• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Barnagimla alt goz kapagimi asagiya cekip sana pışıııık yapiyorum :rolleyes: pışık emojisi olsa ne guzrl olurdu 🤭

Guzel planlar icindeyim:21:😎 tabi gece bitmeden isim garanti değil o yüzden soyleyemem 🤐
Neymiş o planlar yav 🤔
benimde daha cok gelemeye ihtiyacım var canımmm 🌸
bebegim hic inmiyor kucagimdan herseyim yarım yamalak bir isi tamamlayamadım ki
tik atacak bir to do list bile yapamadım düsün
bogazinağrıyor sanırım bide oksuruyor o minnackk bogazıyla
Oyy kuzum ya rabbim şifa versin hemencecik iyileşsin 🙏

Ben geldim kızlar. Daha doğrusu oglede girmiştim ama yazamadan çıkmak zorunda kaldım. Tahliller pazartesi günü yenilenecekmis.
Başım çok ağrıyor. Nöbet yordu. Eve geldim yemeği yedim kafayı vurup yatacağım.
Tek tek herkesi alintilayamadim. Kusura bakmayın.
Canım çok çok geçmiş olsun 💐
Herşey çok güzel olacak sakın moralini bozma.
Sana ve yosunlupapatya yazmak için girdim ki mesaj yazmışsın

Gunaydin:KK25:

Teşekkür ederim😊 , seninki de operasyon sonrasi odemdir. Ben 30 saatlik aclik 1 gun sivi gidaya ragmen ertesi gun ayni kilodaydim. En azindan stres bile odem yapiyor

3 gunde 1 , 30 gunde 10 kilo gibi degil. Yeni başladım hem de onceki hafta kilo aldim onlarin etkisi diyelim. Baslayali 3 hafta oldu al ver derkrn totalde 3 kilom gitti bu guzeln:KK76:

Cumartesi gidecekti bu kilo. Sabah tartildim ,hatta bakleyip bir daha tartildim 100 g gitti. Sonra bagirsaklar calissin diye kocaman sirkeli su kshve bir daha su derken epey sivi tuketip qyiptir söylemesi bagirsaklar calisti :KK23:kiloma baktim ayni. Cok su içmişim :KK70:biraz daha bekliyim biraz daha ac susuz kalip wc ye gideyim demedim, gerek de yoktu eninde sonunda tartiya yansitacakti. Sali yansıdı 😊

Tesekkur ederim💙💙💙

Evet evet onemli olan diyete sadik kalmak . Cunartesi sonucu goruruz zaten 💖

Evvet cunartesiye 1.5 kg civari bile gidebilir sen yeter ki dikkat et:KK66:

Cok guzel menu 👌
Yuruyus var mi?

Guzel menu 2si 1 aradayi gormuyorum:KK47:
Spor halk oyunu cok iyi , 5 yil once ben de zayiflamak icin halkoyularina gitmistim, sonra korona ile ara verdik ve bitti

Kahvaltida kasar diliminin arasina kuflu peynir mi koyuyorsun bu o mu demek ? Ozel bir liste mi takip ediyorsun ? Degisik bir liste. Keto diyet + bulgur gibi. Burada bulgur miktari verecegin kiloyu ve odemi belirler. Sen kendini bilirsin , yedigin bu miktar bulgur ile kilo verebiliyorsan bir sey demeyeyim cunku ozenli bir menu. Son 2 gune bulgur yerine baska birsey koysak ne guzel ne guzel olar:KK19:

Hic yemek yok ki burada neyi yorumliyim diyecektim ki 4 kaşık nohutlu sebzeyi gördüm 😅
Diger ogunler yok gibi ama var :confused::KK19:

Ben begendim guzel bir menu olmus. Bal da erken saatte ve baska kacamak yok zaten 👌💖

Ben seni tutuyorum :rolleyes:bu şekilde yersrn hep , en cok sen kilo verirsin:KK66:

Guzel bir menu👌 nasil oldun iyi misin?

Ben cocuklara okullar acilinca immunol surup aliyirum vitamin destegi. Ikizler icin. Yaza kadar ikisi toplamda 2-3 şişe bitiriyor . Ara ara veriyirum. Öho dediklerinde veriyorum. Anaaa bogazim ağrıyor dediklerinde veriyorum bir sure:rolleyes: yani ilk mudahtle gibi bir sey oluyor. Ufak hastaliklar bu sekilde başlamadan bitiyor. Daha da agirsa sarimsak yutturuyoum, boğaz agrisiysa artmadan gargara yaptiriyorum. Burun tikaniyorsa okaliptus yagi damlatiyorum yakalarina derken geciyor kış. Kucukluklerinde cok antibiyotik kullandik. 2016da yilin ilk 5 ayinda ikizler ve ben 13 kutu antibiyotik kullandigimizi gorunce dedim baslicam hastanesine de antibiyotigine., alternatif tedavilere yöneldim. Ve cok daha kolay geciyor hastaliklari

