Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Hanımcım nasılsın
Bu aralar selam verip çıkıyorsun, sağlığın sıhhatin nasıl?
İyiyim fezacım çok sağol,eskisi gibi çok kalamıyorum artık nedense,iyiyim bende sağol sen nasılsın ağrıların filan nasıl iyisindir umarım.

Ayy yok vermedim unuttum neyi kaçta yediğimi de unuttum Bugünden itibaren düzenli yazarım söz

İmmunol hatirlattigin iyi oldu canm yakında ihtiyacımiz olmadı unutmuşum bu gün alayım anlaşıldı bu sene takviyesiz zor geçecek gardimizi alalım.. vitaminli propolisli sprey kullanıyorum çocuklara ama yetersiz geliyor sanırım

Öyle çok halsizlik varsa bi kan değerlerine baktır canım b12 değerin düşmüştür belki. Bi geçmişe gidip bakayım sebebine

Alışınca insan aramıyor ama alisincaya kadar ekmeksiz gitmiyor
Akşaö yemeğinde hiç aramıyprum ama yeşilik yiyorsam nane roka maydanoz agızda bazen acı bir tat bırakıyorlar ya o yüzden
Çok yoruldum bugün 11.bin adım yürüdüm
45 dkk zumba yaptık daha şimdi çamaşır topla yemek yap cumartesiye güzel bir eksi bekliyorum artık
Hadi bakayım nergisim zumba zaten başlı başına yağ yakımı kardiyo

Hee cozutacaksan bi üç gün daha cozut da karlı cıkayım
Barnagimla alt goz kapagimi asagiya cekip sana pışıııık yapiyorum pışık emojisi olsa ne guzrl olurdu

Guzel planlar icindeyim tabi gece bitmeden isim garanti değil o yüzden soyleyemem

Tutku44 daha çok gel enerjine ihtiyacım var
benimde daha cok gelemeye ihtiyacım var canımmm
bebegim hic inmiyor kucagimdan herseyim yarım yamalak bir isi tamamlayamadım ki
tik atacak bir to do list bile yapamadım düsün
bogazinağrıyor sanırım bide oksuruyor o minnackk bogazıyla

Evet, özel bir beslenme programı uyguluyorum
Bulgur abartılmadığı sürece serbest
Dilim kaşarın arasına küflü ve kuruyemiş sarıp yedim

İyiyim fezacım çok sağol,eskisi gibi çok kalamıyorum artık nedense,iyiyim bende sağol sen nasılsın ağrıların filan nasıl iyisindir umarım.
Çok sevindim iyi olduğuna
Ağrılar azalsada devam ediyor, bugün de o günlerden biri
Çok şükür eskisinden iyiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…