ben evdeki nutellayı atayım meselasenin zaten diyet listelerin var, bende kendimce bişeyler uydurayım. Şöyle haftalık yarışlar yapalım, kaybeden 1 hafta ona faydası olmadığını bildiği bir besin gurubunu hayatından çıkarsın(mesela benim için süt ürünleri yada gluten)
Yada kaybeden 1 hafta kazananın belirlediği bir sporu yapsın
oğlu evleniyormuş. yurtdışında sanırım.Salı günü tartılıp atayım o zaman bende bebeğim
Elhan abla nerde
izne ayrıldı kuzummSalı günü tartılıp atayım o zaman bende bebeğim
Elhan abla nerde
hayddiii bismillaaahhhhDaha tam gelmedim yarın geleceğim önden ısınma turları bunlar canım :)
tabi tabi aman ha duyeyimmmYok ya diyete başladım mı devamı gelir inşallah bende ya hep ya hiç varbiraz yemek demek diyeti bozmak demek
Afiyet olsun canım halka tatlı aç karna iyi olmamış biraz karbonlu olmuş olsun duzeltirsin umarımLavinia_98 LenaG
Bu günkü menüm
10:30
1 kahve şekersiz
1 halka tatlı
4/5 küçük dilim ev yapımı peynir
14:00 çocukları kapalı oyun parkına götürdük poğaça kurabiye tarzı atıştırmalık almıştık
2 dilim ekmek salata yedim
1 elma
Akşam ordan dönünce kadar yemek biraz geç oldu
19:30
3 yk tavuk göğsü
Bol salata
Su 2 litre oldu
Spor 8 bin adım
Hadi bakalım inşallahGünaydın, teşekkürler kaptanicem sıkı diyetteyim bu hafta umarım herşey yolunda gider hedefim 63,6
İnsanlah ben biraz dikat edemedim iki gün
Afiyet olsun canım28.09.24
11.00
Az patates kızartması, 1 haşlanmış yumurta,1 dilim peynir, 1 dilim ekmek, domates salatalık,3 zeytin, 1 çk pekmez
15.00 sade kahve,1 hurma
18.30
Yarım kıymalı pide,ayran
Şu:2 lt.LenaG Lavinia_98
Çok geçmiş olaun canım aman ihmal etme Rabbim korusunNormalde çok rahat bir insanım. Birden strese girince ne olduğunu bende anlayamadım. Tam sol memenin altında sanki kan geçmeye çalışırken dar bir yerden geçiyormuş gibi takıla takıla gidiyor sanki. kendimi kasmaktan kasa mı bişey olduuuu, yoksa genetikte zaten var olan ve bahane bekleyen kalp hastalıklarımı ortaya çıktı emin değilim. Biraz zaman verdim, kendimi dinliyorum. Devam ederse hemen kardiyolojiye koşacağım. Hatta direk check up yaptıracağım
Canım onun için değil kaybetmeyi, 1 sn bekleme. Yada bekle ya, günahtır ziyan olmasınben evdeki nutellayı atayım mesela
seni seniCanım onun için değil kaybetmeyi, 1 sn bekleme. Yada bekle ya, günahtır ziyan olmasın
bence check up hemen yaptır bekleme.Normalde çok rahat bir insanım. Birden strese girince ne olduğunu bende anlayamadım. Tam sol memenin altında sanki kan geçmeye çalışırken dar bir yerden geçiyormuş gibi takıla takıla gidiyor sanki. kendimi kasmaktan kasa mı bişey olduuuu, yoksa genetikte zaten var olan ve bahane bekleyen kalp hastalıklarımı ortaya çıktı emin değilim. Biraz zaman verdim, kendimi dinliyorum. Devam ederse hemen kardiyolojiye koşacağım. Hatta direk check up yaptıracağım
Yaaa hayırlı olsun inşallahoğlu evleniyormuş. yurtdışında sanırım.
Elhan ablanın yerine kim geldi pekiizne ayrıldı kuzumm
Bugünü yarınlar yokmuş gibi kapatayım dahayddiii bismillaaahhhh
82.40 hedefim insallah
HAFTALIK HEDEF TABLOSU Kızlar hedeflerimizi belirleyelim bu hafta güzel bi sonuç alalım inşAllah
Fit mutlu anne - 73.90 73 @gezegenfeza - 76.70 75.70 Sitare55 - 72.40 @Makaron23 -67.60 Beyaz leylak -83.40 @Cicekbocekkaktus-82.90 @Cakinin Gelini -84.50 @Efenin_Annesi-98.30 Jou -72.40 60kiloyum - 87.50 @bluegreeneyes - 73 Ellssa - 71.20 @Beklenen2 -75
Afiyet olsun bu hafta sonu kaçamağı olmasa hepimiz tığ gibi oluczdaLenaG Lavinia_98
29 Eylül menüm
9:30
1 sütlü şekersiz kahve
10:30
5/6 küçük peynir
1 çatal zeytin yağlı omlet
domates salatalık
15:30
1 dilim tatlı( ilk defa kuran kursu hocamız evime geldi eşlik ettim)
1 şekersiz kahve
17:30 akşam yemeği bitti
3 sıkım mercimek köftesi
Bol salata
1 Bardak ayran
Yediğim tatlıyı dengelemek istedim.
Yarın akşamda yine hafif birşeyler yerim dengelemek için
Su 2 litre
Spor belki çıkarım
Ama yok yoruldum bu gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?