Sayilarda degisiklik olmustu ama seni geri aldim mavi takimdasin💙

Sopali ayran nedir 😅 guzel bir menu 👌

Guzel menu 💙 biber yemegi nasil sütü mü

Kacan ipin ucunu iyi bilirim🥲

Guzel menu , tost da cok degilmis tabi erken olsa daha iyi olurdu

Yulaf unu deyip gecme normal undan farki cok farkli degil. 1 krep yeterdi. Ben de bugun pankek yapacaktim duramam yerim diye yapmadim

Gunaydinlaar herkese:KK200::KK37::KK3:

Misafire ve piknige gore kontrollu yemissin. Bugune sebze +yoğurtlu menu yapip yagli seylere de dikkat etmeye calisirsan harika olur👌
heeee o halde süpeerrr

Kaptanım menümü yazmak istiyorum

Kahvaltı çok biraz utandım buraya yazmaya 🥲🫣
Kahvaltı çok olunca

Öğle 1 mandalina
Akşam 2 köfte domates salatalık
Ara chialı 1 kase yoğurt

30 dk yürüyüş ✅

En azından denge kurmayı öğrendim bence
LenaG LenaG Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus
2 hafta onceki halim benim 😅 yazmaya calis en azindan cesitleri yaz bir görelim :KK66:

Günaydın herkese. Dün ugrayamadim. Doktor kontrolüm vardı. Patoloji sonucum çıkmış. Üç dört yerde mikro kanser hücreleri görünmüş. Dün bir daha kan verdim. Bugün sonuçlar çıkacak. Canım çok sıkıldı. Kendimi vurdum alışverişe. Eve geldim kafamı vurdum yattım. Halen daha uykusuzum. Ve bugün ikinci nöbetim var. Şansıma çift nöbetim var bu hafta.
Allah şifani versin inşallah

AÇ KARNA ; 1 litre su ve ceviz suyu bir ceviz
10.00
domates salata zeytin zeytinyağında karışımı
beyaz peynir kibrit kadar
2 dilim siyez ekmek
kimyonlu rezene çayı

15.30
tarçınlı türk kahve
17.45
buğday makarna
fırına izgara tavuk patates
IMG_20240925_173900.jpg

3 ltre su bitti
20.00
zencefilli soda

Efenin_Annesi Efenin_Annesi Sitare55 Sitare55 LenaG LenaG

Ben geldim kızlar. Daha doğrusu oglede girmiştim ama yazamadan çıkmak zorunda kaldım. Tahliller pazartesi günü yenilenecekmis.
Başım çok ağrıyor. Nöbet yordu. Eve geldim yemeği yedim kafayı vurup yatacağım.
Tek tek herkesi alintilayamadim. Kusura bakmayın.
Canım çok geçmiş olsun lütfen moralini bozma Allah'ın izniyle herşey çok güzel olucak

İyi akşamlar canım kızlar olan oldu :(
25.09.2024
10:30 1tereyağlı simit 2 lokma poğaça, 2 büyük dilim hindi füme, yarım kk.dan az peynir,domates, acur, şekersiz çay

Ara, 500 ml.kiraz sapı çayı
17:45 Akşam yemeği
2kase çorba yağsız sadece haşlayarak (kırmızı mercimek, soğan, kapya, domates, zerdeçal, karabiber) , avuç içi tavuk, 1elma dilimi patates, domates, acur, biber, yarım karabuğday patlağı, 1lokma ekmek, 4ince dilim karpuz
LenaG LenaG Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus
Su 3.5 litre
Kaptanlarım yarın telafi ederim 40 yılda bir simitime kızmayın 🥺🤗

AÇ KARNA ; 1 litre su ve ceviz suyu bir ceviz
10.00
domates salata zeytin zeytinyağında karışımı
beyaz peynir kibrit kadar
2 dilim siyez ekmek
kimyonlu rezene çayı

15.30
tarçınlı türk kahve
17.45
buğday makarna
fırına izgara tavuk patates
Eki Görüntüle 3483611
3 ltre su bitti
20.00
zencefilli soda

Efenin_Annesi Efenin_Annesi Sitare55 Sitare55 LenaG LenaG
Cok leziz bir menu :rolleyes: akşama da bir salata veya yesillik icinde sirkee olsaydi diyet acisindan 10 nunara olurdu.

Sadece sıvı tukettim.
Gün içinde ictiklerim

3 lt su
2 kupa yeşil çay
2 kupa filtre kahve
1 fincan türk kahvesi

Yarın salata cuma da yoğurt ile tamamlicam 3 günü.

LenaG LenaG Sitare55 Sitare55
Ayy dikkat et canım tansiyonuna 🙏
İyi akşamlar canlar🌸
LenaG LenaG Mthn83 Mthn83 Sitare55 Sitare55

Kahvaltı
8.00
Mandalina
1 tam yumurta
15 çiğ fındık

12.30
1 türk kahvesi
2 kare bitter çikolata