Afiyet olsun canım gayet güzel olmuş hatta akşam 4-5 yk sebze yemeği bile eklenebilir.
Afiyet olsun c.tesi için gayet normal
Canım kendince özel sebepleri vardı bana anlattı ama kimseyle paylaşma dedi gitti
Afiyet olsun yanına karb.eşlikçileri olmadan sadece dönerse gayet güzel menü olmuş
Canım ellerine sağlık hamarat hanım
tatlı oranı fazla olmuş kız bir de üşenmezsen mesela ıspanaklı börek ?
Afiyet olsun pudingi erkene çeksek düper olurmuş
Günaydın canım
Günaydııınn kuziii
Günaydın
Günaydın canım
Günaydın kaptaaannn
Günooo canım iyi plan
Canım bromelain mi alsan (ananas kabuğundan yapılan bitkisel ödem atıcı)tartıdan 1 gün önce sabah 1 akşam 1 içersin
Şimdi iştahını bastıramazsın ama onu doyurabilirsin sadece her zaman istediği şeyler değil de senin tercihlerinde doyacak bir de şöyle birşey var mesela benim diyetisyenim bana her hafta diyet dışı seçenekler verir gün içinde tuzlu kek,lavaş tost,dondurma,tatlı gibi bana bırakır istersem yiyebilir vaziyetteyim bu bende ciddi rahatlık yapıyor sıkılmıyorum ve bezmiyorum. Yani tamamen kesmek zorunda değilsin haftada 2-3 kere öğlen veya 16-17 gibi seç bir tane kendine artık o 1 porsiyon tatlı mı olur tuzlu mu olur o an karar ver ve ye ardından normal diyetine devam et ben bu şekilde ilerliyorum menülerimde mesela tuzlu kek (hem de 4 parmak kalınlığında ince değil yani),lahmacun,dondurma,sütlü tatlı görebilirsin ve ben bu şekilde baya baya 10 senedir görmediğim kilolara geldim.
Canım çok geçmiş olsun
malum okullar açıldı salgın da var galiba üstüne regl de eklenince kötü olmuş.
Günaydın canım
ohh ne iyi yapmışsın ayaklarına sağlık
Geçmiş olsun
Hayırlı sabahlar ablacım
Canım benim seni çok iyi anlıyorum aynı şeyleri yaşadım çünkü ve annemi kaybettim maalesef ve üzerine antidepresanlara başladım halen de kullanıyorum. Geceleri de ilaç alıyorum uykuya dalmak için
Annene çok geçmiş olsun
Şükür annen hayatta ve onunla vakit geçirebilmek için halen şansın var bu duyguya sarıl bence
Günaydın canım sana da iyi pazarlar