ama geçti bu zor günler toparlanıp hayata devam etmeye çalışıyorum inşallah bu duygusal yeme isteklerim de azalacak zamanla
29.09.2024
Saat 10.00 sirkeli su
10.30
Haşlanmış yumurta
10 gram kaşar
20 gram süzme peynir (gramlar göz kararı)
Domates salatalık
Bir tatlı kaşığı fındık parçacıklı kakao ezmesi
Bir dilim kepek ekmeği
13.00
kolajenli sütlü filtre kahve
14.00
Orta boy armut
16.30
Üç parça tavuk (tavada az suyla kızartmadan pişti)
Bolca salata
Bir yk yoğurt
Bi çatal közlenmiş patlıcan
Bir kase domates çorbası
19.00
sade maden suyuna yarım limon sıktım
Yürüyüş sonrası iyi geliyor
Su 2 litre gectim
Yürüyüş 13.000 adım attım
Yoruldum ama değdi
Öncelikle tekrardan geçmiş olsun Allah bir daha bu acıyı yaşatmasın milletimize
Bazı şeylerim ulaşılabilir olması tabii ki bir etken benim bu tatlı aşkım da mesela söylüyorum Trendyol go dan 20 dk geliyordu mesela böyle bi imkan olmasa kalkıp da tatlı yapmam bi kere yapsam ikinciye üşenirim vs.
Meşguliyet noktasında aslında hafta içi o kadar yoğun geçiyor ki bazen lavaboya bile koşa koşa gidiyorum öğle yemeği zaten yemiyorum ama bi kahve içmeye bile bazen fırsat olmuyor.
Yazın annem beynine pıhtı attı ondan sonra ben bi sallantıda kaldım daha toparlayamadım sanki
Görme ve yürüme sorunu dışında bir hasar bırakmadı çok şükür ama yoğun bakım süreci beni mahvetti
Ama geçti bu zor günler toparlanıp hayata devam etmeye çalışıyorum inşallah bu duygusal yeme isteklerim de azalacak zamanla
ayy yanlış yazmışım akşam yemeğini. yaprak döner değil yaprak ciğerFit mutlu anne LenaG
29 eylül pazar
sabah 11.30
nohut unu ve yumurtadan ekmek, kaşar ve tulum peyniri, 7 zeytin, kayısı reçelinin meyvesi, sürk peyniri salatası
öğlen 14.50
4-5 yk zeytinyağlı barbunya yemeği, nutellalı ekmek
ara 1 avuç çekirdek ve madensuyu
akşam 19.00
avuç içi kadar yaprak döner, 1 kase spagetti, domatesli marul salatası, maydanozlu sumaklı soğan
ara 21.00 gibi yerim
2 yk tarçınlı yoğurt ve 1 dilim ananas
yatana kadar 2 lt su
Yine de çok zorlama ama ameliyat sonrası dikkat et canım benimValla ben pil taktım yürüyorum. 8.5km + 6500 adım oldu
Annem babam ilçede oturuyor ben ildeyim, bekarım yalnızım. Hastane işleri için yanıma geliyorlar Şu an yanımdalar mesela. Gözü için şehir hastanesine gidip geliyoruz. Doktor çok geç kalınmış dedi biraz da ihmal etti gitmedi. Üstüne pıhtı da atınca hepten görmüyor zar zor seçiyor. Ayda iki kere gidecez bazı haftalar iki kere geleceksiniz dedi. İnşallah gözleri açılsın da gideriz sorun değil. Böyle durum canımAnnenle bitlikte mi yasiyorsun yani o a sen mi bakıyorsun
Yine de çok zorlama ama ameliyat sonrası dikkat et canım benim
Amin canım amin Rabbim bütün hastalara hasarsız kalıcı acil şifalar versinHasta olmakta hasta bakmakta çok zor bilirim. Bende 3 ay kadar yattım bakıma muhtaçtim çok zor günlerdi. Rabbım yardım etsin
Teşekkür ederimOoo süpersin maşallah diyeyim
Ekmek tbe mi canım bi de simit akşam olmamışArkadaşlar bugünkü menüm
Sabah ılık şu
Sabah 1 dilim ekmek 1 parça peynir 4 zeytin tarım domates yarım salatalık. Yumurtadan bıktım artık ara verdim bugün
Ara Türk kahvesi + protein bar
Ara kefir 6 7 taze üzüm
Akşam 1 taş yesilmercimek eşim taze simit getirmiş yarım yedim.
Şimdi sirkeli maden suyu içiyorum
Su 3 litre 8.5km + 6600 adımLenaG
Dikkat et canım sakatlık olmasın benim de İki gündür ayak bileklerim ağrıyorEvet bugün biraz fazla oldu ama iyi geldi . Vücudumun tepkisine göre azaltır veya çoğaltırim . Salı günkü tartıya yansjnaz ama cumartesi gününe yansır umarim
Ekmek tbe mi canım bi de simit akşam olmamış
Neyse ki bol yürüdün dengeledin inşallah
Yürüyüşe de süpersin diyorum maşallah
Dikkat et canım sakatlık olmasın benim de İki gündür ayak bileklerim ağrıyor
Cenge gider gibi yürüyorumbir dahakine mehter marşı dinleyerek yürüyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?