- 18 Mart 2018
- 30.585
- 121.622
- 598
- 35
Bağımlılık yapıyorSelam kızlar 80 sayfa falan geçmiş yaptım. Yaklaşık 3 haftadır yoktum. Annemlere gittim ordan ablamlara ordan teyzemin oğlunun düğünü vardı oraya geçtik düğün, misafirlik gezme tozma derken çok güzel kilolar aldım düzenim iyice bozuldu malesef. Moral bozmuyorum 22 haziranda tekrar başlayacağım burda sizinle birlikte inşallah yine güzel güzel kilo vereceğiz.
@Elhan gerçekten çok özledim sizleri kaptanımm
Çok şükür iyiyim canımgezegenfeza ablam çok geçmiş olsun geçmiş yaparken rastladım mesajlarına. Şimdi nasılsın? Sanki gidiyor ödemler değil mi bu hafta eksi gelmişsin.
Vize evrakları ile uğraşıyorum ablaaKaçak, sen nerelerdesin
Geçmiş olsun huzurum.Ah yavrum çok üzüldüm. Tartı önemli değil.
[/QUOTE çok teşekkür ederim kaptanım
Teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun canım
Teşekkürler canımAh canım çok geçmiş olsun
Sağ ol canım TeşekkürlerGecmis olsunHuzuRRR Allahim sifa versin. Kizlar aaat dort ben hala hicbisi yemedm ve sifir aclik. Yavas yavas sabahki sandvici yiyorum aciktikca
Teşekkürler canım sağ ol şükürCanım çok geçmiş olsun önemli olan sağlık Allah korusun miniğimi
Çok teşekkür ederim canım korudu rabbim vallahiTeşekkürler canım kankişim
Çok geçmiş olsun canım Allah korumuş yinede
Himmm iyi fikir teşekkürler
Mezun olsanda bize eğitmen olarak gözün üstümüzde olsun canım
Bende de fobi var çok istiyorumm kullanmayı da torun öğretmeye uğraşıyor ama bu yaştan sonra elimi kolumu kırarım diye korkuyorum
Zencefil zerdacalne güzel sağlıklı beslenmeyi onlarada uyguluyorsun yiyen minnoslara afiyet olsun
teşwkkür ederim canımÇok geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun canım benim dikkat et kendini görünmez kaza işte Allah beterinden korusunHayırlı geceler canlar
Yine yeniden hoşgeldinVize evrakları ile uğraşıyorum ablaaaynı zamanda diş tedavisi aynı zamanda Almanca dersleri aynı neler nelerr ama geldim burdayimm
Amin, çok teşekkür ederimGeçmiş olsun canım benim dikkat et kendini görünmez kaza işte Allah beterinden korusun
HarikasinJou canım hayırlı olsun bebişin. Uykusu bol sağlıklı sıhhatli uslu bi bebek olsun inşallah
Leyl35 tatlışım menülerin yine mükemmel en beğendiklerimi kaydettim ctesiden itibaren kopya menüler göreceksin bende
LenaG lenam yaa sen naptın böyle erimişsin gitmişsin maşallah sana böyle bi karar verip azimle arkasında duran güçlü, kararlı insanlara bayılıyorum 41 kere maşallah
Sen kendini biliyorsun,burdan gören göz olarak ve seni sevdiğimden kendini onemsemeni isterimYaptığım aslında pek zor işler değil, bana ağır geliyor demekki. Gün içinde hareketli olmak, kendi işlerimi(ev, yemek, temizlik) yapmam gerek ki, vücut tembelleşmesin
Mutlu bayramlar FezamHayırlı, huzurlu, mutlu, sağlıklı bayramlar dilerim kızlar
Amiiinn canımm inşaallahJou canım hayırlı olsun bebişin. Uykusu bol sağlıklı sıhhatli uslu bi bebek olsun inşallah
Leyl35 tatlışım menülerin yine mükemmel en beğendiklerimi kaydettim ctesiden itibaren kopya menüler göreceksin bende
LenaG lenam yaa sen naptın böyle erimişsin gitmişsin maşallah sana böyle bi karar verip azimle arkasında duran güçlü, kararlı insanlara bayılıyorum 41 kere maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?