- 18 Mart 2018
- 30.596
- 121.691
- 598
- 35
Amin canım, hep düzeleceğine inandım, birgün bile umutsuz olmadım, karşılığını görüyorum çok şükürYaaa çok çok geçmiş olsun Allah hasarsız kalıcı şifalar versin
İnşallah canım. Annen hasarsız bu durumdan kurtulur. RABBİM yardımcısı olsunAnnem babam ilçede oturuyor ben ildeyim, bekarım yalnızım. Hastane işleri için yanıma geliyorlar Şu an yanımdalar mesela. Gözü için şehir hastanesine gidip geliyoruz. Doktor çok geç kalınmış dedi biraz da ihmal etti gitmedi. Üstüne pıhtı da atınca hepten görmüyor zar zor seçiyor. Ayda iki kere gidecez bazı haftalar iki kere geleceksiniz dedi. İnşallah gözleri açılsın da gideriz sorun değil. Böyle durum canım
Çok güzel fikirsenin zaten diyet listelerin var, bende kendimce bişeyler uydurayım. Şöyle haftalık yarışlar yapalım, kaybeden 1 hafta ona faydası olmadığını bildiği bir besin gurubunu hayatından çıkarsın(mesela benim için süt ürünleri yada gluten)
Yada kaybeden 1 hafta kazananın belirlediği bir sporu yapsın
Kelin ilacı hesabıKızlar size birşey sorcam fikrinizi almak istiyorum yani. Ben regl bekliyorum 5 gün gecikti. Ama bu ay ara kanama/lekelenme şeklinde 2-3 gün süren bişey yaşadım. Daha önce deneyimlemediğim için regl tarihinde sapma oluyor mu bilmiyorum. Şimdi ben ne zaman regl olacam ya.
28 agust regl
10 Eylül regl gibi olmayan 2-3 gün süren lekelenme
Biz artık almıyoruzben evdeki nutellayı atayım mesela
En iyisi Dr a muayene olayim böyle beklemek çok canımı sıktı. Randevu bulabilirsem bakalım.Kelin ilacı hesabı
Benimki de düzensiz, sebep olarak ben menapoza yaklaşıyorum diyecem de, kaç senedir böyleyim
Bugün 4. Gün hala düzgün gelemedi
Cumartesi hedefim 83.9
HAFTALIK HEDEF TABLOSU Kızlar hedeflerimizi belirleyelim bu hafta güzel bi sonuç alalım inşAllah
Fit mutlu anne - 73.90 73 gezegenfeza - 76.70 75.70 @Sitare55 - 72.40 @Makaron23 -67.60 @Beyaz leylak -83.40 Cicekbocekkaktus -82.90 Cakinin Gelini -84.50 @Efenin_Annesi-98.30 Jou -72.40 @60kiloyum- 87.50 @bluegreeneyes - 73 Ellssa - 71.20 @Beklenen2 -75
Allah şifa versinAnnem babam ilçede oturuyor ben ildeyim, bekarım yalnızım. Hastane işleri için yanıma geliyorlar Şu an yanımdalar mesela. Gözü için şehir hastanesine gidip geliyoruz. Doktor çok geç kalınmış dedi biraz da ihmal etti gitmedi. Üstüne pıhtı da atınca hepten görmüyor zar zor seçiyor. Ayda iki kere gidecez bazı haftalar iki kere geleceksiniz dedi. İnşallah gözleri açılsın da gideriz sorun değil. Böyle durum canım
Hain enişte diyor susuyorum gelme bodycimmmm bu oyunlaraCanım sabahki ekmek kepekli ekmek kendim yapıyorum. Akşam evet eşim sabote etti. Herseye hayır diyebiliyorum ama simite dayanamıyorum. Sırf oyuzden yürüyüşe çıktım vicdan azabından
Ahaha aynı ben hamlamışız ondan bir iki güne geçer inşallahValla bende yarın mezdeke açıp yürümeyi düşünüyorum.. Benimde heryerim ağrıyor sanki biri beni oklava ile bir temiz dövmüş gibi
Çok şükür , daha güzel sağlıklı huzurlu günler göstersin Rabbim inşallahAmin canım, hep düzeleceğine inandım, birgün bile umutsuz olmadım, karşılığını görüyorum çok şükür
Amin canım inşallah Allah razı olsunİnşallah canım. Annen hasarsız bu durumdan kurtulur. RABBİM yardımcısı olsun
Amin inşallah Allah razı olsunAllah şifa versin
71 diyeyim. Küsürat sevmiyorum. 70 de çok olur sanki. Olursa sürpriz olsun
HAFTALIK HEDEF TABLOSU Kızlar hedeflerimizi belirleyelim bu hafta güzel bi sonuç alalım inşAllah
Fit mutlu anne - 73.90 73 gezegenfeza - 76.70 75.70 @Sitare55 - 72.40 @Makaron23 -67.60 @Beyaz leylak -83.40 Cicekbocekkaktus -82.90 Cakinin Gelini -84.50 @Efenin_Annesi-98.30 Jou -72.40 @60kiloyum- 87.50 @bluegreeneyes - 73 Ellssa - 71.20 @Beklenen2 -75
ne yedunnnBugünü yarınlar yokmuş gibi kapatayım da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?