Bunlar da bir alternatif ama benim diyetisyenim hep düzgün tatlı ye der veya doğru dürüst makarna ye der haftada 2 falan verirdolar milyoneri buna katiliyorum . Canimizin çektiği seylerin diyete uygun çakma versiyonlarini yapmak göz açlığına iyi geliyor.
Manti degil kabak manti
Hamur Pizza degil karnabahar veya ton baligi tabanli pizza
Kisir degil karnabahar kisir
Sutlac degil ,sutlu yulafli meyveli karisimlar
Ispanakli börek degil, ispanak yulaf ve yumurta ile yapilan benzer tadda baska bir şey .
Bu sabah muz+yumurta+1 yk yulaf kepegi + toz hindistan cevizi+ vanilya ve kabartma tozu ile pankek yaptim. Keyif verdi icine cikolata veya fistik ezmesi surerim dedim ama tadi yetti , gerek kalmadı.
Bazen boyle bazen de orjinal tatlardan kucuk bir porsiyon yememizde sakinca yok. Cumartesi izin günü gibi , normal canimizin cektigi seyden bir porsiyon yeriz
anladım canım inşallah kısa sürede geri gelirCanım kendince özel sebepleri vardı bana anlattı ama kimseyle paylaşma dedi gitti
sonra nasılsa gramv gitti biraz yiyeyim diyorsunnnSalı günü neden ki
Gerçi ben her gün tartılıyorum zaten
ayy hadi kapışalım bu hafta seninleSende hoş geldin kuzum. Ben dün bildirimleri kaçırdım. Aslında komple keçileri kaçırdım son 1 aydır
Kilolarımız çok yakın yine, maalesef, uzun zamandır olduğu gibi. Hadi bi kapışalım seninle ya…
Eki Görüntüle 3484794
60' LAR LİGİ | KİLO | 70'LER LİGİ | KİLO |
| 63.20 | @Goklerce | 70.20 |
| 64.65 |
| 71.20 |
@Nergis 35 | 64.90 | @Sitare55 | 72.40 |
@tomrs | 65.10 |
| 72.40 |
@Deltavealfa | 65.75 | @Tesnim1903 | 72.60 |
@Lavinia_98 | 66.50 | @bluegreeneyes | 73 |
@Makaron23 | 67.60 | @Beklenen2 | 75 |
@sibel_84 | 69.25 | @gezegenfeza | 76.80 |
@Boncuk2307 | 69.80 | A Asya89 | 77.80 |
80' LER LİGİ | KİLO | 90'LAR LİGİ | KİLO |
@Tutku44 | 80.20 | @Lotus1234 | 92.70 |
@Cicekbocekkaktus | 82.90 |
| 94.40 |
@Beyaz leylak | 83.40 | @Efenin_Annesi | 98.30 |
@Fit mutlu anne | 83.90 | ||
@Cakinin Gelini | 84.50 | ||
| 87.50 | ||
| 89.90 |
saol tatlım. yok ilaç kullanmıyorum.Geçmiş olsun canım ilaç kullanıyor musun onun için
Yok ya diyete başladım mı devamı gelir inşallah bende ya hep ya hiç varsonra nasılsa gramv gitti biraz yiyeyim diyorsunnn
kurtulalım şu 80 lerden artık 79 ları görmek istiyorumLİG SIRALAMASI
60' LAR LİGİ KİLO 70'LER LİGİ KİLO dolar milyoneri 63.20 @Goklerce 70.20 Azmet5255 64.65 Ellssa 71.20 @Nergis 35 64.90 @Sitare55 72.40 @tomrs 65.10 Jou 72.40 @Deltavealfa 65.75 @Tesnim1903 72.60 @Lavinia_98 66.50 @bluegreeneyes 73 @Makaron23 67.60 @Beklenen2 75 @sibel_84 69.25 @gezegenfeza 76.80 @Boncuk2307 69.80 A Asya89 77.80
80' LER LİGİ KİLO 90'LAR LİGİ KİLO @Tutku44 80.20 @Lotus1234 92.70 @Cicekbocekkaktus 82.90 Sem2024 94.40 @Beyaz leylak 83.40 @Efenin_Annesi 98.30 @Fit mutlu anne 83.90 @Cakinin Gelini 84.50 60kiloyum 87.50 LenaG 89.90 Herhangi bir yanlışlık gördüyseniz bildirin canlarım
Lig tablosu etap sonunda (28.09.2024) sadece bildirim yapan arkadaşlarımızı kapsamaktadır.
ben de öyleyim maalesefYok ya diyete başladım mı devamı gelir inşallah bende ya hep ya hiç varbiraz yemek demek diyeti bozmak demek
Akşam yemek azdı salatayı da çok yedim yetti canımAfiyet olsun canım gayet güzel olmuş hatta akşam 4-5 yk sebze yemeği bile eklenebilir.
