Afiyet olsun menü çok güzel olmuş keşkem o çikolatalı kahve olmayaydı (akşam olduğu için)İyi akşamlar
24.09.2024 Salı
10:30 1kapya, 1acı biber, 1domates, 2yumurta ile omlet, 4zeytin, 14gr.kaşar peyniri, yarım kk. peynir, domates, acur, şekersiz çay
500ml.kiraz sapı çayı
1kupa şekersiz filtre kahve
18:00 Akşam yemeği
1dolu kase biber yemeği, 1.5 karabuğday patlağı,
domates, acur, acı biber, 3 dilim karpuz
LenaG Cicekbocekkaktus
Akşam, 1kupa çikolatalı kahve
1kupa dibek kahvesi
Su 3 litre
Afiyet olsun menü güzel canım 2 lokma tosttan bir şey olmaz24 eylül menüm sabah 10.30
2 yumurta
2 dilim tb ekmeği
Peynir zeytin domates
Ara
Cevizle hurma 2şer tane
Akşam 18.30
Fırında kabak patlıcan
3 yk yoğurt
2 yk pilav
Ara saat geçti baya
Çeyrek tostun yarısını yedim çocuğa yapmıştım kalınca yedim bnde
Uyumadan belki göbek eriten bi kür var belki onu içerim Cumartesi ye kadar içeyim etki ederse sizlede paylaşayım
Su 3 lt
LenaG Cicekbocekkaktus
Afiyet olsun canım gayet iyi24 Eylul sali menum
11:00
Yulaf unundan 2 krep
Icine peynir domates
3 ceviz
1 tk tahin pekmez
16:00
Sultlu filtre kahve
3 hurma 10 findik
19:00
5_6 Kasik tzvuk sote
4 kasik bulgur pilavi
1 bardak ayran
Salata
2 litre su
Spor yine yeniden yok
Cicekbocekkaktus LenaG @Mthn83
Günaydııın takımın son durumu içinGünaydınlaaarrrr
Günaydın canımGuuunaayyydiiinnnnnn arkadaşlar
gününüz coookkkk güzel geçsin inşallah
Günaydın öğretmenimGünaydın herkese. Dün ugrayamadim. Doktor kontrolüm vardı. Patoloji sonucum çıkmış. Üç dört yerde mikro kanser hücreleri görünmüş. Dün bir daha kan verdim. Bugün sonuçlar çıkacak. Canım çok sıkıldı. Kendimi vurdum alışverişe. Eve geldim kafamı vurdum yattım. Halen daha uykusuzum. Ve bugün ikinci nöbetim var. Şansıma çift nöbetim var bu hafta.
Afiyet olsun yine aceleden az kalmış sanırım kahvaltı akşam çok güzel
Tesekkur ediyorum , sabah itibariyle daha iyiyim seninki daha zor tabi. Dikis var mi cekim yerindeÇiçeğim çok geçmiş olsun benim bugün bile agrım var valla Allah yardımcımız olsun
Günaydın kaptaniçem ❤Afiyet olsun menü çok güzel olmuş keşkem o çikolatalı kahve olmayaydı (akşam olduğu için)
Afiyet olsun menü güzel canım 2 lokma tosttan bir şey olmaz
Afiyet olsun canım gayet iyi
Günaydııın takımın son durumu içinCicekbocekkaktus bekliyorum canım sana bir kişiyi vermesi gerekiyür
Günaydın canım
Günaydın öğretmenimsonuçların iyi çıksın inşallah
Afiyet olsun yine aceleden az kalmış sanırım kahvaltı akşam çok güzel
Teşekkür ederim inşallah kaptanicemAfiyet olsun menüler ne güzeeellll
Afiyet olsun
Afiyet olsun yoğurt bari yemeye çalışsan çok iyi olur
Afiyet olsuntulumbalar tombul ve büyük olanlardan değildir umarım
Arada tek öğün olur canım afiyet olsunönemli olan kendini iyi hissetmen nasıl oldun ?
Afiyet olsun menüler güzel canım c.tesiyi görmüyorum ödül günü dedik
Çok geçmiş olsun grip demişsin en kısa sürede iyileşir inşallah
Günaydın ablacıımmm doğan güneş güzeliii
Çok iyi canım afiyet olsun
Günaydııın kaptanııımmm
Cacnım yediklerin bell sıkma canını aslında gidiyordur ödem gidince baya eksi göreceksin
Günaydııınn
Günaydın canım tebrik ederim
Tebrik ederim canım
Günaydııınnn
Tebrik ederim dinlenmeden hergün spor ve yürüyüş etkiliyor olabilir ama illa ki gidiyordur daha fazlası
Tebrik ederim canımOh bak ne güzel nick olmuş şişman yok olmayacak şişman fit olacak
Günaydın tomrs cumm
Yaa bak eksi gelmiiiş hoşgelmiş daha da gelsin hep gelsin
Hayırlı sabahlar
Günaydın tebrik ederim güzel eksi
Tebrik ederim canım
Vaay regle rağmen güzel rksi tebrik ederim canım
Canım bırakmak yok seni daha da hırslandırsın bu durum biliyorum sinir bozucu ama bence online değil yüzyüze diyetisyene ihtiyacın var senin bir şey sana ödem yapıyor da olabilir. Vücudunun yağ,kas,ödem dengesini görsen iyi olurdu. Yurtdışında durum nasıl ilerliyor bilmiyorum ya da çok mu pahalılar acaba bir fikrim yok en azından bir kere ölçüm yaptırsan fikir alsan iyi olur sanki
Ne ameliyati olmystun ve hangi dokunun patolojisiydi? Gecmis olsunGünaydın herkese. Dün ugrayamadim. Doktor kontrolüm vardı. Patoloji sonucum çıkmış. Üç dört yerde mikro kanser hücreleri görünmüş. Dün bir daha kan verdim. Bugün sonuçlar çıkacak. Canım çok sıkıldı. Kendimi vurdum alışverişe. Eve geldim kafamı vurdum yattım. Halen daha uykusuzum. Ve bugün ikinci nöbetim var. Şansıma çift nöbetim var bu hafta.
Canım çok geçmiş olsunGünaydın herkese. Dün ugrayamadim. Doktor kontrolüm vardı. Patoloji sonucum çıkmış. Üç dört yerde mikro kanser hücreleri görünmüş. Dün bir daha kan verdim. Bugün sonuçlar çıkacak. Canım çok sıkıldı. Kendimi vurdum alışverişe. Eve geldim kafamı vurdum yattım. Halen daha uykusuzum. Ve bugün ikinci nöbetim var. Şansıma çift nöbetim var bu hafta.
Geçmiş olsun canm dualarımız seninleGünaydın herkese. Dün ugrayamadim. Doktor kontrolüm vardı. Patoloji sonucum çıkmış. Üç dört yerde mikro kanser hücreleri görünmüş. Dün bir daha kan verdim. Bugün sonuçlar çıkacak. Canım çok sıkıldı. Kendimi vurdum alışverişe. Eve geldim kafamı vurdum yattım. Halen daha uykusuzum. Ve bugün ikinci nöbetim var. Şansıma çift nöbetim var bu hafta.
Günaydın canım hiç canını sıkma canım bugün iyi haber alacaksın insalahh geçmiş olsunGünaydın herkese. Dün ugrayamadim. Doktor kontrolüm vardı. Patoloji sonucum çıkmış. Üç dört yerde mikro kanser hücreleri görünmüş. Dün bir daha kan verdim. Bugün sonuçlar çıkacak. Canım çok sıkıldı. Kendimi vurdum alışverişe. Eve geldim kafamı vurdum yattım. Halen daha uykusuzum. Ve bugün ikinci nöbetim var. Şansıma çift nöbetim var bu hafta.
İnş çok güzel haberler alırız canımGünaydın herkese. Dün ugrayamadim. Doktor kontrolüm vardı. Patoloji sonucum çıkmış. Üç dört yerde mikro kanser hücreleri görünmüş. Dün bir daha kan verdim. Bugün sonuçlar çıkacak. Canım çok sıkıldı. Kendimi vurdum alışverişe. Eve geldim kafamı vurdum yattım. Halen daha uykusuzum. Ve bugün ikinci nöbetim var. Şansıma çift nöbetim var bu hafta.
O saatte kallmasam yetişemiyorum resmenGünaydın canım erkencisin
Menün çok güze canım afiyet şifa olsun
Harikasın be işte budurSitare55 kaptanım salı + gelen tartimin 700 Gr i bugün itibariyle gitmiş. Halen regl olamadim bu sebeple c.tesi eksi çıkmak için 3 günlük sivi bı liste hazırladım kendime. Calisiyorum senin için bak
Bende daha iyiym canım dikiş yok sadece bir his var değişik sızı gibiTesekkur ediyorum , sabah itibariyle daha iyiyim seninki daha zor tabi. Dikis var mi cekim yerinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?