Diyetisyenle çalışmıyorum canım ben kendime göre ya da netten bulduğum diyetleri yapıyorumŞimdi iştahını bastıramazsın ama onu doyurabilirsin sadece her zaman istediği şeyler değil de senin tercihlerinde doyacak bir de şöyle birşey var mesela benim diyetisyenim bana her hafta diyet dışı seçenekler verir gün içinde tuzlu kek,lavaş tost,dondurma,tatlı gibi bana bırakır istersem yiyebilir vaziyetteyim bu bende ciddi rahatlık yapıyor sıkılmıyorum ve bezmiyorum. Yani tamamen kesmek zorunda değilsin haftada 2-3 kere öğlen veya 16-17 gibi seç bir tane kendine artık o 1 porsiyon tatlı mı olur tuzlu mu olur o an karar ver ve ye ardından normal diyetine devam et ben bu şekilde ilerliyorum menülerimde mesela tuzlu kek (hem de 4 parmak kalınlığında ince değil yani),lahmacun,dondurma,sütlü tatlı görebilirsin ve ben bu şekilde baya baya 10 senedir görmediğim kilolara geldim.
Rabbim anneciğine merhametiyle muamele etsin cennetine alsın inşallah sizlere de sabırlar versinCanım benim seni çok iyi anlıyorum aynı şeyleri yaşadım çünkü ve annemi kaybettim maalesef ve üzerine antidepresanlara başladım halen de kullanıyorum. Geceleri de ilaç alıyorum uykuya dalmak içinAnnene çok geçmiş olsun Şükür annen hayatta ve onunla vakit geçirebilmek için halen şansın var bu duyguya sarıl bence
İyi bişey değil aslında düştüğümüz yerden kalkıp devam etmek lazımben de öyleyim maalesef
Sen bi harikasın sevgili body cim
Kaç adım attınn kııız
Daha tam gelmedim yarın geleceğim önden ısınma turları bunlar canım :)nezaman geldin kıazz göremedim seni
senin zaten diyet listelerin var, bende kendimce bişeyler uydurayım. Şöyle haftalık yarışlar yapalım, kaybeden 1 hafta ona faydası olmadığını bildiği bir besin gurubunu hayatından çıkarsın(mesela benim için süt ürünleri yada gluten)ayy hadi kapışalım bu hafta seninle
Salı günü tartılıp atayım o zaman bende bebeğimcumartesi ve salı kuşum değişmiş buralar herşey
Yok kız ondan değilOyun bozan velisonra bir bakmisiz 8 cesit yapiyoruz
Bende hatta günde kaç defa tartıldığımı artık sayamıyorumSalı günü neden ki
Gerçi ben her gün tartılıyorum zaten
Kaptanım bu gün için artık geç oldu çoktan geldiler inşallah önümüzdeki sefer yaparımAfiyet olsun canım gayet güzel olmuş hatta akşam 4-5 yk sebze yemeği bile eklenebilir.
Afiyet olsun c.tesi için gayet normal
Canım kendince özel sebepleri vardı bana anlattı ama kimseyle paylaşma dedi gitti
Afiyet olsun yanına karb.eşlikçileri olmadan sadece dönerse gayet güzel menü olmuş
Canım ellerine sağlık hamarat hanımtatlı oranı fazla olmuş kız bir de üşenmezsen mesela ıspanaklı börek ?
Afiyet olsun pudingi erkene çeksek düper olurmuş
Günaydın canım
Günaydııınn kuziii
Günaydın
Günaydın canım
Günaydın kaptaaannn
Günooo canım iyi plan
Canım bromelain mi alsan (ananas kabuğundan yapılan bitkisel ödem atıcı)tartıdan 1 gün önce sabah 1 akşam 1 içersin
Şimdi iştahını bastıramazsın ama onu doyurabilirsin sadece her zaman istediği şeyler değil de senin tercihlerinde doyacak bir de şöyle birşey var mesela benim diyetisyenim bana her hafta diyet dışı seçenekler verir gün içinde tuzlu kek,lavaş tost,dondurma,tatlı gibi bana bırakır istersem yiyebilir vaziyetteyim bu bende ciddi rahatlık yapıyor sıkılmıyorum ve bezmiyorum. Yani tamamen kesmek zorunda değilsin haftada 2-3 kere öğlen veya 16-17 gibi seç bir tane kendine artık o 1 porsiyon tatlı mı olur tuzlu mu olur o an karar ver ve ye ardından normal diyetine devam et ben bu şekilde ilerliyorum menülerimde mesela tuzlu kek (hem de 4 parmak kalınlığında ince değil yani),lahmacun,dondurma,sütlü tatlı görebilirsin ve ben bu şekilde baya baya 10 senedir görmediğim kilolara geldim.
Canım çok geçmiş olsunmalum okullar açıldı salgın da var galiba üstüne regl de eklenince kötü olmuş.
Günaydın canımohh ne iyi yapmışsın ayaklarına sağlık
Geçmiş olsun
Hayırlı sabahlar ablacım
Canım benim seni çok iyi anlıyorum aynı şeyleri yaşadım çünkü ve annemi kaybettim maalesef ve üzerine antidepresanlara başladım halen de kullanıyorum. Geceleri de ilaç alıyorum uykuya dalmak içinAnnene çok geçmiş olsun Şükür annen hayatta ve onunla vakit geçirebilmek için halen şansın var bu duyguya sarıl bence
Günaydın canım sana da iyi pazarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?